Karısının kız kardeşini spermiyle besledi

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Karısının kız kardeşini spermiyle besledi

Unread post by Guest »

Birkaç yıldır eşimle birlikte yaşıyorum. İkimiz de 35 yaşın üzerindeyiz. Cinsiyet açısından her şey yolunda. Ama sonra hayatımı alt üst edecek bir şey oldu. Küçük kız kardeşi Nastya yaz boyunca eşimin yanında kalmaya geldi. Kız kardeşim 20 yaşında, öğrenci. Onun güzel olduğunu söylemek hiçbir şey söylememek demektir. Tahminlerime göre sıkı göğüsler, 2-2,5 beden, ince belli, yuvarlak, tonlu popo. Sevimli yüz. Ve aralarına sik sıkışsın diye yalvaran dolgun dudaklar!
Genel olarak huzurumu ve uykumu kaybettim ve tek düşünebildiğim Nastyukha’yı mümkün olan her şekilde nasıl becerebileceğimdi.
Sabahları altından ince bir külot tahmin edebileceğiniz bir gecelikle mutfağa gelmesine değdi ve penisim anında deli gibi ayağa kalktı.
Karımı seviyorum ve genel olarak, Onu asla aldatmak istemedim. Ama Nastya beni deli ediyordu... Bazen eşim evde olmadığında, onu duşta, hafif açık kapının ince bir aralığından gözetliyordum. Eşim ve Nastya yürüyüşe ya da mağazaya gittiklerinde, Nastya’nın külotunu iç çamaşırlarıyla birlikte çekmeceden çıkarırdım, tatlı amının aromasını içime çekerdim ve deli gibi boşalarak şiddetli bir şekilde mastürbasyon yapardım.
Evet, delirdiğimi söyleyebilirsin. Sonuçta daha önce hiçbir kıza böyle davranmamıştım.
Genel olarak vicdanım ve suçluluk duygularım yüzünden karımı aldatmayı göze alamazdım. Belki Nastya’yı baştan çıkarmayı deneyebilirim. Ancak başarılı olsaydım bile, aralarındaki samimi ve güven dolu ilişkinin böyle olduğunu er ya da geç kız kardeşine söylerdi.
Fakat bu durum bir tür çözüm gerektiriyordu. Ve sonra kafamda sinsi bir plan olgunlaştı. Spermimin Nastenka’ya girdiğinden nasıl emin olacağımı buldum)))
Genç hanımın tatlıya çok düşkündü. Ve bir gün öğle yemeğinden sonra işten izin aldım, bir şekerci dükkanına gittim ve içinde lor kremalı puf böreği tüpleri aldım.
Evde kimse yoktu, Nastya’ya mesaj attım, yürüyordu, ama yakında gelmeliydi. Hızla tüpleri çıkardım, kaşıkla kremanın tamamını çıkardım, penisimi çıkardım ve... Genel olarak iki kez oldukça bol geldim. Daha sonra her şeyi bir kaşıkla kremayla karıştırıp tekrar tüplere koydu.
Nastya yürüyüşten döndüğünde onu sıcak çay ve tatlı bekliyordu. Hiçbir zaman tatlıya düşkün biri olmadım ve bunu herkes biliyordu. Bu nedenle Nastya üç pipeti de yiyebildiği için mutluydu.
Mutfakta oturduk, hoş bir şekilde sohbet ettik ve arzularımın nesnesinin tatlıyı yutmasını, dudaklarından ve çenesinden kremayı silmesini coşkuyla izledim. parmağını alıp ağzına gönderdi ....
Genel olarak bu çay partisini hayatımın geri kalanında hatırladım... Kız kardeşim bir ay sonra gitti. Ve hâlâ bizi tekrar ziyaret etmesini bekliyorum))

😜
Alina
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Anonim. Birkaç yıldır eşimle birlikte yaşıyorum. İkimiz de 35 yaşın üzerindeyiz. Her şey yolunda...

Unread post by Alina »

Guest: 28 Nov 2019, 12:05 Hızla tüpleri çıkardım, kaşıkla kremanın tamamını çıkardım, penisimi çıkardım ve... Genel olarak iki kere oldukça bol geldim. Daha sonra her şeyi bir kaşıkla kremayla karıştırıp tekrar tüplere koydu.
KAPETS!!!! Sonuçta bütün erkekler sapıktır!!!! Kocamın ağabeyi 34, kocam 27 ve ben 23 yaşındayım ve o ve karısı, kocamla birlikte kayınvalidem ve kayınpederimle birlikte yaşadığımız ebeveynlerinin evine geldiğinde kendi evimizi inşa ederken, bana her zaman sıkıca sarılıyor, beni yakınına sıkıştırıyor, görünüşe göre herkes gibi, ama... Çevresel görüşümle bana nasıl baktığını fark ediyorum ve kocam işteyse ve ben gidersem akşam geç saatlerde mutfağa gidiyorum, kardeşim sigara içmek üzere)))
StalkerAM
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19
Orientation: heteroseksüel
 Re: Eşimin kız kardeşini spermimle besledim

Unread post by StalkerAM »

Muhtemelen yakında seni sikecek
These users thanked the author StalkerAM for the post (total 3):
Tanuşka, Sibiryak89, Morpheus
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_15 »

.................
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

Alina: 11 Jan 2020, 10:54
Hızla tüpleri çıkardım, bir kaşıkla kremanın tamamını çıkardım, penisimi çıkardım ve... Genel olarak oldukça bol miktarda geldim, iki kez. Daha sonra her şeyi bir kaşıkla kremayla karıştırıp tekrar tüplere koydu.
KAPETS!!!! Sonuçta bütün erkekler sapıktır!!!! Kocamın ağabeyi 34, kocam 27 ve ben 23 yaşındayım ve o ve karısı, kocamla birlikte kayınvalidem ve kayınpederimle birlikte yaşadığımız ebeveynlerinin evine geldiğinde kendi evimizi inşa ederken, bana her zaman sıkıca sarılıyor, beni yakınına sıkıştırıyor, görünüşe göre herkes gibi, ama... çevresel görüşümle bana nasıl baktığını ve kocamın işte olup olmadığını fark ediyorum. akşam geç saatlerde mutfağa çıkıyorum, kardeşim aniden sigara içiyor gibi görünüyor)))
Peki, akşam sigara molanız nasıldı?)) )
Svetik5
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 209
Orientation: biseksüel

Unread post by Svetik5 »

Eğer sürekli ağzıma boşalma geliyorsa neden kremalı sperm içeren bir pasta yemeyeyim? Özellikle de bunu biliyorsam.
These users thanked the author Svetik5 for the post (total 3):
Fedor36, Sibiryak89, Cidden
Büyükanneler
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14

Unread post by Büyükanneler »

Svetik5: 29 Dec 2021, 10:07 Eğer insanlar sürekli ağzıma boşalıyorlarsa neden kremalı sperm içeren bir pasta yemeyelim ki? Özellikle de bunu biliyorsam
Harika! Benimkini denemek ister misin?
These users thanked the author Büyükanneler for the post:
Alexsss
Svetik5
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Svetik5 »

Bake: 29 Dec 2021, 10:54 Harika! Benimkini denemek ister misin?
Ağzımı herkese değil, yalnızca güvenilenlere açıyorum.
These users thanked the author Svetik5 for the post (total 4):
Sibiryak89, Nikolay., George, Anastasya
Temiç
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 25
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Temiç »

Alina, onunla çay içme, sen asla bilemeyeceğim!
These users thanked the author Temiç for the post (total 4):
Svetik5, Anastasya, Denach, Nandandaar
Svetik5
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Svetik5 »

Nadiren kendi yemeğimi yiyebiliyorum. Genellikle çarşafın üzerine dökülür veya mideye yayılır. Ve oral seksle her şey bana gider.
These users thanked the author Svetik5 for the post (total 2):
Sergey Arı, Sibiryak89
Sergey Arı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 889

Unread post by Sergey Arı »

Svetik5: 30 Dec 2021, 07:19 Kendi yemeğimi sık sık yiyemiyorum. Genellikle çarşafın üzerine dökülür veya mideye yayılır. Ve oral seksle her şeyi elde ediyorum.
ne kadar tatlısın Svetik :cat2:
Büyükanneler
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14

Unread post by Büyükanneler »

Svetik5: 29 Dec 2021, 11:59 Herkese değil, sadece doğrulananlara ağzımı açıyorum
nasıl doğrulananlardan biri olabilirsin?
These users thanked the author Büyükanneler for the post:
Sergey Arı
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

Bake: 04 Jan 2022, 13:40
Svetik5: 29 Dec 2021, 11:59 Ağzımı herkese değil, yalnızca doğrulananlara açıyorum
nasıl doğrulananlardan biri olabilirsin?
Geri) :wink:
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 4):
Vlad.Galtsky, Sergey Arı, SergeiKa, ????
Denach
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 565

Unread post by Denach »

Guest: 28 Nov 2019, 12:05 Birkaç yıldır eşimle birlikte yaşıyorum. İkimiz de 35 yaşın üzerindeyiz. Cinsiyet açısından her şey yolunda. Ama sonra hayatımı alt üst edecek bir şey oldu. Küçük kız kardeşi Nastya yaz boyunca eşimin yanında kalmaya geldi. Kız kardeşim 20 yaşında, öğrenci. Onun güzel olduğunu söylemek hiçbir şey söylememek demektir. Tahminlerime göre sıkı göğüsler, 2-2,5 beden, ince belli, yuvarlak, tonlu popo. Sevimli yüz. Ve aralarına sik sıkışsın diye yalvaran dolgun dudaklar!
Genel olarak huzurumu ve uykumu kaybettim ve tek düşünebildiğim Nastyukha’yı mümkün olan her şekilde nasıl becerebileceğimdi.
Sabahları altından ince bir külot tahmin edebileceğiniz bir gecelikle mutfağa gelmesine değdi ve penisim anında deli gibi ayağa kalktı.
Karımı seviyorum ve genel olarak, Onu asla aldatmak istemedim. Ama Nastya beni deli ediyordu... Bazen eşim evde olmadığında, onu duşta, hafif açık kapının ince bir aralığından gözetliyordum. Eşim ve Nastya yürüyüşe ya da mağazaya gittiklerinde, Nastya’nın külotunu iç çamaşırlarıyla birlikte çekmeceden çıkarırdım, tatlı amının aromasını içime çekerdim ve deli gibi boşalarak şiddetli bir şekilde mastürbasyon yapardım.
Evet, delirdiğimi söyleyebilirsin. Sonuçta daha önce hiçbir kıza böyle davranmamıştım.
Genel olarak vicdanım ve suçluluk duygularım yüzünden karımı aldatmayı göze alamazdım. Belki Nastya’yı baştan çıkarmayı deneyebilirim. Ancak başarılı olsaydım bile, aralarındaki samimi ve güven dolu ilişkinin böyle olduğunu er ya da geç kız kardeşine söylerdi.
Fakat bu durum bir tür çözüm gerektiriyordu. Ve sonra kafamda sinsi bir plan olgunlaştı. Spermimin Nastenka’ya girdiğinden nasıl emin olacağımı buldum)))
Genç hanımın tatlıya çok düşkündü. Ve bir gün öğle yemeğinden sonra işten izin aldım, bir şekerci dükkanına gittim ve içinde lor kremalı puf böreği tüpleri aldım.
Evde kimse yoktu, Nastya’ya mesaj attım, yürüyordu, ama yakında gelmeliydi. Hızla tüpleri çıkardım, kaşıkla kremanın tamamını çıkardım, penisimi çıkardım ve... Genel olarak iki kez oldukça bol geldim. Daha sonra her şeyi bir kaşıkla kremayla karıştırıp tekrar tüplere koydu.
Nastya yürüyüşten döndüğünde onu sıcak çay ve tatlı bekliyordu. Hiçbir zaman tatlıya düşkün biri olmadım ve bunu herkes biliyordu. Bu nedenle Nastya üç pipeti de yiyebildiği için mutluydu.
Mutfakta oturduk, hoş bir şekilde sohbet ettik ve arzularımın nesnesinin tatlıyı yutmasını, dudaklarından ve çenesinden kremayı silmesini coşkuyla izledim. parmağını alıp ağzına gönderdi ....
Genel olarak bu çay partisini hayatımın geri kalanında hatırladım... Kız kardeşim bir ay sonra gitti. Ve hâlâ onun bizi tekrar ziyaret etmesini bekliyorum))
fu ucube, pislik, ibne!! zavallı kız!!! :ireful1: :ireful1: :ireful1:
These users thanked the author Denach for the post (total 3):
O, ????, Nicholas_30
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758

Unread post by SergeiKa »

Nedenini bilmiyorum ama eski sevgilimin kız kardeşinin ağzındaki spermin büyük bir kısmına deli olduğunu biliyorum. Tadını çıkarıyor, yutuyor. Yine de ben oral seks hayranı değilim. Eşimde öğürme refleksine neden oldu.
Nandandaar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 232

Unread post by Nandandaar »

Guest: 28 Nov 2019, 12:05 Birkaç yıldır eşimle birlikte yaşıyorum. İkimiz de 35 yaşın üzerindeyiz. Cinsiyet açısından her şey yolunda. Ama sonra hayatımı alt üst edecek bir şey oldu. Küçük kız kardeşi Nastya yaz boyunca eşimin yanında kalmaya geldi. Kız kardeşim 20 yaşında, öğrenci. Onun güzel olduğunu söylemek hiçbir şey söylememek demektir. Tahminlerime göre sıkı göğüsler, 2-2,5 beden, ince belli, yuvarlak, tonlu popo. Sevimli yüz. Ve aralarına sik sıkışsın diye yalvaran dolgun dudaklar!
Genel olarak bu çay partisini hayatımın geri kalanında hatırladım... Kız kardeşim bir ay sonra gitti. Ve hala bizi tekrar ziyaret etmesini bekliyorum))

😜
Onu yırtmak kader değil mi? O da memnun olacaktır. Ben de kendimi abartıyorum ve hepsi bu. :cat1:
These users thanked the author Nandandaar for the post (total 2):
Sibiryak89, Morpheus
Nicholas_30
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11
 Re: Eşimin kız kardeşini spermimle beslemek

Unread post by Nicholas_30 »

En azından çayıma işemedim!
These users thanked the author Nicholas_30 for the post (total 2):
Fargal94, Bardak
Herurg
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 309

Unread post by Herurg »

Yazarı gerçekten anlıyorum. Benzer bir şey benim hayatımda da oldu. Ve birden fazla
These users thanked the author Herurg for the post:
Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Herurg: 03 Nov 2022, 08:03 Yazarı gerçekten anlıyorum. Benzer bir şey benim hayatımda da oldu. Ve birden fazla kez
Paylaş, acaba kimi tatlandırdım? 😊
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085

Unread post by Tanya »

Guest: 28 Nov 2019, 12:05 .....Fakat durum bir çeşit çözüm gerektiriyordu. Ve sonra kafamda sinsi bir plan olgunlaştı. Spermimin Nastenka’ya girdiğinden nasıl emin olacağımı buldum)))
Evde kimse yoktu, Nastya’ya mesaj attım, yürüyordu, ama yakında gelmeliydi. Hızla tüpleri çıkardım, kaşıkla kremanın tamamını çıkardım, penisimi çıkardım ve... Genel olarak iki kez oldukça bol geldim. Daha sonra her şeyi bir kaşıkla kremayla karıştırdı ve tüplere geri koydu.
......Mutfakta oturduk, hoş bir şekilde sohbet ettik ve arzularımın nesnesinin yutulmasını coşkuyla izledim. tatlıyı dudaklarından ve çenesinden silip kremayı ağzına koydu....
Genel olarak bu çay partisini ömrümün sonuna kadar hatırladım... Ablam. ardından bir ay sonra ayrıldı. Ve hala bizi tekrar ziyaret etmesini bekliyorum))

😜
Bunun beni mutlu edeceğini sanmıyorum?!
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
Atlas, Sibiryak89
Herurg
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 309

Unread post by Herurg »

Sibiryak89, oradaydı.. Ve anne -hukuk, eşin arkadaşları ve her türden akraba. Bazı nedenlerden dolayı sikemediğim herkes. Yazarınki gibi kekler, yoğurt ve kefir de kullanıldı. Yüz ve vücut kremi bile doğru kıvamdadır. Sapık küfür.. :dumayu:
These users thanked the author Herurg for the post (total 2):
Sibiryak89, Fargal94
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Herurg,
🤣🤣🤣👍Шутник
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Herurg
4sex’e ihtiyaç var
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34

Unread post by 4sex’e ihtiyaç var »

Evet, kız kardeşleriyle bir içki partisi yapsa daha iyi olurdu, göreceksiniz neler olurdu... ama genel olarak hastalıklı bir fanteziye benziyor...
These users thanked the author 4sex’e ihtiyaç var for the post (total 2):
Sibiryak89, Morpheus
asker-64
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124

Unread post by asker-64 »

ve kız kardeşin fotoğrafı nasıl derecelendirelim onu ​​gösterelim.
Dmitrsex
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9

Unread post by Dmitrsex »

Sen kahramansın... :ROFL:
Tomason
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by Tomason »

Çok güzel bir durum)
XenoYT
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 68

Unread post by XenoYT »

İlginç bir hikaye ama bence bu bir fantezi
Max67
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22

Unread post by Max67 »

Şaşırtıcı değil. Sol tarafına sperm sürmek için sperm alan bir kız tanıdığım var, bunun gençleştirici olduğunu söylüyor🤨🤨🤨🤨🤨🤨
Tomason
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by Tomason »

Tabii ki korkunç
Ahtung
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77
 Re: Eşimin kardeşini spermimle besliyorum

Unread post by Ahtung »

Erkeğin sperminde kadın vücudu için pek çok faydalı şey var, Google’da arayın.
These users thanked the author Ahtung for the post:
Morpheus
Eşsiz
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19

Unread post by Eşsiz »

Eşimin kız kardeşini uyurken elledim, amının içine parmağımı soktum, tadına baktım, heyecan vericiydi
These users thanked the author Eşsiz for the post (total 2):
Sibiryak89, Mikha77
Kolovrat
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34

Unread post by Kolovrat »

Siktir git, seni gerizekalı!
ParzifalNSK
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 59

Unread post by ParzifalNSK »

Unikum: 15 May 2023, 16:39 Eşimin kız kardeşine uyurken el yordamıyla dokundum, parmağımı amının içine soktum, tadına baktım, heyecan vericiydi
. Kahretsin, nasıl bu kadar rahat uyuyorlar 😳 benim için o kadar soluk spesifik ki, benimki bile içti en azından içmedi, sadece almaya başla külotunu çıkardığında çoktan uyanıyor ve burada sikişiyor ve parmaklarını içeri sokup onu hemen sikmeyi başarıyor.
These users thanked the author ParzifalNSK for the post:
Wolffr
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208

Unread post by Wolffr »

ParzifalNSK: 19 May 2023, 12:37
Karım uyurken kız kardeşine el yordamıyla dokundum, parmağımı amının içine soktum, tadına baktım, heyecan vericiydi
. Kahretsin, nasıl bu kadar rahat uyuyorlar 😳 benim için o kadar soluk spesifik ki, benimki bile içti en azından içmedi, sadece almaya başla külotunu çıkarmış çoktan uyanmış ve işte, parmaklarını içeri sokup düzmeyi başarıyorlar.
bunlar hikaye anlatıcı ya da hayalperest!!! ! :evet:
Danafil
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375

Unread post by Danafil »

Spermli krema kesinlikle harika! Orada çok fazla sperm varsa, gerçekten tadını hissetmeyecek mi, yoksa gerçekten çok fazla sperm mi yoktu?
Örneğin, bir meslektaşıma bir fincan ve bir çay kaşığıyla geldim. Sonra spermi sildim ama lekeler kalsın diye)) ertesi gün aletime dokunduğum ve spermi bulaştırdığım yeri dudaklarıyla bardağın ve kaşığın kenarını yaladı
Ders
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78

Unread post by Ders »

Eğer bu hikaye doğruysa kız kardeşim için üzülüyorum. Yani bir kafede pasta yersin ve aşçı senin için oraya fışkırtır
These users thanked the author Ders for the post (total 2):
Wolffr, Nikk
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208

Unread post by Wolffr »

Danafil: 19 May 2023, 13:13 Spermli krema kesinlikle harika! Orada çok fazla sperm varsa, gerçekten tadını hissetmeyecek mi, yoksa gerçekten çok fazla sperm mi yoktu?
Örneğin, bir meslektaşıma bir fincan ve bir çay kaşığıyla geldim. Sonra spermi sildim ama çizgiler kalsın diye))), ertesi gün aletime dokunduğum ve spermi bulaştırdığım yeri dudaklarıyla bardağın ve kaşığın kenarını yaladı
lanet olsun ki... :facepalm: :fool:
Ufa adamı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163

Unread post by Ufa adamı »

Bir an olsaydı ben de aynısını eşimin kız kardeşine yapardım. :roll:
Yeşil
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 295

Unread post by Yeşil »

Fag: 24 May 2023, 13:55 Yani bir kafede pasta yersiniz ve aşçı sizin için oraya fışkırtır
Böyle bir vakayı okudum. Sanki Amerika Birleşik Devletleri’nde olmuş gibi görünüyor. Bir fast food restoranında aşçı, spermini insanların yemeğine ekledi.
Ders
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78

Unread post by Ders »

Vert: 24 May 2023, 16:42 Böyle bir vakayı okudum. Sanki Amerika Birleşik Devletleri’nde olmuş gibi görünüyor. Bir fast food kafede aşçı, spermini insanların yemeğine ekledi.
Bir yerlerde öğretmenin öğrencilerinin içinde sperm olan bir tortilla kızarttığını duydum). Yiyeceklerde sperm bulunan çok nadir olmayan durumlar)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”