2-5 ay ayrılın, ona ilgi göstermeyin, seksten uzaklaşın. Bunu sadece senin bilmeyeceksin. Biz erkekler kadınların aptal olduğunu düşünüyoruz ama buradaki en akıllı biziz, sola yürüyebiliriz ama nasıl yapılacağını bilmiyorlar, istemiyorlar ve buna da hakları yok. - tam bir karmaşa. İmkanı olan her pazarlanabilir kadın, 40’ından sonra bir sevgilisi olmuştur ya da olmuştur ve kocası ilk kez ayrıldığında ona koşar. Tekrar ediyorum, aşk ilişkisi günlük geziler değildir, yeterince yiyip bir yıl boyunca unutabilirsiniz, kocanız iş gezisindeyken ayda bir koşabilirsiniz vb.
2-5 ay ayrılın, ona ilgi göstermeyin, seksten uzaklaşın. Bunu sadece senin bilmeyeceksin. Biz erkekler kadınların aptal olduğunu düşünüyoruz ama buradaki en akıllı biziz, sola yürüyebiliriz ama nasıl yapılacağını bilmiyorlar, istemiyorlar ve buna da hakları yok. - tam bir karmaşa. İmkanı olan her pazarlanabilir kadın, 40’ından sonra bir sevgilisi olmuştur ya da olmuştur ve kocası ilk kez ayrıldığında ona koşar. Tekrar ediyorum, aşk ilişkisi günlük geziler değildir, yeterince yiyip bir yıl boyunca unutabilirsiniz, kocanız iş gezisindeyken ayda bir koşabilirsiniz vb.
Karınızın doğuştan bir fahişe başlangıcı varsa, o zaman hiçbir şey yapmanıza gerek yoktur, ancak durum böyle değilse ve buna ek olarak soğukluk ipuçları varsa (çeşitli ilgisizlik ve isteksizlik), o zaman ne kadar çabalarsanız deneyin , o asla değişmeyecek.))
Karınızın doğuştan bir fahişe başlangıcı varsa, o zaman hiçbir şey yapmanıza gerek yoktur, ancak durum böyle değilse ve buna ek olarak soğukluk ipuçları varsa (çeşitli ilgisizlik ve isteksizlik), o zaman ne kadar çabalarsanız deneyin , o asla değişmeyecek.))
Offi: ↑15 May 2023, 15:47
Karınızın doğuştan fahişe bir başlangıcı varsa, o zaman hiçbir şey yapmanıza gerek yoktur, ancak durum böyle değilse ve buna ek olarak soğukluk belirtileri varsa (çeşitli ilgisizlik ve isteksizlik), o zaman ne olursa olsun ne kadar çabalarsan çabala, o asla değişmeyecek.))
SSCB’de bir kocanın BAM’a gitmesi veya bir kaptanın yelken açması beni hep şaşırttı. bir yıllığına ya da bir denizaltı için, 2000’li yılları da alabilirsin, npeki pek çok insanın bir yıl dayandığına inanmıyorum, tabii ki sormak lazım ama pek kimse bunu kabul etmez.
Elbette pek çok kişi bir vibratör satın alacak veya tek başına mastürbasyon yapacak, ancak kadınlarla yazıp konuştukça, hala onu pompalayacak ve düzgün bir şekilde sikecek bir erkeğe, yani birlikte olacağı erkeğe ihtiyacınız var. en azından akşam için dişi.
Ayrıca, eğer birçok kişi erkekler içine sıcak sperm döktüğünde orgazma ulaşabiliyorsa, doğanın üremeyi, yani haplarla bile döllenmeyi gerektirmesi mümkündür. çoğuna vurur.
[quote=Offi post_id=203367 time=1684154865 user_id=2849] Karınızın doğuştan fahişe bir başlangıcı varsa, o zaman hiçbir şey yapmanıza gerek yoktur, ancak durum böyle değilse ve buna ek olarak soğukluk belirtileri varsa (çeşitli ilgisizlik ve isteksizlik), o zaman ne olursa olsun ne kadar çabalarsan çabala, o asla değişmeyecek.)) [/quote] SSCB’de bir kocanın BAM’a gitmesi veya bir kaptanın yelken açması beni hep şaşırttı. bir yıllığına ya da bir denizaltı için, 2000’li yılları da alabilirsin, npeki pek çok insanın bir yıl dayandığına inanmıyorum, tabii ki sormak lazım ama pek kimse bunu kabul etmez. Elbette pek çok kişi bir vibratör satın alacak veya tek başına mastürbasyon yapacak, ancak kadınlarla yazıp konuştukça, hala onu pompalayacak ve düzgün bir şekilde sikecek bir erkeğe, yani birlikte olacağı erkeğe ihtiyacınız var. en azından akşam için dişi. Ayrıca, eğer birçok kişi erkekler içine sıcak sperm döktüğünde orgazma ulaşabiliyorsa, doğanın üremeyi, yani haplarla bile döllenmeyi gerektirmesi mümkündür. çoğuna vurur.
Bir zamanlar arkadaşlarımla bir ay sarhoş olmak benim için yeterliydi, benimki baktı ve baktı, kocam her zaman bilinmeyen bir yerde sarhoş, neredeyse hiç seks yok. Arkadaşlarımla bir bara gittim, tanıştığım ilk adamla kaçtım ve arka arkaya iki kez sokakta ona verdim. Ve sabah üzerini değiştirmeden eve geldi ve beni becerdi. Bana hâlâ orada bir sorun varmış gibi geldi ama bana saçmalık bulmamamı söyledi. Ve çok sonra itiraf etti, aslında saçında kurumuş sperm olduğunu ve adamın ikinci kez yüzüne geldiğini söyledi. Ve o zaman hiçbir şey fark etmedim)
These users thanked the author YeniDim for the post:
Bir zamanlar arkadaşlarımla bir ay sarhoş olmak benim için yeterliydi, benimki baktı ve baktı, kocam her zaman bilinmeyen bir yerde sarhoş, neredeyse hiç seks yok. Arkadaşlarımla bir bara gittim, tanıştığım ilk adamla kaçtım ve arka arkaya iki kez sokakta ona verdim. Ve sabah üzerini değiştirmeden eve geldi ve beni becerdi. Bana hâlâ orada bir sorun varmış gibi geldi ama bana saçmalık bulmamamı söyledi. Ve çok sonra itiraf etti, aslında saçında kurumuş sperm olduğunu ve adamın ikinci kez yüzüne geldiğini söyledi. Ve o zaman hiçbir şey fark etmedim)
[quote=niqk post_id=203470 time=1684163039 user_id=218] [ref=#bf0000]NewDim[/ref] ve sen az önce içiyordun arkadaşlarla mı? Yoksa kendisi mi sola gitti? [/quote] Bu nasıl bir sol? Eh, bazı fahişeler şirkette ortalıkta dolaşıyor, onlarla yavaş yavaş düzüşüyordu), ama ben fark edilmemiş gibiyim)
5. En etkili seçenek ve en önemlisi fazla acı çekmeden (Belki de saygıdeğer sapıkların hiçbirini rahatsız etmemek için 5 numarayı yazmayacağım, ama bilmek isteyen en az üç kişi varsa o zaman öyle...
Merhaba, söyle bana karını nasıl kıskanmayacaksın? Benim için çok güzel, birçok kişi ona bakıyor ama o kimseye karşılık vermiyor. Bana çok sadık ama elimde değil, kıskanıyorum o kadar, bunu kendim de...
Last post
İlk eşimden boşandığımda neredeyse dört yıl birlikte yaşamamıza rağmen çocuğumuz yoktu. Boşanma hızla sonuçlandı. Yurtdışındaki tanıdıklarımızdan birini ziyarete gitti, onunla resmen evlendi ve yılda...
Karısı anal karşıdır. Acı vereceğinden korkuyorsun. Ancak birkaç yıl önce bunu kendisi denemeyi teklif etti. Herhangi bir yağımız yoktu ve elbette hiçbir şey gerçekten işe yaramadı. Ve o zamandan...
Last post
Asla kendiminkini kıçımdan sikmeyeceğim, birkaç kez denedik, acıyor. Sadece parmağımla ve dilimle okşuyorum