Eşinizin cinsel arkadaşımızdan hamile kalması hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
Автор темыTruwor
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Eşinizin cinsel arkadaşımızdan hamile kalması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Üçümüz, ben, karım ve cinsel dostumuz birkaç yıl yaşadık. Bazen üçümüz birlikte uyuyorduk, bazen ben yokken eşim ve o, bazen de bensiz tatil yerlerine uçuyorlardı... Şimdi eşim bize hamile olduğunu ve büyük ihtimalle arkadaşımızdan olduğunu duyurdu. Ben de arkadaşımı seviyorum, birlikte olmalarına izin verdim ve bunun olabileceğinin farkındaydım. Ama eşim bunu açıkladığında tedirgin oldum, ancak eşimin başka bir adamdan olan çocuğunu kendi çocuğum olarak kabul etmeye ruhum ve kalbimle hazırım çünkü karımı çok seviyorum. Ama sorun şu ki arkadaşımız da bu çocuğu kendi çocuğu olarak görmek istiyor. Eşimi paylaştık ama çocukta bir sorun vardı. Göbekli eşim her geçen gün daha da güzelleşiyor ve bir şeye karar verilmesi gerekiyor. Neyi ve nasıl önerirsiniz? Teşekkür ederim.
- These users thanked the author Truwor for the post (total 5):
- Rasaroam, Sibiryak89, hayalet, Alexander Trofimoviç, Sergey.v
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Eşinizin cinsel arkadaşımızdan hamile kalması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Doğum, ardından NTV’den para kazanabilirsiniz. Bilinmiyor Çocuğun kim olduğu belki başka biri bir baba bulabilirTruwor: ↑14 Apr 2023, 04:57 Ben, eşim ve cinsel dostumuz olmak üzere üçümüz birkaç yıl yaşadık. Bazen üçümüz birlikte uyuyorduk, bazen ben yokken eşim ve o, bazen de bensiz tatil yerlerine uçuyorlardı... Şimdi eşim bize hamile olduğunu ve büyük ihtimalle arkadaşımızdan olduğunu duyurdu. Ben de arkadaşımı seviyorum, birlikte olmalarına izin verdim ve bunun olabileceğinin farkındaydım. Ama eşim bunu açıkladığında tedirgin oldum, ancak eşimin başka bir adamdan olan çocuğunu kendi çocuğum olarak kabul etmeye ruhum ve kalbimle hazırım çünkü karımı çok seviyorum. Ama sorun şu ki arkadaşımız da bu çocuğu kendi çocuğu olarak görmek istiyor. Eşimi paylaştık ama çocukta bir sorun vardı. Göbekli eşim her geçen gün daha da güzelleşiyor ve bir şeye karar verilmesi gerekiyor. Neyi ve nasıl önerirsiniz? Teşekkür ederiz.
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post (total 2):
- bu bir mesele., Wolffr
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 7 months
Peki çocuklu bir kadınla evlenenler nasıl yaşıyor? :göz kırp:Truwor: ↑14 Apr 2023, 04:57 Ben, eşim ve cinsel dostumuz olmak üzere üçümüz birkaç yıl yaşadık. Bazen üçümüz birlikte uyuyorduk, bazen ben yokken eşim ve o, bazen de bensiz tatil yerlerine uçuyorlardı... Şimdi eşim bize hamile olduğunu ve büyük ihtimalle arkadaşımızdan olduğunu duyurdu. Ben de arkadaşımı seviyorum, birlikte olmalarına izin verdim ve bunun olabileceğinin farkındaydım. Ama eşim bunu açıkladığında tedirgin oldum, ancak eşimin başka bir adamdan olan çocuğunu kendi çocuğum olarak kabul etmeye ruhum ve kalbimle hazırım çünkü karımı çok seviyorum. Ama sorun şu ki arkadaşımız da bu çocuğu kendi çocuğu olarak görmek istiyor. Eşimi paylaştık ama çocukta bir sorun vardı. Göbekli eşim her geçen gün daha da güzelleşiyor ve bir şeye karar verilmesi gerekiyor. Neyi ve nasıl önerirsiniz? Teşekkür ederim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 7 months
Size ne tavsiye edeceğim, zaten her şeye karar verdiniz. Kadınınızın buna nasıl izin verdiğini anlamıyorum.Truwor: ↑14 Apr 2023, 04:57 Ben, eşim ve cinsel dostumuz olmak üzere üçümüz birkaç yıl yaşadık. Bazen üçümüz birlikte uyuyorduk, bazen ben yokken eşim ve o, bazen de bensiz tatil yerlerine uçuyorlardı... Şimdi eşim bize hamile olduğunu ve büyük ihtimalle arkadaşımızdan olduğunu duyurdu. Ben de arkadaşımı seviyorum, birlikte olmalarına izin verdim ve bunun olabileceğinin farkındaydım. Ama eşim bunu açıkladığında tedirgin oldum, ancak eşimin başka bir adamdan olan çocuğunu kendi çocuğum olarak kabul etmeye ruhum ve kalbimle hazırım çünkü karımı çok seviyorum. Ama sorun şu ki arkadaşımız da bu çocuğu kendi çocuğu olarak görmek istiyor. Eşimi paylaştık ama çocukta bir sorun vardı. Göbekli eşim her geçen gün daha da güzelleşiyor ve bir şeye karar verilmesi gerekiyor. Neyi ve nasıl önerirsiniz? Teşekkür ederiz.
- These users thanked the author Anne for the post (total 2):
- Sibiryak89, Wolffr
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Bir eşin diğer erkeklerle ilişki kurabileceği gerçeğine tamamen katılıyorum. Benim de böyle bir karım var ve başka bir tane istemiyorum. Sonuçta, bir kadının ev hanımı olmayı başardığı ve kocasının kendisi de diğer kadınlara bakmak istemeyecek ve aynı zamanda başka bir erkekle ve hatta birden fazla erkekle "yakın iletişim kurma" zamanı da olacağı oluyor. . Diğerinin ise evde düzeni yok, pişirecek yemeği yok, kocası için yapacak hoş şeyleri yok ama diğer erkekler hakkında da sohbet edilemiyor.
Fakat işler hamilelik ve çocuklardan söz edecek kadar ileri gittiğinde, eşim ve ben bu konuda güçlü bir görüşe sahibiz ve eğer bir kadın, eğer varsa, yalnızca kocasından doğum yapmalıdır. elbette bu çocuğu hamile bırakabilir. Çocuklar çok ciddidir, bu, dertlerinizden dolayı sizi asla affetmeyecek olan en yakınınızdaki kişinin kaderidir.
Eğer koca bir çocuğa hamile kalamıyorsa, o zaman karı koca biraz arayabilir. Başka bir adamın yardımına başvurmak bile dahil olmak üzere çözümler. Bunu bir şekilde anlardım ama ne yazık ki durum farklı.
Eşim bir ara kürtaj yaptırmıştı çünkü hamileliğin benden olduğundan emin değildik. Bitti ve unutuldu. Konunun yazarına aynı şeyi tavsiye ederim, başka bir şey değil.
Fakat işler hamilelik ve çocuklardan söz edecek kadar ileri gittiğinde, eşim ve ben bu konuda güçlü bir görüşe sahibiz ve eğer bir kadın, eğer varsa, yalnızca kocasından doğum yapmalıdır. elbette bu çocuğu hamile bırakabilir. Çocuklar çok ciddidir, bu, dertlerinizden dolayı sizi asla affetmeyecek olan en yakınınızdaki kişinin kaderidir.
Eğer koca bir çocuğa hamile kalamıyorsa, o zaman karı koca biraz arayabilir. Başka bir adamın yardımına başvurmak bile dahil olmak üzere çözümler. Bunu bir şekilde anlardım ama ne yazık ki durum farklı.
Eşim bir ara kürtaj yaptırmıştı çünkü hamileliğin benden olduğundan emin değildik. Bitti ve unutuldu. Konunun yazarına aynı şeyi tavsiye ederim, başka bir şey değil.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 4):
- Fargal94, Dmitri244, Wolffr, Devam etmek
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Truwor, o sadece resmi olarak senin karın ve IMHO sensin henüz çok erken Babalık hakkında konuşmaya başladık. Bu ancak genetik inceleme yapılarak %100 bilinebilir. Kendin bir çocuk istiyor musun, istemiyor musun?
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Wolffr, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 2 months
Ne yapmalı - elbette, bir çocuk büyütün, ona destek olun, onu şımartın ve karısının mümkün olduğunca sık başka erkekler doğurmasına izin verin, ayrıca geri kalan çocuklara destek olun ve büyütün, bölümler, çalışmalar, tedavi için ödeme yapın, düğünleri için ve tam bir geyik olduğunu bilerek hayatına son ver.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 3):
- bu bir mesele., Dmitri244, Devam etmek
-
- Nirvana’dayım
Bir insan kendisini seven bir çocuk yetiştirmemişse ne değişir? Çok basit. Sonra aç, bok içinde ve bedeni canlı canlı çürümüş halde yatacak.
O bir geyik değil. Sadece kendisi için yaşadı ve ölecek, kimsenin ihtiyacı yok, yavaş ve acı verici bir şekilde.
Bir insan hayatına nasıl son verir? Hastalanır, herkes veda etmek için yatağının başına gelir ve artık yetişkin çocuğu ona hayatındaki son bardak suyu getirir. Pek çok egoist neşeyle şöyle diyor: "Ölmeden önce neden suya ihtiyacım var, belki de içmek istemem?" Ama bu aynı ideal resim. Birisi aniden ölecek ve birçoğu bir veya iki yıldan fazla bir süre yatakta yatarak hayatına son verecek. Ve beş yıl boyunca, on ve hatta daha fazlası. Sonra çocuklar onlarla ilgileniyor, kıçlarını yıkıyor, kıyafetlerini değiştiriyor, onları besliyor. Çoğu zaman bir kaşıktan.
Bir insan kendisini seven bir çocuk yetiştirmemişse ne değişir? Çok basit. Sonra aç, bok içinde ve bedeni canlı canlı çürümüş halde yatacak.
O bir geyik değil. Sadece kendisi için yaşadı ve ölecek, kimsenin ihtiyacı yok, yavaş ve acı verici bir şekilde.
-
- Nirvana’dayım
Marinka, bir eşin doğum yapması uygulamasını haklı çıkarıyorsun kocasının başka bir adamdan olan çocuklarına tam teşekküllü bir baba oldu - büyütüldü, büyütüldü ve desteklendi mi?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 2 years 11 months
İnsanlar ne hakkında tartışıyor? Üçü birkaç yıl yaşadı! Üçü de sikişti ve iyi oynamadılar!!! Kocası sevgilisinden çocuk sahibi olmaya zihinsel olarak hazırdır. Bunun olabileceğini anladığını söylediği metnini dikkatlice okuyun. Şimdi bırakın da bebeği üçümüz büyütelim. Herkes bu tür ayartmalar karşısında hayatta bir ders alacaktır ve ebeveynlerin bu kadar sihirbaz olması çocuğun hatası değildir.
- These users thanked the author Dima345 for the post (total 2):
- Geçit, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
n Bahane üretmiyorum. Hayat tahmin edilemez. Bugün birisiyle ilgileniyorsun, yarın da bakıma ihtiyacın olabilir. Üstelik çaresizlik durumu sadece yaşlı bir insanda değil, dün oldukça kuvvetli koşan ve yarın veya bugün tamamen yatar durumda olan bir insanda da ortaya çıkabilir.
- These users thanked the author Geçit for the post:
- Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Diyelim ki siz ve karınız böyle bir şeyin fantezisini kurdunuz, ardından sakince ve iyice başka bir adamla seviştiniz, bundan sonra ne olacağını kesinlikle düşünmediniz, hepsi bu. Ve sonra hamilelik ve doğum yapma veya kürtaj sorunu? Doğum yapmaya karar verdik. Karar verdiklerinde kürtaj yaptırmak için artık çok geçti; geriye tek bir seçenek kalmıştı; çocuk. Ve sonra ilgiye ve genellikle her iki ebeveynin de ilgisine ihtiyacı var. Çocuğun kendisine ait olmadığını bilen koca, ışığı görmeye başlar ve bu çocuğa hamile kalmadan önce hâlâ mevcut olan coşku kaybolmaya başlar. Er ya da geç, anılar[/url] ve sitem ediyor. Ancak çocuk bunun için kesinlikle suçlanamaz. Bir insan sadece doğduğu için suçlu olabilir mi?
Buna pek katılmıyorum. Geyik konusunda öyle belki ama bunun nedeni babası olmadığınız çocukların çocuklarına destek olmanız değil. Bu arada, bu tür çocuklar genellikle doğal olmayan babalarına bile bazı durumlarda akrabalarından daha iyi davranırlar. Önemli olan onları çocukluktan itibaren nasıl yetiştirdiğinizdir. Bana göre nedeni farklı.Markul: ↑14 Apr 2023, 12:30 Ne yapmalı - elbette, bir çocuk büyütün, ona destek olun, onu şımartın ve karısının mümkün olduğunca sık başka erkekler doğurmasına izin verin, geri kalan çocuklara destek olun ve büyütün, bölümler için ödeme yapın, çalışmalar için, tedavi için, düğünleri için ve sonunda senin tam bir geyik olduğunu bilerek hayatlarına son vermek için.
Diyelim ki siz ve karınız böyle bir şeyin fantezisini kurdunuz, ardından sakince ve iyice başka bir adamla seviştiniz, bundan sonra ne olacağını kesinlikle düşünmediniz, hepsi bu. Ve sonra hamilelik ve doğum yapma veya kürtaj sorunu? Doğum yapmaya karar verdik. Karar verdiklerinde kürtaj yaptırmak için artık çok geçti; geriye tek bir seçenek kalmıştı; çocuk. Ve sonra ilgiye ve genellikle her iki ebeveynin de ilgisine ihtiyacı var. Çocuğun kendisine ait olmadığını bilen koca, ışığı görmeye başlar ve bu çocuğa hamile kalmadan önce hâlâ mevcut olan coşku kaybolmaya başlar. Er ya da geç, anılar[/url] ve sitem ediyor. Ancak çocuk bunun için kesinlikle suçlanamaz. Bir insan sadece doğduğu için suçlu olabilir mi?
-
- Sürtünmeler
Kadının neden bir aile dostundan hamile kaldığını anlamıyorum. Bu arkadaşlarımızdan kaç tane vardı, başka bir adam doğurmayı asla kabul etmedik. Garip bir durum, bence karınız sizi aldattı, büyük olasılıkla artık sizinle bir koca veya partner olarak ilgilenmiyor. Bunu size nasıl söyleyeceklerini bilmiyorlar
1 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Bir düşünün. Belki sen sadece çifte ineksin
1 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Bir düşünün. Belki sen sadece çifte ineksin
- These users thanked the author Anne for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
İnsanların farklı sapmaları olduğunu anlıyorum, ancak eylemlerin sonuçlara yol açtığının farkında olmanız gerekir.
Şimdi yaşlılıktan değil, yabancı bir adamın karısıyla birlikte hamile kaldığı, kendisine ait olmadığı belli olan bir çocuğun yetiştirilmesinden ve bakımından bahsediyoruz.Marinka: ↑14 Apr 2023, 13:13Bunu haklı çıkarmıyorum. Hayat tahmin edilemez. Bugün birisiyle ilgileniyorsun, yarın da bakıma ihtiyacın olabilir. Üstelik çaresizlik durumu yalnızca yaşlı bir insanda değil, dün ya da bugün tamamen yatar duruma gelene kadar oldukça kuvvetli bir şekilde koşan bir insanda da ortaya çıkabilir.Marinka, sen Bir kadının kocası için başka bir erkekten çocuk doğurmasını, kocasının onlara tam teşekküllü bir baba olmasını, onları yetiştirmesini, büyütmesini ve desteklemesini haklı çıkarmak mı istiyorsunuz?
İnsanların farklı sapmaları olduğunu anlıyorum, ancak eylemlerin sonuçlara yol açtığının farkında olmanız gerekir.
-
- Sürtünmeler
olmamakla bunun ne alakası var? seninki.Markul: ↑14 Apr 2023, 13:49Şimdi yaşlılıktan değil, yabancı bir adamın karısıyla birlikte hamile kaldığı, kendisine ait olmadığı belli olan bir çocuğun yetiştirilmesinden ve bakımından bahsediyoruz.Marinka: ↑14 Apr 2023, 13:13Bunu haklı çıkarmıyorum. Hayat tahmin edilemez. Bugün birisiyle ilgileniyorsun, yarın da bakıma ihtiyacın olabilir. Üstelik çaresizlik durumu yalnızca yaşlı bir insanda değil, dün ya da bugün tamamen yatar duruma gelene kadar oldukça kuvvetli bir şekilde koşan bir insanda da ortaya çıkabilir.
-
- Nirvana’dayım
İkincisi, insanlar başka çocukları evlat ediniyor ve onları kendi çocukları gibi büyütüyorlar. Başkalarının çocuklarını büyütmek bir sapma değildir.
Öncelikle durum çaresizdir her zaman yaşlılık değil. Kazalar bir erkeği atlatsa bile, bir kalp krizi veya felç onu 30 yaşından sonra yatalak bırakabilir.Markul: ↑14 Apr 2023, 13:49Şimdi yaşlılıktan değil, yabancı bir adamın karısıyla birlikte hamile kaldığı, kendisine ait olmadığı belli olan bir çocuğun yetiştirilmesinden ve bakımından bahsediyoruz.Marinka: ↑14 Apr 2023, 13:13Bunu haklı çıkarmıyorum. Hayat tahmin edilemez. Bugün birisiyle ilgileniyorsun, yarın da bakıma ihtiyacın olabilir. Üstelik çaresizlik durumu yalnızca yaşlı bir insanda değil, dün ya da bugün tamamen yatar duruma gelene kadar oldukça kuvvetli bir şekilde koşan bir insanda da ortaya çıkabilir.
İkincisi, insanlar başka çocukları evlat ediniyor ve onları kendi çocukları gibi büyütüyorlar. Başkalarının çocuklarını büyütmek bir sapma değildir.
-
- Sürtünmeler
Sana tamamen katılıyorum. Benim için oğlumun diğer çocuklardan hiçbir farkı yoktu.Marinka: ↑14 Apr 2023, 13:59Öncelikle durum çaresizdir her zaman yaşlılık değil. Kazalar bir erkeği atlatsa bile, bir kalp krizi veya felç onu 30 yaşından sonra yatalak bırakabilir.Markul: ↑14 Apr 2023, 13:49Şimdi yaşlılıktan değil, yabancı bir adamın karısıyla birlikte hamile kaldığı, kendisine ait olmadığı belli olan bir çocuğun yetiştirilmesinden ve bakımından bahsediyoruz.Marinka: ↑14 Apr 2023, 13:13 Bahane üretmiyorum. Hayat tahmin edilemez. Bugün birisiyle ilgileniyorsun, yarın da bakıma ihtiyacın olabilir. Üstelik çaresizlik durumu yalnızca yaşlı bir insanda değil, dün ya da bugün tamamen yatar duruma gelene kadar oldukça kuvvetli bir şekilde koşan bir insanda da ortaya çıkabilir.
-
- Nirvana’dayım
Birini evlat edindiğinizde evet, çocuklu bir kadınla tanıştığınızda da evet. Ve sizin izninizle bile karınız sikilip hamile kaldığında, o zaman hayır. Bunlar tamamen farklı durumlardır.Marinka: ↑14 Apr 2023, 13:59Öncelikle durum çaresizdir her zaman yaşlılık değil. Kazalar bir erkeği atlatsa bile, bir kalp krizi veya felç onu 30 yaşından sonra yatalak bırakabilir.Markul: ↑14 Apr 2023, 13:49Şimdi yaşlılıktan değil, yabancı bir adamın karısıyla birlikte hamile kaldığı, kendisine ait olmadığı belli olan bir çocuğun yetiştirilmesinden ve bakımından bahsediyoruz.Marinka: ↑14 Apr 2023, 13:13 Bahane üretmiyorum. Hayat tahmin edilemez. Bugün birisiyle ilgileniyorsun, yarın da bakıma ihtiyacın olabilir. Üstelik çaresizlik durumu yalnızca yaşlı bir insanda değil, dün ya da bugün tamamen yatar duruma gelene kadar oldukça kuvvetli bir şekilde koşan bir insanda da ortaya çıkabilir.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- hayalet
-
- Sürtünmeler
Sana tamamen katılıyorum. Bana öyle geliyor ki kadının kendisi erkeği değiştirmeye karar verdi.Markul: ↑14 Apr 2023, 14:08Birini evlat edindiğinizde evet, çocuklu bir kadınla tanıştığınızda da evet. Ve sizin izninizle bile karınız sikilip hamile kaldığında, o zaman hayır. Bunlar tamamen farklı durumlar.Marinka: ↑14 Apr 2023, 13:59Öncelikle durum çaresizdir her zaman yaşlılık değil. Kazalar bir erkeği atlatsa bile, bir kalp krizi veya felç onu 30 yaşından sonra yatalak bırakabilir.Markul: ↑14 Apr 2023, 13:49
Şimdi yaşlılıktan değil, yabancı bir adamın karısından hamile kaldığı, kendisine ait olmadığı belli olan bir çocuğun yetiştirilmesinden ve bakımından bahsediyoruz. .
- These users thanked the author Anne for the post (total 2):
- Üstü kendinize saklayın, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Nasıl farklılar? Açıklayın, anlamıyorum.Markul: ↑14 Apr 2023, 14:08Birini evlat edindiğinizde evet, çocuklu bir kadınla tanıştığınızda da evet. Ve sizin izninizle bile karınız sikilip hamile kaldığında, o zaman hayır. Bunlar tamamen farklı durumlar.Marinka: ↑14 Apr 2023, 13:59Öncelikle durum çaresizdir her zaman yaşlılık değil. Kazalar bir erkeği atlatsa bile, bir kalp krizi veya felç onu 30 yaşından sonra yatalak bırakabilir.Markul: ↑14 Apr 2023, 13:49 Şimdi yaşlılıktan değil, tuhaf bir adamın karısından hamile kaldığı, kendisine ait olmadığı belli olan bir çocuğun yetiştirilmesinden ve bakımından bahsediyoruz.
-
- Nirvana’dayım
Bir durumda, bir adam geçmişi olan bir kadınla tanışır ve bu sorumluluğu üstlenmeyi kabul eder, diğerinde ise Bu durumda, bu sorumluluğu kendi isteği dışında bir adama yükler ve oldukça iğrenç bir şekildeMarinka: ↑14 Apr 2023, 14:35Nasıl farklılar? Açıkla, anlamıyorum.Birini evlat edindiğinizde evet, çocuklu bir kadınla tanıştığınızda da evet. Ve sizin izninizle bile karınız sikilip hamile kaldığında, o zaman hayır. Bunlar tamamen farklı durumlar.Marinka: ↑14 Apr 2023, 13:59 Öncelikle çaresizlik durumu her zaman yaşlılık değildir. Kazalar bir erkeği atlatsa bile, bir kalp krizi veya felç onu 30 yaşından sonra yatalak bırakabilir.
-
- Nirvana’dayım
Seks yapan birçok erkek beni duygulandırıyor ama çocuk sahibi olduklarında şaşırıyorlar.
Neden onun iradesi dışında? Seks sırasında hamileliğin oluştuğunu bilmiyor mu?
Seks yapan birçok erkek beni duygulandırıyor ama çocuk sahibi olduklarında şaşırıyorlar.
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
böyle adamlar var biliyorsun

-
- Nirvana’dayım
Eğer okursan onların da olduğunu biliyorum onlar hamile olduklarını kişisel bir hakaret olarak algılıyorlar. Çocuklar konvoyu sever. Çocukçuluk tamamlandı.
-
- Sürtünmeler
Başka bir erkekten gelen kocamla hamileliğimi hep tartıştım. Ve bir kez bile sorunlarımızdan bahsetmediler.
-
- Nirvana’dayım
Senin sorunun ne?Anne: ↑14 Apr 2023, 15:03Başka bir erkekten gelen kocamla hamileliğimi hep tartıştım. Ve bir kez bile sorunlarımızdan bahsetmediler.Bunu biliyorum Bazıları var, okursanız hamileliği kişisel bir hakaret olarak algılıyorlar. Çocuklar konvoyu sever. Çocukçuluk tamamlandı.böyle adamlar olduğunu biliyorsun![]()
-
- Sürtünmeler
- These users thanked the author Anne for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Neden onlardan? Kısır bir kocanız mı var?
-
- Sürtünmeler
hayır, her şey yolunda, kocanızdan bir oğlunuz var, sadece ondan doğum yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorlardı başka bir adam
-
- Nirvana’dayım
Kocanızdan bir oğlunuz var ve kocanızdan olmayan bir oğlu mu var? Tamamen kafam karıştı.
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
Gönderildi sonra 2 dakika 23 saniye:
Jinekolojide resmi olarak 3 kürtaj yapıldı, 2’si hapları kendim
Bilinçsiz hayatım boyunca 5 kez kürtaj oldum, kocamdan bir oğlum var.
Gönderildi sonra 2 dakika 23 saniye:
Jinekolojide resmi olarak 3 kürtaj yapıldı, 2’si hapları kendim
-
- Nirvana’dayım
Kürtaj yaptıramazdım. Kendi çocuğunu öldür. Her ne kadar koşulların farklı olduğunu anlasam da.
-
- Sürtünmeler
Ruhum o kadar hasta hissettim ki duvara tırmanmak istedim. Eğer eşimin desteği olmasaydı muhtemelen kendime bir şeyler yapardım. Yalan söylemesem de ikinciden sonra intihar girişimi oldu
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 171
- Registered for: 2 years 6 months
Bu konuyla ilgili Çukçi hakkında çok eski bir Sovyet şakası.
Bir Çukçi evlendi ve ardından askere alındı. Servis edildi. Geri döndü ve karısının üç çocuğu oldu. Nerede?
- Askere gittiğimde seks yapmıştık, hatırladın mı? Bu sefer.
İzne geldim, seks yaptık mı? Bunlar iki.
Sana bir fotoğraf kartı göndermiştim, hatırladın mı? Bu üç.
- Eh, yalan söylüyorsun! Kart bel hizasındaydı!
Bir Çukçi evlendi ve ardından askere alındı. Servis edildi. Geri döndü ve karısının üç çocuğu oldu. Nerede?
- Askere gittiğimde seks yapmıştık, hatırladın mı? Bu sefer.
İzne geldim, seks yaptık mı? Bunlar iki.
Sana bir fotoğraf kartı göndermiştim, hatırladın mı? Bu üç.
- Eh, yalan söylüyorsun! Kart bel hizasındaydı!
- These users thanked the author 5nica for the post:
- Sibiryak89
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
Bu bir fantezi. Ama yine de üç kişilik bir yaşamı kabul etmem ama belki de bir erkekten çocuk sahibi olmayı kabul edebilirim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Truwor: ↑14 Apr 2023, 04:57 Ben, eşim ve cinsel dostumuz olmak üzere üçümüz birkaç yıl yaşadık. Bazen üçümüz birlikte uyuyorduk, bazen ben yokken eşim ve o, bazen de bensiz tatil yerlerine uçuyorlardı... Şimdi eşim bize hamile olduğunu ve büyük ihtimalle arkadaşımızdan olduğunu duyurdu. Ben de arkadaşımı seviyorum, birlikte olmalarına izin verdim ve bunun olabileceğinin farkındaydım. Ama eşim bunu açıkladığında tedirgin oldum, ancak eşimin başka bir adamdan olan çocuğunu kendi çocuğum olarak kabul etmeye ruhum ve kalbimle hazırım çünkü karımı çok seviyorum. Ama sorun şu ki arkadaşımız da bu çocuğu kendi çocuğu olarak görmek istiyor. Eşimi paylaştık ama çocukta bir sorun vardı. Göbekli eşim her geçen gün daha da güzelleşiyor ve bir şeye karar verilmesi gerekiyor. Neyi ve nasıl önerirsiniz? Teşekkür ederiz.
Hepsini okudum, tek bir şey söyleyeceğim, belki sizden? Grup halinde çiğniyorsunuz, nasıl sıralanır?Truwor: ↑14 Apr 2023, 04:57 Ben, eşim ve cinsel dostumuz olmak üzere üçümüz birkaç yıl yaşadık. Bazen üçümüz birlikte uyuyorduk, bazen ben yokken eşim ve o, bazen de bensiz tatil yerlerine uçuyorlardı... Şimdi eşim bize hamile olduğunu ve büyük ihtimalle arkadaşımızdan olduğunu duyurdu. Ben de arkadaşımı seviyorum, birlikte olmalarına izin verdim ve bunun olabileceğinin farkındaydım. Ama eşim bunu açıkladığında tedirgin oldum, ancak eşimin başka bir adamdan olan çocuğunu kendi çocuğum olarak kabul etmeye ruhum ve kalbimle hazırım çünkü karımı çok seviyorum. Ama sorun şu ki arkadaşımız da bu çocuğu kendi çocuğu olarak görmek istiyor. Eşimi paylaştık ama çocukta bir sorun vardı. Göbekli eşim her geçen gün daha da güzelleşiyor ve bir şeye karar verilmesi gerekiyor. Neyi ve nasıl önerirsiniz? Teşekkür ederim.
-
- Sürtünmeler
bir kadın her zaman kimden geldiğini bilirSibiryak89: ↑16 Apr 2023, 00:37Truwor: ↑14 Apr 2023, 04:57 Ben, eşim ve cinsel dostumuz olmak üzere üçümüz birkaç yıl yaşadık. Bazen üçümüz birlikte uyuyorduk, bazen ben yokken eşim ve o, bazen de bensiz tatil yerlerine uçuyorlardı... Şimdi eşim bize hamile olduğunu ve büyük ihtimalle arkadaşımızdan olduğunu duyurdu. Ben de arkadaşımı seviyorum, birlikte olmalarına izin verdim ve bunun olabileceğinin farkındaydım. Ama eşim bunu açıkladığında tedirgin oldum, ancak eşimin başka bir adamdan olan çocuğunu kendi çocuğum olarak kabul etmeye ruhum ve kalbimle hazırım çünkü karımı çok seviyorum. Ama sorun şu ki arkadaşımız da bu çocuğu kendi çocuğu olarak görmek istiyor. Eşimi paylaştık ama çocukta bir sorun vardı. Göbekli eşim her geçen gün daha da güzelleşiyor ve bir şeye karar verilmesi gerekiyor. Neyi ve nasıl önerirsiniz? Teşekkür ederiz.Hepsini okudum, tek bir şey söyleyeceğim, belki sizden? Grup halinde çiğniyorsunuz, nasıl sıralanır?Truwor: ↑14 Apr 2023, 04:57 Ben, eşim ve cinsel dostumuz olmak üzere üçümüz birkaç yıl yaşadık. Bazen üçümüz birlikte uyuyorduk, bazen ben yokken eşim ve o, bazen de bensiz tatil yerlerine uçuyorlardı... Şimdi eşim bize hamile olduğunu ve büyük ihtimalle arkadaşımızdan olduğunu duyurdu. Ben de arkadaşımı seviyorum, birlikte olmalarına izin verdim ve bunun olabileceğinin farkındaydım. Ama eşim bunu açıkladığında tedirgin oldum, ancak eşimin başka bir adamdan olan çocuğunu kendi çocuğum olarak kabul etmeye ruhum ve kalbimle hazırım çünkü karımı çok seviyorum. Ama sorun şu ki arkadaşımız da bu çocuğu kendi çocuğu olarak görmek istiyor. Eşimi paylaştık ama çocukta bir sorun vardı. Göbekli eşim her geçen gün daha da güzelleşiyor ve bir şeye karar verilmesi gerekiyor. Neyi ve nasıl önerirsiniz? Teşekkür ederim.![]()
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
Anlaşılan kim hangi gün nereye vuracak diye çizgiyi karıştırmışlar ((çok yazık... Acaba çocuk büyüyecek, babası kim olacak? Ona tüm bu çılgınlığı nasıl açıklarım)) )
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
1 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Gerek yok falan filan, açıklamayı kestim ve çocuğun 6 kişiden biri olduğunu söyledim, sarhoşken her şey olabilir. ..Anne: ↑16 Apr 2023, 00:56bir kadın her zaman kimden geldiğini bilirTruwor: ↑14 Apr 2023, 04:57 Üçümüz, ben, eşim ve cinsel dostumuz birkaç yıl yaşadık. Bazen üçümüz birlikte uyuyorduk, bazen ben yokken eşim ve o, bazen de bensiz tatil yerlerine uçuyorlardı... Şimdi eşim bize hamile olduğunu ve büyük ihtimalle arkadaşımızdan olduğunu duyurdu. Ben de arkadaşımı seviyorum, birlikte olmalarına izin verdim ve bunun olabileceğinin farkındaydım. Ama eşim bunu açıkladığında tedirgin oldum, ancak eşimin başka bir adamdan olan çocuğunu kendi çocuğum olarak kabul etmeye ruhum ve kalbimle hazırım çünkü karımı çok seviyorum. Ama sorun şu ki arkadaşımız da bu çocuğu kendi çocuğu olarak görmek istiyor. Eşimi paylaştık ama çocukta bir sorun vardı. Göbekli eşim her geçen gün daha da güzelleşiyor ve bir şeye karar verilmesi gerekiyor. Neyi ve nasıl önerirsiniz? Teşekkür ederiz.Hepsini okudum, tek bir şey söyleyeceğim, belki sizden? Grup halinde çiğniyorsunuz, nasıl sıralanır?Truwor: ↑14 Apr 2023, 04:57 Ben, eşim ve cinsel dostumuz olmak üzere üçümüz birkaç yıl yaşadık. Bazen üçümüz birlikte uyuyorduk, bazen ben yokken eşim ve o, bazen de bensiz tatil yerlerine uçuyorlardı... Şimdi eşim bize hamile olduğunu ve büyük ihtimalle arkadaşımızdan olduğunu duyurdu. Ben de arkadaşımı seviyorum, birlikte olmalarına izin verdim ve bunun olabileceğinin farkındaydım. Ama eşim bunu açıkladığında tedirgin oldum, ancak eşimin başka bir adamdan olan çocuğunu kendi çocuğum olarak kabul etmeye ruhum ve kalbimle hazırım çünkü karımı çok seviyorum. Ama sorun şu ki arkadaşımız da bu çocuğu kendi çocuğu olarak görmek istiyor. Eşimi paylaştık ama çocukta bir sorun vardı. Göbekli eşim her geçen gün daha da güzelleşiyor ve bir şeye karar verilmesi gerekiyor. Neyi ve nasıl önerirsiniz? Teşekkür ederim.![]()
1 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Belgelere göre koca kim babadır ve sizi temin ederim ki bunun tersini kanıtlamak daha zordurSırayı karıştırmışlar anlaşılan, kim hangi gün nereye gidiyor ((saldırgan... Acaba çocuk büyüyecek mi, babası kim olacak? Ona bunca çılgınlığı nasıl anlatacağım?) )))
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Tanya
-
- Sürtünmeler
peki medya DNA programıSibiryak89: ↑16 Apr 2023, 02:07Gerek yok falan filan, açıklamayı kestim ve çocuğun 6 kişiden biri olduğunu söyledim, sarhoşken her şey olabilir. ..bir kadın her zaman kimden geldiğini bilirSibiryak89: ↑16 Apr 2023, 00:37peki ya medya DNA programı Herkesi okudum, tek bir şey söyleyeceğim, belki sizden? Grup halinde çiğniyorsunuz, nasıl sıralanır?![]()
1 dakika 34 saniye sonra gönderildi:Belgelere göre koca kim babadır ve sizi temin ederim ki bunun tersini kanıtlamak daha zordurSırayı karıştırmışlar anlaşılan, kim hangi gün nereye gidiyor ((saldırgan... Acaba çocuk büyüyecek mi, babası kim olacak? Ona bunca çılgınlığı nasıl anlatacağım?) )))![]()
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post