Aşk ve seks bir kadın için farklı kavramlar mıdır???
-
Автор темыTruwor
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Aşk ve seks bir kadın için farklı kavramlar mıdır???
Eşim beni yani eşini çok sevdiğini söylüyor. Ancak ilişkimiz öyle gelişti ki, onunla benim kalıcı bir arkadaş-sevgilimiz var, bizden yaşlı bir adam. Kıskanç ve öfkeliyim ama eşimin onunla mutlu olduğunu gördüğüm için buna katılıyorum. Aşkın ve seksin kendisi için farklı şeyler olduğunu, seksin hayati bir ihtiyaç gibi olduğunu, nasıl yemek yenileceğini, nasıl uyunacağını, banyo ve tuvalete nasıl gidileceğini iddia ediyor. Beni seviyor ve bana karşı da iyi hissediyor ve ben de bunu hissediyorum, ama onun da arkadaşımızla birlikte olması gerekiyor, çünkü onun üzerinde bir miktar gücü var ve onu hiçbir şeyi reddedemez. Onu anlıyorum çünkü karısıyla birlikte olmadan önce benden izin istiyor ve ben de onu hiçbir şeyi reddedemem ve karımın beni reddettiği şeylere bile izin veremem, örneğin anal seks veya onun ağzında orgazmı. Seks gerçekten bir kadın için aşktan daha önemli olan en önemli şey midir? Anlamak istiyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 336
- Registered for: 2 years 3 months
Re: Aşk ve seks bir kadın için farklı kavramlardır???
Ve bir soru daha: neden karınızın sevgilisine arkadaşınız diyorsunuz? Buna o mu karar verdi?
Bu arada: evli mi? Arkadaşlığınız nedeniyle karınızı paylaşmak istemiyor musunuz? En azından açık bir ilişkiden bahsedebiliriz. Ve böylece... kusura bakmayın ama bunun bir çeşit yetersiz boynuzlama olduğu ortaya çıktı))
Seni üzmek istemiyorum ama görünen o ki karının seni sevmiyor. Bu elbette benim kişisel görüşüm ama inanıyorum ki sevdiğin uğruna kaprislerinden vazgeçebilmek aşkta en önemli şey. Buna katlanmaya istekliysen elbette onu seviyorsun. Ve o seni sevmemekle kalmıyor, aynı zamanda güzel sözlerin arkasına da saklanıyor. Senin yanında rahattır, senin yumuşaklığından, esnekliğinden memnundur. Ve sevgilisine izin verdiği şeyi size yasaklamak genellikle alaycılığın doruk noktasıdır.Truwor: ↑21 Apr 2023, 02:15 Eşim beni yani kocasını çok sevdiğini söylüyor. Ancak ilişkimiz öyle gelişti ki, onunla benim kalıcı bir arkadaş-sevgilimiz var, bizden yaşlı bir adam. Kıskanç ve öfkeliyim ama eşimin onunla mutlu olduğunu gördüğüm için buna katılıyorum. Aşk ve seksin[/url] - Onun için seksin hayati bir ihtiyaç olduğu, nasıl yemek yenileceği, nasıl uyunacağı, banyo ve tuvalete nasıl gidileceği gibi farklı şeyler var. Beni seviyor ve bana karşı da iyi hissediyor ve ben de bunu hissediyorum, ama onun da arkadaşımızla birlikte olması gerekiyor, çünkü onun üzerinde bir miktar gücü var ve onu hiçbir şeyi reddedemez. Onu anlıyorum çünkü karısıyla birlikte olmadan önce benden izin istiyor ve ben de onu hiçbir şeyi reddedemem ve karımın beni reddettiği şeylere bile izin veremem, örneğin anal seks veya onun ağzında orgazmı. Seks gerçekten bir kadın için aşktan daha önemli olan en önemli şey midir? Anlamak isterim.
Ve bir soru daha: neden karınızın sevgilisine arkadaşınız diyorsunuz? Buna o mu karar verdi?
Bu arada: evli mi? Arkadaşlığınız nedeniyle karınızı paylaşmak istemiyor musunuz? En azından açık bir ilişkiden bahsedebiliriz. Ve böylece... kusura bakmayın ama bunun bir çeşit yetersiz boynuzlama olduğu ortaya çıktı))
- These users thanked the author Lerunçik for the post (total 4):
- yarışçı, Amatör123, Fargal94, Erkekler2024
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Leroy’un seni sevmediği, sadece kendi bencil amaçları için kullandığı konusunda Leroy’a katılıyorum.
Yanlış ifade ettin... Karın için seks ve aşk uyumsuz şeyler, ama diğer kadınlar için her şey farklı.Truwor: ↑21 Apr 2023, 02:15 Eşim beni yani kocasını çok sevdiğini söylüyor. Ancak ilişkimiz öyle gelişti ki, onunla benim kalıcı bir arkadaş-sevgilimiz var, bizden yaşlı bir adam. Kıskanç ve öfkeliyim ama eşimin onunla mutlu olduğunu gördüğüm için buna katılıyorum. Aşk ve seksin[/url] - Onun için seksin hayati bir ihtiyaç olduğu, nasıl yemek yenileceği, nasıl uyunacağı, banyo ve tuvalete nasıl gidileceği gibi farklı şeyler var. Beni seviyor ve bana karşı da iyi hissediyor ve ben de bunu hissediyorum, ama onun da arkadaşımızla birlikte olması gerekiyor, çünkü onun üzerinde bir miktar gücü var ve onu hiçbir şeyi reddedemez. Onu anlıyorum çünkü karısıyla birlikte olmadan önce benden izin istiyor ve ben de onu hiçbir şeyi reddedemem ve karımın beni reddettiği şeylere bile izin veremem, örneğin anal seks veya onun ağzında orgazmı. Seks gerçekten bir kadın için aşktan daha önemli olan en önemli şey midir? Anlamak isterim.
Leroy’un seni sevmediği, sadece kendi bencil amaçları için kullandığı konusunda Leroy’a katılıyorum.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
- Lerunçik, Amatör123, Fargal94
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 155
- Registered for: 2 years 7 months
Evet, evet. İki kelime ve iki kavram var. Ve hala farklılar. Hiç de aynısı değil.
- Göt!...
- Ah, Vovocha! Bunu söyleyemezsin! Öyle bir kelime yok!
- Nasıl değil? Bir eşek var ama söz yok???
- Göt!...
- Ah, Vovocha! Bunu söyleyemezsin! Öyle bir kelime yok!
- Nasıl değil? Bir eşek var ama söz yok???

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 44 Replies
- 1527 Views
-
Last post by di1111
-
- 2 Replies