You need to register to see the link.
Отправлено спустя 5 часов 10 минут 34 секунды:

Peki sen inanmamalısın, sen kesinlikle ikincisisin...Egor247: 23 Apr 2023, 00:11 Benimki ikinci olduğumu söylüyor ama ben buna inanmıyorum, her ne kadar küçük yaşlardan beri birlikte olsak da

Ну и чего ты не написал, сколько было до тебя?Sexxs: 22 Apr 2023, 20:46![]()
Отправлено спустя 5 часов 10 минут 34 секунды:
еще фоточки моей жёнушки

...ve ne yazık ki, asla olamayacaksın ilk siz olun... : üzgün:

neden böyle bir sonuca varıyorsun?

Ne önemi var? Eğer karınız size seks yapmayı reddetmiyorsa, o mükemmel bir ev kadını ve çocuklarınız için bir annedir, vs...Vladmar: 08 May 2023, 12:47 Benimki benden önce 8 tane olduğunu söylüyor, ikisini tanıyorum. 3 sevgilim daha vardı

Hepsi öyle söylüyor.Egor247: 23 Apr 2023, 00:11 Benimki ikinci olduğumu söylüyor ama ben buna inanmıyorum, her ne kadar küçük yaşlardan beri birlikte olsak da

Mükemmel fotoğraf! İç çamaşırı bile sarkıyor... nasıl giymiş.) Ben de aynı fotoğraflarımı görmek isterdim ama kimse benden önce fotoğrafını çekmedi.)rim11: 26 May 2023, 08:18 Evlenmeden önce eşi. Bu fotoğrafta kimin olduğunu bilmiyorum ama tek kişi ben değilim.
Harika bir eş! Muhteşem! Gerçekten beğendim! Çok fazla sorun olmazsa daha fazlasını yayınlayın. Veya kişisel bir mesajla izlenimlerimi ve fantezilerimi yazacağım).