Bunu yapmamı neden yasakladı? Güvensizlik mi yoksa ne?
-
Автор темыkar
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 2 years 2 months
Bunu yapmamı neden yasakladı? Güvensizlik mi yoksa ne?
Artık başka bir şehirde ayrı yaşıyorum. Ama annemle yaşıyordum ve ilişkimde tuhaf şeyler vardı:
1. Bir süre anal yaptık. İlk başta her şeyi beğendi ve neşeli bir şekilde dolaştı. Ama sonra kaba bir şekilde reddetti. Bundan bıktığını söyledi: canı acıdı, oturmak canını acıttı, daha sık osurmaya başladı (bu bir kez mağazada olmuştu), vb.
Fakat bunu yapmaya devam etti seks oyuncakları. Neden benimle çalışmayı reddettin ama lütfen seks oyuncakları ile?
2. Sadece deri kıyafetlere, bazen de saten kıyafetlere boşalmama izin verdi. Mesela: deri tayt/lateks takım elbise giyerken buna izin verdi. Sonra lekeyi sildim, hepsi bu. Ve kumaş tayt giyildiğinde bunu yasakladı. Ve kürk yelek giyerken, yeleğin üzerine gelince küfretti. Neden böyle?
3. Küçükken göğsüne baktığımda, poposuna şaplak attığımda vb. küfür ederdim. Şimdi bu onun için sorun değil mi?
Neden bu? Bu neden? Buna bir açıklama bulamıyorum.
1. Bir süre anal yaptık. İlk başta her şeyi beğendi ve neşeli bir şekilde dolaştı. Ama sonra kaba bir şekilde reddetti. Bundan bıktığını söyledi: canı acıdı, oturmak canını acıttı, daha sık osurmaya başladı (bu bir kez mağazada olmuştu), vb.
Fakat bunu yapmaya devam etti seks oyuncakları. Neden benimle çalışmayı reddettin ama lütfen seks oyuncakları ile?
2. Sadece deri kıyafetlere, bazen de saten kıyafetlere boşalmama izin verdi. Mesela: deri tayt/lateks takım elbise giyerken buna izin verdi. Sonra lekeyi sildim, hepsi bu. Ve kumaş tayt giyildiğinde bunu yasakladı. Ve kürk yelek giyerken, yeleğin üzerine gelince küfretti. Neden böyle?
3. Küçükken göğsüne baktığımda, poposuna şaplak attığımda vb. küfür ederdim. Şimdi bu onun için sorun değil mi?
Neden bu? Bu neden? Buna bir açıklama bulamıyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Bunu yapmamı neden yasakladı? Güvensizlik mi yoksa ne?
Sonuncusuyla başlayacağım: Erotikle uğraşmak için henüz çok erken olduğunu düşündüm, ama zaten büyüyebilirsin. Kıyafetlerdeki spermlerle ilgili tek soru yıkamadır. Sperm agresif bir sıvıdır ve birçok dokuya zarar verir. Belki rektumunda çatlaklar vardır ya da polipler oluşmuştur ve heyecandan seviştiğinizde canı yanar. Ve oyuncağa dikkat ediyor, mümkün olduğu kadar kendini hissediyor. Ancak şişkinliğin seksle hiçbir ilgisi yoktur, paraleldir. Her şeyi yedin mi? En azından böyle bir anneniz olduğu için şükredin, ama kaç oğlunuza hiç böyle bir anne verilmiyor?!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 2):
- kar, Endişeli
-
Автор темыkar
1. Bir keresinde ormanda onun göğsüne rastladım. Bu onu kızdırdı ve bunu yapmasını yasakladı. Kime kızdı ve sokakta göğüslere boşalmayı neden yasakladı? Bundan sonra spermin görünmemesi için kazağının düğmelerini iliklemek zorunda kaldı.
2. Annemle yattım ama akrabalar yanımıza gelince ayrı yatacağımı söyledi. Deri pantolon, deri iç çamaşırı, lateks takım elbise ve dantel pijamalar hakkında da hiçbir şey söylemeyin. Neden?
3. Annem yapay penisle kıçını ezdi. Ve doktordan geldiğimde çok kızgındım. Kime? Bu benim hatam değil.
Birkaç soru daha:Sonuncuyla başlayacağım: Erotikle ilgilenmek için henüz çok erken olduğunu düşündüm ama şimdiden büyüyebilirsin. Kıyafetlerdeki spermlerle ilgili tek soru yıkamadır. Sperm agresif bir sıvıdır ve birçok dokuya zarar verir. Belki rektumunda çatlaklar vardır ya da polipler oluşmuştur ve heyecandan seviştiğinizde canı yanar. Ve oyuncağa dikkat ediyor, mümkün olduğu kadar kendini hissediyor. Ancak şişkinliğin seksle hiçbir ilgisi yoktur, paraleldir. Her şeyi yedin mi? En azından böyle bir anneniz olduğu için şükredin ama kaç oğlunuza hiç annelik yapılmıyor?
1. Bir keresinde ormanda onun göğsüne rastladım. Bu onu kızdırdı ve bunu yapmasını yasakladı. Kime kızdı ve sokakta göğüslere boşalmayı neden yasakladı? Bundan sonra spermin görünmemesi için kazağının düğmelerini iliklemek zorunda kaldı.
2. Annemle yattım ama akrabalar yanımıza gelince ayrı yatacağımı söyledi. Deri pantolon, deri iç çamaşırı, lateks takım elbise ve dantel pijamalar hakkında da hiçbir şey söylemeyin. Neden?
3. Annem yapay penisle kıçını ezdi. Ve doktordan geldiğimde çok kızgındım. Kime? Bu benim hatam değil.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 250
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
1 Annenizle yalnızca kapalı mekanlarda seks yapın! Bu, meraklı gözlerden korunmanızdır!
2 Anneniz, arkadaşlarının ve akrabalarının ilişkinizi bilmesini istemiyor! Anneni hayal kırıklığına uğratma!
3 Sorununun tüm inceliklerini bilmiyorum!
2 Anneniz, arkadaşlarının ve akrabalarının ilişkinizi bilmesini istemiyor! Anneni hayal kırıklığına uğratma!
3 Sorununun tüm inceliklerini bilmiyorum!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 3 months
snezh,
Bu sadece bir kadın senin bozkırına gitti..
Sonuçların ve diğer çılgınlıkların.
İçeriye girmeye çalışırsan vakaların %100’ünde kendini suçlu bulursun.
Ne yapmalı?
Hiçbir fikrim yok!
Ya annenizin yerini alacak birini arayın ya da ona bir yaklaşım arayın.
Yeni bir yaklaşıma, yeni bir uygulama vektörüne ihtiyacımız var. ...
Keşke bu kelimelerin ne anlama geldiğini bilseydim!.. .
Düşündüm, tahmin ediyordum, demek istedim ama çok net bir şey çıktı.
Tek kişi sana yardım edebilecek kişi sensin.
Şaka ya da şaka değil, sadece benim görüşüm
Kendin bir karar vermelisin.
Bu sadece bir kadın senin bozkırına gitti..
Sonuçların ve diğer çılgınlıkların.
İçeriye girmeye çalışırsan vakaların %100’ünde kendini suçlu bulursun.
Ne yapmalı?
Hiçbir fikrim yok!
Ya annenizin yerini alacak birini arayın ya da ona bir yaklaşım arayın.
Yeni bir yaklaşıma, yeni bir uygulama vektörüne ihtiyacımız var. ...
Keşke bu kelimelerin ne anlama geldiğini bilseydim!.. .
Düşündüm, tahmin ediyordum, demek istedim ama çok net bir şey çıktı.
Tek kişi sana yardım edebilecek kişi sensin.
Şaka ya da şaka değil, sadece benim görüşüm
Kendin bir karar vermelisin.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- Endişeli
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
- Registered for: 2 years 11 months
Bazı nedenlerden dolayı yazarın bir trol olduğu anlaşılıyor. Sorular çok naif ve annemle her şeyi detaylı olarak konuşamıyorum, sorular atlıyor, biri diğeriyle hiç bağlantılı değil, sanki aklıma ne geldiyse yazılmış gibi))).
- These users thanked the author Takma ad for the post (total 4):
- Üstü kendinize saklayın, Polonya, rmt, Kırk beşinci
-
- Flört etmek
- Total posts: 42

Annen yakın zamanda forum başlıklarından birinde seks mağazasına gitmedi misnezh: ↑12 May 2023, 13:34 Artık ayrı yaşıyorum, başka bir şehirde. Ama annemle yaşıyordum ve ilişkimde tuhaf şeyler vardı:
Fakat bunu yapmaya devam etti seks oyuncakları. Neden beni reddetti de seks oyuncaklarıyla
-
Автор темыkar
2. Neden bana bundan agresif bir şekilde bahsetti?
3. Her gün yapay penis yardımıyla anal yapıyordum. Daha sonra osurmayı bırakamadı ve eve doktordan öfkeli geldi. Kime kızmıştı?
1. Sadece evde mi? Yazlıkta ve arabada mümkün mü?
2. Neden bana bundan agresif bir şekilde bahsetti?
3. Her gün yapay penis yardımıyla anal yapıyordum. Daha sonra osurmayı bırakamadı ve eve doktordan öfkeli geldi. Kime kızmıştı?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 250
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: biseksüel
1 Sadece evde veya ülkede ve tüm pencereler kapalı!
2 Seninle bir bağlantısı olduğu için kızgın ama duramıyor!
3 Öyle yap ki sen de sikini dövün ve onu YALNIZCA sizin altınıza boşalacak şekilde yalayın! O zaman sana olan öfken dinecek!
2 Seninle bir bağlantısı olduğu için kızgın ama duramıyor!
3 Öyle yap ki sen de sikini dövün ve onu YALNIZCA sizin altınıza boşalacak şekilde yalayın! O zaman sana olan öfken dinecek!
-
Автор темыkar
2. Kime kızgın? Akrabalar gittikten sonra her şey normale döndü. Ama gelmeye karar verdiğinde agresif bir şekilde bana ayrı uyuyacağımı söyledi. Neden?
Last bumped by kar on 08 Jun 2023, 23:30.
1. TAMAM. Peki pencereler kapalı değilse sorun nedir?
2. Kime kızgın? Akrabalar gittikten sonra her şey normale döndü. Ama gelmeye karar verdiğinde agresif bir şekilde bana ayrı uyuyacağımı söyledi. Neden?
Last bumped by kar on 08 Jun 2023, 23:30.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post