5, 10, 15,20 YIL SONRA SINIF ARKADAŞLARININ BULUŞMALARI VE SEKS

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 352
Registered for: 2 years 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 5, 10, 15,20 YIL SONRA SINIF ARKADAŞLARININ BULUŞMALARI VE SEKS

Unread post by İskender »

Sınıf arkadaşlarının sınıf arkadaşlarıyla buluşmaları genellikle seks, ilişkiler, romanların başlangıcı, geçmiş ilişkilerin yenilenmesi veya devam etmesiyle sonuçlanır. Umarım pek çok kişi burada paylaşabilir.
On yıl boyunca başıma şu hikaye geldi: Sınıfımızda çok güzel bir kız vardı ama biraz fazla kiloluydu ve çalışmaları açısından mütevazı bir gelişimi vardı 3 -4, sporcu değilim, diskolara uygun değilim, yürüdüm, sigara içmedim, içki içmedim, ilişkim olmadı. Okuldan sonra hemen evlendim ve doğum yaptım; mezunlar toplantılarına gitmedim. Ve şimdi, 10 yıl sonra, mezunlar toplantısına lüks bir kız geliyor - güzel, ince bacaklar, 3 beden göğüsler. Kısacası çirkin ördek yavrusundan beyaz bir kuğu çıktı. Ve şimdi kendimi onun yanındaki masada buluyorum. Akşam ve içkiler samimi sohbete olanak sağladı. Kendisinden çok daha yaşlı bir adamla erken evlilik başarılı olmadı ve bir ev meselesi haline geldi. Ancak boşanmış bir pilotla ikinci bir tanışma onun için hayatta yeni ufuklar açtı. Çocuk büyükannesi tarafından büyütüldü, bu yüzden zamanı vardı. Bu onun için her türlü seksi öğrendiği, çok sayıda oyuncak ve cihaz öğrendiği zamandı ve sonunda üçlü olarak yaşamayı, başka bir kızı davet etmeyi önerdi. Ancak zamanla davet edilen kız onu bu aileden çıkarmak için her şeyi yaptı. Şirkette onun gibi bir insanın eksikliğini fark ettim. Onunla, bir sınıf arkadaşıyla ve ortak bir arkadaşımızla barbekü yapmak için buluşmayı kabul ediyoruz. Ama soğuk bizi iki odalı bir daireye taşıdı. İlk başta odalarda dolaşıyoruz ama sonra kendimizi onunla ve bir sınıf arkadaşıyla çift penetrasyonda buluyoruz. O ve sınıf arkadaşı gelip tuvalete gitmeyi başardılar ve arkadaşımız da bana katıldı. Hamamdan dönünce beni bir arkadaşıyla görünce şaşkına dönüyor, olay çıkarıyor, giyiniyor ve kaçıyor. Ona yetişiyorum, ne olduğunu anlamaya çalışıyorum ama onu bir taksiye bindirdim. Ertesi gün telefonda ondan şunu öğrendim: Artık üç kişi olduğumuzu hatırlamıyordu, görünüşe göre son kadeh kaldırma onun için gereksizdi. Daha sonra ruh kendine geldi ve gördüklerini ihanet olarak değerlendirdi. Konuşmanın sonunda, hayatı boyunca MFM’yi denemeyi hayal ettiğini ama sonra her şeyin gerçekleştiğini ancak hiçbir şey hatırlamadığını ifade etti.
Neredeyse her toplantıdan sonra kendi hikayesi ortaya çıktı.
These users thanked the author İskender for the post (total 2):
Vik.ruba80, Fargal94
Kahretsin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 318
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: biseksüel
 Re: 5, 10, 15,20 YILLARDA SINIF ARKADAŞLARIYLA BULUŞMAK VE SEKS

Unread post by Kahretsin »

Şu anda yaklaşık 20 kızdan 2 sınıfta sırasıyla 2 okulda okudum ve okuduğumda sadece 4’ü ilgimi çekti
These users thanked the author Kahretsin for the post:
Vik.ruba80
Offi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 75
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Offi »

Yaklaşık 33 yıl önce okuldan mezun oldum. O zamanlar ilgimi çeken sınıf arkadaşları artık bu kelimeyle hiç ilgilenmiyorlar.)))) Bu güçle ilgili değil, bunda her şey yolunda, ancak sınıf arkadaşlarının geri dönüşü olmayan dönüşümleriyle ilgili.)))
These users thanked the author Offi for the post (total 2):
Vik.ruba80, Martin
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Kral Kuş »

Bana göre bunların hepsi topallık. Eh, 5 yıl sonra hala sorun yok ve eğer daha fazlaysa, o zaman bu genellikle saçma bir konudur. Birinin belirli bir eski sınıf arkadaşıyla seks yapması gerekiyorsa, akıllı insanlar bunun için uzun zamandır sosyal ağları icat etmiştir. Genel olarak bu toplantıların hiçbir anlamı yok. Sınıfta kiminle arkadaş olan arkadaş kaldı. Kim kime tahammül edemiyorsa bu toplantılara neden ihtiyaç duydu?
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
Vik.ruba80, Fargal94
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by sikikamerlik »

Kral Zogu, yalnızca beşte değil. 10 yıl sonra güzel bir sınıf arkadaşımı becerdim, o hala çok güzeldi. Okulda sadece birbirimizi seviyorduk, birbirimize asılmıyorduk bile. Ve sınıf arkadaşlarıyla yaptığımız bir toplantıda konuşmaya başladık, kocamla ilişkimizin kötüleştiğinden şikayet ettik ve sonra beni bırakmaya gönüllü olduk. Neredeyse herkes bir şeyler içmek için yayaydı ama o arabadaydı. Biraz eğlendik, sonra bazen buluştuk.
These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 4):
Ötesinden Gelen Şehvet, İskender, Vik.ruba80, Martin
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Offi: 16 May 2023, 15:10 sınıf arkadaşlarının geri dönüşü olmayan dönüşümleri.)))
33 yıl sonra elbette))
These users thanked the author sikikamerlik for the post:
Vik.ruba80
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Bir sınıf arkadaşım olsun isterdim ve artık pek değişmedi, çok zaman geçti.
These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
Vik.ruba80
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1765
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Ivan.Kirillov »

These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post:
Vik.ruba80
Vik.ruba80
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Vik.ruba80 »

Neden . Böyle bir toplantının ardından, evlilik uzun sürmese de evlendi. 10 yıl sonra. Yani artık sadece kısa bir çalışma. Tanıştık, seks yaptık ve kaçtık =2849] Neredeyse 33 yıldır okuldan mezun oldum
önemli değil. Herkesi sikmek için çabalamalısın. Böylece hatırlanacak bir şey var.
These users thanked the author Vik.ruba80 for the post:
Makar1977
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1765
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Ivan.Kirillov »

These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post:
Vik.ruba80
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Vik.ruba80: 17 May 2023, 21:53 Herkesi sikmek için çabalamalısın
Buna gerek yok! 30 yıl sonra yaşlı bir teyzeyi sikmiş olmak, bunu mezuniyette genç bir güzelle yapmamış olmanı telafi edemez. :facepalm:
Last edited by sikikamerlik on 17 May 2023, 23:25, edited 2 times in total.
These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 3):
Vik.ruba80, Martin, Fargal94
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

FUCKYAMATERITY, o zaman kızı şurada sikmelisin balo! Ve sonraki toplantılarda geleneği sürdürün!
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Vik.ruba80, İskender
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

niqk: 17 May 2023, 22:38 bu, baloda bir kızı becermem gerektiği anlamına geliyor!
Ne yazık ki zaman makinem yok. Kızlarıyla idare edelim 8-) Geniş anlamda, özellikle sınıf arkadaşlarıyla değil.
These users thanked the author sikikamerlik for the post:
Vik.ruba80
Milla
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 4 years 10 months

Unread post by Milla »

Önceki gün sınıf arkadaşlarının okullarında bir toplantısı vardı, sınıfımız saftı ve öğretmenler davetliydi. Sınıfımız için masa hazırlandı - elbette her şey masanın üzerindeydi. Derslerde ve teneffüslerde yaşanan tüm komik durumları güldük ve hatırladık. Daha sonra 7. sınıftayken bir tarih öğretmeniyle okulda yürüyüşe çıktım, o da üniversiteden işe geldi. Sınıfına gittik, şimdi çalışmanın eskisinden daha zor olduğunu söyledi. Bana yaklaştığını fark etmeye başladım ve ayrılmadım ve sonra ne olacağını izlemeye başladım, sonra görünüşümle ilgili iltifatlar geldi ve yanıma yaklaştı, birbirimizin gözlerinin içine baktık, o anda ben kartın üzerine oturdu ve bana "Güzel gözlerin ve güzel kızıl saçların var" dedi. Zaten hazır olduğunu ama harekete geçmeye cesaret edemediğini görüyorum, ona işkence etmedim ve sadece masaya uzandım ve o diliyle uzanıp oral seks yapmaya başladı - bunu iyi yaptı. Birkaç dakika sonra masadan kalktım ve o da bu kadar olduğunu düşünüp beni terk etmeye başlamıştı ama onu durdurdum, dizlerimin üstüne çöktüm, pantolonumun düğmelerini çözdüm, penisimi çıkardım ve emmeye başladım. Sonra kalktım, külotumu çıkardım ve eteğimin içinde kaldım ve masaya yüz üstü yattım. Martha tam onun boyundaydı. Çabucak pantolonunu çıkardı ve hemen içime girdi, sikişirken kıçından sikişip sikişmediğimi sordu, ben de evet diye cevap verdim. Kıçına girmesine izin verdim, karısının ona kıçına izin vermediğini söyledi. Kıçıma biraz acı verici bir şekilde girdi ama acıdığının farkına bile varmadım. Her hamlede daha da derine indi ve duraklarla sevişirken bana zevki uzatmamı söyledi. Sonunda, değiştirici onun sırtüstü yattığını hissetti ve kabaca onu kıçından sikmeye başladı. Nereye boşalabileceğini söyledi, ben de ona istediği yere istediğini söyledim ve kelimenin tam anlamıyla birkaç dakika sonra kıçına girdi ve görünüşe bakılırsa bolca geldi.
Geri döndüğümüzde şunu itiraf etti: bana uzun zamandır beni istediğini söyledi. 10 dakika daha herkesle oturduk ve eve gitmek için bir taksi çağırdım.
Sadece takside külotumun spermle ıslandığını fark ettim. Arabada iz kalıp kalmadığını bilmiyorum.
Bu, popodan çarpıldığı ikinci vakaydı.

54 saniye sonra gönderildi:
Sınıf arkadaşlarımla hiç seks yapmadım.
These users thanked the author Milla for the post (total 6):
Fargal94, İskender, aryamari, Vik.ruba80, Mosiya, Islak
Автор темы
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Milla, okulda sınıf arkadaşlarından, sınıf arkadaşlarından ya da lise öğrencilerinden herhangi biri seni baştan çıkarmaya çalıştı mı ya da bir şekilde sempatisini dile getirdi mi?
These users thanked the author İskender for the post:
Vik.ruba80
Milla
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 4 years 10 months

Unread post by Milla »

Alesander: 05 Jun 2023, 15:18 Milla, okulda sınıf arkadaşlarından, sınıf arkadaşlarından veya lise öğrencilerinden herhangi biri seni baştan çıkarmaya çalıştı mı ya da bir şekilde sempatisini dile getirdi mi?
Okuldayım lise öğrencileriyle tanıştım ama sınıf arkadaşlarımı arkadaş olarak algıladım, daha fazlası değil
These users thanked the author Milla for the post (total 2):
aryamari, Vik.ruba80
Автор темы
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Milla: 05 Jun 2023, 22:24
Alesander: 05 Jun 2023, 15:18 Milla, okulda sınıf arkadaşlarından, sınıf arkadaşlarından veya lise öğrencilerinden herhangi biri seni baştan çıkarmaya çalıştı mı veya bir şekilde sempatisini dile getirdi mi?
nOkulda lise öğrencileriyle çıktım ve sınıf arkadaşlarımı sadece arkadaş olarak algıladım
Mezunlar toplantılarında en popüler konular şunlar: - Ben yapmadım aldatmana izin verdim çünkü seni sevdim ve sen bana aldırış etmedin. Ve sonuç olarak onu sevdiğime göre neden okul hayallerimi şimdi gerçekleştirmeyeyim ki? Bir sınıf arkadaşı, okuldan sonraki 10 yıl boyunca, okulda kendisine dikkat etmeyen neredeyse tüm önde gelen sınıf arkadaşlarıyla sikişti. Sanırım sınıf arkadaşlarının bir sonraki toplantısında birisi sana olan gizli aşkını anlatacak.