Kıyafet değiştirirken karışıklık
-
Автор темыDiana itaatsizlik etti
- ön sevişme
- Total posts: 128
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kıyafet değiştirirken karışıklık
Beyler, kadın gibi giyinirken utanan var mı?
Cuma günü öğle yemeğinde biraz kadın kıyafetiyle dolaştım, akşam ise spor salonuna gittim. Spor salonundan sonra havuza gittim. Ve göğüs izlerinin kalabileceğini hiç düşünmemiştim.
Yürüyüşten sonra jakuzide biraz dinlenmeye karar verdiğimde, yanımdaki kadının dikkatle omuzlarıma baktığını fark ettim. . Biraz gerildim ve baktım. Ve dehşet içinde omzumda sutyen askısının izini gördüm. Ve büyük olasılıkla sırtımda izler kaldığını fark ettim. Panik içinde olduğumu söylemek hiçbir şey söylememek demektir. Kendimi orada boğmaya hazırdım.
Ama diğerleri bana dikkat etmediği için yüzümü tuğla gibi yapıp sormaya karar verdim, bende bir sorun mu var? Omuzlarınızda, göğsünüzde ve sırtınızda ilginç izler olduğunu söyledi. Neyse gülüp geçmeye karar verdim, muhtemelen korseden dolayıdır diyorum, doktor sırtıma korse yazmıştı. Ve bana gülümsedi, evet, askılı, göğüste kemikli ve arkada tokalı çok hoş bir korse.
Gülümsedim ama sanırım yüzüm ve kulaklarım bir sigara yakabilirdi. Kibarca sordum ve duşa koştum. Yürüyorum ve soyunma odasındaki adamlar bir soru sorarsa ne cevap vereceğimi bilmiyorum. Ama her şey yolunda gidiyor gibi görünüyordu.
Doğru, şimdi tekrar spor salonuna nasıl gideceğimi bilmiyorum. Ancak öte yandan uzun zamandır bu kadar heyecan hissetmediğimi de itiraf etmeliyim. Belki de cinsel partnerlerim değil de başka biri iç çamaşırı giymeyi sevdiğimi fark etmiştir.
Birinin benzer vakaları olmuştu.
Cuma günü öğle yemeğinde biraz kadın kıyafetiyle dolaştım, akşam ise spor salonuna gittim. Spor salonundan sonra havuza gittim. Ve göğüs izlerinin kalabileceğini hiç düşünmemiştim.
Yürüyüşten sonra jakuzide biraz dinlenmeye karar verdiğimde, yanımdaki kadının dikkatle omuzlarıma baktığını fark ettim. . Biraz gerildim ve baktım. Ve dehşet içinde omzumda sutyen askısının izini gördüm. Ve büyük olasılıkla sırtımda izler kaldığını fark ettim. Panik içinde olduğumu söylemek hiçbir şey söylememek demektir. Kendimi orada boğmaya hazırdım.
Ama diğerleri bana dikkat etmediği için yüzümü tuğla gibi yapıp sormaya karar verdim, bende bir sorun mu var? Omuzlarınızda, göğsünüzde ve sırtınızda ilginç izler olduğunu söyledi. Neyse gülüp geçmeye karar verdim, muhtemelen korseden dolayıdır diyorum, doktor sırtıma korse yazmıştı. Ve bana gülümsedi, evet, askılı, göğüste kemikli ve arkada tokalı çok hoş bir korse.
Gülümsedim ama sanırım yüzüm ve kulaklarım bir sigara yakabilirdi. Kibarca sordum ve duşa koştum. Yürüyorum ve soyunma odasındaki adamlar bir soru sorarsa ne cevap vereceğimi bilmiyorum. Ama her şey yolunda gidiyor gibi görünüyordu.
Doğru, şimdi tekrar spor salonuna nasıl gideceğimi bilmiyorum. Ancak öte yandan uzun zamandır bu kadar heyecan hissetmediğimi de itiraf etmeliyim. Belki de cinsel partnerlerim değil de başka biri iç çamaşırı giymeyi sevdiğimi fark etmiştir.
Birinin benzer vakaları olmuştu.
- These users thanked the author Diana itaatsizlik etti for the post:
- Stas99rus
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Kıyafet değiştirirken karışıklık
Acaba acaba spor salonunda utandın ama kadın imajıyla dolaşmak senin için normal ama anladığım kadarıyla sen spor salonuna giden iri bir adamsın
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
Ve zordu onu tanımak için belki de konuşmanızda bu kadar ısrarcı davrandığı için mi sözünüzü kesmek istedi?
- These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Esinti
-
- ön sevişme
Lanet olsun o an kafam çok karışıktı. Ancak daha sonra evde sakin bir atmosferde iletişime devam etmem gerektiğini, belki ilginç olabileceğini fark ettim. Sonra birinin konuştuklarımızı duyup sutyendeki bu izleri fark etmesinden korktum.
28 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
https://i.postimg.cc/3JtVWhS7/DSC-0097.jpg
https://i.postimg.cc/hj83nRzk/DSC-0098.jpg
28 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Hiç iri yarı değilim. Ama sadece formumu korumak için spor salonuna gidiyorumSerg_A: ↑05 Jun 2023, 10:00Merak ediyorum, spor salonunda utandın ama kadın kılığında dolaşman sorun değil ama anladığım kadarıyla sen spor salonuna gittiğinden beri büyük bir adamsınDiana39ts: ↑05 Jun 2023, 09:47 Cuma günü öğle yemeğinde kadın kılığına girerek biraz dolaştım, akşam ise spor salonuna gittim .![]()
- abartı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years
Evet, sütyen izleri keskin bir hobiye ihanet ediyor. Ben de bu konuda suçluyum, kadın kıyafetleri giymeyi seviyorum ve evde yalnız kaldığımda sürekli giyiyorum. Komik bir olay yaşandı. "Kadınlar Günü"mde sutyenim çıkarılmış, çorapların üstüne eşofman altı ve file külotlu, üstte çıplak gövdeyle kapı zili çaldı. Kapıyı açıyorum, bir komşu borç almaya gelmiş. Bana yardım etti. Ayrılırken koridordaki aynaya kısa bir bakış attı ve hayret içindeydi. Vücutta hiçbir şeyle karıştırılamayan ve akşamdan kalma olsa bile fark edilmemesi zor olan net bir iz. Vücudumda bir ürperti olduğunu hatırlıyorum ama komşu bunu göstermedi.
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
- Diana itaatsizlik etti, Esinti
-
- En güçlü orgazm!
И как я понял, раз лифчик на долго оставил свои следы, у тебя в крови эстрадиола много, употребляешь да?
Ну если в большом городе, не в своем районе, то можно.Diana39ts: ↑05 Jun 2023, 10:43 Lanet olsun, o an kafam çok karışıktı. Ancak daha sonra evde sakin bir atmosferde iletişime devam etmem gerektiğini, belki ilginç olabileceğini fark ettim. Sonra birinin konuştuklarımızı duyup sutyendeki bu izleri fark etmesinden korktum.
28 dakika 42 saniye sonra gönderildi:Hiç iri yarı değilim. Ama sadece formumu korumak için spor salonuna gidiyorumSerg_A: ↑05 Jun 2023, 10:00Merak ediyorum, spor salonunda utandın ama kadın kılığında dolaşman sorun değil ama anladığım kadarıyla sen spor salonuna gittiğinden beri büyük bir adamsınDiana39ts: ↑05 Jun 2023, 09:47 Cuma günü öğle yemeğinde kadın kılığına girerek biraz dolaştım, akşam ise spor salonuna gittim .![]()
И как я понял, раз лифчик на долго оставил свои следы, у тебя в крови эстрадиола много, употребляешь да?
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- Diana itaatsizlik etti
-
- ön sevişme
А город хоть и большой вроде, а иногда ощущения что в деревне. Все все знают.
Это что за зверь такой эстрадиол? Можно поподробнее?Serg_A: ↑05 Jun 2023, 10:54Ну если в большом городе, не в своем районе, то можно.Diana39ts: ↑05 Jun 2023, 10:43 Lanet olsun, o anda kafam öyle darmadağındı ki. Ancak daha sonra evde sakin bir atmosferde iletişime devam etmem gerektiğini, belki ilginç olabileceğini fark ettim. Sonra birinin konuştuklarımızı duyup sutyendeki bu izleri fark etmesinden korktum.
28 dakika 42 saniye sonra gönderildi:Hiç iri yarı değilim. Ama sadece formumu korumak için spor salonuna gidiyorum
А город хоть и большой вроде, а иногда ощущения что в деревне. Все все знают.
-
- En güçlü orgazm!
Ve bazı erkekler kadın gibi olabilmek için bunu kasıtlı olarak alırlar.
Bu bir kadın cinsiyet hormonudur, bazen metabolik özelliklerden, meme uçlarından dolayı erkek vücudunda çok fazla bulunur. şişebilir ve hatta göğüsler bile büyüyebilir ( ancak bu zaten seviyenin çok yüksek olduğu veya reseptörlerin buna duyarlılığının büyük olduğu zamandır).
Ve bazı erkekler kadın gibi olabilmek için bunu kasıtlı olarak alırlar.
-
- ön sevişme
Ben hiçbir şeyi kabul etmiyorum. Ve meme uçları çok küçük. Ancak sutyenin izleri birkaç saat boyunca görülebilir.Serg_A: ↑05 Jun 2023, 11:37Bu bir kadın cinsiyet hormonudur, bazen metabolik özelliklerden, meme uçlarından dolayı erkek vücudunda çok fazla bulunur. şişebilir ve hatta göğüsler bile büyüyebilir ( ancak bu zaten çok yüksek bir seviyededir veya reseptörlerin buna karşı hassasiyeti yüksektir).
Ve bazı erkekler bunu kasıtlı olarak kadın gibi göstermeye çalışırlar.
-
- En güçlü orgazm!
O zaman büyük olasılıkla sizinki normalden biraz daha yüksektir, ancak başka bir seçenek daha var; belki yemek yersiniz çok fazla tuz, bu yüzden vücutta su tutuluyor. Her durumda kan basıncınızı izleyin, yükselebilir.Diana39ts: ↑05 Jun 2023, 11:55Ben hiçbir şeyi kabul etmiyorum. Ve meme uçları çok küçük. Ancak sutyendeki izler birkaç saat boyunca görülebilir.Serg_A: ↑05 Jun 2023, 11:37Bu bir kadın cinsiyet hormonudur, bazen metabolik özelliklerden, meme uçlarından dolayı erkek vücudunda çok fazla bulunur. şişebilir ve hatta göğüsler bile büyüyebilir ( ancak bu zaten çok yüksek bir seviyededir veya reseptörlerin buna karşı hassasiyeti yüksektir).
Ve bazı erkekler bunu kasıtlı olarak kadın gibi göstermeye çalışırlar.
-
- ön sevişme
Tansiyonunuz gerçekten de yükselmiş.Serg_A: ↑05 Jun 2023, 12:25O zaman büyük olasılıkla sizinki normalden biraz daha yüksektir, ancak başka bir seçenek daha var; belki yemek yersiniz çok fazla tuz, bu yüzden vücutta su tutuluyor. Her durumda kan basıncınızı kontrol edin, yükselmiş olabilir.Diana39ts: ↑05 Jun 2023, 11:55Ben hiçbir şey almıyorum. Ve meme uçları çok küçük. Ancak sutyendeki izler birkaç saat boyunca görülebilir.Serg_A: ↑05 Jun 2023, 11:37 Eh, bu bir kadın seks hormonudur, bazen metabolik özelliklerden dolayı erkek vücudunda çok fazla bulunur, meme uçları şişebilir ve hatta göğüsler büyüyebilir (ancak bu yalnızca seviye çok yüksek olduğunda veya reseptörlerin buna duyarlılığı daha fazla olduğunda).
Ve bazı erkekler bunu kasıtlı olarak bir kadına benzetiyor.
-
- En güçlü orgazm!
Eh, bunun nedeni vücutta su tutulmasıdır, yemeğinize çok fazla tuz eklemiyorsanız o zaman estradiol E2 için kan testi yapın, bu herhangi bir ücretli laboratuvarda yapılabilir, örneğin : Invitro veya KDL, testosteronu da kontrol edebilirsiniz (ancak bu cebi etkiliyorsa gerekli değildir).Diana39ts: ↑05 Jun 2023, 13:46Tansiyonunuz gerçekten yükselmiş.
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Registered for: 2 years
https://i.postimg.cc/zf7xqjGf/Face-App-1680513360804.png
а я иногда выхожу в город вот в таком виде,и к большой радости мужчины не обращают внимания....в основном женщины смотрят на меня и слегка улыбаются,лицо изменил-это я.....
а я иногда выхожу в город вот в таком виде,и к большой радости мужчины не обращают внимания....в основном женщины смотрят на меня и слегка улыбаются,лицо изменил-это я.....
- These users thanked the author Diana72 for the post (total 2):
- Diana itaatsizlik etti, Gümüşboom143
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Bir tanga ile antrenmana gidersem, külotumdan net bir iz kalır; kendimi havluyla örtmeden duşa giderim, tercihen zaten yıkandıkları tezgahlarda, kıçımla dönüp ne hakkında hayal kurarım. bakıyorlar ve tahmin ediyorlar. Fotoğrafta dikkat çekici bir şekilde bakarsanız)
8 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Külot işaretini görebilirsiniz
10 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
Buraya fotoğraf yüklemek zordur
9 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
https://i.postimg.cc/GmRrNSr6/IMG-6238.jpg
8 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Külot işaretini görebilirsiniz
10 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
Buraya fotoğraf yüklemek zordur
9 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
- These users thanked the author Psiko for the post (total 2):
- Diana itaatsizlik etti, abartı
-
- ön sevişme
Отправлено спустя 1 минуту 42 секунды:
Фигурка супер, руки только выдают. Мощные и волосатые. Если с длинным рукавом одеть, то и не заметно будет.Диана72: ↑05 Jun 2023, 19:12 https://i.postimg.cc/zf7xqjGf/Face-App-1680513360804.png
Отправлено спустя 1 минуту 42 секунды:
Смело. Я вот очковал очень сильно. Хотя следы от трусиков не так палевно как от лифчика. Стринги и мужские бываютPsyho: ↑05 Jun 2023, 20:47 Если в стрингах иду на тренировку то остается четкий след трусиков, не прикрываясь полотенцем иду в душ желательно в кабинки где уже моются поворачиваюсь попкой и фантазирую что разглядывают и догадываются. На фото если разглядеть заметно )
Отправлено спустя 8 минут 37 секунд:
Видно след от трусиков
Отправлено спустя 10 минут 50 секунд:
Сложно тут загрузить фото
Отправлено спустя 9 минут 3 секунды:

- Stas99rus
-
- Flört etmek
Diana39ts,
Bu bir izdir erkek tangasından, ama pek çok insan onu görünce anlamıyor
Bu bir izdir erkek tangasından, ama pek çok insan onu görünce anlamıyor
- These users thanked the author Psiko for the post:
- Diana itaatsizlik etti
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Registered for: 2 years
-
- Flört etmek
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 1 year 8 months
Geceden sonra iki kez makyaj izleri vardı, yani eyelinerdan) sabah bir arkadaşım şöyle dedi: “Makyaj falan mı yapıyorsun?” yani, belli ki şaka gibi, ben de mazur gördüm. Bir arkadaşımla aynı hikayeyi ikinci kez anlattığımda yeterince uyuyamadım ve aynı bahane işe yaradı.)
- These users thanked the author Malena for the post:
- Alex yapardı
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 1 year 8 months
Gençliğimde seksi ve özelliklerini öğrendiğimde elbette kız kıyafetlerinde olmak istedim. 14-15 yaşlarındaydım, akrabalarımda yaşıyordum ve bir kız kardeşim var, tamlık açısından benzerdik. Tüm gençler gibi ben de onun kıyafetlerini giymeyi ve mastürbasyon yapmayı seviyordum, bazen kıçımın kız kardeşiminkinden bile daha havalı olduğunu düşünüyordum, özellikle de onun sandaletlerini giydiğimde. Tek üzücü şey, o zamanlar seviştiğimiz bir arkadaşım vardı ve gerçekten kendimi bu formda ele vermek istedim ama bu asla olmadı. Şimdi 33 yaşındayım ve aynı derecede zayıf ve dayanıklıyım, belki daha fazlası için zamanım olur.
- These users thanked the author David oyuncusu for the post:
- hayalet
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 498 Views
-
Last post by çiçek hastalığı