Kızımın tatili
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Kızımın tatili
Yeni Yıl, ebeveynler para topladı, buldukları yerde kutladılar. Yalnız bir insan yardım isterken. Umurumda değil. Kızımın arkadaşının anne ve babasının karı koca geldi.
Hiçbir şey, salonda masalar kurduk, Lena ve ben yemek pişiriyoruz. Kocası Boris masalara getiriyor. Çocuklar toplandı, kutlama başladı. Lena, üzgünüm, vardiyadayım diyor. Hastanede hemşiredir. Sorun değil, Boris ve ben çocuklara servis yapıyoruz.
Çocuklar yemek yedi, kirli tabaklar getirdiler, ben de onları yıkadım!
Eğildim, bu ilk defa olmuyor, muhtemelen Boris benim yerime çekildiği için. Çıplaktı sanırım.
Bana baskı yaptı, her yerime sarıldı, hem göğsümden hem de karnımın altından. Dayanamadım ama teslim oldum. Bir kadının kaderi.
Onu masaya getirip eğdi. Külotumu ne zaman kaybettiğimi hatırlamıyorum. Dick içime girdi. Güçlü, havalı. Kollarında eridim.
Elbiselerimi yırttı ve beni çıplak bir şekilde masaya yatırdı. Uzun süre sevişmedi.
Çok fazla seyirci vardı. Kızımın tüm sınıfı..
Ne yapmalıyım ? Sikim içimden fırladı. Ben ÇIPLAK olarak kızımın sınıf arkadaşlarının arasından geçerek tuvalete gittim. Yıkandım, kalktım ve izlemek isteyenler de izledi.
Daha sonra kızım bana şöyle dedi: “Anne, fahişe olduğunu biliyordu ama ondan önce bilmiyor muydu?”
n Sonra videoyu satın aldım, tahmin edin nasıl?
Hiçbir şey, salonda masalar kurduk, Lena ve ben yemek pişiriyoruz. Kocası Boris masalara getiriyor. Çocuklar toplandı, kutlama başladı. Lena, üzgünüm, vardiyadayım diyor. Hastanede hemşiredir. Sorun değil, Boris ve ben çocuklara servis yapıyoruz.
Çocuklar yemek yedi, kirli tabaklar getirdiler, ben de onları yıkadım!
Eğildim, bu ilk defa olmuyor, muhtemelen Boris benim yerime çekildiği için. Çıplaktı sanırım.
Bana baskı yaptı, her yerime sarıldı, hem göğsümden hem de karnımın altından. Dayanamadım ama teslim oldum. Bir kadının kaderi.
Onu masaya getirip eğdi. Külotumu ne zaman kaybettiğimi hatırlamıyorum. Dick içime girdi. Güçlü, havalı. Kollarında eridim.
Elbiselerimi yırttı ve beni çıplak bir şekilde masaya yatırdı. Uzun süre sevişmedi.
Çok fazla seyirci vardı. Kızımın tüm sınıfı..
Ne yapmalıyım ? Sikim içimden fırladı. Ben ÇIPLAK olarak kızımın sınıf arkadaşlarının arasından geçerek tuvalete gittim. Yıkandım, kalktım ve izlemek isteyenler de izledi.
Daha sonra kızım bana şöyle dedi: “Anne, fahişe olduğunu biliyordu ama ondan önce bilmiyor muydu?”
n Sonra videoyu satın aldım, tahmin edin nasıl?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 295
- Registered for: 2 years 2 months
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years 1 month
Re: Kızımın partisi
Zamanımız yoktu. Dürüst olmak gerekirse Boris onu çıkardı, daha doğrusu mutlu yüzleri görünce düştü. Devam ederdim. Daha kötü tatminsiz bir kadın yoktur. Kime verdiğimi hatırlamıyorum? Hayır. Ama sonra yalnız bir eve geldim. Tek çekirdek.
3 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Cevap dikeydir.
Sekiz saatlik bir seks kölesi satın aldım. Çağrıdan çağrıya. 12.00 - 20.00 arası. Özel bir evde.
12 dakika 32 saniye sonra gönderildi: Neredeyse hiç sikişme olmadı. Kendileri de yaptıklarından korkuyorlardı.
Çok fazla utanç vardı. Naked sipariş ettikleri pizzayı kabul etti. Kendimi tamamen açık bir duşta yıkadım.
Ama aynı zamanda sikildim de elbette.
Cevap dikeydir.
Sekiz saatlik bir seks kölesi satın aldım. Çağrıdan çağrıya. 12.00 - 20.00 arası. Özel bir evde.
12 dakika 32 saniye sonra gönderildi: Neredeyse hiç sikişme olmadı. Kendileri de yaptıklarından korkuyorlardı.
Çok fazla utanç vardı. Naked sipariş ettikleri pizzayı kabul etti. Kendimi tamamen açık bir duşta yıkadım.
Ama aynı zamanda sikildim de elbette.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 3 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
- Registered for: 2 years 7 months
Sen ne kadar aptalsın Veronica. Soran herkese veriyor musun?)Veronika: ↑28 May 2023, 17:06 Vaktim olmadı. Dürüst olmak gerekirse Boris onu çıkardı, daha doğrusu mutlu yüzleri görünce düştü. Devam ederdim. Daha kötü tatminsiz bir kadın yoktur. Kime verdiğimi hatırlamıyorum? Hayır. Ama sonra yalnız bir eve geldim. Tek çekirdek.
Cevap dikeydir.
Ama siktim tabii ki.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 203
- Registered for: 2 years 1 month
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 1 month
Bu bizim yerel ozanımız burada şarkı söylüyor, ben de ilk başta şok oldum. Her şey yolunda) :evet:
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Ötesinden Gelen Şehvet, Kral Kuş
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 2 years 4 months
Ne tür saçmalıklar bulurlarsa bulsunlar, Vanguu Veronica genel olarak bir erkek.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 3 months
Evet, bu ilk defa oluyor ya da öyle bir şey. Onun orada olduğunu bilmiyorum. Ama bu saçmalığa dikkat etmiyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 1556 Views
-
Last post by Alex Barları
-
- 6 Replies