Burada üçüncü taraf forumların reklamı yapıldığı için forum şu şekildedir: https://4allforum. sonra canlanıyor, sonunda farklı bir harf beliriyor, buraya gelin!!!
These users thanked the author içinde for the post (total 2):
Burada üçüncü taraf forumların reklamı yapıldığı için forum şu şekildedir: [b][size=200] https://4allforum.[/size][/b] sonra canlanıyor, sonunda farklı bir harf beliriyor, buraya gelin!!! :muza: :muza: :muza: :muza: :muza: :muza: :muza: :muza: :muza:
Polk: ↑01 May 2023, 18:37
Ben oralıyım) eski Olforum’danım, artık kapalı) onu canlandırmaya çalışıyorlar, yeni bir site ortaya çıktı ama bir şekilde orada her şey ölü...
o zaman sallamamız gerekiyor
These users thanked the author içinde for the post:
[quote=Polk post_id=197987 time=1682955469 user_id=15448] Ben oralıyım) eski Olforum’danım, artık kapalı) onu canlandırmaya çalışıyorlar, yeni bir site ortaya çıktı ama bir şekilde orada her şey ölü... [/quote] o zaman sallamamız gerekiyor
Polk: ↑01 May 2023, 18:37
Ben oralıyım) eski Olforum’danım, artık kapalı) onu canlandırmaya çalışıyorlar, yeni bir site ortaya çıktı ama bir şekilde orada her şey ölü...
peki, sallamalısın
Ne anlamı var? Önce bir pogrom düzenleyecekler, sonra her şeyi kapatacaklar, sonra da biz her şeyi eski haline mi döndürmek zorunda kalacağız?
İşleri tekrar berbat etmeyeceklerinin garantisi nerede?
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
[quote=rynda post_id=198000 time=1682956871 user_id=4736] [quote=Polk post_id=197987 time=1682955469 user_id= 15448] Ben oralıyım) eski Olforum’danım, artık kapalı) onu canlandırmaya çalışıyorlar, yeni bir site ortaya çıktı ama bir şekilde orada her şey ölü... [/quote] peki, sallamalısın [/quote]
Ne anlamı var? Önce bir pogrom düzenleyecekler, sonra her şeyi kapatacaklar, sonra da biz her şeyi eski haline mi döndürmek zorunda kalacağız? İşleri tekrar berbat etmeyeceklerinin garantisi nerede?
Oradaydım ve kaydoldum ama muhtemelen yine her şeyi batırdım; sadece okuyabiliyorum, kişisel mesaj yok, cevap yok, selamlama yok. Kısaca yasaklandı. İyi rock ve onların "ustabaşı" vardı. Ve bu saçmalık. Beş ziyaretçi, biri fotoğraftaki “Pinokyo” takma adı. Bir öncekimiz. Burada tüm kızlara amının bir fotoğrafını ve üzerinde yazıt bulunan bir fotoğraf sundu, orada bir fotoğrafı vardı ama parmağını klitorise basmak zorunda kaldı. Onun işini bitirdim ve anonistin basit biri olduğunu kabul ettim. Gerçek fotoğraflara ihtiyacınız var.
These users thanked the author Veronika for the post (total 4):
Oradaydım ve kaydoldum ama muhtemelen yine her şeyi batırdım; sadece okuyabiliyorum, kişisel mesaj yok, cevap yok, selamlama yok. Kısaca yasaklandı. İyi rock ve onların "ustabaşı" vardı. Ve bu saçmalık. Beş ziyaretçi, biri fotoğraftaki “Pinokyo” takma adı. Bir öncekimiz. Burada tüm kızlara amının bir fotoğrafını ve üzerinde yazıt bulunan bir fotoğraf sundu, orada bir fotoğrafı vardı ama parmağını klitorise basmak zorunda kaldı. Onun işini bitirdim ve anonistin basit biri olduğunu kabul ettim. Gerçek fotoğraflara ihtiyacınız var.
6 yıl boyunca Erogen’deydim, ondan önce de 3-4 yıl Sextails’teydim. Bu tür forumlara alıştım ve Erogen’in engellenmesi ve oraya sadece VPN ile gitmenin mümkün olması üzerine alternatif aramaya başladım. Buraya ve sohbet forumuna aynı anda kayıt oldum. Hâlâ burada oturuyorum ama bir saat içinde beni yasaklamaya başladılar. Üstelik beni sessizce yasakladılar ve tüm paylaşımlarımı sildiler. Çok fazla yoktu, yaklaşık 5-6 kişi. Çeşitli konularda yazdım ve Buratino’nun çeşitli sorularını yanıtladım. Pinokyo bir forum üyesinin takma adı değildir. Takma adı hatırlamıyorum. Pinokyo onun caddesinde. Son yazım yalvarma konusuyla ilgiliydi. Burada da yalvardı. Birkaç gündür yemek yemediğini ve kart numarasını yazan kişi. Yani Buratino kendisinin çeviri yaptığını ve başkalarının da yardım ettiğini yazdı, ben de onun bir dolandırıcı olduğunu yazdım. Çünkü bu reklamı daha önce başka kaynaklarda görmüştüm. Bu dilenci de burada birden fazla kez ortaya çıktı. Bu yazıdan sonra yasaklandım. Yukarıda da yazdığım gibi sessizce beni yasakladılar. Yani, aynı anda iki forumda oturuyordum ve ona geçtiğimde, kaza yaptığımı ve tekrar giriş yapmaya çalıştığımı düşündüm, ancak giriş yapamadım ve şunu söyleyen bir yazı vardı: Girişte sorun yaşıyorsanız moderatöre yazın. Hesabımı etkinleştirdiğim e-posta adresinden giriş yapma sorunuyla ilgili yazdım ve forumu taramaya başladım ve ancak o zaman mesajlarımın silindiğini fark ettim. Üstelik dolandırıcının dilenci konusu kaldı, Buratino’nun paylaşımı orada kaldı ama benim mesajım yoktu. Ve tam da bu mesajdan dolayı beni yasakladıklarını ve dolandırıcının forumun moderatörü olduğunu anladım. Resmi konumunuzu insanları kandırmak için kullanamayacağınızı söyleyen öfkeli bir mektup yazdım. Anlaşılan mektubum okunmuş ve dilenci konusu silinmiş.
Peki ne diyeyim. Tabii ki kırıldım ve birkaç günümü forumda dolaşarak geçirdim. Forum tam bir çöplük. Benim huzurumda, forum üyeleri doğal olarak birkaç gün boyunca birbirlerine üç mektup gönderdiler ve kimse onları yasaklamadı, kimse küfür içeren mesajları silmedi. Oh, görünüşe göre kaynaktaki tek hareket olduğu için onu silmediler. Geri kalan zamanda üç kişi, günde üç kez, üç dakika boyunca oraya geldi. Aslında hiçbir şey kaybetmediğim için rahatladım. Foruma göz atmayı bıraktım.
Ancak daha sonra oraya birkaç kez gittim. Altı ay sonra orada hiçbir şey değişmedi. Aynı çöplük, aynı üç kişiyle. Forum moderatörü bir dilenci olduğunda iyi bir şey beklemenin bir anlamı yok.
These users thanked the author Geçit for the post (total 13):
6 yıl boyunca Erogen’deydim, ondan önce de 3-4 yıl Sextails’teydim. Bu tür forumlara alıştım ve Erogen’in engellenmesi ve oraya sadece VPN ile gitmenin mümkün olması üzerine alternatif aramaya başladım. Buraya ve sohbet forumuna aynı anda kayıt oldum. Hâlâ burada oturuyorum ama bir saat içinde beni yasaklamaya başladılar. Üstelik beni sessizce yasakladılar ve tüm paylaşımlarımı sildiler. Çok fazla yoktu, yaklaşık 5-6 kişi. Çeşitli konularda yazdım ve Buratino’nun çeşitli sorularını yanıtladım. Pinokyo bir forum üyesinin takma adı değildir. Takma adı hatırlamıyorum. Pinokyo onun caddesinde. Son yazım yalvarma konusuyla ilgiliydi. Burada da yalvardı. Birkaç gündür yemek yemediğini ve kart numarasını yazan kişi. Yani Buratino kendisinin çeviri yaptığını ve başkalarının da yardım ettiğini yazdı, ben de onun bir dolandırıcı olduğunu yazdım. Çünkü bu reklamı daha önce başka kaynaklarda görmüştüm. Bu dilenci de burada birden fazla kez ortaya çıktı. Bu yazıdan sonra yasaklandım. Yukarıda da yazdığım gibi sessizce beni yasakladılar. Yani, aynı anda iki forumda oturuyordum ve ona geçtiğimde, kaza yaptığımı ve tekrar giriş yapmaya çalıştığımı düşündüm, ancak giriş yapamadım ve şunu söyleyen bir yazı vardı: Girişte sorun yaşıyorsanız moderatöre yazın. Hesabımı etkinleştirdiğim e-posta adresinden giriş yapma sorunuyla ilgili yazdım ve forumu taramaya başladım ve ancak o zaman mesajlarımın silindiğini fark ettim. Üstelik dolandırıcının dilenci konusu kaldı, Buratino’nun paylaşımı orada kaldı ama benim mesajım yoktu. Ve tam da bu mesajdan dolayı beni yasakladıklarını ve dolandırıcının forumun moderatörü olduğunu anladım. Resmi konumunuzu insanları kandırmak için kullanamayacağınızı söyleyen öfkeli bir mektup yazdım. Anlaşılan mektubum okunmuş ve dilenci konusu silinmiş. Peki ne diyeyim. Tabii ki kırıldım ve birkaç günümü forumda dolaşarak geçirdim. Forum tam bir çöplük. Benim huzurumda, forum üyeleri doğal olarak birkaç gün boyunca birbirlerine üç mektup gönderdiler ve kimse onları yasaklamadı, kimse küfür içeren mesajları silmedi. Oh, görünüşe göre kaynaktaki tek hareket olduğu için onu silmediler. Geri kalan zamanda üç kişi, günde üç kez, üç dakika boyunca oraya geldi. Aslında hiçbir şey kaybetmediğim için rahatladım. Foruma göz atmayı bıraktım. Ancak daha sonra oraya birkaç kez gittim. Altı ay sonra orada hiçbir şey değişmedi. Aynı çöplük, aynı üç kişiyle. Forum moderatörü bir dilenci olduğunda iyi bir şey beklemenin bir anlamı yok.
[quote=slavik.neskaju post_id=198057 time=1682965169 user_id= 7526] Orada buradan daha eğlenceli ne vardı? [/quote] Orada kadınlar bunun gibi fotoğraf setleri yayınladılar :daypyat:
niqk: ↑01 May 2023, 21:55Marinka, evet, hamamböcekleriyle. Ama oldukça komik... Ve bana zararsız gibi geliyor...
Onunla 10 dakika konuştum. Daha sonra forumu gezerken gördüm. Oradaki tek aktif kullanıcı o. Tüm forum için bir tane. Belki de bu yüzden tuhaf.
Orada yapacak bir şey yok. Belki bir zamanlar eski forum aktif ve ilgi çekiciydi ama şimdi orada neredeyse hiç insan yok.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
[quote=niqk post_id=198078 time=1682967323 user_id=218] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], evet, hamamböcekleriyle. Ama oldukça komik... Ve bana zararsız gibi geliyor... [/quote]
Onunla 10 dakika konuştum. Daha sonra forumu gezerken gördüm. Oradaki tek aktif kullanıcı o. Tüm forum için bir tane. Belki de bu yüzden tuhaf. Orada yapacak bir şey yok. Belki bir zamanlar eski forum aktif ve ilgi çekiciydi ama şimdi orada neredeyse hiç insan yok.
Marinka, temel olarak bir forum yönetmek için herkes için ilginçti - harika sanat! Burada çok fazla farklı insan var ve pek çok yetersiz insan var. Ben burada ilgilenirken...
These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], temel olarak bir forum yönetmek için herkes için ilginçti - harika sanat! Burada çok fazla farklı insan var ve pek çok yetersiz insan var. Ben burada ilgilenirken...
niqk: ↑01 May 2023, 22:06Marinka, temel olarak Koşuyor Herkesin ilgisini çekecek bir forum harika bir sanattır! Burada çok fazla farklı insan var ve pek çok yetersiz insan var. Ben burayla ilgileniyorum ama...
Burada mükemmel bir denetleme var. Diğer kaynaklarla karşılaştırıldığında bu en iyisidir. Ve insanlar gerçekten farklıdır, ancak çoğunluk yeterlidir ve kötü olanlardan çok daha iyi olanlar vardır ve bu sevinmekten başka bir şey olamaz)
These users thanked the author Geçit for the post (total 6):
[quote=niqk post_id=198084 time=1682967980 user_id=218] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], temel olarak Koşuyor Herkesin ilgisini çekecek bir forum harika bir sanattır! Burada çok fazla farklı insan var ve pek çok yetersiz insan var. Ben burayla ilgileniyorum ama... [/quote]
Burada mükemmel bir denetleme var. Diğer kaynaklarla karşılaştırıldığında bu en iyisidir. Ve insanlar gerçekten farklıdır, ancak çoğunluk yeterlidir ve kötü olanlardan çok daha iyi olanlar vardır ve bu sevinmekten başka bir şey olamaz)
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], [ref=#bf0000]niqk[/ref], oraya yeni kaydoldum ve orası sessiz diyebilirim, bunu yapamazsın insanları görün, ama bir vagenist (Pinokyo) orada!!! :evet:
Sen de)))
Guguk kuşu neden horozu över?
Çünkü guguk kuşunu övüyor)))) (c)
1 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
Wolffr: ↑01 May 2023, 22:16Marinka, niqk, I’den beri oraya kayıtlıyım ve sessiz diyeceğim, insanları göremiyorsunuz ama orada bir vagenist (Pinokyo) var!!!
Eğer altı ay önce orada yasaklanmasaydım, belki de bu olmayacaktı. orada sessizlik)))
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote=niqk post_id=198088 time=1682968401 user_id=218] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], sen en iyisi!!! :cat1: [/quote]
Sen de))) Guguk kuşu neden horozu över? Çünkü guguk kuşunu övüyor)))) (c)
[size=85] [color=green]1 dakika 5 saniye sonra gönderilir:[/color][ /size ] [quote= Wolffr post_id =198090 time=1682968561 user_id=15660] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], [ref=#bf0000]niqk[/ref], I’den beri oraya kayıtlıyım ve sessiz diyeceğim, insanları göremiyorsunuz ama orada bir vagenist (Pinokyo) var!!! :yes: [/quote]
Eğer altı ay önce orada yasaklanmasaydım, belki de bu olmayacaktı. orada sessizlik)))
Marinka, övülecek bir şey varsa o zaman neden olmasın ve övülmesin! Yorumlarınızla ilgileniyorum. Evet
ve yalnızca ben değil. Vaughn Wolf bu konuda beni destekledi...
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], övülecek bir şey varsa o zaman neden olmasın ve övülmesin! Yorumlarınızla ilgileniyorum. Evet ve yalnızca ben değil. Vaughn Wolf bu konuda beni destekledi...
niqk: ↑01 May 2023, 22:20Marinka, eğer yapılacak bir şey varsa için övgü, öyleyse neden övgü olmasın! Yorumlarınızla ilgileniyorum. Evet
ve yalnızca ben değil. Vaughn Wolf beni bu konuda destekledi...
Teşekkürler)
İltifatları severim) Öyleyse, övülecek bir şey varsa, o zaman övün, umurumda değil)))
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=niqk post_id=198092 time=1682968814 user_id=218] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], eğer yapılacak bir şey varsa için övgü, öyleyse neden övgü olmasın! Yorumlarınızla ilgileniyorum. Evet ve yalnızca ben değil. Vaughn Wolf beni bu konuda destekledi... [/quote]
Teşekkürler) İltifatları severim) Öyleyse, övülecek bir şey varsa, o zaman övün, umurumda değil)))
Tapkin: ↑02 May 2023, 18:34
orada, sadece tembel olan onunla dalga geçmedi .. küçükten büyüğe, bazen zavallı adama üzüldüm!)))
o tamamen sırılsıklamdı ya da ben delirdim))) onunla tartışmak için, kendime saygı duymak için değil. ve öyle görünüyor ki bu forum artık yeniden canlanamayacak.
[quote=Tapkin post_id=198317 time=1683041670 user_id=14438] orada, sadece tembel olan onunla dalga geçmedi .. küçükten büyüğe, bazen zavallı adama üzüldüm!))) [/quote] o tamamen sırılsıklamdı ya da ben delirdim))) onunla tartışmak için, kendime saygı duymak için değil. ve öyle görünüyor ki bu forum artık yeniden canlanamayacak.
sadece tembel olan onunla dalga geçmedi... küçükten büyüğe, bazen zavallı adama üzüldüm!)))
tamamen delirdi ya da delirdi))) kendine saygı duymamak için değil, onunla tartışmak için. ve öyle görünüyor ki bu forum artık yeniden canlandırılamaz.
unkesilene kadar .. muhtemelen en iyilerden biriydi.. orada ne vardı kim kiminle paylaşmadı :üzgünüm: bilmiyorum..peki, sonra sersemlemiş halde ayağa kalktı ve orada yarı ölü halde kaldı!(((
PATHY)
[quote=Wolffr post_id=198318 time=1683041963 user_id=15660] [quote=Tapkin post_id=198317 time=1683041670 user_id= 14438] sadece tembel olan onunla dalga geçmedi... küçükten büyüğe, bazen zavallı adama üzüldüm!))) [/quote] tamamen delirdi ya da delirdi))) kendine saygı duymamak için değil, onunla tartışmak için. ve öyle görünüyor ki bu forum artık yeniden canlandırılamaz. [/quote]
unkesilene kadar .. muhtemelen en iyilerden biriydi.. orada ne vardı kim kiminle paylaşmadı :üzgünüm: bilmiyorum..peki, sonra sersemlemiş halde ayağa kalktı ve orada yarı ölü halde kaldı!((( PATHY)
[quote=Ogest post_id=198323 time=1683043024 user_id=13439] Buratino para ister. Bu da bir şekilde çok komik. [/quote][quote=Ogest post_id=198323 time=1683043024 user_id=13439] Pinokyo para istiyor. Bu da bir şekilde çok komik. [/quote][quote=Ogest post_id=198323 time=1683043024 user_id=13439] Pinokyo para istiyor. Bu da bir şekilde çok komik. [/quote]
Dürüst olmak gerekirse.. Ondan böyle bir şey okumadım, sanki birisi gibi geliyor profilini çaldı ya da sadece şifreyi kullandı!(((
Tapkin: ↑02 May 2023, 19:03
dürüst olmak gerekirse.. Ondan böyle bir şey okumadım, sanki biri profilini çalmış ya da sadece şifresini kullanıyormuş gibi geliyor!(((
Yanıtla Yanıtla Önceki konuSonraki konu
O foruma 10’dan az mesaj yazdım ve bunu hatırlamıyorum, bu çok yazık.
[quote=Tapkin post_id=198325 time=1683043423 user_id=14438] dürüst olmak gerekirse.. Ondan böyle bir şey okumadım, sanki biri profilini çalmış ya da sadece şifresini kullanıyormuş gibi geliyor!((( Yanıtla Yanıtla Önceki konuSonraki konu [ /quote] O foruma 10’dan az mesaj yazdım ve bunu hatırlamıyorum, bu çok yazık.
[quote=Marinka post_id=198332 time=1683044022 user_id=12161] Herkes başka bir forumu hatırlıyor, artık forum çürümüş bir bataklık. Orada hayat yok. [/quote]
Orada bir yerlerde ne olduğu önemli değil! Önemli olan BURADA ilginç ve eğlenceli olması gerektiğidir!!! :m0571:
[quote=niqk post_id=198340 time=1683044880 user_id=218] [quote=Marinka post_id=198332 time=1683044022 user_id= 12161] Herkes başka bir forumu hatırlıyor, artık forum çürümüş bir bataklık. Orada hayat yok. [/quote]
Orada bir yerlerde ne olduğu önemli değil! Önemli olan BURADA ilginç ve eğlenceli olması gerektiğidir!!! :m0571: [/quote]
Yazarın tüm sapıklarını çağırmasının hiçbir anlamı olmadığını hissediyorum. ülkeyi kendi başlarına burada topladılar ..ve isimleri de UNRIBABLE!)))) :crazy: :ROFL:
Marinka: ↑02 May 2023, 19:13
Herkes başka bir forumu hatırlıyor, artık forum çürümüş bir bataklık. Orada hayat yok.
Orada bir yerlerde ne olduğu önemli değil! Önemli olan BURADA ilginç ve eğlenceli olması gerektiğidir!!!
Yazarın tüm sapıklarını çağırmasının hiçbir anlamı olmadığını hissediyorum. ülkeyi kendi başlarına burada topladılar ..ve isimleri KOŞULSUZ!))))
Belki de TS Pinokyo’dur??? Orada ondan başka kimse yok, o yüzden orada sıkılıyor zavallı şey. Beyninizi açarsanız, orada kimsenin olmadığını ve asla olmayacağını anlamanın tam zamanıdır. Oradaki moderatör artık tam bir aptal. Forum aktif ve popüler olduğunda aptal moderatör Erogen gibi onu yıllarca mahveder ve prensipte forum yoksa aptal moderatör onun gelişmesine izin vermez.
Şu tarihten sonra gönderildi: 2 dakika 47 saniye:
Ogest: ↑02 May 2023, 18:57
Pinokyo para istiyor. Bu da bir şekilde çok komik.
Buratino, forum yöneticisiyle birlikte yalvarıyordu. Kulağa komik, gülünç ve gerçekçi gelmiyor ama doğru.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote=Tapkin post_id=198343 time=1683045109 user_id=14438] [quote=niqk post_id=198340 time=1683044880 user_id= 218] [quote=Marinka post_id=198332 time =1683044022 user_id=12161] Herkes başka bir forumu hatırlıyor, artık forum çürümüş bir bataklık. Orada hayat yok. [/quote]
Orada bir yerlerde ne olduğu önemli değil! Önemli olan BURADA ilginç ve eğlenceli olması gerektiğidir!!! :m0571: [/quote]
Yazarın tüm sapıklarını çağırmasının hiçbir anlamı olmadığını hissediyorum. ülkeyi kendi başlarına burada topladılar ..ve isimleri KOŞULSUZ!)))) :crazy: :ROFL: [/quote]
Belki de TS Pinokyo’dur??? Orada ondan başka kimse yok, o yüzden orada sıkılıyor zavallı şey. Beyninizi açarsanız, orada kimsenin olmadığını ve asla olmayacağını anlamanın tam zamanıdır. Oradaki moderatör artık tam bir aptal. Forum aktif ve popüler olduğunda aptal moderatör Erogen gibi onu yıllarca mahveder ve prensipte forum yoksa aptal moderatör onun gelişmesine izin vermez.
[size=85][color=green]Şu tarihten sonra gönderildi: 2 dakika 47 saniye: [/color][/size] [quote=Ogest post_id=198323 time=1683043024 user_id=13439] Pinokyo para istiyor. Bu da bir şekilde çok komik. [/quote]
Buratino, forum yöneticisiyle birlikte yalvarıyordu. Kulağa komik, gülünç ve gerçekçi gelmiyor ama doğru.
[quote=niqk post_id=198346 time=1683045421 user_id=218] [ref=#bf0000]Tapkin[/ref], bu çok tuhaf, neden huzursuz? Tam tersine, kendimizi güzel eğlenebileceğimiz bir forumda bulduk... [/quote]
Eh, biz şimdilik buraya yerleştik... ne kadar zamandır buralarda takılıyoruz?)) ) :wink: *gülüyor
Herkese selam! Görünüşe göre burada çok sayıda erojen insan var, yasaklanmış olanlar, oradan taşınanlar veya iki ülkede yaşayanlar da dahil. Buraya uğramanızı öneririm çünkü şunu kesin olarak...
Last post
Tania’yı Erogen’den tanıyorduk, daha önce hiçbir açıklama yapılmadan atılmıştım, sanki yöneticiye şaka yapıyormuşum gibi görünüyordu. Listelenen herkesle de iletişim kurdum, oradaki takma adı...
Sadece bir açıklama değil, insanların bilgi sahibi olması için. Bugün 4ALL forumunda Natali_Natali takma adı altında bir kullanıcı kayıtlı.
Bu kullanıcıyla hiçbir ilgim yok ve kullanıcının o forumda...
Last post
Iuppiter iratus ergo nefas
:)
(((veritatis oratio simplex est
7 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Öyleyim Yeteneğim , zekam vb. hakkında bana her türlü kötü şeyi yazdıkları bir günlük...