seks yüzünden mahvolduğunu mu? Kelimenin tam anlamıyla ve mecazi olarak doyumsuz bir partner sizi becerdi, artık istemediğiniz ve reddetmek zorunda kaldığınız bir şey mi oldu?
seks yüzünden mahvolduğunu mu? Kelimenin tam anlamıyla ve mecazi olarak doyumsuz bir partner sizi becerdi, artık istemediğiniz ve reddetmek zorunda kaldığınız bir şey mi oldu?
Bu yumruklama sırasında oldu. Partnerim beni eliyle sikti, sikti ve durmadı. Zaten her şeyi bitirdim, gücüm yok, her şey acımaya başlıyor ama oynamaya devam ediyor). Ama o hiç tahmin etmeden onu durdurmayı başardı: ondan onu kıçından sikmesini istedi. Bitirdi ve sonunda sakinleşti). Sonra birkaç gün kedime dokunmak bile istemedim
These users thanked the author Ders for the post (total 3):
Bu yumruklama sırasında oldu. Partnerim beni eliyle sikti, sikti ve durmadı. Zaten her şeyi bitirdim, gücüm yok, her şey acımaya başlıyor ama oynamaya devam ediyor). Ama o hiç tahmin etmeden onu durdurmayı başardı: ondan onu kıçından sikmesini istedi. Bitirdi ve sonunda sakinleşti). Sonra birkaç gün kedime dokunmak bile istemedim
AlexTDV: ↑31 May 2023, 11:21
seks konusunda seni mahvettiklerini mi? Gerçek ve mecazi anlamda, artık istemediğiniz ve reddetmek zorunda kaldığınız doyumsuz bir partneriniz mi sizi becerdi?
Her şey oldu ama şu ana kadar Yakalanamayacak kadar huysuz ve yorulmak bilmez biri, bu olmadı ama grupta birkaç kez oldu.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote=AlexTDV post_id=209200 time=1685521310 user_id=5510] seks konusunda seni mahvettiklerini mi? Gerçek ve mecazi anlamda, artık istemediğiniz ve reddetmek zorunda kaldığınız doyumsuz bir partneriniz mi sizi becerdi? [/quote]
Her şey oldu ama şu ana kadar Yakalanamayacak kadar huysuz ve yorulmak bilmez biri, bu olmadı ama grupta birkaç kez oldu.
[quote=Marinka post_id=209275 time=1685531358 user_id=12161] [quote=AlexTDV post_id=209200 time=1685521310 user_id= 5510] seni seksten bıktırdılar mı? Gerçek ve mecazi anlamda, artık istemediğiniz ve reddetmek zorunda kaldığınız doyumsuz bir partneriniz mi sizi becerdi? [/quote]
Her şey oldu ama şu ana kadar Yakalanamayacak kadar huysuz ve yorulmak bilmez biri, bu olmadı ama grupta birkaç kez oldu. [/quote] MZHM?
AlexTDV: ↑31 May 2023, 11:21
Size seks konusunda ne yaptılar? Gerçek ve mecazi anlamda, artık istemediğiniz ve reddetmek zorunda kaldığınız doyumsuz bir partneriniz mi sizi becerdi?
MZHM?
Hımm ikiden fazla vardı)
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=AlexTDV post_id=209277 time=1685531580 user_id=5510] [quote=Marinka post_id=209275 time=1685531358 user_id= 12161] [quote=AlexTDV post_id=209200 time =1685521310 user_id=5510] Size seks konusunda ne yaptılar? Gerçek ve mecazi anlamda, artık istemediğiniz ve reddetmek zorunda kaldığınız doyumsuz bir partneriniz mi sizi becerdi? [/quote]
Her şey oldu ama şu ana kadar Yakalanamayacak kadar huysuz ve yorulmak bilmez biri, bu olmadı ama grupta birkaç kez oldu. [/quote] MZHM? [ /quote]
Bugün taşradaki 32 yaşındaki komşumla tanıştım, onu ilk kez gördüm. Yakacak odun arıyordu ve benimle buluşmak için dışarı çıktı ve evimde bir şeyler yapmamı istedi. Ben de ona yaklaştım, konuşmaya...
Last post
Larissa , Görünüşe göre bu inek kendi reklamını yapıyor *x)
Bana göre bunu yapabilen kadınlar ağırlığınca altın değerindedir.
Bu arada, bütün bu işi kendisine yükleyen genç bayan çok zengin bir insan,
bu iş için oldukça yüklü miktarda para ödüyor.
Bunu...
Bir arkadaşımı tanıyan bir arkadaşım var; o ve ben bazen sadece sağlık nedenleriyle seks yapıyoruz. Geçen gün bana ilginç bir seks deneyimi yaşamak istediğini söyledi. İşin özü şu: Bi unsurlu MFM...
Last post
Yanıt: Böyle bir şey var mıydı Kısa alıntıTeşekkürler
Okunmamış mesaj Fısıltı » 42 dakika önce
ismim: ↑Bugün, 13:06
Sipariş Ver gerçek BI fahişesi olun ve senaryoyu oynayın) Peki ya da bir reklam...