Kocamın kız kardeşiyle çok arkadaş canlısıyız, çok iyi arkadaşız.
Ben ona o kadar güveniyorum ki o da bana o kadar güveniyor ki sırlarımızı birbirimizle paylaşıyoruz. Yani aynı zamanda arkadaşım olan yengemin evliyken babasıyla yattığını biliyorum.
Çok canlı bir kız, aktif ve hayata tutkulu, görülmeyi ve beğenilmeyi seviyor. Hem şarkı söyleme hem de dans etme ustasıdır ve podyumda yer alabileceği gibi aynı zamanda bir şovmen de olabilir. Evlilik bile onun enerjisini azaltmadı; hâlâ çeşitli şehir yarışmalarına ve etkinliklerine katıldı. Kocası tüm bunlara pek hevesli değildi ve onun dans tutkusuna hiç dayanamıyordu. Aynı grupta arkadaşlarıyla striptiz dansı yaptı ve bu nedenle kocasıyla arasında sık sık kavgalar çıktı. Kadınının dudaklarını yalaması, hatta farklı tekliflerle ilerlemeye çalışması herkesten hoşlanmaz. Ama arkadaşım hâlâ ders çalışıyor, dans ediyor, bundan hoşlanıyor ve bunda çok iyi.
Bir gün babaları onları görmeye geldi, kocaları çalışıyordu ve kendisi ve arkadaşları bir tatil konserinde sahne alıyordu ve ebeveynleri de oradaydı. Gösteriden sonra o ve babası arkadaşlarını bırakıp eve gittiler. Onlar geldiğinde kıyafetlerini değiştirmeye gitti ve gösteri yaptığı takım elbiseyi çıkarmaya başladı,
babası odaya girdi. Bırakın bir şey yapmayı, hiçbir şey düşünecek vakti bile yoktu. Onu yakaladı ve törene gerek kalmadan yatağa fırlattı. İlk başta onu el yordamıyla bulabildiği her yerden öptü, sonra onu kabaca ezdi ve giydiği her şeyi çıkarmaya başladı. Şoktaydı; direnişi ve durma isteği onun üzerinde hiçbir etki yaratmadı. Kıyafetleri bitiren babası endişeyle onun çıplaklığına baktı ve utançtan yandı. Yaptığı şeyin önünde onun kafa karışıklığını, korkusunu ve güçsüzlüğünü gördü. Ve öyle oldu ki, öyle bir baskıyla saldırdı ki hiçbir şey yapamadı. Kendi babası sanki kendi kızı değilmiş gibi onu sikmeye başladı. İlk başta şok halinde, duyarsız bir oyuncak bebek gibi onun yanındaydı.
Fakat bu babamı durdurmadı. Bir kadın olarak ona sahip olma arzusunda, kızından karşılıklılık beklemeye devam etti. Ve yavaş yavaş çalışmaya başladı, babanın yılmaz enerjisi, gücü ve erkekliği, kızın kadınsı duygusallığını rahatsız etti. Yanında kimin olduğunu anlamayı bıraktı, onu yalnızca kendi içinde hissetti ve kendisini ondan gelen ve onun kadınlığını dolduran hislere kaptırdı.
Görünüşe göre onların bir ailesi vardı. babadan kıza olan bağlantı, her ikisi de seks için iki ucu keskin bir doyumsuzluktan başka bir şey değil. Bu nedenle, muhtemelen kızını kendisiyle cinsel ilişki macerasına çekmeyi başarmış ve kendisine doymayı ve onu bastırılamaz cinsel enerjiyle doyurmayı başarmıştır. Her şeyiyle çok huysuz bir kız.
Görünüşe göre bu ikisini birleştiriyor. Aralarında ortaya çıkan ve şaşkına döndükleri hislere kendi aralarında asıldılar, her şeyi ve herkesi unuttular, delirdiler, tamamen yoruluncaya kadar deli gibi sikiştiler.
Aralarında, onların deyişiyle, inanılmaz bir seks vardı, yaptıkları işte öyle bir karşılıklılık vardı ki, her şeyde, hareketlerde, duyumlarda öyle bir tutarlılık vardı ki, her ikisi de tüm bunlardan şaşkına dönmüş ve mutlu olmuşlardı. çünkü bu onların başına geldi. Hiç kimseyle böyle bir şey yaşamamışlardı.
Herhangi bir şeye karşı koyacak ne güçleri ne de istekleri vardı ve hatta o doğrudan onun içine girdi. Söylediği gibi, daha sonra babasını bir erkek olarak değil, kendisini bir kadın olarak hissetme yeteneğini kaybetti.
Babası, onda sadece bir kız çocuğu olmadığını, ancak evlenip kocasıyla yaşamaya başladığından beri onu görmeye başladığını itiraf etti. Onunla her karşılaştığında onun cinselliğini fark etmeye ve çekiciliğini kendisi için hissetmeye başladı.
Burada pek çok insanın yazdığı gibi, kızları büyüdüğü andan itibaren onlardan etkileniyorlar.
Bu akıl almaz olay aslında eşimin kız kardeşinin ve arkadaşımın başına geldi.
Üç yıl sonra benim de babasıyla bir ilişkim oldu ve bunu itiraf etmekten utanıyorum ama onunla olan ilişkim de hoşuma gitti.
Kim ne derse desin bu oluyor
-
Автор темыanzhella86
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Kim ne derse desin bu oluyor
Last edited by anzhella86 on 17 Apr 2023, 15:48, edited 1 time in total.
- These users thanked the author anzhella86 for the post (total 2):
- Maxim......, Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 3 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 2 years 3 months
Re: Kim ne derse desin bu olur
Görünüşe göre sen ve arkadaşın, hatta bazı akrabalarınız aynı adamla mı yattınız? Doğru anladım mı? Ayrıca onun kocanızın babası olduğu mu ortaya çıktı? Benim de seninkine benzer bir deneyimim var, bu yüzden seni anlıyorum, onu bilmiyorum ama yargılamam
- These users thanked the author Rita Rita for the post (total 2):
- Maxim......, Vik.ruba80
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 511 Views
-
Last post by Bir aleyhtar olarak4