Fahişenin kız kardeşinin külotu

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Tenos
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 150
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel
 Fahişenin kız kardeşinin külotu

Unread post by Tenos »

Merhaba arkadaşlar.

Bir kız kardeşim var, 32 yaşında, 3 kez evli, 3 çocuklu. İlk kocası, ikinci alkonot😂 için büyükbaba gibiydi, ancak 3 ile her şey berbattı. Kız kardeşimin artık dışarı çıkmayacağını sanıyordum, ilk başta öyleydi, sonra başladı ve fahişeliğe geri döndü.
İkinci kocasıyla seks yaptı, kısa süre önce bunu öğrendim o aynı zamanda bir fahişeydi😉
Kız kardeşim sık sık çok fazla içki içip para israfı yaptığında, bu Böyle güzel şeylerin boşa gitmesi günahtı ve Koifova’nın kız ve kız kardeşini becerdim. Eski güzel günlerdeki gibi kendisi verse harika olurdu🙂 Sarhoşken bir orospu becerdim , onun kocası olmadığını bile anlamadı😁

I kız kardeşimle ilgili bir fantezim var. Onu BDSM’ye bağlayın ve bir erkek köpek tarafından amına çarpmasına izin verin ve erkeğin fahişenin amına boşalmasına izin verin 😏
These users thanked the author Tenos for the post (total 2):
Vasily81, Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Fahişe kardeşinin külotu

Unread post by Sibiryak89 »

Köpek kabul ederse, filmlerde her zaman çok hazırdırlar, gerçek hayatta onu bir kişiye öğretmek ve alıştırmak gerekir😊
nKız kardeşimin bir fotoğrafını inceleme için gönderirdim, külotuna bakılırsa ince olmalı😊
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Aion2012Ölü
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Re: Fahişe kardeşinin külotu

Unread post by Aion2012Ölü »

Ablamın külotunu sonuna kadar kullandım, yıpranmış olanı koklayıp temiz olanını giydirdim.
Ve evet, açık kahverengi olabilirdi, ancak genellikle temizse yuvarlanırdı, indirildikten ve her şey kuruduktan sonra, kuru kabuğun hissedilmemesi için biraz ovalayın.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
Tenos
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”