Anon. Bir arkadaşımın kız kardeşiyle çıkıyordum. Lena, güzel ve ince bir kız. O idi...
-
- Potansiyel seks nesnesi
Anon. Bir arkadaşımın kız kardeşiyle çıkıyordum. Lena, güzel ve ince bir kız. O idi...
Anon
Bir arkadaşımın kız kardeşiyle çıkıyordum. Lena, güzel ve ince bir kız. O bir bakireydi. 19 yaşındayım. Kardeşi öğrendiğinde beni öldüreceğini düşündüm. Ama bu şimdi bununla ilgili değil. Onu hiç becermedim.
Onun yanında kendimi sadece iyi değil, aynı zamanda harika da hissettim. Harika bir mizah anlayışı olan akıllı bir kız. Harika vakit geçiriyorduk. Ama düğünden önce seks konusunda katıydı - hayır hayır...
Benimle birlikteyken öpüştük, okşadık, kendini iyi hissetti. Ben de, ama o gittiğinde sadece mastürbasyon yapabildim...
Bir keresinde evimdeyken onu bana mastürbasyon yapması için ikna etmiştim. Güzel bir şey yapma arzusuyla yapılan bu beceriksiz hareketler, takdir ettiğim şey buydu... Cinsel organları okşama pratiği yapmaya başladık. Ama onu oral seks yapmaya ne kadar ikna etmeye çalışsam da kabul etmedi. Ve böylece yollarımızı ayırdık)))
Bir arkadaşımın kız kardeşiyle çıkıyordum. Lena, güzel ve ince bir kız. O bir bakireydi. 19 yaşındayım. Kardeşi öğrendiğinde beni öldüreceğini düşündüm. Ama bu şimdi bununla ilgili değil. Onu hiç becermedim.
Onun yanında kendimi sadece iyi değil, aynı zamanda harika da hissettim. Harika bir mizah anlayışı olan akıllı bir kız. Harika vakit geçiriyorduk. Ama düğünden önce seks konusunda katıydı - hayır hayır...
Benimle birlikteyken öpüştük, okşadık, kendini iyi hissetti. Ben de, ama o gittiğinde sadece mastürbasyon yapabildim...
Bir keresinde evimdeyken onu bana mastürbasyon yapması için ikna etmiştim. Güzel bir şey yapma arzusuyla yapılan bu beceriksiz hareketler, takdir ettiğim şey buydu... Cinsel organları okşama pratiği yapmaya başladık. Ama onu oral seks yapmaya ne kadar ikna etmeye çalışsam da kabul etmedi. Ve böylece yollarımızı ayırdık)))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Anon. Bir arkadaşımın kız kardeşiyle çıkıyordum. Lena, güzel ve ince bir kız. O idi...
Sadece senden pek etkilenmiyordu, eğer bir kadın tahrik edilirse ve bir erkekten etkilenirse, kesinlikle sana karşılık verecektir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 63
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Anon. Bir arkadaşımın kız kardeşiyle çıkıyordum. Lena, güzel ve ince bir kız. O idi...
Bilmiyorum, her türden var! Bazen terbiye konusunda yetiştirildikleri için genellikle utangaç olurlar, yani bu çok fazla
-
- ön sevişme
- Total posts: 108
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bir arkadaşım 21 yaşında bakireydi, sadece sevişiyordu ve evlenene kadar başka bir şey yapmamıştı, hayır, hayır. Seni evlenmeye davet etmek istemedim. Başka biriyle evlendi ve sonra bana koştu. Yine de benden hoşlandı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
15 yaşımda yaz kampına gittim, takımımızda 12 yaşında 2,5-3 göğüslü bir kız vardı, çocuklar onun zaten kedi gibi sikiştiğini söylediler ama bir şekilde buna pek inanmadılar. . Bir şekilde yakınlaştık ve ışıklar söndükten sonra odamıza gelip benimle yatağa girdi. Danışmanlar buna pek aldırış etmediler. Yani tuhaf bir davranışı vardı, göğüslerine dokunmasına izin veriliyordu ama benim külotuna girmeme asla izin vermiyordu. Bu yüzden tüm yayın boyunca onu aldatmadım. Ne olduğu belli değil.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- These users thanked the author Çarşamba for the post (total 2):
- AlexK85, Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 158

Henüz 23 yaşında evlendiğinde hayatını kaybeden ve daha önce kimseyle ilişkisi olmayan bir arkadaşım (Ermeni) var. Ebeveynler gelecekteki kocalarıyla tanıştı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 1977 Views