Klysmophilia ve karnı şişirmenin diğer yöntemleri

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Klysmophilia ve karnı şişirmenin diğer yöntemleri

Unread post by Kral Kuş »

Benim düşünceme göre, çok yaygın olmasa da ilginç bir sapkınlık. Bazen analdan önce hijyen olarak uygulanır, ancak ben şahsen analla özellikle ilgilenmeyen, karnını doyurmakla ilgilenen kızları tanıyordum - çok öyle. Üstelik mide farklı şekillerde doldurulabilir. En iyi şey, mmk, eski güzel bir lavmandır - yaklaşık 2,5 - 3 litre. İnce bir kızın midesi gözle görülür şekilde yuvarlaktır. Elbette bu kramplara neden olabilir, dolayısıyla bu oyun herkes için uygun değildir ancak tokluk hissini, dırdırcı ağrıyı ve bağırsaklarda devrimi kim sever? Midelerini suyla değil, kalın maddelerle veya havayla (hatta her şeyi tamamen karıştırarak) pompalamayı seven insanlar var. İlginç bir uygulama da müshil veya şişkinliğe, fermantasyona ve kaynamaya neden olan bazı yiyecekleri almaktır. Partnerler sadomazoşizme yatkınsa, tüm bunlar özellikle ilginçtir - üst partner için heyecan verici bir gösteri, alt partner için ise güçlü duyumlar. Bazen anüsün kapatılması gerekir ve bunun yalnızca spazmları yoğunlaştırdığını söylüyorlar. Bu oyuna ek olarak yoksunluk da çok ilginç. Genel olarak, böyle bir sapmayı tartışmak ilginç olurdu, belki birileri bundan heyecan duyabilir.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
Herurg
test
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11
Registered for: 2 years 8 months
 Re: Klysmophilia ve diğer göbek şişirme yöntemleri

Unread post by test »

Brrrrr... Bana kalırsa bu kadarı da fazla.
Mishanja11
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308
Registered for: 2 years 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Klysmophilia ve diğer göbek şişirme yöntemleri

Unread post by Mishanja11 »

Kral Zogu: 22 Sep 2022, 15:47 Genel olarak böyle bir sapmayı tartışmak ilginç olabilir, belki birileri bundan heyecan duyabilir.
Evet, Karşılıklı lavmanı seviyorum! Ve onun peşinden sıçmak ne kadar heyecan verici!) Kızların bundan utanması çok yazık.

Last bumped by Kral Kuş on 12 Jun 2023, 16:01.
These users thanked the author Mishanja11 for the post:
seksforumu_
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”