İşten yeni geldim, "Benim melodim" konulu bir televizyon programı vardı. Orada Serov, kızı onu tebrik etti, denizcilerle şarkı söyledi ve o kahretsin, ona sarılmadı, öpmedi bile. kız babasına bir sürpriz hazırlıyordu ----
nÖnceden onu sevmezdim, kendini beğenmiş bir hindidir ama şimdi ona katlanamıyorum.
Benim melodim
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: biseksüel
Cevap: Benim melodim
Ne pisliksin, Serov! Kişiliğine karşı bir protesto işareti olarak göğüslerini foruma göstermeyi öneriyorum
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 2):
- Liyakat, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Merit, Merhaba, nerelerdeydin, oldu sen orada olmayalı o kadar uzun zaman oldu ki!?
-
Автор темыLiyakat
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
Çalışıyordu, vardiyalı olarak çalışmak zorundaydı. Ve izin günlerimde akşamları genellikle meşgul oluyorum. Bir adam var, rahatlıyoruz.
Evet, belki birine cevap verdi ama şuydu: şimdilik yapamazsın vs..., başka birine geçti, mesaj kayboldu. Daha çok yazmamız gerektiğini söylüyorlar. Artık her yere yazmaya, puan biriktirmeye başlayacağım. Ama siz yargılayacaksınız ---- Yaratık istediğini yazıyor, bana zaten yazdıkları gibi, hem bir mastürbasyon hem de agonist, ama eğer bu ucubelere değil, mastürbasyon yaparsam kime olduğunu unuttum. takma ad , ancak size kendisini hatırlatacak - g... O belirir.
5 dakika 11 saniye sonra gönderilir:
Evet, belki birine cevap verdi ama şuydu: şimdilik yapamazsın vs..., başka birine geçti, mesaj kayboldu. Daha çok yazmamız gerektiğini söylüyorlar. Artık her yere yazmaya, puan biriktirmeye başlayacağım. Ama siz yargılayacaksınız ---- Yaratık istediğini yazıyor, bana zaten yazdıkları gibi, hem bir mastürbasyon hem de agonist, ama eğer bu ucubelere değil, mastürbasyon yaparsam kime olduğunu unuttum. takma ad , ancak size kendisini hatırlatacak - g... O belirir.
5 dakika 11 saniye sonra gönderilir:
Mr.hamsterrr: ↑07 Apr 2023, 21:08 , foruma göğüslerinizi gösterin
Buna tamamen katılıyorum --- Ben de kıllı göğsünüzü görmeyi çok istiyorum. n
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Orientation: biseksüel
Ваш ход, милая
https://i.postimg.cc/3xLpttg4/Screenshot-2023-04-07-22-17-35-35-cde55546c263034c294368dab6201a97.jpg
Ваш ход, милая
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 2):
- Ded, Liyakat
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kime bu kadar kızgınsın!? Kimseyi dinleme, yapman gerekeni yap, vücudunu dinle!!!Merit: ↑07 Apr 2023, 21:24 Çalıştım, yenisini almam gerekiyordu. Ve izin günlerimde akşamları genellikle meşgul oluyorum. Bir adam var, rahatlıyoruz.
Evet, belki birine cevap verdi ama şuydu: şimdilik yapamazsın vs..., başka birine geçti, mesaj kayboldu. Daha çok yazmamız gerektiğini söylüyorlar. Artık her yere yazmaya, puan biriktirmeye başlayacağım. Ama siz yargılayacaksınız ---- Yaratık istediğini yazıyor, bana zaten yazdıkları gibi, hem bir mastürbasyon hem de agonist, ama eğer bu ucubelere değil, mastürbasyon yaparsam kime olduğunu unuttum. takma ad , ama kendine şunu hatırlatacak - g... Ah ortaya çıkıyor.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 26 Replies
- 2390 Views
-
Last post by Tavşan
-
- 2 Replies