Bana tanıdık gelmeyen uzun bir çalının arkasından harika kız sesleri duyuldu. Yeşil çitin diğer tarafında birisinin eğlendiği belliydi: yanardöner kadın kahkahası kulağı okşuyordu. Dikkatlice dışarı baktım.
İki çift mor göz bana dikkatle baktı. Periler! Havada kanat çırpan iki kız genişçe gülümsedi.
–– Merhaba, Forshtevny’yi gördün mü?
– Kimsin? — kızıl saçlı çekici kadın şakacı bir şekilde sorumu görmezden gelerek dedi.
"İnme," gereksiz yere utanmadım ve selamlamak için elimi uzattım.
Ateşli avuç içi benimkinin sadece yarısı büyüklüğünde olan bir peri elime dokundu ve üzerime hoş bir sıcaklık yaydı.
Bir saniye - ve boynuma asılarak karıştırdı serbest eliyle kafamdaki saçları. Parlak esmer olan ikinci kız arkadaşının gerisinde kalmadı ve sol elimi onun beline koyarak ona sarıldı.
Arayüz bana onların adlarını faydalı bir şekilde gösterdi. "Orman perisi Daphnia" esmerin adıydı, "Orman perisi Anthea" merhaba demeye karar verdiğim ateşli kızıl saçlı kızdı.
Ve kızlar kendileri çok tatlıydı, hatta güzel bile diyebilirim. Minyatür, kırılgan, kıvılcımlardan örülmüş hayaletimsi kanatlara sahip. Bu oyunu sevmeye başlıyorum. En çok dikkatimi çeken şey kızların kıyafetleriydi: tuniklerin ince, ortaya çıkan ince bacakları ve güzel omuzları hayal gücünü hayrete düşürdü.
— Dokun, burada ne yapıyorsun? - diye sordu Anthea, sıcak nefesiyle boynumu yakarak.
Bakır bukleleri beni gıdıkladı. Ne cevap vereceğini bilemediği için aklına gelen ilk şeyi söyledi:
- Seninle yaşayacağım, sakıncası var mı?
Nerede- kızların arsız olanları sevdiğini duydum, neden denemiyorsunuz? Perilerin dost canlısı kahkahaları tahminimi doğruladı: işe yaradı.
Arkamda duran Daphnia’nın zarif eli külotuma kaydı. Şaşkınlıktan neredeyse sıçrayacaktım ama esmerin yumuşak dudakları ve ıslak dili sırtımda gezinerek tüylerimin zevkten diken diken olmasına neden oldu. Görünüşe göre Daphnia hiç utanmadı, aksine kararlı bir şekilde içindekileri incelemeye başladı.
Anthea’dan hemen dudaklarıma sıcak, tatlı bir öpücük aldım: kırmızı -saçlı kız, tıpkı arkadaşı gibi küstahça, küçük ellerini pantolonumun içindeki köpüren ateşe soktu.
Gerçekte kadınların ilgisinden çok fazla okşandığımı söylemeyeceğim, perilerin bu kadar açık sözlü davranışları önce şaşkınlığa neden oldu, sonra bunun sadece bir oyun olduğunu hatırlayarak rahatladım ve kırılgan, güzel baştan çıkarıcı kadınların iradesine teslim oldum.
Güzeller, Sonunda kimsenin direnemeyeceğini anlayınca beni hafifçe eğimli yatak çanaklarının içine çekti. Flörtlerine ara vermeden dikkatlice onu sıkıca dokunmuş köklerden yapılmış, çanak şeklindeki kavisli bir zemine yatırdılar. Biz yerleşir yerleşmez periler işe koyuldular. Kocaman gözleri parıldayan Anthea kendinden emin bir şekilde sefil kıyafetlerimi çıkardı, bir kazık gibi dışarı çıkan penise bakarak bir an dondu.
Aslında ben öyleyim taştan yapılmadı! Bu kadar güzel kadınların karşısında insan nasıl kayıtsız kalabilirdi? Mümkün değil. Anthea’nın ateşli başı eğildi, sevimli kız davetkar bir şekilde ağzını açtı ve diliyle oynamaya başlayarak benimle daha da fazla dalga geçmeye başladı. Provokasyona boyun eğmemeye çalıştım ama öyle olmadı. Eller, sanki yabancılarmış gibi, bakır saçlı baştan çıkarıcı kadını yakaladılar ve onu çekerek optimum derinliği gösterdiler. Anthea hatasını anlamış gibi göründü ve kalçalarımı tutarak düzgün bir şekilde kaymaya başladı. Yukarı ve aşağı, yukarı ve aşağı.
Hemen bir başkası, Daphnia, arkadaşına yardım etmeye karar verdi, ellerimi tuttu ve başımın üzerine kaldırdı. Keskin dizleri dirseğimin kıvrımlarına dayalı olan bu koyu saçlı orospu yüzüme oturdu. Yüzünde! Bu kadar küstahlıktan neredeyse boğuluyordum. Esmer kraliyet iznini beklemedi: amını dudaklarıma sürtmeye başladı. Daphnia, sıradan kadınların gerçekte aldığı kokudan çok uzak, tatlı, davetkar bir kokuya sahipti.
O ana kadar hiç böyle bir pratik yapmamıştım ama Anthea’nın ağız okşamalarından güç alarak, bunu yapmadım’ burnunu da çevirmedi: dilini dışarı çıkardı ve esmerin sulu, pembe etine dokundu. Arı kovanı tarafından yalanmak gibi bir şey bu. Tadı bal suyuna benziyordu: pek mide bulandırıcı değil, hafif, taze bir tatlılık.
Kızıl saçlı
hızlanmaya başladı, pompalıyordu aletim dünyanın en lezzetli şekeri gibi: hayatımda ilk defa bir kadının ne kadar açgözlü olabileceğini hissettim.
“Dikkatin dağılmasın,” Daphnia dedi ve başımı saçımdan kaldırdı.
Bu hoş değildi ama kendimi onun tatlı amcıklarından ayırmak istemedim.
Patlamak üzere olduğumu hissettim: esmer tutkuyla inliyordu ve kızıl saçlı Anthea derin gırtlak yarışmasında birinciliği alabilirdi. Kendimi elimden geldiğince tuttum ama kızların nadir uzman olduğu ortaya çıktı. Anthea’nın dar ağzı beni zirveye çıkardı.
Birkaç saniye boyunca vücudumu tatlı bir spazm kapladı. Sanki içim kurumuş gibiydi. Hoş güçsüzlük beni tamamen rahatlattı. Yüzüme oturan Daphnia ayağa kalktı ve keskin dizlerini ellerime daha da sıkı bastırdı. Buğulu bir tatlılık bakışıyla, bakır saçlı oral seks gurusunun ellerine nasıl tükürdüğünü ve ciddi bir bakışla spermi yatağımıza sürmeye başladığını gördüm. Ama umurumda değildi. O an her şey o kadar önemsiz görünüyordu ki şaşırmadım. Çok ama çok boşuna olmasına rağmen...
Anthea hızlı bir hareketle kavisli bir hançer çıkardı ve karnıma saplayarak karnımı göğsüme kadar parçaladı. Olağanüstü bir çaba gösterdikten sonra Daphnia’yı üstümden attım ve hemen geri düştüm. Yaşam çubuğu korkunç bir hızla eriyordu. Uyuyakalmış gibiydim: Gözlerimin önünde Anthea ve Daphnia’nın dans ettiği, bağırsaklarımı çekip kasenin dibine bıraktığı hafif bir pus belirdi.
Biz Söyledikleri gibi geldi.
https://sun1-94.userapi.com/c857032/v85 ... qki0io.jpg
Bana tanıdık gelmeyen uzun bir çalının arkasından harika kız sesleri duyuldu.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Yanıt: Bana tanıdık gelmeyen uzun bir çalının arkasından harika kız sesleri duyuldu.
ve böylece her şey iyi başladı...

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post