Anon. Bir arkadaşımın kız kardeşiyle çıkıyordum. Lena, güzel ve ince bir kız. O idi...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Anon. Bir arkadaşımın kız kardeşiyle çıkıyordum. Lena, güzel ve ince bir kız. O idi...

Unread post by Anonim »

Anon
Bir arkadaşımın kız kardeşiyle çıkıyordum. Lena, güzel ve ince bir kız. O bir bakireydi. 19 yaşındayım. Kardeşi öğrendiğinde beni öldüreceğini düşündüm. Ama bu şimdi bununla ilgili değil. Onu hiç becermedim.
Onun yanında kendimi sadece iyi değil, aynı zamanda harika da hissettim. Harika bir mizah anlayışı olan akıllı bir kız. Harika vakit geçiriyorduk. Ama düğünden önce seks konusunda katıydı - hayır hayır...
Benimle birlikteyken öpüştük, okşadık, kendini iyi hissetti. Ben de, ama o gittiğinde sadece mastürbasyon yapabildim...
Bir keresinde evimdeyken onu bana mastürbasyon yapması için ikna etmiştim. Güzel bir şey yapma arzusuyla yapılan bu beceriksiz hareketler, takdir ettiğim şey buydu... Cinsel organları okşama pratiği yapmaya başladık. Ama onu oral seks yapmaya ne kadar ikna etmeye çalışsam da kabul etmedi. Ve böylece yollarımızı ayırdık)))
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Anon. Bir arkadaşımın kız kardeşiyle çıkıyordum. Lena, güzel ve ince bir kız. O idi...

Unread post by Süleyman »

Sadece senden pek etkilenmiyordu, eğer bir kadın tahrik edilirse ve bir erkekten etkilenirse, kesinlikle sana karşılık verecektir.
Mamenkin Testi)
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 63
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Anon. Bir arkadaşımın kız kardeşiyle çıkıyordum. Lena, güzel ve ince bir kız. O idi...

Unread post by Mamenkin Testi) »

Bilmiyorum, her türden var! Bazen terbiye konusunda yetiştirildikleri için genellikle utangaç olurlar, yani bu çok fazla
Solgans1970
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 108
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Solgans1970 »

Bir arkadaşım 21 yaşında bakireydi, sadece sevişiyordu ve evlenene kadar başka bir şey yapmamıştı, hayır, hayır. Seni evlenmeye davet etmek istemedim. Başka biriyle evlendi ve sonra bana koştu. Yine de benden hoşlandı.
Ahtung
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77

Unread post by Ahtung »

15 yaşımda yaz kampına gittim, takımımızda 12 yaşında 2,5-3 göğüslü bir kız vardı, çocuklar onun zaten kedi gibi sikiştiğini söylediler ama bir şekilde buna pek inanmadılar. . Bir şekilde yakınlaştık ve ışıklar söndükten sonra odamıza gelip benimle yatağa girdi. Danışmanlar buna pek aldırış etmediler. Yani tuhaf bir davranışı vardı, göğüslerine dokunmasına izin veriliyordu ama benim külotuna girmeme asla izin vermiyordu. Bu yüzden tüm yayın boyunca onu aldatmadım. Ne olduğu belli değil.
Çarşamba
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79

Unread post by Çarşamba »

Ahtung: 19 Jun 2023, 12:21 Ne olduğu belli değil
Bir rüyaydı)))
These users thanked the author Çarşamba for the post (total 2):
AlexK85, Sibiryak89
Süfya
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 158

Unread post by Süfya »

Henüz 23 yaşında evlendiğinde hayatını kaybeden ve daha önce kimseyle ilişkisi olmayan bir arkadaşım (Ermeni) var. Ebeveynler gelecekteki kocalarıyla tanıştı
Ahtung
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77

Unread post by Ahtung »

Wednesday: 19 Jun 2023, 12:25 Bu bir rüyaydı
Rüyada her şey tam tersi olur :)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”