Dior’un Günlüğü #26

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Dior’un Günlüğü #26

Post by Christina Dior »

Sıkıcı ve sıkıcı bir akşam, arkadaşlarım beni rahatlamam, dans etmem ve çıldırmam için bir kulübe sürüklediler. Kulüpte bir adam uzun süre yanıma yapıştı, kıçıma dokundu, kısa eteğimin altına girmeye çalıştı. Onu kapattım ama birkaç kokteylden sonra ona aşık oldum. Ve elini eteğimin altında hissettim. Külotumun içinden amımı okşamaya başladı, sonra kumaşı yana kaydırdı ve parmaklarını tam masanın yanındaki amımın içine sokmaya başladı, adam beni aradı, her şeyin yolunda olduğunu söyledim, kızlarla rahatlıyorduk ve Ben çoktan masanın altına girdim. Kulüpte çok fazla insan olmasına rağmen yabancı fermuarını açtı, penisini çıkardı ve başımı kendisine doğru çekmeye başladı. Ben istemedim ve direnmeye başladım ama o ıslak kafasını dudaklarımın üzerine getirdi ve sonra ağzımı sıcak penisinin üzerine bastırdı. Ağzımda sıcak ve kalın bir penis hissederek pes ettim ve adam tereddüt etmeden beni ağzımda yoğun bir şekilde sikmeye başladı, zevkle inlemeye başladım ama etraftaki insanlar ne olduğunu umursamıyormuş gibi olması gereken buydu! Ben ağzımdan terbiyesizce sikilirken arkadaşlarım bir yerlerde dans ediyordu. Erkek sıcak nektarını ağzıma ve boğazıma dökerek boşalmaya başladığında, başka bir adamın kıçımı okşadığını hissettim! Erkek başımı bıraktı, penisten geri çekildim, açgözlülükle nefes aldım ve aynı zamanda zaten çenemden damlayan spermi yutmaya çalıştım. Aniden ikinci adam saçlarımdan tuttu ve başımı aşağı çekti. Dudaklarımda ikinci bir penis belirdi. Pek anlayamadım ve sanki bir sisin içindeymiş gibi penisi elime aldım ve tutkuyla emmeye başladım. Erkek beni saçlarımdan tuttu ve ben ritmik ve derin bir şekilde sikini emerken ne kadar harika bir saksocu olduğumu söyledi. Adam ağzımın okşamalarına uzun süre dayanamadı ve bir sperm akışı tekrar tekrar gökyüzüme çarptı. Bütün ikramları yuttum ve kurşun gibi sokağa koştum... Ama erkek köpekler beni takip edip otoparkta buluştular. Birkaç dakika süren tacizin ardından eteğim ve külotum tek bacağımdan sarkıyordu, memelerim arabanın kaportasına dayamış halde yatıyordum ve adamlar sırayla ritmik bir şekilde arkamdan bana vuruyordu. Zaten kulübün girişinde kızlarla tanıştım, biraz sarhoştum, harika bir ruh halindeydim ve iyi sikiştim... )
These users thanked the author Christina Dior for the post (total 4):
Pol66, Christmas_Christmas, Ahah, Seks tavuğu
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Ynt: Dior Günlüğü #26

Post by Nikk »

KristinaDior, ne güzel vakit geçirdin! Bu arada koruma kullandınız mı? Hamile kalmadın mı?
These users thanked the author Nikk for the post:
Christina Dior
Автор темы
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233

Post by Christina Dior »

Güvenlik her zaman önce gelir
These users thanked the author Christina Dior for the post (total 3):
Christmas_Christmas, olur, sapık
Ahah
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1875
Registered for: 4 years 2 months

Post by Ahah »

Harika bir macera! :wink:
Erkek arkadaşınızı daha sonra onu öptüğünüzde kıskanıyorum ve o sizin az önce iki kişiyi yaladığınızı bilmiyordu!
Bu heyecan verici.

19 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Farklı zamanlarda: benim iki kız arkadaşım vardı.
90’ların ortasında akşam/gece bir kulübe veya restorana gidiyoruz, sonra yürüyüşe çıkıyoruz... ve diyorlar ki... tatlım, özür dilerim, Oradaki güvenlik görevlisini beğendim ve dayanamadım ve ağzından alıp emdim... Yanlışlıkla...
İşte bu... sikim diken diken oldu , kalın çalılar gibi tenha bir yer arıyoruz ve ben de onu ağzından sikiyorum ve sonra evde ya da otelde bayılıncaya kadar eğlenmeye devam ediyoruz....
Oh, zaman, zaman, zaman....
These users thanked the author Ahah for the post (total 2):
Christina Dior, sapık
Seks tavuğu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 284
Orientation: heteroseksüel

Post by Seks tavuğu »

KristinaDior: 21 Jan 2024, 18:48 Sıkıcı ve sıkıcı bir akşam, arkadaşlarım beni rahatlamam, dans etmem ve çılgına dönmem için bir kulübe sürüklediler. Kulüpte bir adam uzun süre yanıma yapıştı, kıçıma dokundu, kısa eteğimin altına girmeye çalıştı. Onu kapattım ama birkaç kokteylden sonra ona aşık oldum. Ve elini eteğimin altında hissettim. Külotumun içinden amımı okşamaya başladı, sonra kumaşı yana kaydırdı ve parmaklarını tam masanın yanındaki amımın içine sokmaya başladı, adam beni aradı, her şeyin yolunda olduğunu söyledim, kızlarla rahatlıyorduk ve Ben çoktan masanın altına girdim. Kulüpte çok fazla insan olmasına rağmen yabancı fermuarını açtı, penisini çıkardı ve başımı kendisine doğru çekmeye başladı. Ben istemedim ve direnmeye başladım ama o ıslak kafasını dudaklarımın üzerine getirdi ve sonra ağzımı sıcak penisinin üzerine bastırdı. Ağzımda sıcak ve kalın bir penis hissederek pes ettim ve adam tereddüt etmeden beni ağzımda yoğun bir şekilde sikmeye başladı, zevkle inlemeye başladım ama etraftaki insanlar ne olduğunu umursamıyormuş gibi olması gereken buydu! Ben ağzımdan terbiyesizce sikilirken arkadaşlarım bir yerlerde dans ediyordu. Erkek sıcak nektarını ağzıma ve boğazıma dökerek boşalmaya başladığında, başka bir adamın kıçımı okşadığını hissettim! Erkek başımı bıraktı, penisten geri çekildim, açgözlülükle nefes aldım ve aynı zamanda zaten çenemden damlayan spermi yutmaya çalıştım. Aniden ikinci adam saçlarımdan tuttu ve başımı aşağı çekti. Dudaklarımda ikinci bir penis belirdi. Pek anlayamadım ve sanki bir sisin içindeymiş gibi penisi elime aldım ve tutkuyla emmeye başladım. Erkek beni saçlarımdan tuttu ve ben ritmik ve derin bir şekilde sikini emerken ne kadar harika bir saksocu olduğumu söyledi. Adam ağzımın okşamalarına uzun süre dayanamadı ve bir sperm akışı tekrar tekrar gökyüzüme çarptı. Bütün ikramları yuttum ve kurşun gibi sokağa koştum... Ama erkek köpekler beni takip edip otoparkta buluştular. Birkaç dakika süren tacizin ardından eteğim ve külotum tek bacağımdan sarkıyordu, memelerim arabanın kaportasına dayamış halde yatıyordum ve adamlar sırayla ritmik bir şekilde arkamdan bana vuruyordu. Kızlarla zaten kulübün girişinde tanıştım, biraz sarhoştum, harika bir ruh halindeydim ve iyi sikiştim... )
Her zamanki gibi, tutkuyla kaba ve ahlaksız
These users thanked the author Seks tavuğu for the post:
Christina Dior
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”