Karınızı nasıl aldatırsınız?

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Xnxx
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 2 years
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Karınızı nasıl aldatırsınız?

Unread post by Xnxx »

:özür dilerim: :oops: :shamp:
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years
 Re: Eşinizi nasıl aldatırsınız?

Unread post by Yunanca10 »

2-5 ay ayrılın, ona ilgi göstermeyin, seksten uzaklaşın. Bunu sadece senin bilmeyeceksin. Biz erkekler kadınların aptal olduğunu düşünüyoruz ama buradaki en akıllı biziz, sola yürüyebiliriz ama nasıl yapılacağını bilmiyorlar, istemiyorlar ve buna da hakları yok. - tam bir karmaşa. İmkanı olan her pazarlanabilir kadın, 40’ından sonra bir sevgilisi olmuştur ya da olmuştur ve kocası ilk kez ayrıldığında ona koşar. Tekrar ediyorum, aşk ilişkisi günlük geziler değildir, yeterince yiyip bir yıl boyunca unutabilirsiniz, kocanız iş gezisindeyken ayda bir koşabilirsiniz vb.
Takma ad
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260
Registered for: 2 years 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Takma ad »

Xnxx, Neden böyle bir arzu? Sonunda ne elde etmek istiyorsun?
Genç Bahar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by Genç Bahar »

Önce değiştirin, yine de öğrenecektir, ancak daha sonra boynuzların boyutuna şaşırmayın.
Offi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 75
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Offi »

Karınızın doğuştan bir fahişe başlangıcı varsa, o zaman hiçbir şey yapmanıza gerek yoktur, ancak durum böyle değilse ve buna ek olarak soğukluk ipuçları varsa (çeşitli ilgisizlik ve isteksizlik), o zaman ne kadar çabalarsanız deneyin , o asla değişmeyecek.))
These users thanked the author Offi for the post:
alex503311
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by sikikamerlik »

Xnxx, yeni başlayanlar için fantezilerden bahsedelim. Bazen çok ilginç şeyler öğrenebilirsiniz. ))
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by alex503311 »

Offi: 15 May 2023, 15:47 Karınızın doğuştan fahişe bir başlangıcı varsa, o zaman hiçbir şey yapmanıza gerek yoktur, ancak durum böyle değilse ve buna ek olarak soğukluk belirtileri varsa (çeşitli ilgisizlik ve isteksizlik), o zaman ne olursa olsun ne kadar çabalarsan çabala, o asla değişmeyecek.))
SSCB’de bir kocanın BAM’a gitmesi veya bir kaptanın yelken açması beni hep şaşırttı. bir yıllığına ya da bir denizaltı için, 2000’li yılları da alabilirsin,
npeki pek çok insanın bir yıl dayandığına inanmıyorum, tabii ki sormak lazım ama pek kimse bunu kabul etmez. Elbette pek çok kişi bir vibratör satın alacak veya tek başına mastürbasyon yapacak, ancak kadınlarla yazıp konuştukça, hala onu pompalayacak ve düzgün bir şekilde sikecek bir erkeğe, yani birlikte olacağı erkeğe ihtiyacınız var. en azından akşam için dişi.
Ayrıca, eğer birçok kişi erkekler içine sıcak sperm döktüğünde orgazma ulaşabiliyorsa, doğanın üremeyi, yani haplarla bile döllenmeyi gerektirmesi mümkündür. çoğuna vurur.
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 520
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by YeniDim »

Bir zamanlar arkadaşlarımla bir ay sarhoş olmak benim için yeterliydi, benimki baktı ve baktı, kocam her zaman bilinmeyen bir yerde sarhoş, neredeyse hiç seks yok. Arkadaşlarımla bir bara gittim, tanıştığım ilk adamla kaçtım ve arka arkaya iki kez sokakta ona verdim. Ve sabah üzerini değiştirmeden eve geldi ve beni becerdi. Bana hâlâ orada bir sorun varmış gibi geldi ama bana saçmalık bulmamamı söyledi. Ve çok sonra itiraf etti, aslında saçında kurumuş sperm olduğunu ve adamın ikinci kez yüzüne geldiğini söyledi. Ve o zaman hiçbir şey fark etmedim)
These users thanked the author YeniDim for the post:
Nikk
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

NewDim, az önce arkadaşlarınla ​​mı içki içtin? Yoksa kendisi mi sola gitti?
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 520
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by YeniDim »

niqk: 15 May 2023, 18:03 NewDim ve sen az önce içiyordun arkadaşlarla mı? Yoksa kendisi mi sola gitti?
Bu nasıl bir sol? Eh, bazı fahişeler şirkette ortalıkta dolaşıyor, onlarla yavaş yavaş düzüşüyordu), ama ben fark edilmemiş gibiyim)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”