Klysmophilia ve karnı şişirmenin diğer yöntemleri
-
Автор темыKral Kuş
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Klysmophilia ve karnı şişirmenin diğer yöntemleri
Benim düşünceme göre, çok yaygın olmasa da ilginç bir sapkınlık. Bazen analdan önce hijyen olarak uygulanır, ancak ben şahsen analla özellikle ilgilenmeyen, karnını doyurmakla ilgilenen kızları tanıyordum - çok öyle. Üstelik mide farklı şekillerde doldurulabilir. En iyi şey, mmk, eski güzel bir lavmandır - yaklaşık 2,5 - 3 litre. İnce bir kızın midesi gözle görülür şekilde yuvarlaktır. Elbette bu kramplara neden olabilir, dolayısıyla bu oyun herkes için uygun değildir ancak tokluk hissini, dırdırcı ağrıyı ve bağırsaklarda devrimi kim sever? Midelerini suyla değil, kalın maddelerle veya havayla (hatta her şeyi tamamen karıştırarak) pompalamayı seven insanlar var. İlginç bir uygulama da müshil veya şişkinliğe, fermantasyona ve kaynamaya neden olan bazı yiyecekleri almaktır. Partnerler sadomazoşizme yatkınsa, tüm bunlar özellikle ilginçtir - üst partner için heyecan verici bir gösteri, alt partner için ise güçlü duyumlar. Bazen anüsün kapatılması gerekir ve bunun yalnızca spazmları yoğunlaştırdığını söylüyorlar. Bu oyuna ek olarak yoksunluk da çok ilginç. Genel olarak, böyle bir sapmayı tartışmak ilginç olurdu, belki birileri bundan heyecan duyabilir.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
- Registered for: 2 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Klysmophilia ve diğer göbek şişirme yöntemleri
Last bumped by Kral Kuş on 12 Jun 2023, 16:01.
Evet, Karşılıklı lavmanı seviyorum! Ve onun peşinden sıçmak ne kadar heyecan verici!) Kızların bundan utanması çok yazık.
Last bumped by Kral Kuş on 12 Jun 2023, 16:01.
- These users thanked the author Mishanja11 for the post:
- seksforumu_
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 445 Views
-
Last post by alexnikit