Clara Zetkin ve Rosa Luxemburg’un uğruna savaştığı şey.

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Автор темы
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Clara Zetkin ve Rosa Luxemburg’un uğruna savaştığı şey.

Unread post by Veronika »

Kısa bir süre önce şunu okudum:: Kuklaları sever misin? GÜL VE KLARA HAKLARIMIZ İÇİN MÜCADELE ETTİ.. Oral seks neden güzel, oral seks neden kötü? Aynı şey. Gelincik. Bizim şehirde 45 yıllık hayatımda bir kez biri benimkini yaladı.
Beğendin mi diye sordum? Lezzetli.
Ağzımıza ne koyarlarsa ısıralım..
Garanti, bağırırlar, bizi unuturlar.
Bilmiyorum peki ya Sen? Ama seni uyaracağım --- ağzıma koymadan önce? Her şeyi yalayacaksınız (hem anulingus hem de cunnilngus). Erkekleri boynuzlarından mı tutuyoruz?
Anaerkillik iş başında.
KIZLAR----GO.
These users thanked the author Veronika for the post:
Vik.ruba80
Vartislav
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 167
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Clara Zetkin ve Rosa Luxemburg’un uğruna savaştığı şey.

Unread post by Vartislav »

Şahsen ben yaladığımda boşalabilirim. Bu inanılmaz bir heyecan.
Автор темы
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

TEK CEVAP VERİLEN YA DA UYGUNSUZLUK Ama sorunun özünü anlamadınız. Cevap. Neden bana oral seks yapacaksın ve arkadaşlarına am yaladığını ve benim de senin için onun sikini emeceğimi söylemekten utanıyor musun, kahraman?

7 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Kızlar için. Sonra büyükbaba Lenin bunu siyasallaştırdı. Kadın hakları için, haklar için evet. Oral sekse izin verilir - oral seks yasaktır. Bütün ülkelerin kızları birleşin. Eşitlik için. Clara ve Rose için. Amcıklarımız, göğüslerimiz, her ne diyorlarsa o için. Amcıklarımız için.
Vik.ruba80
Cujoi
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Cujoi »

Vücuda ve diğer her şeye erişmelerine izin vermeyin, o zaman 🤔 sonunda sürünecekler 😁 ve sadece yalamakla kalmayacak, çok daha fazlasını yapacaklar &#128526 ; işte bu devrimi herkesin aynı anda yapması gerekiyor 😈
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Süleyman »

Bilmiyorum, kimsenin ne düşündüğü umurumda değil, bir erkekle bir kadın arasında olup biten her şey, her ikisinin de memnun olduğu veya her şeyden hoşlandığı normun değişkenlerinden sadece bir tanesidir. Cunnilingus yapmadığını inkar etmek aptalca, bunu yaptığında neredeyse kadınlardan hoşlanmadığımı bağırmak oluyor, o zaman şu soru ortaya çıkıyor, eşcinsel eğilimlerin var mı?))))
helikopter9
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 728
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by helikopter9 »

Zetkin ve Luxemburg’un bununla ne ilgisi var? Almanya’da kadınların kurtuluşu ve sosyalizm için mücadele ettiler.
Tarif ettiğiniz duruma göre, daha çok Andrea Dworkin daha alakalı. Sağda solda herkesi karalayan oydu.
These users thanked the author helikopter9 for the post:
vesaire
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by vesaire »

Bu insanlar hayatlarını sıradan insanların yaşamının düzgün ve mutlu olması için verilen mücadeleye adadılar.
Ve biz, minnettar torunlar, kimin ilk önce kimin cinsel organını yalaması gerektiğini belirlemek için onların isimlerini hatırlıyoruz.. .
These users thanked the author vesaire for the post (total 2):
helikopter9, Veronika
Автор темы
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Peki oral seks yapmak neden bizim için bir onur olsun, erkekler bile bundan gurur duyuyor. Ve bize şefkat gösterin - tam orada, talebe yanıt olarak duydum - - Ben, ne? Am yalamak mı?, yalamak vb. onlar için utanç vericidir.
Vik.ruba80
hükümet38
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247
Registered for: 2 years

Unread post by hükümet38 »

Lütfen biraz batıdaki ülkelerde yaşayın, orada kadınlar bu tür stereotiplerin yükü altında değil, orada herkes istediği gibi ilişkiler kuruyor ve erkekler farklı, biz Sovyetler Birliği’nin yasal varisleriyiz, artık kendimizi yeniden biçimlendirmenin zamanı geldi. cinsel devrim, en azından düşünce olarak, bedenlerden bahsetmiyorum bile, pek seyahat etmiyoruz, gözümüz kapalı, bütün dertler bu yüzden, demir perde onun annesi....

8 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
bu hafta sonu çıplak poz vermeyi kabul edebilirsin bir doğa bilimci için hevesli bir sanatçı için ve cunnilingus ile ödeyeceksin ve kimsenin umurunda değil, yarın bir heykeltıraş için poz vereceksin, o seni becerecek ve molalar sırasında Louvre’da sarhoş bir şekilde dolaşacaksın, O zaman yapmazsın bir tasmaya ihtiyacım var.
Автор темы
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Gitmedim ama onların devrimi LGBT bana yabancı. Alt kademelerimizden biri olan bir tür ibnenin göğüsleri büyüyüp kadın olduğunu mu söyleyecek? Benim yanıma mı oturacak yoksa kızımla birlikte gözlüklerin üzerine mi oturacak? Taşaklarını söküp ağzına koyacağım ve tek kişi ben değilim.
Dışarı çıkıp adamlara söyleyeceğim, öylece sikilecek ve koşarak dışarı çıkacak. ABD çıplak.
Vik.ruba80
Tpoo
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 602
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Tpoo »

Veronika: 01 Jul 2023, 02:21 Kısa bir süre önce şunu okumuştum:: Oral seks yapan erkeklerden hoşlanır mısın?. GÜL VE KLARA HAKLARIMIZ İÇİN MÜCADELE ETTİ.. Oral seks neden güzel, oral seks neden kötü? Aynı şey. Gelincik. Bizim şehirde 45 yıllık hayatımda bir kez biri benimkini yaladı.
Beğendin mi diye sordum? Lezzetli.
Ağzımıza ne koyarlarsa ısıralım..
Garanti, bağırırlar, bizi unuturlar.
Bilmiyorum peki ya Sen? Ama seni uyaracağım --- ağzıma koymadan önce? Her şeyi yalayacaksınız (hem anulingus hem de cunnilngus). Erkekleri boynuzlarından mı tutuyoruz?
Anaerkillik iş başında.
KIZLAR ----İLERİ GİT.
Rosa Luxemburg ve Clara Zetkin EŞİTLİK yanlısıydı , ve cinsiyete dayalı hakların ihlali nedeniyle değil.
Hanımlar çok efsane! Biri inançları uğruna canını ortaya koydu, diğeri ise bu uğurda vatanından mahrum bırakıldı.
Автор темы
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Onlar kahramanlar. Ama aslında ne için savaştığını bilmiyorsun. Kelimelerden biliyor musun? Sana böyle söylediler. Kaltak diyorum. Ve onlar genç hanımlardı ama kadınsı ve hoş olan her şeyden çekinmiyorlardı. Sizin eşit haklara sahip olmanız doğal değil ama bizim için doğal değil.
Vik.ruba80
R
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by R »

*x) tamamen saçmalık, konu değil...
These users thanked the author R for the post:
seksforumu_
hükümet38
Penetrasyon
Penetrasyon

Peki diyelim ki kızlarımızın büyüyeceğini ve büyük oğlan olmayacağını kim söyledi, erkekler konusunda genelde sessizim, hiçbir şey bize bağlı değil, bu onların seçimi olacak, zamanı gelecek ve hepimiz uzlaşacağız. dünya değişiyor, tuvalete işeme modası kalkıyor.
Автор темы
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Bakın buna saçmalık bile diyorlar. Bu EGE ile tamamen zombileşecekler. Güzel zamanlar gördüm, annem ve babam gerçek insanlardı ve beni öyle yetiştirdiler. Sekse gelince --- ama Tanrım, ben satılık değilim.

34 dakika 22 saniye sonra gönderilir:
Aslında anlıyorum, hadi birbirimizi tanıyalım. Yabancı mısın yoksa zengin misin, ikisi de aynı şeydir. Bana kocam ve çocuklarım için bir oda teklif etti. Bunu nerede gördün? Belki dünyada böyle bir şey vardır ama burada Rusya’da yoktur.
Neden güçlüyüz? Evet, yan yana yaşıyoruz... Aynı şeyi komşu da cevaplayacak. Elinizi ona karşı sallayın, cevap Çukotka’dan gelecektir.
Biz tek bir insanız. Kazaklara verdi, Çukçi vardı, Tacik vardı, Yahudiler, Moldovalılar, armalar ama hepsini hatırlayamazsınız.
Dokun bana, bütün Rusya ayağa kalkacak.
n
12 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
İnsanlar arasında başka bir dostluk örneği. Annem o zamanlar 23 yaşındaydı, iki siyahi adam tarafından tecavüze uğradı, üçüncüsü onu filme aldı. Askeri okulda bizimle birlikte okudular. Babamın iş gezisi için bir şeyler ve yiyecek getirdim. Daha önce iki çocuk doğurmuştu. Ben üçüncüyüm. Sonra kendisiyle konuştum, hâlâ hayatta, sağlığına kavuştu. Gökyüzü nasıl açıldı? Tadını hissettim. Kıçına vermeye ve ona oral seks yapmaya başladı.
Hâlâ ona gidiyorlar. Kızım Masha doğduğundan beri onunla yaşıyor.
Vik.ruba80
hükümet38
Penetrasyon
Penetrasyon

Veronika: 01 Jul 2023, 08:05 Hadi birbirimizi tanıyalım. Yabancı mısın yoksa zengin misin

eğer bu bana hitap ediyorsa o zaman ben bir yabancı değilim, zengin bir adam değilim, yerli değilim romantik.
beni biriyle karıştırıyorsun.

öyle ya da böyle, kadınların tarihte
her kaşif, denizci, her zaman güçlü bir rolü olmuştur. gezgin yeni bir şey bulmak ya da keşfetmek ister ve ona sevgilisinin adını verir, herkesin kendi ilham perisi vardır, zaman değişir, ancak bir erkek için ideal olan kadın olarak kalır; yalnızca o yaratmaya, savaşmaya, acı çekmeye, yaratmaya ilham verir. .
Geniş
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 175
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Geniş »

Veronika, İçeri girmene bile gerek yok arkadaşlarıma gösteriş yapmak için...bir kız beni emdi ya da...ben bir kızı yaladım! Bütün bunlar gereksizdir.
These users thanked the author Geniş for the post:
Veronika
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”