Hangi kadın gerçek bir orgazm yaşadı?
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
Hangi kadın gerçek bir orgazm yaşadı?
Benim için birçok soru var. Bir kadın gelirse orgazm olur mu? HAYIR. Her kadın gerçek bir orgazm yaşamaz. Öncelikle erkek partnerlere bağlıdır. Orgazm olduğunuzda bilincinizi bile kaybedersiniz, zevk budur. Bunu bir kez yaşadım - bir şeydi, tarif edemedim, bilincimi kaybetmedim ama meleklerin uçması gibiydi. Erkek olmadığım için mutluyum çünkü böyle bir şeyin hayalini bile kurmazlar. Ve genel olarak, bir küçük insanın daha dünyaya gelmesine izin verebilirim. Zaten iki tanesini yayınladım. Belki Leshka’yı ikna edeceğim. Ne zaman bu kadar acıya yemin etsem ama asla, ama zaman geçiyor ve yine hazırım,
10 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Kusura bakmayın yazmayı bitiremedim, pancarlar pişmişti. Bir kürk manto altında ringa balığı yapıyorum. İşte burada. Vajinanın üst kısmında bir çeşit ji noktası olduğunu ve eğer onu tahriş ederseniz orgazm olacağınızı söylüyorlar. Aşıklarla denedik ama bulamadık. Ama teoride çınlayan yani çok yukarıya doğru duran bir üyenin olması gerekir. Teorik olarak ama çifte penetrasyondan inanılmaz zevk aldım. Vajina ve rektum arasındaki septum önemsizdir. Popoya giren penis vajinanın boyutunu küçültür, penis onu daha çok ovalar, zevk de burada devreye girer. Allah size orgazm nasip etsin.
Kusura bakmayın yazmayı bitiremedim, pancarlar pişmişti. Bir kürk manto altında ringa balığı yapıyorum. İşte burada. Vajinanın üst kısmında bir çeşit ji noktası olduğunu ve eğer onu tahriş ederseniz orgazm olacağınızı söylüyorlar. Aşıklarla denedik ama bulamadık. Ama teoride çınlayan yani çok yukarıya doğru duran bir üyenin olması gerekir. Teorik olarak ama çifte penetrasyondan inanılmaz zevk aldım. Vajina ve rektum arasındaki septum önemsizdir. Popoya giren penis vajinanın boyutunu küçültür, penis onu daha çok ovalar, zevk de burada devreye girer. Allah size orgazm nasip etsin.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 1 month
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Re: Hangi kadın gerçek orgazm yaşadı?
Denedim ama dikkatim dağıldı, mantarlı çılgınlık kızartılmıştı. Bu yüzden tecrübem olduğu için cümlemi tamamlamadığımı düşündüm. Çoğu şey çok değil ama her şey partnere bağlıdır. Okşamalar sizi tecavüz etme noktasına getirdiğinde, kendi uzvunuzdan başka bir şey istemezsiniz, akarsınız ve teslim olursunuz; orgazm olur. Seni bu duruma getirmemiz lazım. Bu yalnızca GERÇEK BİR ADAM bunu yapabilir. Ne yazık ki bende bunların hiçbiri yoktu. Her zaman tek sikiş, sikiş ve boşalma. Kürk mantonun altındaki ringa balığı hazır, pirzolaları kızarttım, geçimini sağlayan kocamı bekliyorum. Ayda 100 bine ulaştığımızda. Para kazandık. Doğru, henüz harcamadım çünkü bunun sıradan para olmasına alışkın değilim.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
Senin için her şey ne kadar karmaşık...
1 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Belki daha basit olmalı, erkekleri beklemeyin, kendiniz bitirin
1 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Belki daha basit olmalı, erkekleri beklemeyin, kendiniz bitirin
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Bir kadını tatmin etmek sizin için zor mu? Yoksa Ego buna izin vermiyor mu?
-
- Penetrasyon
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
n Gerçekten harikasın! Saygı ve saygı!!!Veronika: ↑03 Dec 2022, 18:30 Benim için bir sürü soru var. Bir kadın gelirse orgazm olur mu? HAYIR. Her kadın gerçek bir orgazm yaşamaz. Öncelikle erkek partnerlere bağlıdır. Orgazm olduğunuzda bilincinizi bile kaybedersiniz, zevk budur. Bunu bir kez yaşadım - bir şeydi, tarif edemedim, bilincimi kaybetmedim ama meleklerin uçması gibiydi. Erkek olmadığım için mutluyum çünkü böyle bir şeyin hayalini bile kurmazlar. Ve genel olarak, bir küçük insanın daha dünyaya gelmesine izin verebilirim. Zaten iki tanesini yayınladım. Belki Leshka’yı ikna edeceğim. Ne zaman bu kadar acıya yemin etsem ama asla, ama zaman geçiyor ve yine hazırım,
Kusura bakmayın yazmayı bitiremedim, pancarlar pişmişti. Bir kürk manto altında ringa balığı yapıyorum. İşte burada. Vajinanın üst kısmında bir çeşit ji noktası olduğunu ve eğer onu tahriş ederseniz orgazm olacağınızı söylüyorlar. Aşıklarla denedik ama bulamadık. Ama teoride çınlayan yani çok yukarıya doğru duran bir üyenin olması gerekir. Teorik olarak ama çifte penetrasyondan inanılmaz zevk aldım. Vajina ve rektum arasındaki septum önemsizdir. Popoya giren penis vajinanın boyutunu küçültür, penis onu daha çok ovalar; zevk burada devreye girer. Tanrı size orgazm nasip etsin.

-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Teşekkür ederim, fahişe olmama rağmen iki yüksek öğrenimim var... Kendime sen dememe rağmen.
-
- Penetrasyon
Eğitim bir şekilde cinsel ilişkileri etkiliyor mu? O halde ben bir süper seks deviyim(>))))
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
-
- Penetrasyon
Eh, o zaman ortaöğretim özel eğitimim olsaydı daha iyi olurdu, daha az sorun ve arzu olurdu
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Durun, eğitim insanı insan yapmaz. Pek çok insanı tanıyordum; kule size herhangi bir bilgi vermiyor. Ben söyleyeyim, eğitimi dinlerseniz ne fark eder? Eğer siyasetle ilgileniyorsanız her türlü sohbeti desteklemelisiniz. Tarih - tarihleri değil, tarihin ana dönüm noktalarını, savaşı, devrimi bilmeniz gerekir ve genel olarak okursanız... Bir erkeğin bilmesi gereken silahlar hakkında. Temel olarak, eğer beni dinlersen ineceksin. Artık kimse hiçbir şeyle ilgilenmiyor ve en önemlisi benim gibi vatansever olmak, Komsomol üyesi ve öncü olmak..
-
- Penetrasyon
Komsomol ve Genç Öncüler hakkında her zaman hazırdır, Komsomol kartı zaras hakkında yalan söyler))))
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Hadi ama, PARTİ KART’ımı da saklıyorum... ve Tanrı bunu emretti, parti Komsomol’un kapsamına mı girecek?
8 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
Ve ben aslında eğitimden bahsediyorum. Her şeyi bilin - yüzeysel olarak ama her şeyi. MTR’mizde buna ihtiyaç var. Ayrıntılara fazla takılmayın. Patronunuza küçük şeylerde ne kadar yardım ederseniz, o da sizi daha çok takdir edecektir. Ahlaki - gazeteleri okuyun... interneti değil, unutmayın, gazeteleri ve TV’deki haberleri. İnternetten hiçbir şey yok, orada düşmanlar var. Anlaşıldı? Kendi fikrinize (partiye) sahip olmayın ve "birleşik Rusya"ya katılın. Yaşlanacağım, nasihat için beni Livadia’ya götüreceksin. Duydum, rüyamda gördüm ama nerede olduğunu bile bilmiyorum.
8 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
Ve ben aslında eğitimden bahsediyorum. Her şeyi bilin - yüzeysel olarak ama her şeyi. MTR’mizde buna ihtiyaç var. Ayrıntılara fazla takılmayın. Patronunuza küçük şeylerde ne kadar yardım ederseniz, o da sizi daha çok takdir edecektir. Ahlaki - gazeteleri okuyun... interneti değil, unutmayın, gazeteleri ve TV’deki haberleri. İnternetten hiçbir şey yok, orada düşmanlar var. Anlaşıldı? Kendi fikrinize (partiye) sahip olmayın ve "birleşik Rusya"ya katılın. Yaşlanacağım, nasihat için beni Livadia’ya götüreceksin. Duydum, rüyamda gördüm ama nerede olduğunu bile bilmiyorum.
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Dinle, söyle bana nerede, nasıl? Burası RUSYA mı? Nereden duyduğumu bilmiyorum ama beynime takıldı::: LIVADIA - ya da bir rüya, ya da çok güzel bir kelime var. Gelendzhik - biliyorum, Soçi - biliyorum vb. Livadia coğrafyada yoktur ve hiçbir zaman var olmamıştır. O nerede? Davet mi ediyorsun?
-
- Nirvana’dayım
Evli bir kadın mı? Davet etmek?? SUÇ’A??? NUDIST PLAJINA???!!! Böyle mutlu bir aileye dahil olmak mümkün mü??? Mümkün değil! :hırçın:Veronika: ↑03 Dec 2022, 21:18 Dinle, söyle bana nerede, nasıl? Burası RUSYA mı? Nereden duyduğumu bilmiyorum ama beynime takıldı::: LIVADIA - ya da bir rüya, ya da çok güzel bir kelime var. Gelendzhik - biliyorum, Soçi - biliyorum vb. Livadia coğrafyada yoktur ve hiçbir zaman var olmamıştır. O nerede? Davet mi ediyorsunuz?
-
- Penetrasyon
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Ne olduğunu bilmiyorum? - Livadia. Ve sen düşmansın, sana bundan bahsetmediklerini biliyordun. Ve artık çıplaklar plajına gitmek istemiyorum. Nedenini sor? Cevap basit: Bir yerlerde çıplak olan tek kişi ben miyim, yoksa güzel çıplak kızlardan oluşan bir kalabalık mı var ve ben neredeyim?
2 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
Arkadaşlar, kimse beni sizden alamaz. Seninle konuşmak istiyorum, teşekkürler.
2 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
Arkadaşlar, kimse beni sizden alamaz. Seninle konuşmak istiyorum, teşekkürler.
-
- Penetrasyon
Güneş, bahara kadar bekleyelim, şimdi çıplak çıkarsan, soğuğun nerede oluşacağını bilemezsin, şimdilik burada kalalım, tamam koasavitsa’mız
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Bu arada kocamla güneye gitme konusunu konuştum. Haha, sadece kışın tatil yapıyorlar. Beyler şubatta gelip seks yapalım..
-
- Nirvana’dayım
Her mevsimde, yılın herhangi bir zamanında sevişmek güzeldir...
-
- Penetrasyon
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Böylece kocam buna karşı çıkıyor.
2 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Anlamıyorum, aynı tesisten misiniz? Aynı cevaplar. Senin için de aynısı.
2 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Anlamıyorum, aynı tesisten misiniz? Aynı cevaplar. Senin için de aynısı.
-
- Penetrasyon
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
İşte beklediğim cevap. GÜNEY, GÜNEŞ, sarhoş koca, ARKADAŞLAR, TATİL.
-
- Penetrasyon
Burası güney, burada herkes sıcak bir karşılamayla karşılanacaktır))
1 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Güzel bir sofra, tatlı şarap, sıcak şiş kebap,..... Ve tatlı kıza sıcak bir mesaj))
1 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Güzel bir sofra, tatlı şarap, sıcak şiş kebap,..... Ve tatlı kıza sıcak bir mesaj))
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Güney’in yalnız olmadığına sevindim. Kusura bakmayın, yazdıklarımı okuyun, kendimi tekrarlamıyorum, önce ben yazdım ve ona cevap verdim.
5 dakika 6 saniye sonra gönderilir: Bir şey yazdım, bu ilginç, bir harf: yazdı mı, yazdı mı? Kim neyi anlayacak? Evet, bu doğruydu ve bu doğruydu.
5 dakika 6 saniye sonra gönderilir: Bir şey yazdım, bu ilginç, bir harf: yazdı mı, yazdı mı? Kim neyi anlayacak? Evet, bu doğruydu ve bu doğruydu.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 1528 Views
-
Last post by moderatör
-
- 7 Replies