Cinsel tercihler ve geri dönüşler
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Cinsel tercihler ve geri dönüşler
Cinsel tercihleriniz yaşla birlikte değişti mi? Eğer öyleyse, söyle bana nasıl?
- These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
- Serg_A, Fargal94, Vik.ruba80, VidaFIX
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 2 years 2 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Cinsel tercihler ve getiriler
Sadece kadınların yaş aralığını genişlettim, hepsi bu.
- These users thanked the author Serg_A for the post (total 3):
- Geçit, Morpheus, Vik.ruba80
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
Yaş aralığım değişmedi, yaşlanmak istediğim gibi aynı kalıyor, ancak eylemler 5 yıl öncesine göre daha ahlaksız olabilirdi
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
- Registered for: 2 years 4 months
Genç, güzel güzeller ama ben yaşımda kalıyorum, o 50+. Gençlerle rekabet etmek zor)))
Ve çok fazla tecrüben var ve artık kartal gibi uçamazsın))) Ama yine de yapabilirim...)))
Ve çok fazla tecrüben var ve artık kartal gibi uçamazsın))) Ama yine de yapabilirim...)))
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Herkesin yazamayacağı kadar kısa oldu ama detaylı, ayrıntılı cevaplar istiyorum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 235
- Orientation: aseksüel
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Registered for: 3 years 7 months
Bana öyle geliyor ki herkesin tercihleri yaşla birlikte değişiyor; tek bir şeye odaklanmamak gerekiyor. Benim yaşlarımda çoğunlukla zayıf ve uzun boylu kızlardan hoşlanırdım. Şişman kızlar hiçbir zaman çekici olmamıştır. Zamanla, ince kızlara olan sevgim ortadan kalkmadı, ancak iri, kocaman bir kızla deneme arzum olduğunu fark ettim) Ve sık sık minyatür bir kız hakkında (ama bir çocuk değil) fanteziler kurmaya başladım, belki de bu kendisinin 193 cm boyunda olmasından kaynaklanmaktadır ) Genel olarak, bana gelince, bir partnerle iletişim kurmak ilginç ve keyifliyse, o zaman tercihlerden bağımsız olarak bu savaşın yarısıdır))
- These users thanked the author Diğerleri_p for the post (total 3):
- Karalama, Geçit, Fargal94
-
- Penetrasyon
Örneğin, bir durumu canlandırın. Örneğin, bir zamanlar mayo satın alıyordum ve soyunma odasından, partilerde sürekli flört ettiğim yakın bir arkadaşımı sırf onu nasıl sevdiğimi sormak için aradım. O da şöyle dedi: Mayolara bakmak gerçekten ilgimi çekiyor... hadi daha ilginç bir şey yapalım. Daha ateşli bir gösteri için konuyu abarttım. Ertesi gün, ben ona gösterirken mastürbasyon yaptığını itiraf etti.
7 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
7 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
bu arada erojen kullanan bir kızla tanıştım, uzun süre yazıştık ve sonra denemeye karar verdik. Bir otel kiralayacağım, numarayı söyleyeceğim, soyunacağım ve gözlerim kapalı uzanacağım, o da bir sürprizle gelecek diye anlaştık. Şaşırtıcı olan ise onun boynuzlu bir kocası olması ve onunla birlikte gelmesiydi. Açıkçası bunu bilmiyordum
- These users thanked the author RealMax for the post (total 3):
- Geçit, Fargal94, Vik.ruba80
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Peki böyle bir sürpriz karşısında tepkiniz ne oldu?)RealMax: ↑09 May 2023, 11:37 Örneğin, bir durumu canlandırın. Örneğin, bir zamanlar mayo satın alıyordum ve soyunma odasından, partilerde sürekli flört ettiğim yakın bir arkadaşımı sırf onu nasıl sevdiğimi sormak için aradım. O da şöyle dedi: Mayolara bakmak gerçekten ilgimi çekiyor... hadi daha ilginç bir şey yapalım. Daha ateşli bir gösteri için konuyu abarttım. Ertesi gün, ben ona gösterirken mastürbasyon yaptığını itiraf etti.
7 dakika 15 saniye sonra gönderilir:bu arada erojen kullanan bir kızla tanıştım, uzun süre yazıştık ve sonra denemeye karar verdik. Bir otel kiralayacağım, numarayı söyleyeceğim, soyunacağım ve gözlerim kapalı uzanacağım, o da bir sürprizle gelecek diye anlaştık. Şaşırtıcı olan ise onun boynuzlu bir kocası olması ve onunla birlikte gelmesiydi. Tabii bunu bilmiyordum
-
- Penetrasyon
-
- En güçlü orgazm!
Ve yeni bir şey ortaya çıktı; bir süredir kadınlarla sanal buluşmaya ilgi duymaya başladım. Vitr sırasında pek çok erotik metin yazdım.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Bir ara ben de sanal ortamdaydım. Her şeyi denedim. Ortak mastürbasyon Hemen web kamerasına gitmedim, bunun bana göre olmadığını anlamak için birkaç kez denemek yeterliydi, ancak mesaj ve hatta baharatlı fotoğraf alışverişi bile beni uzun süre büyüledi zaman. Sonra elbette aşırı doygun hale geldim ve hiç de ilgi çekici hale gelmedim. Her ne kadar Virt çok uygun bir şey olsa da. Aynı mastürbasyon gibi görünüyor, ancak tek başına değil) Bir erkeğin iyi bir fantezisi varsa ve bunu yetkin bir şekilde aktarabiliyorsa, o zaman bazen çok heyecan vericiydi)
-
- En güçlü orgazm!
Hiçbir zaman web kamerasında denemedim, denemek de istemedim. Kadınlara metinler yazdım, benimle orgazm oldular, bu şekilde bile onlara zevk vermeyi sevdim. Ancak arkadaşlarımdan birinin sanal dünyada kalmak istemesi ve buluşmayı reddetmesi üzerine aniden bağlantım kesildi.Marinka: ↑09 May 2023, 13:31Bir ara ben de sanal ortamdaydım. Her şeyi denedim. Ortak mastürbasyon Hemen web kamerasına gitmedim, bunun bana göre olmadığını anlamak için birkaç kez denemek yeterliydi, ancak mesaj ve hatta baharatlı fotoğraf alışverişi bile beni uzun süre büyüledi zaman. Sonra elbette aşırı doygun hale geldim ve hiç de ilgi çekici hale gelmedim. Her ne kadar Virt çok uygun bir şey olsa da. Aynı mastürbasyona benziyor ama tek başına değil) Bir erkeğin iyi bir fantezisi varsa ve bunu yetkin bir şekilde aktarabiliyorsa, o zaman bu bazen çok heyecan vericiydi)
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 2 years 7 months
Yaşla birlikte kadınların tercihleri değişmedi; herkeste çekici bir şeyler bulabilirsiniz. Eşimle ilişkilerde tercihim, sahiplenici ve geçmişini kıskanmaktan MFM formatındaki ilişkilere doğru değişti.
-
- Penetrasyon
Yaşım ilerledikçe, seks sırasında kazara fark edilme arzusunu geliştirdim. Hatta bir web kamerasının önünde sohbet ruleti üzerinde pratik yaptık. Çok açılıyor
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
İyi Günler! Artık 34 yaşındayım. Tercihler, tipik "şefkatli misyoner"den, sert ve tutkulu sekse doğru değişti. J. Domination’a boyun eğmenin adrenalininden yoksun olduğumu fark ettim.
-
- Penetrasyon
Geçen yıl Soçi’ye gittim, orada 60 yaş üstü bir kadın olan bir masözle tanıştım. Parmaklarının ilk dokunuşları tüylerim diken diken oldu. Seansın yarısı boyunca ereksiyonla mücadele ettim, sonra her şeyden vazgeçtim ve rahatladım)) ve o kadar durgun bir sesle şöyle dedi: peki canım, annene git...
- These users thanked the author RealMax for the post (total 3):
- Serg_A, Geçit, Vik.ruba80
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
Seks kadın ve erkeklerin röntgenci olduğu araba. Sör Bor için bu çok harika bir duyguydu ve hatta sahilde halka açık seks.
Seks, oral seks, kadınların soyunma odasında oral seks... bazen seni dışarı atıyorlardı ama hiç ses çıkarmadan...
Arkada iki kişiyle taksiye binmek karşılıklıdır mastürbasyon sürücünün kim olduğu önemli değil.
Seks kadın ve erkeklerin röntgenci olduğu araba. Sör Bor için bu çok harika bir duyguydu ve hatta sahilde halka açık seks.
Seks, oral seks, kadınların soyunma odasında oral seks... bazen seni dışarı atıyorlardı ama hiç ses çıkarmadan...
- These users thanked the author ustikiya for the post (total 2):
- Geçit, Vik.ruba80
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
Yaş ilerledikçe zevkler değişti. İlk karısı zayıftı, büyük göğüsleri vardı (3 beden) ve boyu küçüktü. İkinci eş ise ince, uzun boylu ve çok güzel bacaklara sahip. Günümüzde dolgun kalçalı, küçük göbekli kadınlar tercih ediliyor. Tutunacak bir şeyin olması.
- These users thanked the author argot for the post (total 2):
- Geçit, Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
20 yaşındayken, kendisinden 3-5-8 yaş büyük erkeklerden hoşlanıyordum, ama şimdi 10-15 yaş daha genç erkeklerden hoşlanıyorum. Görünüm ve mizaç gereksinimleri pek değişmedi.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 4):
- Serg_A, Geçit, ustikiya, aryamari
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 3 years 1 month
bunların hepsi güzel ama tuşlara basmak ve kendimi okşamak benim için zor)Marinka: ↑09 May 2023, 13:31Bir ara ben de sanal ortamdaydım. Her şeyi denedim. Ortak mastürbasyon Hemen web kamerasına gitmedim, bunun bana göre olmadığını anlamak için birkaç kez denemek yeterliydi, ancak mesaj ve hatta baharatlı fotoğraf alışverişi bile beni uzun süre büyüledi zaman. Sonra elbette aşırı doygun hale geldim ve hiç de ilgi çekici hale gelmedim. Her ne kadar Virt çok uygun bir şey olsa da. Aynı mastürbasyona benziyor ama tek başına değil) Bir erkeğin iyi bir fantezisi varsa ve bunu yetkin bir şekilde aktarabiliyorsa, o zaman bu bazen çok heyecan vericiydi)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
Neredeyse hiçbir şey değişmedi.
FFM ve FFM ile ilgili fanteziler eklendi, hepsi bu.
FFM ve FFM ile ilgili fanteziler eklendi, hepsi bu.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 4):
- Fargal94, Geçit, Vik.ruba80, ustikiya
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
Evet, ile ile arasında, şimdi ise yalnızca ile arasında bir aralık olduğunu hatırlamak güzel. Bir iş gezisinde nadir görülen küçük olaylar ve maceralar hariç.
- These users thanked the author Vik.ruba80 for the post (total 2):
- ustikiya, Geçit
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
- Registered for: 3 years 4 months
Bu ancak birçok partner deneyen bir kişi tarafından cevaplanabilir ve bir rutin oluştuğunda başka bir şeye geçebilir.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
Bir kazadan sonra evlendikten sonra, karımın hoşlandığımız başka bir adamla birlikte olmasından hoşlandığımı keşfettim. Sonra üçümüz yataktayken sadece eşimle değil, arkadaşımızla da karşılıklı okşamalardan keyif aldığımızı keşfettim. Eşim hamile kalıp karnı büyümeye başlayınca bu haliyle beni inanılmaz heyecanlandırdığını fark ettim ve onunla, hamile kadınla seks yapmak hayatımızın en parlak sayfası oldu. Şimdi, diğer erkeklerle olan zorlu ilişkilerimizden dolayı, onun arzusundan ve karımın başka bir erkekten olası hamileliğinden dolayı güçlü bir heyecan duyuyorum. Bundan sonra bizi hangi yaş bekliyor bilmiyorum. )))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 372
- Registered for: 2 years 1 month
Tabii ki değiştiler. Açıklanamaz bir şekilde amını kızın bacaklarının arasına sokan oğlandan geriye hiçbir şey kalmamıştı. MFM ve FFM’ye gittim, ensesti öğrendim, biseksüel oldum... şimdi bir arkadaşımla evleneceğim...
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
Yaşlı insanlardan hoşlanırlar, bu her zaman böyle olur
Zamanla daha katı, güçlü ve otoriter olmayı sevmeye başladılar
Zamanla daha katı, güçlü ve otoriter olmayı sevmeye başladılar

-
- Similar Topics
- Replies