Küçük penisli bir adamdan hoşlandım +
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Küçük penisli bir adamdan hoşlandım +
Bayanlar, bir erkekten hoşlanıyorsunuz, o iyi bir insan, hoş bir görünüme sahip, bakımlı, iyi kazanıyor, size iyi davranıyor ve bir ilişki istiyor ama penisi büyük değil, hiç de küçük değil ama olağanüstü de değil, ne yapacaksınız?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Registered for: 2 years 2 months
Re: Küçük penisli bir adamdan hoşlandım +
Karşılıklı duygular varsa ve penis olmadan nasıl zevk verileceğini biliyorsa, o zaman neden çıkmaya çalışmıyorsunuz?)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
Artık bir sürü oyuncak var, küçük bir penis ve onun tamamen yokluğu bile sorun değildir. Bu durumda esas olan, erkeğin bu konuda bir komplekse kapılmaması, gereksiz korkularla aklını yıpratmaması, olmayan bir şeyi icat etmemesidir.AlexTDV: ↑28 May 2023, 19:54 Hanımlar, bir erkekten hoşlanıyorsunuz, o iyi bir insan, hoş bir görünüme sahip, bakımlı, iyi para kazanıyor, size iyi davranıyor ve ilişki istiyor ama penisi büyük değil, hiç de küçük değil ama ikisi de olağanüstü, ne yapacaksın? n
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Peki, cinsel açıdan aşağılıklarından dolayı uzaklaştırılan böyle erkek hastalarınız oldu mu hiç?
-
- Nirvana’dayım
Hayır, böyle insanlar yoktu ve muhtemelen doğada da yoktu. Sadece herhangi bir türde kompleksi olan bir kişiyle iletişim kurmak çok zordur. Sessizce acı çekse, sadece iç geçirse bile bu artık iyi değil. Ve eğer sürekli şikayet ederse, bu dayanılmaz olacaktır.
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Peki, erkekler size ne gibi şikayetlerle geliyorlar, nelerden acı çekiyorlar, ne yapıyorlar? hayattan şikayetçi misin?Marinka: ↑28 May 2023, 21:37Hayır, böyle bir şey yoktu ve muhtemelen doğada da yok. Sadece herhangi bir türde kompleksi olan bir kişiyle iletişim kurmak çok zordur. Sessizce acı çekse, sadece iç geçirse bile bu artık iyi değil. Ve eğer sürekli şikayet ederse, o zaman bu dayanılmaz olur.
-
- Nirvana’dayım
Hastalarım akrabaları tarafından mı getiriliyor, yoksa polis mi getiriyor? Nadiren kendiliğinden ortaya çıkarlar ve genellikle kronik uykusuzluk şikayetleridir.rynda: ↑28 May 2023, 21:39Peki, erkekler size ne gibi şikayetlerle geliyorlar, nelerden acı çekiyorlar, ne yapıyorlar? hayattan şikayetçi misiniz?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 95 Replies
- 1263 Views
-
Last post by Slogancı
-
- 2 Replies