Fahişenin kız kardeşinin külotu

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Author
Tenos
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: biseksüel
Been thanked: 145 times
Fahişenin kız kardeşinin külotu

Post by Tenos »

Merhaba arkadaşlar.

Bir kız kardeşim var, 32 yaşında, 3 kez evli, 3 çocuklu. İlk kocası, ikinci alkonot😂 için büyükbaba gibiydi, ancak 3 ile her şey berbattı. Kız kardeşimin artık dışarı çıkmayacağını sanıyordum, ilk başta öyleydi, sonra başladı ve fahişeliğe geri döndü.
İkinci kocasıyla seks yaptı, kısa süre önce bunu öğrendim o aynı zamanda bir fahişeydi😉
Kız kardeşim sık sık çok fazla içki içip para israfı yaptığında, bu Böyle güzel şeylerin boşa gitmesi günahtı ve Koifova’nın kız ve kız kardeşini becerdim. Eski güzel günlerdeki gibi kendisi verse harika olurdu🙂 Sarhoşken bir orospu becerdim , onun kocası olmadığını bile anlamadı😁

I kız kardeşimle ilgili bir fantezim var. Onu BDSM’ye bağlayın ve bir erkek köpek tarafından amına çarpmasına izin verin ve erkeğin fahişenin amına boşalmasına izin verin 😏
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Registered for: 5 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
Been thanked: 11117 times
Re: Fahişe kardeşinin külotu

Post by Sibiryak89 »

Köpek kabul ederse, filmlerde her zaman çok hazırdırlar, gerçek hayatta onu bir kişiye öğretmek ve alıştırmak gerekir😊
nKız kardeşimin bir fotoğrafını inceleme için gönderirdim, külotuna bakılırsa ince olmalı😊
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Registered for: 4 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
Been thanked: 1272 times
Re: Fahişe kardeşinin külotu

Post by Aion2012Ölü »

Ablamın külotunu sonuna kadar kullandım, yıpranmış olanı koklayıp temiz olanını giydirdim.
Ve evet, açık kahverengi olabilirdi, ancak genellikle temizse yuvarlanırdı, indirildikten ve her şey kuruduktan sonra, kuru kabuğun hissedilmemesi için biraz ovalayın.
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Kim bir fahişenin erotik masajına gitti?
    by Guest » » in Erotik, cinsel masaj
    2 Replies
    936 Views
    Last post by Anonim
  • Bir fahişenin öpüştüğü sanal müşteri...
    by Dnsil_2207 » » in Sanal seks
    0 Replies
    282 Views
    Last post by Dnsil_2207
  • SSCB’de seks konusundan ilham alındı. Genç bir fahişenin hamile bırakılması. Gerçekten durum böyle miydi?
    by Büyücü » » in Sapıklar mı?
    47 Replies
    2683 Views
    Last post by Vadim77
  • kız kardeşinin göt deliği
    by manyak » » in Ensest
    30 Replies
    1675 Views
    Last post by Mart
  • 14 yaşındaki bir kız, erkek kardeşinin veya babasının onu gözetlediğini fark ettiğinde ne hisseder?
    by Alex1987 » » in Kızlara ve kadınlara yönelik sorular
    28 Replies
    2810 Views
    Last post by Neşeli Roger

Return to “Ensest”