Doğrudan konuya sorun! Cinsel özgürlüğün kadın ve erkek için aynı olduğunu düşünüyor musunuz?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 180
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Doğrudan konuya sorun! Cinsel özgürlüğün kadın ve erkek için aynı olduğunu düşünüyor musunuz?

Unread post by Marion »

Soru başlıkta soruluyor. Bazı çevrelerde, bir erkeğin kadınlarla takılabileceği, ancak bir kadının yalnızca bir erkeğe sadık kalması gerektiği yönündeki yaygın fikrin temelden yanlış olduğuna inanıyorum. Ve aptalca "kilit ve anahtar" deyiminin geçerliliğini çoktan yitirdiğini. Aynı resmi "favori" ABF forumumda da paylaşmak istiyorum (sanırım pek çok kişi bunu biliyor).
key_gun.jpg
Last edited by Marion on 12 May 2023, 17:39, edited 1 time in total.
These users thanked the author Marion for the post (total 5):
aryamari, Serg_A, Beluga, Kral Kuş, Deitrell
aryamari
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 829
Orientation: biseksüel
 Yanıt: Doğrudan soru! Cinsel özgürlüğün kadın ve erkek için aynı olduğunu düşünüyor musunuz?

Unread post by aryamari »

Kurallar ve ahlak her iki yönde de çalışmalıdır.
These users thanked the author aryamari for the post (total 3):
Marion, Beluga, Yeşil
içinde
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 878
Registered for: 3 years 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Doğrudan soru! Cinsel özgürlüğün kadın ve erkek için aynı olduğunu düşünüyor musunuz?

Unread post by içinde »

Marion: 12 May 2023, 17:35 Soru başlıkta soruluyor. Bazı çevrelerde, bir erkeğin kadınlarla takılabileceği, ancak bir kadının yalnızca bir erkeğe sadık kalması gerektiği yönündeki yaygın fikrin temelden yanlış olduğuna inanıyorum.
Peki bu düşüncenin yanlışlığının kökeni nedir, neden böyle düşündüğünü yazmadın mı?
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Aion2012Ölü »

Şahsen, - Ben erkeklerin ve kadınların eşit haklara sahip olduğuna inanıyorum.
Ve her cinsiyet kendi haremini veya başka türde bir ilişki yaratabilir!
Haremleri, hikayeleri ve tüm süreç boyunca hayatları boyunca bir şeyler denediler ve yaptılar ve bu arada eşleri oldu.
Ayrıca erkeklerin bir kızın etrafında toplandığı benzer hikayeleri de dikkate alıyorum.
Kendi adıma hiçbir fark görmüyorum!
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
Marion
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 639
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Bay Hamsterrr »

Başkalarının özgürlük ve haklarına tecavüz etmediği sürece herkesin istediği kişiyle, istediği zaman, istediği yerde ve istediği kadar seks yapmakta özgür olduğuna inanıyorum. Ancak bu ahlakın modası geçmiştir ve kadınların hiçbir hakkı olmadığı eski zamanlardan gelmektedir.
These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 4):
Aion2012Ölü, Marion, Gloria777, Kral Kuş
Автор темы
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

rynda: 12 May 2023, 17:44 Peki bu fikrin yanlışlığının kökeni nedir, neden böyle düşündüğünüzü yazmadınız mı?
Bunu duymakla ilgileniyorum forum üyelerinin görüşleri. Ve bu konudaki tüm düşüncelerimi kitaplarımda dile getirdim. Okumak.
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by içinde »

Marion: 12 May 2023, 18:03
rynda: 12 May 2023, 17:44 Peki bu düşüncenin yanlışlığının kökeni nedir, neden böyle düşündüğünü yazmadın mı?
Ben forum üyelerinin görüşlerini duymakla ilgileniyorum. Ve bu konudaki tüm düşüncelerimi kitaplarımda dile getirdim. Oku.
ör. bu konunun amacı reklam mı?
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Fikrin kendisi ilginç! Özgünlüğü ve mantığıyla!
Her ne kadar erkek haremi fikri (çok sayıda kadının bir erkeğin etrafında toplanması) fikri her zaman ilgimi çekse de, her birinin kendine göre nedeni var ama birlikteyken birbirlerine karşı çıkmıyorlar.
Ve daha doğrusu, sadece kafa değil, onlarla bir şeyler yapması gereken kocalarını hedef alıyorlar.
Fakat kadın haremi fikri - bir kadın her şeyin başında, bir şekilde yanımdan geçti.
Ve yirmi yıldır ilk defa, bir fanfic okuduktan sonra bunun hakkında düşündüm.
65 milyon yıl geçmişe atılmıştı. , ölme ve hatta delirme ihtimali olmadan (böyle bir blokaj vardı)
Kendi haremini yaratmadı...
Ama buna ihtiyacı yoktu.
Sevdiği herkesi alabilirdi, aldı ve kullandı.
Peki bunu neden söylüyorum?
Kadın!!!!!!!!!!!!
Erkek gibi! !!!!!!!!!!!!
n- Aynı fırsatlar!!!!!!!!
Автор темы
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

rynda: 12 May 2023, 18:10 i.e. bu konunun amacı reklam mı?
Hayır, bu benim bu konuyla ilgili fikrimi ifade eden bir beyandır. Manifesto)). Bazı arkadaşlarım adına da dahil.
These users thanked the author Marion for the post (total 3):
Aion2012Ölü, Serg_A, Kral Kuş
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by içinde »

Marion: 12 May 2023, 18:22
rynda: 12 May 2023, 18:10 i.e. bu konunun amacı reklam mı?
Hayır, bu benim bu konuyla ilgili fikrimi ifade eden bir beyandır. Manifesto)). Bazı arkadaşlarım adına da buna dahil.
Gerçek şu ki, sen herhangi bir fikir beyan etmedin, beni sadece kitabını okumam için gönderdin. Fikrini ifade et
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Marion, merak ediyorum, sen misin? feminist mi?
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Unread post by Serg_A »

Marion, sorunuzu anladım, deneyeceğim biraz sonra cevap vereceğim. Cevap belirsiz olacak ve birkaç cümleden kurtulamayacaksınız.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Geçit »

Ne yazık ki buraya istediğimizi yazabiliyoruz ama yine de erkeklerin seks konusunda daha fazla özgürlüğü var.
These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
ustikiya, aryamari, Beluga, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Arianna
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Unread post by Serg_A »

Marinka: 12 May 2023, 19:11 Maalesef buraya istediğimizi yazabiliyoruz ama yine de erkeklerin seks konusunda daha fazla özgürlüğü var.
Marinka, anladığım kadarıyla mesele sekste özgürlük değil, yani gevşeklik ama cinsel özgürlük.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 12 May 2023, 19:26
Marinka: 12 May 2023, 19:11 Maalesef buraya istediğimizi yazabiliyoruz ama erkekler hâlâ seks konusunda daha fazla özgürlüğe sahip.
Marinka, anladığım kadarıyla bu sekste özgürlükle ilgili değil, yani gevşeklik ama cinsel özgürlükle ilgili.
Farkı nedir? Bir kadın, orada ya da burada çok savunmasızdır ve çifte standartlar hep vardı ve hala da öyle.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
aryamari, Beluga, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka,
Genel olarak sizinle kabul etmek.
Genellikle toplumda bir kadının farklı partnerler arasında seçim yapma, hatta hepsini seçme hakkı konusunda bir ayrım yoktur.
Üzgünüm, benim de bir fetişim var.
Haremi seviyorum olay örgüsü - eğer haklıysa ve mantıklıysa.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka, çifte standartlar her iki yönde de işe yarar! Tarihsel olarak, erkek ve kadın davranışlarına ilişkin stereotipler
geliştirilmiştir. Cinsel olanlar da dahil. Ve stereotiplerden herhangi bir sapma düşmanlıkla karşılanıyor. Böylece cinsiyette erkekler için aktif, kadınlar için pasif bir pozisyon varsayılır. Bir erkek kadının iyiliğini istemelidir; bu normaldir ve memnuniyetle karşılanır. Ancak bir kadın erkeklerin dikkatini çekmek istediğinde, hatta erkeksi bir şekilde, erkekler buna çok yan gözle bakarlar. Yani her iki taraf da sekste savunmasızdır! Ve her şeyin sorumluluğunu
erkeklere atmayın. Kadınların genel kabul görmüş normlara uyma olasılıkları daha da yüksektir...
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 12 May 2023, 19:59 Marinka, çifte standartlar her iki yönde de işe yarar taraflar! Tarihsel olarak, erkek ve kadın davranışlarına ilişkin stereotipler
geliştirilmiştir. Cinsel olanlar da dahil. Ve stereotiplerden herhangi bir sapma düşmanlıkla karşılanıyor. Böylece cinsiyette erkekler için aktif, kadınlar için pasif bir pozisyon varsayılır. Bir erkek kadının iyiliğini istemelidir; bu normaldir ve memnuniyetle karşılanır. Ancak bir kadın erkeklerin dikkatini çekmek istediğinde, hatta erkeksi bir şekilde, erkekler buna çok yan gözle bakarlar. Yani her iki taraf da sekste savunmasızdır! Ve her şeyin sorumluluğunu
erkeklere atmayın. Kadınların genel kabul görmüş normlara uyma olasılığı daha da yüksek...
Bu, normlara uymak ya da uymamak değil, kınama ve sansürle ilgili.
These users thanked the author Geçit for the post:
Beluga
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka ve insanlar hangi temelde kınayıp suçluyorlar ? Genel kabul görmüş normlardan sapmalar nedeniyle!
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by içinde »

Erkeklerin ve kadınların rolü, insan ırkını sürdürmek ve bu ırkı sadece sürdürmek değil aynı zamanda kalitesini de arttırmaktır. Bir erkeğe bir rol atanır ve ona kendi sorumlulukları, bir kadın için ise onun sorumlulukları atanır, bu nedenle üreme için bu sorumlulukları yerine getiririz ve farklı içgüdülerimiz vardır. Erkekler "herkesi sırayla" sikmeli, kadınlar da "herkesi sırayla" baştan çıkarmalı, ancak en umut verici yavruları doğurmak için en umut verici erkekle seks yapmalı. Kadınların erkeklerin aksine birden fazla cinsel ilişkiye girmeleri bu nedenle kınanıyor.
These users thanked the author içinde for the post:
Manfred
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 12 May 2023, 20:13 Marinka ve neye dayanarak insanlar kınadı ve kınadı mı? Genel kabul görmüş normlardan sapmalar nedeniyle!
Hayır, bunlar norm değil. Ahlak. Ahlaksız olduğu düşünülen şeyler var ve bunlar bir şekilde mucizevi bir şekilde esas olarak kadınların davranışlarıyla ve daha az ölçüde erkeklerin davranışlarıyla bağlantılı. Toplumumuz erkekleri çok affediyor.
Beluga
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka, demek ki ahlak var ama var normlar Hayır mı?! Peki ya ahlaki standartlar? Yoksa orada değiller mi? :haha:
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

rynda,
Peki, bahsetmişken doğa hakkında - hiçbir şey kadınların hoşlandığı herkesle seks yapmasını engellemez - sonuçta içlerinden yalnızca birinin tohumu yumurtaya ulaşacaktır. Bu sadece stereotiplere dayanan bir örnek.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 12 May 2023, 20:22 Marinka, yani ahlak var demektir , ama norm değil mi? Peki ya ahlaki standartlar? Yoksa orada değiller mi? :lol:
Ahlak, insanların iyi ve kötü hakkındaki düşüncesidir. Davranış ve eylemlerin değerlendirilmesiyle böyle bir yorumlanması. Bir kadının çok sayıda erkeğe sahip olması norm değildir ama bir erkeğin çok sayıda kadına sahip olması normdur. Bir kadının birçok erkeği vardır - bu kötüdür, kınanmıştır, ancak bir erkeğin birçok kadını vardır - bu iyidir.
Aion2012Ölü
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka, hangi kültüre bağlı olarak. İslam kültüründe çok eşlilik vardır ve Hindistan’ın bazı bölgelerinde çok kocalılık vardır. Orada bir kadının aynı anda birden fazla kocası olması oldukça normaldir. Bunlar genellikle kardeştir!
Gördüğünüz gibi, farklı kültürlerde iyi ve kötünün standartları büyük farklılıklar gösterebilir...
These users thanked the author Nikk for the post:
Aion2012Ölü
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by içinde »

Aion2012Dead: 12 May 2023, 20:24 rynda,
nhiçbir şey kadınların herkesle seks yapmasını engellemez
, onların doğal içgüdüleri buna müdahale eder, kadınların siklere saplanma arzusu yoktur, cinsel arzuları vardır bir erkek, kadınlar bir kişiye seks yapmalarına izin verdikleri gerçeğiyle beslenirler, ancak bunu herkese verirlerse, o zaman seksin maliyeti (erkekler için) düşecek, bir kadını destekleme ihtiyacı ortadan kalkacak, yavruları besleme olasılığı ortadan kalkacak azaltmak
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 12 May 2023, 20:32 Marinka, hangi kültüre bağlı olarak. İslam kültüründe çok eşlilik vardır ve Hindistan’ın bazı bölgelerinde çok kocalılık vardır. Orada bir kadının aynı anda birden fazla kocası olması oldukça normaldir. Bunlar genellikle kardeştir!
Gördüğünüz gibi, farklı kültürlerdeki iyi ve kötü normları büyük farklılıklar gösterebilir...
nEvet, kendimizden bahsediyoruz, diyoruz ki, neden Hindistan’a ihtiyacım var?
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

rynda: 12 May 2023, 20:34[quote=rynda post_id=202131 time=1683912850 user_id=4736] Peki, eğer herkes yalnızca kendi değerlendirmesine göre yargılansaydı içgüdüleri, o zaman hiçbir anlaşmazlık olmazdı)))
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by içinde »

Aion2012Dead: 12 May 2023, 20:38 Herkes yalnızca içgüdüleriyle yargılansaydı, o zaman hiçbir tartışma olmazdı))
yani, herkes içgüdüleriyle yargılanır, içgüdüler hayatta kalmanın doğru yoluydu ve ahlakımızı şekillendiren de onlardı
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

rynda,
Genel olarak ve var.
Ancak kadın haremleri de vardı.
Ve diğer çokeşli ilişkiler.
İçgüdülere ve şu veya bu olgunun doğruluğuna veya doğallığına inanmıyorum - ama sadece arzular için.
Gloria777
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92

Unread post by Gloria777 »

Burada her şey bedava)) artık kadınlar 30 yaşına kadar sakince yürüyebiliyor, sonra evlenebiliyor ve kimse onları yargılamıyor))

Kadın ve erkeklerin farklı fizyolojiye sahip olduğuna katılıyorum ve çoğu durumda bir kadın, tek bir erkekle sağlıklı bir aile ilişkisi ister.

Bir erkek bir kadını seviyor ve ona değer veriyorsa, haklarını indirmek istemeyecek ve birisinin ona sahip olduğunu düşünmeyecektir. cinsel açıdan ihlal niteliğindedir.
Last edited by Gloria777 on 12 May 2023, 20:44, edited 1 time in total.
These users thanked the author Gloria777 for the post:
Serg_A
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka, beni hayal kırıklığına uğrattın...
Hindistan’dan değil, ahlaki değerlendirmelerin belirli bir
kişinin içinde büyüdüğü belirli kültüre bağımlılığından bahsediyoruz. Ailesi kabul ederse, diyelim ki doğacılık ve tüm aile üyeleri evde çıplak dolaşıyorlarsa, anne-babasını çıplak görüntüleri onun için herhangi bir özel duyguya neden olmaz. Son derece dindar insanlardan oluşan bir ailede büyüyen bir adamın böyle bir duruma nasıl tepki vereceğini düşünüyorsunuz?
Serg_A
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Aion2012Dead: 12 May 2023, 20:38
rynda: 12 May 2023, 20:34 müdahale eder, doğal içgüdüleri müdahale eder, kadınların sike takılma arzuları yoktur, bir erkeğe sahip olma arzuları vardır, kadınlar sekse bir kişiye izin vererek beslenirler, eğer herkese verirlerse o zaman seksin maliyeti (erkekler için) azalacak, bir kadını destekleme ihtiyacı ortadan kalkacak, yavruları besleme olasılığı azalacak
Peki, eğer herkes yalnızca içgüdülerine göre yargılanırlarsa hiçbir tartışma olmaz))
Hangi içgüdüler? Hiç köpek düğününü izlediniz mi? Orospu birkaç gün boyunca sayısız erkek tarafından hamile bırakılır. Bu içgüdüdür. Kadınlar sadece beyinlerini nasıl kullanacaklarını biliyorlar. Çoğu erkek bunu yapmaz. Ancak adam fiziksel olarak daha güçlü ve bu gerçek, bu sorunda önemli bir rol oynadı.

29 saniye sonra gönderildi:
niqk: 12 May 2023, 20:43 Marinka , beni hayal kırıklığına uğrattın...
Hindistan’dan değil, ahlaki değerlendirmelerin belirli bir
kişinin içinde büyüdüğü belirli kültüre bağımlılığından bahsediyoruz. Ailesi kabul ederse, diyelim ki doğacılık ve tüm aile üyeleri evde çıplak dolaşıyorlarsa, anne-babasını çıplak görüntüleri onun için herhangi bir özel duyguya neden olmaz.
Son derece dindar insanlardan oluşan bir ailede büyüyen bir adamın böyle bir duruma nasıl tepki vereceğini düşünüyorsunuz?
Büyüdünüz Hindistan’da mı?
Aion2012Ölü
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by içinde »

Aion2012Dead: 12 May 2023, 20:42 Ben içgüdülerden ve şu ya da bu olgunun doğruluğundan ya da doğallığından yana değilim - sadece arzulardan yanayım.
peki kadınların öyle olma arzusu yok Çok sayıda penise saplandım ama bir erkeği evime sürükleyebilirim
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by XiaH »

Tamamen fizyolojik olarak bir kadın, cinsel organları içerideki nesneleri alacak şekilde tasarlanmıştır. Adam onu ​​koydu, çıkardı ve yoluna devam etti. Tüm klişeler buradan doğuyor, bu yüzden erkeklerin çok sayıda cinsel ilişkiye girmeleri nedeniyle sözde affedildiği iddia ediliyor. Ve bir kadın, bir rezervuar gibi, farklı erkeklerin, spermlerin vb. enerjisini biriktirir, cinsel organları çok sayıda temas nedeniyle yıpranır, iç dudakları kararır ve yıpranır. Ayrıca doğum konusunu da hatırlayabilirsiniz, erkeklerin, erkek olarak mümkün olduğu kadar çok dişiyi döllemesi gerektiğini söylerler ki bu da hayvan içgüdülerinden gelir. Ve vajinanın etrafındaki ve içindeki spermler hakkında, uçuşlar, farklı erkeklerden gelen spermlerin haftalık olarak hayatta kalması vb. hakkında daha ne kadar hayal kurabilirsiniz?))
Gloria777
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92

Unread post by Gloria777 »

Marinka, erkeklerden herhangi birine çok kırıldın mı? ? Öyle görünüyor. Kadınlar ve erkekler arasında aptal ve akıllı var))
These users thanked the author Gloria777 for the post (total 2):
Nikk, Bay Hamsterrr
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by içinde »

Marinka: 12 May 2023, 20:45 Hangi içgüdüler? Hiç köpek düğününü izlediniz mi? Orospu birkaç gün boyunca sayısız erkek tarafından hamile bırakılır. Bu içgüdüdür. Kadınlar sadece beyinlerini nasıl kullanacaklarını biliyorlar. Çoğu erkek bunu yapmaz. Ancak adam fiziksel olarak daha güçlü ve bu gerçek bu meselede kilit rol oynadı.
kendisi söyledi, konuşmuyoruz Hindistan hakkında (sürtüklerden değil), kadınlardan bahsediyoruz
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka, seni çok iyi anlıyorum - bu senin için zor haklı olduğumu kabul etmek için... :cat1:
Serg_A
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

rynda: 12 May 2023, 20:46
İçgüdülerden ve şu ya da bu olayın doğruluğundan ya da doğallığından yana değilim, sadece arzulardan yanayım.
Kadınlar bunu yapmaz Pek çok üyenin kazığa oturtulmasını arzulamıyorum ama bir erkeği evinize sürüklemek
Porno ve hentai dünyasında yaşıyorum.
Bu nedenle lütfen sözlerinize olan güvensizliğimi bağışlayın.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 12 May 2023, 20:52 Marinka, seni çok iyi anlıyorum - Haklı olduğumu kabul etmek zor... :cat1:
Doğru olsaydı olurdu zor olmasa gerek)))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”