Ereksiyon sorunları

Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Автор темы
Mikha77
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 89
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: biseksüel
 Ereksiyon sorunları

Unread post by Mikha77 »

Evli biseksüel erkeklere bir sorum var. Eşinizle seks sırasında veya erkeklerle seks sonrasında ereksiyon sorunu yaşıyor musunuz?
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Ereksiyon sorunları

Unread post by Alex yapardı »

Micha77,
Mikha77: 08 Jun 2023, 15:32 Evlilere bir sorum var biseksüel insanlar pasif adamlar. Eşinizle seks sırasında veya erkeklerle seks sonrasında ereksiyon sorunu yaşıyor musunuz?
Evet, böyle bir şey var. Bir erkekle seks sırasında güçlü bir rahatlama yaşıyorum ve sonrasındaki birkaç saat boyunca ne ereksiyon ne de arzum oluyor.
These users thanked the author Alex yapardı for the post:
Mikha77
üniversite
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 117
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by üniversite »

Bunun bir trajedi olduğunu düşünmesem de sorunlar var: 49 yaşına gelindiğinde BI bir yük haline geldi, penisin boyutu artıyor ama öylece asılı kalıyor, eşle tanışmak imkansız. Kıçım yeterince uzun süre sikildiğinde boşalırım. Ben karımı ellerimle, dilimle okşuyorum, ortak arkadaşımız da onu sikiyor. Bunun gibi bir şey.
These users thanked the author üniversite for the post (total 3):
Mikha77, Rudi, RedFox
yıldızlarda
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by yıldızlarda »

Matrix’te olduğu gibi burada da iki yol var, bu konuyu reddedip unutun (kıçınızın yüksekte anal olması) ya da risk alıp benzerlerini hiçbir zaman deneyimleyemeyeceğiniz yeni bir erkek orgazmının dünyasına adım adım dalmaya başlayın. herhangi bir kadınla (tabii ki anüsünüzde ustaca bir yapay penis kullanmadığı sürece). Kıçınızı "çalıştırdıktan" ve içinde bir yapay penis veya penis çalıştırıldığında heyecan duyduktan sonra, bir kadının heyecanı "büyük mertebelerde" azalacaktır. Bunun gibi bir şey.
These users thanked the author yıldızlarda for the post:
Mikha77
Boynuzlamak!!!
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 466
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Boynuzlamak!!! »

Mikha77: 08 Jun 2023, 15:32 Evli biseksüel erkeklere bir sorum var. Karınızla seks sırasında veya erkeklerle seks sonrasında ereksiyon sorunu yaşıyor musunuz?
Gittiğimde, daha doğrusu eve uçtuğumda, sikiştiğimin tam tersi oluyor erkeğim tarafından böyle mutlu ve akşam karımla seks yaparken, bugün nasıl bir kadın gibi sikildiğimi ve eşim gibi şimdi benim altımda, bir erkeğin altında aynı rolde olduğumu hatırlıyorum, öyle bir tutku geliyor üzerime seks patlamayla gidiyor!
1234567
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by 1234567 »

Mikha77, evliyim, zamanın erkeklerini yalarım zamana. Bu çift oral seks konusuna girince eşime olan arzum biraz azalıyor. Genel olarak emmekten uzaklaşıyorum, tüm bunları unutmaya çalışıyorum, tabuları, yasakları, imkansızları (her ne kadar ÇOK zor olsa da!), sadece heteroseksüellere, kadınların amlarına, karıma odaklanıyorum ve özlem başlıyor iyileşmek. Veya bi konulardan uzaklaşmak için siyasetle ilgili, ülkedeki mevcut durumla ilgili, kendimle ilgili vb. TG kanallarını izlemeye başlıyorum, genel olarak beynimi değiştirmeye, dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum. Ama şunu söyleyeyim, konu beni içine çekiyor, bence bu konuya dalmamak çok daha iyi, kanaatimce.
Rudi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 312
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Rudi »

Uni: 10 Jun 2023, 06:15 Sorunlar var ama ben bunu bir trajedi olarak görmüyorum; 49 yaşına gelindiğinde BI bir yük haline geldi, penis büyüyor ama öylece duruyor, eşle tanışmak imkansız. Kıçım yeterince uzun süre sikildiğinde boşalırım. Ben karımı ellerimle, dilimle okşuyorum, ortak arkadaşımız da onu sikiyor. Bunun gibi bir şey.
Bende de aynısı oluyor, beni siktikten sonra penisim işe yaramaz hale geliyor. Bir arzu var ama ortaya çıkmıyor.
These users thanked the author Rudi for the post (total 4):
Mikha77, Alex yapardı, üniversite, RedFox
Dima345
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Dima345 »

Şunu söyleyeyim, son zamanlarda hanım evladı temasına bulaşmaya başladım, dönüşümüme başladım. Penisim küçük ve kafes takmam önerildi. Yaklaşık altı ay sonra ereksiyonumun neredeyse kaybolduğunu fark etmeye başladım.
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years

Unread post by Alex yapardı »

Rudi,
Rudi: 23 Jun 2023, 11:35 benim için de aynı şey, Beni siktikten sonra aletim işe yaramaz hale geliyor. Bir arzum var ama ortaya çıkmıyor.
Bir arzum bile yok, sadece birkaç saatliğine bedenimde oluşan hoş bir mutluluk. Sonra her şey yerine oturur.
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
Rudi, Cock Yaşlı***
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • New post Prezervatif takma sorunları
    by Alexey » » in Erkek gücünün iyileştirilmesi
    32 Replies