Birkaç yıldır eşimle birlikte yaşıyorum. İkimiz de 35 yaşın üzerindeyiz. Cinsiyet açısından her şey yolunda. Ama sonra hayatımı alt üst edecek bir şey oldu. Küçük kız kardeşi Nastya yaz boyunca eşimin yanında kalmaya geldi. Kız kardeşim 20 yaşında, öğrenci. Onun güzel olduğunu söylemek hiçbir şey söylememek demektir. Tahminlerime göre sıkı göğüsler, 2-2,5 beden, ince belli, yuvarlak, tonlu popo. Sevimli yüz. Ve aralarına sik sıkışsın diye yalvaran dolgun dudaklar!
Genel olarak huzurumu ve uykumu kaybettim ve tek düşünebildiğim Nastyukha’yı mümkün olan her şekilde nasıl becerebileceğimdi.
Sabahları altından ince bir külot tahmin edebileceğiniz bir gecelikle mutfağa gelmesine değdi ve penisim anında deli gibi ayağa kalktı.
Karımı seviyorum ve genel olarak, Onu asla aldatmak istemedim. Ama Nastya beni deli ediyordu... Bazen eşim evde olmadığında, onu duşta, hafif açık kapının ince bir aralığından gözetliyordum. Eşim ve Nastya yürüyüşe ya da mağazaya gittiklerinde, Nastya’nın külotunu iç çamaşırlarıyla birlikte çekmeceden çıkarırdım, tatlı amının aromasını içime çekerdim ve deli gibi boşalarak şiddetli bir şekilde mastürbasyon yapardım.
Evet, delirdiğimi söyleyebilirsin. Sonuçta daha önce hiçbir kıza böyle davranmamıştım.
Genel olarak vicdanım ve suçluluk duygularım yüzünden karımı aldatmayı göze alamazdım. Belki Nastya’yı baştan çıkarmayı deneyebilirim. Ancak başarılı olsaydım bile, aralarındaki samimi ve güven dolu ilişkinin böyle olduğunu er ya da geç kız kardeşine söylerdi.
Fakat bu durum bir tür çözüm gerektiriyordu. Ve sonra kafamda sinsi bir plan olgunlaştı. Spermimin Nastenka’ya girdiğinden nasıl emin olacağımı buldum)))
Genç hanımın tatlıya çok düşkündü. Ve bir gün öğle yemeğinden sonra işten izin aldım, bir şekerci dükkanına gittim ve içinde lor kremalı puf böreği tüpleri aldım.
Evde kimse yoktu, Nastya’ya mesaj attım, yürüyordu, ama yakında gelmeliydi. Hızla tüpleri çıkardım, kaşıkla kremanın tamamını çıkardım, penisimi çıkardım ve... Genel olarak iki kez oldukça bol geldim. Daha sonra her şeyi bir kaşıkla kremayla karıştırıp tekrar tüplere koydu.
Nastya yürüyüşten döndüğünde onu sıcak çay ve tatlı bekliyordu. Hiçbir zaman tatlıya düşkün biri olmadım ve bunu herkes biliyordu. Bu nedenle Nastya üç pipeti de yiyebildiği için mutluydu.
Mutfakta oturduk, hoş bir şekilde sohbet ettik ve arzularımın nesnesinin tatlıyı yutmasını, dudaklarından ve çenesinden kremayı silmesini coşkuyla izledim. parmağını alıp ağzına gönderdi ....
Genel olarak bu çay partisini hayatımın geri kalanında hatırladım... Kız kardeşim bir ay sonra gitti. Ve hâlâ bizi tekrar ziyaret etmesini bekliyorum))
Birkaç yıldır eşimle birlikte yaşıyorum. İkimiz de 35 yaşın üzerindeyiz. Cinsiyet açısından her şey yolunda. Ama sonra hayatımı alt üst edecek bir şey oldu. Küçük kız kardeşi Nastya yaz boyunca eşimin yanında kalmaya geldi. Kız kardeşim 20 yaşında, öğrenci. Onun güzel olduğunu söylemek hiçbir şey söylememek demektir. Tahminlerime göre sıkı göğüsler, 2-2,5 beden, ince belli, yuvarlak, tonlu popo. Sevimli yüz. Ve aralarına sik sıkışsın diye yalvaran dolgun dudaklar! Genel olarak huzurumu ve uykumu kaybettim ve tek düşünebildiğim Nastyukha’yı mümkün olan her şekilde nasıl becerebileceğimdi. Sabahları altından ince bir külot tahmin edebileceğiniz bir gecelikle mutfağa gelmesine değdi ve penisim anında deli gibi ayağa kalktı. Karımı seviyorum ve genel olarak, Onu asla aldatmak istemedim. Ama Nastya beni deli ediyordu... Bazen eşim evde olmadığında, onu duşta, hafif açık kapının ince bir aralığından gözetliyordum. Eşim ve Nastya yürüyüşe ya da mağazaya gittiklerinde, Nastya’nın külotunu iç çamaşırlarıyla birlikte çekmeceden çıkarırdım, tatlı amının aromasını içime çekerdim ve deli gibi boşalarak şiddetli bir şekilde mastürbasyon yapardım. Evet, delirdiğimi söyleyebilirsin. Sonuçta daha önce hiçbir kıza böyle davranmamıştım. Genel olarak vicdanım ve suçluluk duygularım yüzünden karımı aldatmayı göze alamazdım. Belki Nastya’yı baştan çıkarmayı deneyebilirim. Ancak başarılı olsaydım bile, aralarındaki samimi ve güven dolu ilişkinin böyle olduğunu er ya da geç kız kardeşine söylerdi. Fakat bu durum bir tür çözüm gerektiriyordu. Ve sonra kafamda sinsi bir plan olgunlaştı. Spermimin Nastenka’ya girdiğinden nasıl emin olacağımı buldum))) Genç hanımın tatlıya çok düşkündü. Ve bir gün öğle yemeğinden sonra işten izin aldım, bir şekerci dükkanına gittim ve içinde lor kremalı puf böreği tüpleri aldım. Evde kimse yoktu, Nastya’ya mesaj attım, yürüyordu, ama yakında gelmeliydi. Hızla tüpleri çıkardım, kaşıkla kremanın tamamını çıkardım, penisimi çıkardım ve... Genel olarak iki kez oldukça bol geldim. Daha sonra her şeyi bir kaşıkla kremayla karıştırıp tekrar tüplere koydu. Nastya yürüyüşten döndüğünde onu sıcak çay ve tatlı bekliyordu. Hiçbir zaman tatlıya düşkün biri olmadım ve bunu herkes biliyordu. Bu nedenle Nastya üç pipeti de yiyebildiği için mutluydu. Mutfakta oturduk, hoş bir şekilde sohbet ettik ve arzularımın nesnesinin tatlıyı yutmasını, dudaklarından ve çenesinden kremayı silmesini coşkuyla izledim. parmağını alıp ağzına gönderdi .... Genel olarak bu çay partisini hayatımın geri kalanında hatırladım... Kız kardeşim bir ay sonra gitti. Ve hâlâ bizi tekrar ziyaret etmesini bekliyorum))
Guest: ↑28 Nov 2019, 12:05
Hızla tüpleri çıkardım, kaşıkla kremanın tamamını çıkardım, penisimi çıkardım ve... Genel olarak iki kere oldukça bol geldim. Daha sonra her şeyi bir kaşıkla kremayla karıştırıp tekrar tüplere koydu.
KAPETS!!!! Sonuçta bütün erkekler sapıktır!!!! Kocamın ağabeyi 34, kocam 27 ve ben 23 yaşındayım ve o ve karısı, kocamla birlikte kayınvalidem ve kayınpederimle birlikte yaşadığımız ebeveynlerinin evine geldiğinde kendi evimizi inşa ederken, bana her zaman sıkıca sarılıyor, beni yakınına sıkıştırıyor, görünüşe göre herkes gibi, ama... Çevresel görüşümle bana nasıl baktığını fark ediyorum ve kocam işteyse ve ben gidersem akşam geç saatlerde mutfağa gidiyorum, kardeşim sigara içmek üzere)))
[quote=Guest post_id=1346 time=1574931902 user_id=1] Hızla tüpleri çıkardım, kaşıkla kremanın tamamını çıkardım, penisimi çıkardım ve... Genel olarak iki kere oldukça bol geldim. Daha sonra her şeyi bir kaşıkla kremayla karıştırıp tekrar tüplere koydu. [/quote] KAPETS!!!! Sonuçta bütün erkekler sapıktır!!!! Kocamın ağabeyi 34, kocam 27 ve ben 23 yaşındayım ve o ve karısı, kocamla birlikte kayınvalidem ve kayınpederimle birlikte yaşadığımız ebeveynlerinin evine geldiğinde kendi evimizi inşa ederken, bana her zaman sıkıca sarılıyor, beni yakınına sıkıştırıyor, görünüşe göre herkes gibi, ama... Çevresel görüşümle bana nasıl baktığını fark ediyorum ve kocam işteyse ve ben gidersem akşam geç saatlerde mutfağa gidiyorum, kardeşim sigara içmek üzere)))
Hızla tüpleri çıkardım, bir kaşıkla kremanın tamamını çıkardım, penisimi çıkardım ve... Genel olarak oldukça bol miktarda geldim, iki kez. Daha sonra her şeyi bir kaşıkla kremayla karıştırıp tekrar tüplere koydu.
KAPETS!!!! Sonuçta bütün erkekler sapıktır!!!! Kocamın ağabeyi 34, kocam 27 ve ben 23 yaşındayım ve o ve karısı, kocamla birlikte kayınvalidem ve kayınpederimle birlikte yaşadığımız ebeveynlerinin evine geldiğinde kendi evimizi inşa ederken, bana her zaman sıkıca sarılıyor, beni yakınına sıkıştırıyor, görünüşe göre herkes gibi, ama... çevresel görüşümle bana nasıl baktığını ve kocamın işte olup olmadığını fark ediyorum. akşam geç saatlerde mutfağa çıkıyorum, kardeşim aniden sigara içiyor gibi görünüyor)))
[quote=Alina post_id=2066 time=1578729265 user_id=1] [quote=Misafir post_id=1346 time=1574931902 user_id= 1] Hızla tüpleri çıkardım, bir kaşıkla kremanın tamamını çıkardım, penisimi çıkardım ve... Genel olarak oldukça bol miktarda geldim, iki kez. Daha sonra her şeyi bir kaşıkla kremayla karıştırıp tekrar tüplere koydu. [/quote] KAPETS!!!! Sonuçta bütün erkekler sapıktır!!!! Kocamın ağabeyi 34, kocam 27 ve ben 23 yaşındayım ve o ve karısı, kocamla birlikte kayınvalidem ve kayınpederimle birlikte yaşadığımız ebeveynlerinin evine geldiğinde kendi evimizi inşa ederken, bana her zaman sıkıca sarılıyor, beni yakınına sıkıştırıyor, görünüşe göre herkes gibi, ama... çevresel görüşümle bana nasıl baktığını ve kocamın işte olup olmadığını fark ediyorum. akşam geç saatlerde mutfağa çıkıyorum, kardeşim aniden sigara içiyor gibi görünüyor))) [/quote] Peki, akşam sigara molanız nasıldı?)) )
Svetik5: ↑29 Dec 2021, 10:07
Eğer insanlar sürekli ağzıma boşalıyorlarsa neden kremalı sperm içeren bir pasta yemeyelim ki? Özellikle de bunu biliyorsam
Harika! Benimkini denemek ister misin?
These users thanked the author Büyükanneler for the post:
[quote=Svetik5 post_id=50889 time=1640761634 user_id=4001] Eğer insanlar sürekli ağzıma boşalıyorlarsa neden kremalı sperm içeren bir pasta yemeyelim ki? Özellikle de bunu biliyorsam [/quote] Harika! Benimkini denemek ister misin?
Svetik5: ↑30 Dec 2021, 07:19
Kendi yemeğimi sık sık yiyemiyorum. Genellikle çarşafın üzerine dökülür veya mideye yayılır. Ve oral seksle her şeyi elde ediyorum.
[quote=Svetik5 post_id=51000 time=1640837997 user_id=4001] Kendi yemeğimi sık sık yiyemiyorum. Genellikle çarşafın üzerine dökülür veya mideye yayılır. Ve oral seksle her şeyi elde ediyorum. [/quote]ne kadar tatlısın Svetik :cat2:
[quote=Svetik5 post_id=50896 time=1640768370 user_id=4001] Herkese değil, sadece doğrulananlara ağzımı açıyorum [/quote] nasıl doğrulananlardan biri olabilirsin?
Birkaç yıldır eşimle birlikte yaşıyorum. İkimiz de 35 yaşın üzerindeyiz. Cinsiyet açısından her şey yolunda. Ama sonra hayatımı alt üst edecek bir şey oldu. Küçük kız kardeşi Nastya yaz boyunca eşimin yanında kalmaya geldi. Kız kardeşim 20 yaşında, öğrenci. Onun güzel olduğunu söylemek hiçbir şey söylememek demektir. Tahminlerime göre sıkı göğüsler, 2-2,5 beden, ince belli, yuvarlak, tonlu popo. Sevimli yüz. Ve aralarına sik sıkışsın diye yalvaran dolgun dudaklar!
Genel olarak huzurumu ve uykumu kaybettim ve tek düşünebildiğim Nastyukha’yı mümkün olan her şekilde nasıl becerebileceğimdi.
Sabahları altından ince bir külot tahmin edebileceğiniz bir gecelikle mutfağa gelmesine değdi ve penisim anında deli gibi ayağa kalktı.
Karımı seviyorum ve genel olarak, Onu asla aldatmak istemedim. Ama Nastya beni deli ediyordu... Bazen eşim evde olmadığında, onu duşta, hafif açık kapının ince bir aralığından gözetliyordum. Eşim ve Nastya yürüyüşe ya da mağazaya gittiklerinde, Nastya’nın külotunu iç çamaşırlarıyla birlikte çekmeceden çıkarırdım, tatlı amının aromasını içime çekerdim ve deli gibi boşalarak şiddetli bir şekilde mastürbasyon yapardım.
Evet, delirdiğimi söyleyebilirsin. Sonuçta daha önce hiçbir kıza böyle davranmamıştım.
Genel olarak vicdanım ve suçluluk duygularım yüzünden karımı aldatmayı göze alamazdım. Belki Nastya’yı baştan çıkarmayı deneyebilirim. Ancak başarılı olsaydım bile, aralarındaki samimi ve güven dolu ilişkinin böyle olduğunu er ya da geç kız kardeşine söylerdi.
Fakat bu durum bir tür çözüm gerektiriyordu. Ve sonra kafamda sinsi bir plan olgunlaştı. Spermimin Nastenka’ya girdiğinden nasıl emin olacağımı buldum)))
Genç hanımın tatlıya çok düşkündü. Ve bir gün öğle yemeğinden sonra işten izin aldım, bir şekerci dükkanına gittim ve içinde lor kremalı puf böreği tüpleri aldım.
Evde kimse yoktu, Nastya’ya mesaj attım, yürüyordu, ama yakında gelmeliydi. Hızla tüpleri çıkardım, kaşıkla kremanın tamamını çıkardım, penisimi çıkardım ve... Genel olarak iki kez oldukça bol geldim. Daha sonra her şeyi bir kaşıkla kremayla karıştırıp tekrar tüplere koydu.
Nastya yürüyüşten döndüğünde onu sıcak çay ve tatlı bekliyordu. Hiçbir zaman tatlıya düşkün biri olmadım ve bunu herkes biliyordu. Bu nedenle Nastya üç pipeti de yiyebildiği için mutluydu.
Mutfakta oturduk, hoş bir şekilde sohbet ettik ve arzularımın nesnesinin tatlıyı yutmasını, dudaklarından ve çenesinden kremayı silmesini coşkuyla izledim. parmağını alıp ağzına gönderdi ....
Genel olarak bu çay partisini hayatımın geri kalanında hatırladım... Kız kardeşim bir ay sonra gitti. Ve hâlâ onun bizi tekrar ziyaret etmesini bekliyorum))
fu ucube, pislik, ibne!! zavallı kız!!!
These users thanked the author Denach for the post (total 3):
[quote=Guest post_id=1346 time=1574931902 user_id=1] Birkaç yıldır eşimle birlikte yaşıyorum. İkimiz de 35 yaşın üzerindeyiz. Cinsiyet açısından her şey yolunda. Ama sonra hayatımı alt üst edecek bir şey oldu. Küçük kız kardeşi Nastya yaz boyunca eşimin yanında kalmaya geldi. Kız kardeşim 20 yaşında, öğrenci. Onun güzel olduğunu söylemek hiçbir şey söylememek demektir. Tahminlerime göre sıkı göğüsler, 2-2,5 beden, ince belli, yuvarlak, tonlu popo. Sevimli yüz. Ve aralarına sik sıkışsın diye yalvaran dolgun dudaklar! Genel olarak huzurumu ve uykumu kaybettim ve tek düşünebildiğim Nastyukha’yı mümkün olan her şekilde nasıl becerebileceğimdi. Sabahları altından ince bir külot tahmin edebileceğiniz bir gecelikle mutfağa gelmesine değdi ve penisim anında deli gibi ayağa kalktı. Karımı seviyorum ve genel olarak, Onu asla aldatmak istemedim. Ama Nastya beni deli ediyordu... Bazen eşim evde olmadığında, onu duşta, hafif açık kapının ince bir aralığından gözetliyordum. Eşim ve Nastya yürüyüşe ya da mağazaya gittiklerinde, Nastya’nın külotunu iç çamaşırlarıyla birlikte çekmeceden çıkarırdım, tatlı amının aromasını içime çekerdim ve deli gibi boşalarak şiddetli bir şekilde mastürbasyon yapardım. Evet, delirdiğimi söyleyebilirsin. Sonuçta daha önce hiçbir kıza böyle davranmamıştım. Genel olarak vicdanım ve suçluluk duygularım yüzünden karımı aldatmayı göze alamazdım. Belki Nastya’yı baştan çıkarmayı deneyebilirim. Ancak başarılı olsaydım bile, aralarındaki samimi ve güven dolu ilişkinin böyle olduğunu er ya da geç kız kardeşine söylerdi. Fakat bu durum bir tür çözüm gerektiriyordu. Ve sonra kafamda sinsi bir plan olgunlaştı. Spermimin Nastenka’ya girdiğinden nasıl emin olacağımı buldum))) Genç hanımın tatlıya çok düşkündü. Ve bir gün öğle yemeğinden sonra işten izin aldım, bir şekerci dükkanına gittim ve içinde lor kremalı puf böreği tüpleri aldım. Evde kimse yoktu, Nastya’ya mesaj attım, yürüyordu, ama yakında gelmeliydi. Hızla tüpleri çıkardım, kaşıkla kremanın tamamını çıkardım, penisimi çıkardım ve... Genel olarak iki kez oldukça bol geldim. Daha sonra her şeyi bir kaşıkla kremayla karıştırıp tekrar tüplere koydu. Nastya yürüyüşten döndüğünde onu sıcak çay ve tatlı bekliyordu. Hiçbir zaman tatlıya düşkün biri olmadım ve bunu herkes biliyordu. Bu nedenle Nastya üç pipeti de yiyebildiği için mutluydu. Mutfakta oturduk, hoş bir şekilde sohbet ettik ve arzularımın nesnesinin tatlıyı yutmasını, dudaklarından ve çenesinden kremayı silmesini coşkuyla izledim. parmağını alıp ağzına gönderdi .... Genel olarak bu çay partisini hayatımın geri kalanında hatırladım... Kız kardeşim bir ay sonra gitti. Ve hâlâ onun bizi tekrar ziyaret etmesini bekliyorum)) [/quote]
fu ucube, pislik, ibne!! zavallı kız!!! :ireful1: :ireful1: :ireful1:
Nedenini bilmiyorum ama eski sevgilimin kız kardeşinin ağzındaki spermin büyük bir kısmına deli olduğunu biliyorum. Tadını çıkarıyor, yutuyor. Yine de ben oral seks hayranı değilim. Eşimde öğürme refleksine neden oldu.
Nedenini bilmiyorum ama eski sevgilimin kız kardeşinin ağzındaki spermin büyük bir kısmına deli olduğunu biliyorum. Tadını çıkarıyor, yutuyor. Yine de ben oral seks hayranı değilim. Eşimde öğürme refleksine neden oldu.
Genel olarak bu çay partisini hayatımın geri kalanında hatırladım... Kız kardeşim bir ay sonra gitti. Ve hala bizi tekrar ziyaret etmesini bekliyorum))
Onu yırtmak kader değil mi? O da memnun olacaktır. Ben de kendimi abartıyorum ve hepsi bu.
These users thanked the author Nandandaar for the post (total 2):
[quote=Guest post_id=1346 time=1574931902 user_id=1] Birkaç yıldır eşimle birlikte yaşıyorum. İkimiz de 35 yaşın üzerindeyiz. Cinsiyet açısından her şey yolunda. Ama sonra hayatımı alt üst edecek bir şey oldu. Küçük kız kardeşi Nastya yaz boyunca eşimin yanında kalmaya geldi. Kız kardeşim 20 yaşında, öğrenci. Onun güzel olduğunu söylemek hiçbir şey söylememek demektir. Tahminlerime göre sıkı göğüsler, 2-2,5 beden, ince belli, yuvarlak, tonlu popo. Sevimli yüz. Ve aralarına sik sıkışsın diye yalvaran dolgun dudaklar! Genel olarak huzurumu ve uykumu kaybettim ve tek düşünebildiğim Nastyukha’yı mümkün olan her şekilde nasıl becerebileceğimdi. Sabahları altından ince bir külot tahmin edebileceğiniz bir gecelikle mutfağa gelmesine değdi ve penisim anında deli gibi ayağa kalktı. Karımı seviyorum ve genel olarak, Onu asla aldatmak istemedim. Ama Nastya beni deli ediyordu... Bazen eşim evde olmadığında, onu duşta, hafif açık kapının ince bir aralığından gözetliyordum. Eşim ve Nastya yürüyüşe ya da mağazaya gittiklerinde, Nastya’nın külotunu iç çamaşırlarıyla birlikte çekmeceden çıkarırdım, tatlı amının aromasını içime çekerdim ve deli gibi boşalarak şiddetli bir şekilde mastürbasyon yapardım. Evet, delirdiğimi söyleyebilirsin. Sonuçta daha önce hiçbir kıza böyle davranmamıştım. Genel olarak vicdanım ve suçluluk duygularım yüzünden karımı aldatmayı göze alamazdım. Belki Nastya’yı baştan çıkarmayı deneyebilirim. Ancak başarılı olsaydım bile, aralarındaki samimi ve güven dolu ilişkinin böyle olduğunu er ya da geç kız kardeşine söylerdi. Fakat bu durum bir tür çözüm gerektiriyordu. Ve sonra kafamda sinsi bir plan olgunlaştı. Spermimin Nastenka’ya girdiğinden nasıl emin olacağımı buldum))) Genç hanımın tatlıya çok düşkündü. Ve bir gün öğle yemeğinden sonra işten izin aldım, bir şekerci dükkanına gittim ve içinde lor kremalı puf böreği tüpleri aldım. Evde kimse yoktu, Nastya’ya mesaj attım, yürüyordu, ama yakında gelmeliydi. Hızla tüpleri çıkardım, kaşıkla kremanın tamamını çıkardım, penisimi çıkardım ve... Genel olarak iki kez oldukça bol geldim. Daha sonra her şeyi bir kaşıkla kremayla karıştırıp tekrar tüplere koydu. Nastya yürüyüşten döndüğünde onu sıcak çay ve tatlı bekliyordu. Hiçbir zaman tatlıya düşkün biri olmadım ve bunu herkes biliyordu. Bu nedenle Nastya üç pipeti de yiyebildiği için mutluydu. Mutfakta oturduk, hoş bir şekilde sohbet ettik ve arzularımın nesnesinin tatlıyı yutmasını, dudaklarından ve çenesinden kremayı silmesini coşkuyla izledim. parmağını alıp ağzına gönderdi .... Genel olarak bu çay partisini hayatımın geri kalanında hatırladım... Kız kardeşim bir ay sonra gitti. Ve hala bizi tekrar ziyaret etmesini bekliyorum))
😜 [/quote]
Onu yırtmak kader değil mi? O da memnun olacaktır. Ben de kendimi abartıyorum ve hepsi bu. :cat1:
[quote=Herurg post_id=131032 time=1667451837 user_id=11070] Yazarı gerçekten anlıyorum. Benzer bir şey benim hayatımda da oldu. Ve birden fazla kez [/quote] Paylaş, acaba kimi tatlandırdım? 😊
.....Fakat durum bir çeşit çözüm gerektiriyordu. Ve sonra kafamda sinsi bir plan olgunlaştı. Spermimin Nastenka’ya girdiğinden nasıl emin olacağımı buldum)))
Evde kimse yoktu, Nastya’ya mesaj attım, yürüyordu, ama yakında gelmeliydi. Hızla tüpleri çıkardım, kaşıkla kremanın tamamını çıkardım, penisimi çıkardım ve... Genel olarak iki kez oldukça bol geldim. Daha sonra her şeyi bir kaşıkla kremayla karıştırdı ve tüplere geri koydu.
......Mutfakta oturduk, hoş bir şekilde sohbet ettik ve arzularımın nesnesinin yutulmasını coşkuyla izledim. tatlıyı dudaklarından ve çenesinden silip kremayı ağzına koydu....
Genel olarak bu çay partisini ömrümün sonuna kadar hatırladım... Ablam. ardından bir ay sonra ayrıldı. Ve hala bizi tekrar ziyaret etmesini bekliyorum))
Bunun beni mutlu edeceğini sanmıyorum?!
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
[quote=Guest post_id=1346 time=1574931902 user_id=1] .....Fakat durum bir çeşit çözüm gerektiriyordu. Ve sonra kafamda sinsi bir plan olgunlaştı. Spermimin Nastenka’ya girdiğinden nasıl emin olacağımı buldum))) Genç hanımın tatlıya çok düşkündü. Ve bir gün öğle yemeğinden sonra işten izin aldım, bir şekerci dükkanına gittim ve içinde lor kremalı puf böreği tüpleri aldım. Evde kimse yoktu, Nastya’ya mesaj attım, yürüyordu, ama yakında gelmeliydi. Hızla tüpleri çıkardım, kaşıkla kremanın tamamını çıkardım, penisimi çıkardım ve... Genel olarak iki kez oldukça bol geldim. Daha sonra her şeyi bir kaşıkla kremayla karıştırdı ve tüplere geri koydu. ......Mutfakta oturduk, hoş bir şekilde sohbet ettik ve arzularımın nesnesinin yutulmasını coşkuyla izledim. tatlıyı dudaklarından ve çenesinden silip kremayı ağzına koydu.... Genel olarak bu çay partisini ömrümün sonuna kadar hatırladım... Ablam. ardından bir ay sonra ayrıldı. Ve hala bizi tekrar ziyaret etmesini bekliyorum))
Sibiryak89, oradaydı.. Ve anne -hukuk, eşin arkadaşları ve her türden akraba. Bazı nedenlerden dolayı sikemediğim herkes. Yazarınki gibi kekler, yoğurt ve kefir de kullanıldı. Yüz ve vücut kremi bile doğru kıvamdadır. Sapık küfür..
These users thanked the author Herurg for the post (total 2):
[ref=#bf0000]Sibiryak89[/ref], oradaydı.. Ve anne -hukuk, eşin arkadaşları ve her türden akraba. Bazı nedenlerden dolayı sikemediğim herkes. Yazarınki gibi kekler, yoğurt ve kefir de kullanıldı. Yüz ve vücut kremi bile doğru kıvamdadır. Sapık küfür.. :dumayu:
Unikum: ↑15 May 2023, 16:39
Eşimin kız kardeşine uyurken el yordamıyla dokundum, parmağımı amının içine soktum, tadına baktım, heyecan vericiydi
. Kahretsin, nasıl bu kadar rahat uyuyorlar benim için o kadar soluk spesifik ki, benimki bile içti en azından içmedi, sadece almaya başla külotunu çıkardığında çoktan uyanıyor ve burada sikişiyor ve parmaklarını içeri sokup onu hemen sikmeyi başarıyor.
These users thanked the author ParzifalNSK for the post:
[quote=Unikum post_id=203389 time=1684157963 user_id=18395] Eşimin kız kardeşine uyurken el yordamıyla dokundum, parmağımı amının içine soktum, tadına baktım, heyecan vericiydi [/quote]. Kahretsin, nasıl bu kadar rahat uyuyorlar 😳 benim için o kadar soluk spesifik ki, benimki bile içti en azından içmedi, sadece almaya başla külotunu çıkardığında çoktan uyanıyor ve burada sikişiyor ve parmaklarını içeri sokup onu hemen sikmeyi başarıyor.
Karım uyurken kız kardeşine el yordamıyla dokundum, parmağımı amının içine soktum, tadına baktım, heyecan vericiydi
. Kahretsin, nasıl bu kadar rahat uyuyorlar benim için o kadar soluk spesifik ki, benimki bile içti en azından içmedi, sadece almaya başla külotunu çıkarmış çoktan uyanmış ve işte, parmaklarını içeri sokup düzmeyi başarıyorlar.
bunlar hikaye anlatıcı ya da hayalperest!!! ! :evet:
[quote=ParzifalNSK post_id=205054 time=1684489020 user_id=18128] [quote=Unikum post_id=203389 time=1684157963 user_id= 18395] Karım uyurken kız kardeşine el yordamıyla dokundum, parmağımı amının içine soktum, tadına baktım, heyecan vericiydi [/quote]. Kahretsin, nasıl bu kadar rahat uyuyorlar 😳 benim için o kadar soluk spesifik ki, benimki bile içti en azından içmedi, sadece almaya başla külotunu çıkarmış çoktan uyanmış ve işte, parmaklarını içeri sokup düzmeyi başarıyorlar. [/quote] bunlar hikaye anlatıcı ya da hayalperest!!! ! :evet:
Spermli krema kesinlikle harika! Orada çok fazla sperm varsa, gerçekten tadını hissetmeyecek mi, yoksa gerçekten çok fazla sperm mi yoktu?
Örneğin, bir meslektaşıma bir fincan ve bir çay kaşığıyla geldim. Sonra spermi sildim ama lekeler kalsın diye)) ertesi gün aletime dokunduğum ve spermi bulaştırdığım yeri dudaklarıyla bardağın ve kaşığın kenarını yaladı
Spermli krema kesinlikle harika! Orada çok fazla sperm varsa, gerçekten tadını hissetmeyecek mi, yoksa gerçekten çok fazla sperm mi yoktu? Örneğin, bir meslektaşıma bir fincan ve bir çay kaşığıyla geldim. Sonra spermi sildim ama lekeler kalsın diye)) ertesi gün aletime dokunduğum ve spermi bulaştırdığım yeri dudaklarıyla bardağın ve kaşığın kenarını yaladı
Danafil: ↑19 May 2023, 13:13
Spermli krema kesinlikle harika! Orada çok fazla sperm varsa, gerçekten tadını hissetmeyecek mi, yoksa gerçekten çok fazla sperm mi yoktu?
Örneğin, bir meslektaşıma bir fincan ve bir çay kaşığıyla geldim. Sonra spermi sildim ama çizgiler kalsın diye))), ertesi gün aletime dokunduğum ve spermi bulaştırdığım yeri dudaklarıyla bardağın ve kaşığın kenarını yaladı
[quote=Danafil post_id=205058 time=1684491215 user_id=11084] Spermli krema kesinlikle harika! Orada çok fazla sperm varsa, gerçekten tadını hissetmeyecek mi, yoksa gerçekten çok fazla sperm mi yoktu? Örneğin, bir meslektaşıma bir fincan ve bir çay kaşığıyla geldim. Sonra spermi sildim ama çizgiler kalsın diye))), ertesi gün aletime dokunduğum ve spermi bulaştırdığım yeri dudaklarıyla bardağın ve kaşığın kenarını yaladı [/quote ] lanet olsun ki... :facepalm: :fool:
Fag: ↑24 May 2023, 13:55
Yani bir kafede pasta yersiniz ve aşçı sizin için oraya fışkırtır
Böyle bir vakayı okudum. Sanki Amerika Birleşik Devletleri’nde olmuş gibi görünüyor. Bir fast food restoranında aşçı, spermini insanların yemeğine ekledi.
[quote=Fag post_id=206707 time=1684925737 user_id=18358] Yani bir kafede pasta yersiniz ve aşçı sizin için oraya fışkırtır [/quote] Böyle bir vakayı okudum. Sanki Amerika Birleşik Devletleri’nde olmuş gibi görünüyor. Bir fast food restoranında aşçı, spermini insanların yemeğine ekledi.
Vert: ↑24 May 2023, 16:42
Böyle bir vakayı okudum. Sanki Amerika Birleşik Devletleri’nde olmuş gibi görünüyor. Bir fast food kafede aşçı, spermini insanların yemeğine ekledi.
Bir yerlerde öğretmenin öğrencilerinin içinde sperm olan bir tortilla kızarttığını duydum). Yiyeceklerde sperm bulunan çok nadir olmayan durumlar)
[quote=Vert post_id=206756 time=1684935761 user_id=18255] Böyle bir vakayı okudum. Sanki Amerika Birleşik Devletleri’nde olmuş gibi görünüyor. Bir fast food kafede aşçı, spermini insanların yemeğine ekledi. [/quote] Bir yerlerde öğretmenin öğrencilerinin içinde sperm olan bir tortilla kızarttığını duydum). Yiyeceklerde sperm bulunan çok nadir olmayan durumlar)
Kim partnerini başkasının spermiyle sikmekten hoşlanır? Yazın sohbet edelim.
Last post
Spermle sikişmek heyecan verici, çok güzel
Ama bunu başkasının üzerinde denemedim. Denemek istedim. Ama sanırım anında bitirirdim
Kendi tarzımda sikilirdim. İkinci olmasına rağmen hızlı geldi
Karınızın sarhoş olduğu ve hala amından sevgilisinin tohumlarının aktığı bir deneyiminiz oldu mu hiç? Duygularınız ve arzularınız neler? Hemen onu becermek mi istedin?
Bir takım sağlık sorunları nedeniyle eşim hormonal tedavi nedeniyle çok fazla kilo aldı (yaklaşık 120 kg’a kadar). Bu yüzden ona olan ilgimi kaybettim, ancak ara sıra hala korkunç ereksiyonlar...
Herkese selam! Kısa bir süre önce eşimin küçük kız kardeşi ziyarete geldi. Bir nedenden dolayı onu becermeyi düşünmeye başladım. Bunu daha önce hiç düşünmemiştim. Şimdi onu nasıl baştan çıkaracağımı...
Last post
Lezzetli bir şekilde osuruyor mu?
Bunu senden okuduğum ilk sefer değil. Bir çeşit tatlı ve acı verici fetiş mi?