Ruhların göçü
-
Автор темыÜstü kendinize saklayın
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Ruhların göçü
Odanızda bir kanalın bedeninde uyanıyorsunuz.
Vücut kesinlikle sağlıklı, boy 169, kilo 60, göğüs büyüklüğü - 3, yaş - yakın zamanda 18 lvl’ye girdi, şu anda yüzü yaklaşık 8-9/10, mükemmel esneme, orta derecede gelişmiş kaslar (sahibi 2 yaşından itibaren aktifti ve her türlü spora tutkundu (bazıları hafif, bazıları vurgulu), babasının talimatlarına göre temelde Sigara içmedim, içki içmedim ve önceki akşam senin başına geldi, ben de bir akşam koşusundan yeni döndüm). Ayrıca, bazı çılgınca karışıklıklar ve belki de gençliğinde yaşadığı travma nedeniyle, ilişkiler konusunda hayal kırıklığına uğradı ve bu yıllarında bekaretini henüz yıkmadı, en iyi anı bekledi (ama bekledi ve şimdi bekaretine kavuştu). farklı bir sahip, hah).
Bir daha asla kendi bedenine dönmeyeceksin, çünkü tuhaf bir şekilde bunun hiçbir yolu yok, nasıl sıkışıp kaldığını asla bilemeyeceksin. ilk etapta bu bedeni (sadece tahmin etmeniz gerekecek, hepsi bu) ve vücudunuzu bulsanız bile (ki bu pek olası değildir (ve böyle bir şokun gölgesi, vücudunuza bir kez girdiğinde aniden) tamamen kesilirse)), o zaman kendin olamazsın. Sihirbazlar sana yardım etmeyecek, şifacılar ve büyücüler seni sadece şekellerle becerecekler. Artık isteseniz de istemeseniz de, günlerinizin sonuna kadar tanımadığınız bir kızın vücudunda hapsedilmiş durumdasınız.
En tatsız olan şey ise bunun bir takas olmamasıdır. ruhlar uzakta, ama kahrolası bir DÖNÜŞÜM, sonra kendi evinizde uyanıyorsunuz, bu kanal adına belgeler olmadan, hiçbir şey olmadan. Ve bunu bir şekilde arkadaşlarınıza ve akrabalarınıza açıklamanız gerekiyor, ama size kim inanacak ve bunu yapmamak daha iyi olur. Kısacası, artık "Tian’ın kolay modası" için yeterince sorun var.
Aynaya bakıp başınıza gelenleri bilinmeyen bir şekilde anladıktan sonraki eylemleriniz , Anon ?
https://i.postimg.cc/c4ggStDj/post-5cdc881a389ff.jpg
Vücut kesinlikle sağlıklı, boy 169, kilo 60, göğüs büyüklüğü - 3, yaş - yakın zamanda 18 lvl’ye girdi, şu anda yüzü yaklaşık 8-9/10, mükemmel esneme, orta derecede gelişmiş kaslar (sahibi 2 yaşından itibaren aktifti ve her türlü spora tutkundu (bazıları hafif, bazıları vurgulu), babasının talimatlarına göre temelde Sigara içmedim, içki içmedim ve önceki akşam senin başına geldi, ben de bir akşam koşusundan yeni döndüm). Ayrıca, bazı çılgınca karışıklıklar ve belki de gençliğinde yaşadığı travma nedeniyle, ilişkiler konusunda hayal kırıklığına uğradı ve bu yıllarında bekaretini henüz yıkmadı, en iyi anı bekledi (ama bekledi ve şimdi bekaretine kavuştu). farklı bir sahip, hah).
Bir daha asla kendi bedenine dönmeyeceksin, çünkü tuhaf bir şekilde bunun hiçbir yolu yok, nasıl sıkışıp kaldığını asla bilemeyeceksin. ilk etapta bu bedeni (sadece tahmin etmeniz gerekecek, hepsi bu) ve vücudunuzu bulsanız bile (ki bu pek olası değildir (ve böyle bir şokun gölgesi, vücudunuza bir kez girdiğinde aniden) tamamen kesilirse)), o zaman kendin olamazsın. Sihirbazlar sana yardım etmeyecek, şifacılar ve büyücüler seni sadece şekellerle becerecekler. Artık isteseniz de istemeseniz de, günlerinizin sonuna kadar tanımadığınız bir kızın vücudunda hapsedilmiş durumdasınız.
En tatsız olan şey ise bunun bir takas olmamasıdır. ruhlar uzakta, ama kahrolası bir DÖNÜŞÜM, sonra kendi evinizde uyanıyorsunuz, bu kanal adına belgeler olmadan, hiçbir şey olmadan. Ve bunu bir şekilde arkadaşlarınıza ve akrabalarınıza açıklamanız gerekiyor, ama size kim inanacak ve bunu yapmamak daha iyi olur. Kısacası, artık "Tian’ın kolay modası" için yeterince sorun var.
Aynaya bakıp başınıza gelenleri bilinmeyen bir şekilde anladıktan sonraki eylemleriniz , Anon ?
https://i.postimg.cc/c4ggStDj/post-5cdc881a389ff.jpg
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Topçik
-
- Nirvana’dayım
Re: Ruh göçü
Yazı bana ait değil.
Yazmaktan çekinmeyin.
Yazmaktan çekinmeyin.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Topçik
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Markul, bu bir şey mi? :göz kırp:
- These users thanked the author Kardeş for the post (total 2):
- Sabrina Schwaltz, Juravl
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 6 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
-
- Nirvana’dayım
En azından cinsiyete özgü bir durum yok topluluk var, ancak konular daha canlı ve daha ilginç. Nasıl yani?
Evet))
En azından cinsiyete özgü bir durum yok topluluk var, ancak konular daha canlı ve daha ilginç. Nasıl yani?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 10 months
Markul, peki, karşılaştırdınız...var sadece aynı sıkıcı yoldaşlar, konuyu yüz onuncu kez anlatıp duruyorlar ve birbirlerine kızıyorlar
- These users thanked the author Kardeş for the post (total 6):
- Wolffr, Üstü kendinize saklayın, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Bay Hamsterrr, AlexK85, Sabrina Schwaltz
-
- Nirvana’dayım
At Dvacha da aynı konuları çok sık tartışıyor, ancak aynı zamanda "yulaf lapası" ve "skuffs" da daha canlı bir iletişim sağlıyor. Her ne kadar burada bir sürü saçmalık olsa da

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 98
- Registered for: 2 years 1 month
Çoğu zaman fantezilerimde kendimi yazarın tanımladığı gibi sadece biraz daha yaşlı bir kadın rolünde buluyorum. Ve devamı iffetli bile değil
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
- Registered for: 2 years 3 months
Başlangıçta hoş bir şekilde şaşırdım) sonra polise gideceğim ve hafıza kaybı ve iskelelerin değiştirilmesi konusunda sızlanacağım ve sonra yedi tane tutacağım)))
- These users thanked the author rüyada doğmuş for the post (total 2):
- Manul 1637, seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
dreamborn, asıl önemli olan çatının olmamasıdır havaya uçtu - hayır sen, ne polis, ne de seni tutacaklar! :hırçın:
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 98
- Registered for: 2 years 1 month
Hikayenin böylesine fantastik bir başlangıcından beri, kesinlikle her türlü devamı mümkündür. Mesela kendime sadece yeni bedenime ihtiyaç duyan, belgelere ve diğer geleneklere önem vermeyen bir Üstat buluyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
- Registered for: 2 years 5 months
Eğer her şey bu kadar gerçeküstüyse, o zaman sikimi dikmeye başlayacağım.
..sert ipliklerle!
..sert ipliklerle!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 9 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 1 month
Kendimi nasıl açıklayacağımı bilmiyorum. Böyle saçmalıklara kimse inanmaz. Beni bir yabancı olarak apartmandan atacaklar.
Burada, bu tür verilerle ya doğrudan panele gidin ya da çevrimiçi hizmete girmeyi deneyin, ne oluyor. Belgeler olmadan nasıl uygulayabilirsiniz?
Burada, bu tür verilerle ya doğrudan panele gidin ya da çevrimiçi hizmete girmeyi deneyin, ne oluyor. Belgeler olmadan nasıl uygulayabilirsiniz?
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- Sabrina Schwaltz
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years
Bu konuyla ilgili pek çok film var. Bir Rus dizisi, iyi bir Amerikan dizisi ve daha bir sürü dizi vardı.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Beluga
-
- Nirvana’dayım
İlginç fanteziler. Hele ki sizi sıcak deniz kenarındaki sahilde ziyaret ettiklerinde...Hooligan Carrie: ↑10 Jul 2023, 16:54 Evet, bu konuyla ilgili pek çok film var. Bir çeşit Rus dizisi vardı, iyi bir Amerikan dizisi ve bir sürü daha.
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 8 months
Genel olarak bu bir fantezi değil. Bazı insanlar özellikle daha önceleri ruhu bedenden ayırma ve seyahat etme pratiği yapıyordu.
Bir başka gerçek de ruh göçünün olduğudur; buna reenkarnasyon denir, ama bu ölümden sonradır. Ve yaşamınız boyunca kazandığınız karmaya bağlı olarak, döllenme sırasında karmanıza göre yeni bir beden alırsınız. Ya da belki bir insan vücudu değil. Karma çok kötü olduğu için beden alamayan ruhlar da vardır ve astral beden hasar görürse bu bedene taşınabilirler. Bunlar, Hıristiyanlığın sahip olunduğu söylenenlerdir.
Bir başka gerçek de ruh göçünün olduğudur; buna reenkarnasyon denir, ama bu ölümden sonradır. Ve yaşamınız boyunca kazandığınız karmaya bağlı olarak, döllenme sırasında karmanıza göre yeni bir beden alırsınız. Ya da belki bir insan vücudu değil. Karma çok kötü olduğu için beden alamayan ruhlar da vardır ve astral beden hasar görürse bu bedene taşınabilirler. Bunlar, Hıristiyanlığın sahip olunduğu söylenenlerdir.
-
- Nirvana’dayım
Sanırım babam annemle geldi ve ben de böyle ortaya çıktım. Tüm.
Her şey çok karmaşık.Büyücü: ↑02 Nov 2023, 18:15 Genel olarak bu bir bilim kurgu değil. Bazı insanlar özellikle daha önceleri ruhu bedenden ayırma ve seyahat etme pratiği yapıyordu.
Bir başka gerçek de ruh göçünün olduğudur; buna reenkarnasyon denir, ama bu ölümden sonradır. Ve yaşamınız boyunca kazandığınız karmaya bağlı olarak, döllenme sırasında karmanıza göre yeni bir beden alırsınız. Ya da belki bir insan vücudu değil. Karma çok kötü olduğu için beden alamayan ruhlar da vardır ve astral beden hasar görürse bu bedene taşınabilirler. Bunlar Hıristiyanlığın takıntılı dediği şeylerdir.
Sanırım babam annemle geldi ve ben de böyle ortaya çıktım. Tüm.
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
-
- Nirvana’dayım
Bunun eşcinsellikle ne alakası var? Ruh bedene girdi ve hayat verdi. Beden bir mekanizmadır ve bu mekanizmayı ruh kontrol eder.
-
- Nirvana’dayım
Öldükten sonra ruhumun başkasına girmemesi için nereye gitmeliyim?
- These users thanked the author ilovebiboys for the post:
- Fargal94
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Tanrının olmadığını, bizim bu dünyanın üstündeki yaratıcılar olduğumuzu söyleyen sizin sahte egonuzdur. Bana güvenebilirsin, ama eğer doğru yaşarsan, o zaman bir sonraki bedeninde daha müreffeh bir rolde olacaksın, bu da seni hedefine yaklaştıracak, ama asıl önemli olan geçmiş hayatında kazanılan karmayı yaşamak. ve bu hayatta kötü karma kazanmamak. Geçmiş yaşamlarımızı, kim olduğumuzu ve nasıl yaşadığımızı hatırlamasak da. Belki geçmiş yaşamınızda bir erkek ya da kediydiniz, kimse bilmiyor
-
- Nirvana’dayım
Budist misiniz yoksa nesiniz?)Büyücü: ↑02 Nov 2023, 18:29Tanrının olmadığını, yaratıcının biziz olduğunu söyleyen sizin sahte egonuzdur bu dünyanın. Bana güvenebilirsin, ama eğer doğru yaşarsan, o zaman bir sonraki bedeninde daha müreffeh bir rolde olacaksın, bu da seni hedefine yaklaştıracak, ama asıl önemli olan geçmiş hayatında kazanılan karmayı yaşamak. ve bu hayatta kötü karma kazanmamak. Geçmiş yaşamlarımızı, kim olduğumuzu ve nasıl yaşadığımızı hatırlamasak da. Belki geçmiş yaşamınızda bir erkek ya da kediydiniz, kimse bilmiyoreğer ona inanmıyorsam?)
-
- Nirvana’dayım
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: eşcinsel
Ölümden sonra rehberin önünde "git" seçeneğini seçin daha ileri" ve tamamen rastgele bir beden elde edeceğiniz "Yaşamak istiyorum" değil (ve burada karma sayılmaz).
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
muhtemelen bilim kurgu severler arasında)
Last edited by Büyücü on 03 Nov 2023, 19:28, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
Peki akşamdan kalma olduğunuzda neler olabilir!..

- These users thanked the author Nikk for the post:
- alexey.bro
-
- Orgazm!
- Total posts: 736
Ne yapmalı, ne yapmalı... Foruma koşun: serseriler için fotoğraflarınızı yayınlayın ve kadın olduğunuza inanmayanları tokatlayın

- These users thanked the author Galce for the post:
- ilovebiboys
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 26 Replies
- 1646 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye