Ereksiyon sorunları
-
Автор темыMikha77
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: biseksüel
Ereksiyon sorunları
Evli biseksüel erkeklere bir sorum var. Eşinizle seks sırasında veya erkeklerle seks sonrasında ereksiyon sorunu yaşıyor musunuz?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Ereksiyon sorunları
Micha77,
Evet, böyle bir şey var. Bir erkekle seks sırasında güçlü bir rahatlama yaşıyorum ve sonrasındaki birkaç saat boyunca ne ereksiyon ne de arzum oluyor.
- These users thanked the author Alex yapardı for the post:
- Mikha77
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
- Registered for: 2 years 4 months
Bunun bir trajedi olduğunu düşünmesem de sorunlar var: 49 yaşına gelindiğinde BI bir yük haline geldi, penisin boyutu artıyor ama öylece asılı kalıyor, eşle tanışmak imkansız. Kıçım yeterince uzun süre sikildiğinde boşalırım. Ben karımı ellerimle, dilimle okşuyorum, ortak arkadaşımız da onu sikiyor. Bunun gibi bir şey.
- These users thanked the author üniversite for the post (total 3):
- Mikha77, Rudi, RedFox
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 1 year 11 months
Matrix’te olduğu gibi burada da iki yol var, bu konuyu reddedip unutun (kıçınızın yüksekte anal olması) ya da risk alıp benzerlerini hiçbir zaman deneyimleyemeyeceğiniz yeni bir erkek orgazmının dünyasına adım adım dalmaya başlayın. herhangi bir kadınla (tabii ki anüsünüzde ustaca bir yapay penis kullanmadığı sürece). Kıçınızı "çalıştırdıktan" ve içinde bir yapay penis veya penis çalıştırıldığında heyecan duyduktan sonra, bir kadının heyecanı "büyük mertebelerde" azalacaktır. Bunun gibi bir şey.
- These users thanked the author yıldızlarda for the post:
- Mikha77
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
- Registered for: 1 year 11 months
Gittiğimde, daha doğrusu eve uçtuğumda, sikiştiğimin tam tersi oluyor erkeğim tarafından böyle mutlu ve akşam karımla seks yaparken, bugün nasıl bir kadın gibi sikildiğimi ve eşim gibi şimdi benim altımda, bir erkeğin altında aynı rolde olduğumu hatırlıyorum, öyle bir tutku geliyor üzerime seks patlamayla gidiyor!
-
- Potansiyel seks nesnesi
Mikha77, evliyim, zamanın erkeklerini yalarım zamana. Bu çift oral seks konusuna girince eşime olan arzum biraz azalıyor. Genel olarak emmekten uzaklaşıyorum, tüm bunları unutmaya çalışıyorum, tabuları, yasakları, imkansızları (her ne kadar ÇOK zor olsa da!), sadece heteroseksüellere, kadınların amlarına, karıma odaklanıyorum ve özlem başlıyor iyileşmek. Veya bi konulardan uzaklaşmak için siyasetle ilgili, ülkedeki mevcut durumla ilgili, kendimle ilgili vb. TG kanallarını izlemeye başlıyorum, genel olarak beynimi değiştirmeye, dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum. Ama şunu söyleyeyim, konu beni içine çekiyor, bence bu konuya dalmamak çok daha iyi, kanaatimce.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
- Registered for: 3 years 6 months
Bende de aynısı oluyor, beni siktikten sonra penisim işe yaramaz hale geliyor. Bir arzu var ama ortaya çıkmıyor.Uni: ↑10 Jun 2023, 06:15 Sorunlar var ama ben bunu bir trajedi olarak görmüyorum; 49 yaşına gelindiğinde BI bir yük haline geldi, penis büyüyor ama öylece duruyor, eşle tanışmak imkansız. Kıçım yeterince uzun süre sikildiğinde boşalırım. Ben karımı ellerimle, dilimle okşuyorum, ortak arkadaşımız da onu sikiyor. Bunun gibi bir şey.
- These users thanked the author Rudi for the post (total 4):
- Mikha77, Alex yapardı, üniversite, RedFox
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 2 years 11 months
Şunu söyleyeyim, son zamanlarda hanım evladı temasına bulaşmaya başladım, dönüşümüme başladım. Penisim küçük ve kafes takmam önerildi. Yaklaşık altı ay sonra ereksiyonumun neredeyse kaybolduğunu fark etmeye başladım.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years
Rudi,
Bir arzum bile yok, sadece birkaç saatliğine bedenimde oluşan hoş bir mutluluk. Sonra her şey yerine oturur.
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
- Rudi, Cock Yaşlı***
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post