Siyaset için savaşmayacaklar mı? Kısa cevap şu: Türkiye müdahale etmeyecek. Şu anda olanlardan faydalanıyor; eğer İran müdahale ederse Türkiye’nin durumu düzelir.
Kimse müdahale etmeyecek. Kabul edecekler. Arapların bir milyar nüfusu var, İsrail’in atom bombası var. Ve eyaletlerin 15 uçak gemisi grubu var. Bu savaşa kimsenin ihtiyacı yok.
Bir kişi dışında.
These users thanked the author Ksenofon for the post:
Ksenofont: ↑15 Oct 2023, 17:05
Kimse müdahale etmeyecek. Kabul edecekler. Arapların bir milyar nüfusu var, İsrail’in atom bombası var. Ve eyaletlerin 15 uçak gemisi grubu var. Kimsenin bu savaşa ihtiyacı yok.
Bir kişi hariç.
ama bence kara operasyonunu, İsraillilerin gidişatını beklemeliyiz. eğer kötüyse İran’dan gelebilir
İran’ın doğrudan katılmayacağını ama Hizbullah aracılığıyla dolaylı olarak katılabileceğini düşünüyorum. Neden? Çünkü kaybedeceği çok az şey var ama durum gerginleşirse çok şey kazanabilir. Türkiye’ye gelince, hem Erdoğan hem de oğlu aktif olarak Gazze’nin desteklenmesinden yana. Ancak İran gibi onlar da Gazze’nin kaderinden çok kendi çıkarlarıyla ilgileniyorlar.
These users thanked the author Sahtekar for the post (total 2):
Kara operasyonu yapılmayacaktır. Bu ne Arap dünyasının ne de Batı’nın ihtiyacı olan bir insani felakettir. Bu, Netanyahu’nun bu saldırıya izin verdiği için cezalandırılmaktan kaçınmaya çalışmasıdır. Ancak İsrail’in kara operasyonuna da ihtiyacı yok. Bu bir intihar!
Ksenofont: ↑15 Oct 2023, 17:33
Karadan operasyon yapılmayacaktır. Bu ne Arap dünyasının ne de Batı’nın ihtiyacı olan bir insani felakettir. Bu, Netanyahu’nun bu saldırıya izin verdiği için cezalandırılmaktan kaçınmaya çalışmasıdır. Ancak İsrail’in kara operasyonuna da ihtiyacı yok. Bu bir intihar!
Sanki her yerde film görüntüleri var; saldırmaya hazır ekipmanlar, öyle değil mi, bir şekilde kendimizi haklı çıkarmamız gerekiyor Yanlışlık yüzünden şimdi size göre bombalayacaklar, bombalayacaklar ve ’kazandık’ mı diyecekler?
These users thanked the author kariyer for the post:
Ksenofont: ↑15 Oct 2023, 17:33
Karadan operasyon yapılmayacaktır. Bu ne Arap dünyasının ne de Batı’nın ihtiyacı olan bir insani felakettir. Bu, Netanyahu’nun bu saldırıya izin verdiği için cezalandırılmaktan kaçınmaya çalışmasıdır. Ancak İsrail’in kara operasyonuna da ihtiyacı yok. Bu bir intihar!
Kara operasyonu yapılacağından eminim. Birkaç kanıt var: 1) Gazze sınırlarına çok fazla askeri personel ve teçhizat getirdiler - gözdağı vermek için çok fazla şeye gerek yok 2) ABD zaten İsrail’e iki uçak gemisi saldırı grubu gönderdi - ben sadece birini görüyorum İsrail başladığında diğer ülkelerin müdahale etmemesinin nedeni.
These users thanked the author Sahtekar for the post:
Bu hem İsrail hem de sıradan Filistinliler için korkunç bir felakettir. Tek kazanan teröristlerdir; onlar insanlara acımazlar. Ve Rusya ve Çin - ABD için kötü olan her şey onlar için iyidir, çocukların kafaları kesilse ve kadınlara tecavüz edilse bile. Onlar da aynı şeyi yapmaktan mutluluk duyuyorlar; Rusya Ukrayna’da ve Çin, Uygurlarla birlikte ve bunu Tayvan’da yapmayı çok istiyorlar.
Kötülük her zaman bir aradadır
These users thanked the author frenk for the post (total 4):
frenk, zombi propagandanın canı cehenneme. Keşke İsrail’in yaptığı gibi Ukrayna da bombalansaydı. O zaman belki beynim yerine oturur. Bir de kaşıkla tecavüzden bahsediyorsun.
Ve İsrail’in faşist olduğu ortaya çıktı.
These users thanked the author havlamak for the post (total 4):
code: ↑15 Oct 2023, 19:55frenk, cehenneme git zombi propagandası. Keşke İsrail’in yaptığı gibi Ukrayna da bombalansaydı. O zaman belki beynim yerine oturur. Bir de kaşıkla tecavüzden bahsediyorsun.
Ve İsrail’in faşist olduğu ortaya çıktı.
Evinize uçtuğunda anlayacaksınız
These users thanked the author Tatlı biber for the post (total 3):
Ortadoğu’daki bu olaylara katılanların hiçbirine sempati duymuyorum. Yazık ki, bir şekilde anlaşabiliyorlar.. Ancak Yahudiler hiçbir milletle anlaşamıyorlar Ama yerli halkla bir araya gelmeye başladıkları için. Buralarda her iki tarafın müttefikleri de dahil olmak üzere her iki tarafa da başarılar diliyorum.
Umarım halkımız bu durumun dikkat çekmesinden ve en önemlisi silah ve kaynakların Ukrayna’dan uzağa akmasından tam anlamıyla yararlanır.
These users thanked the author Manfred for the post:
Bir Arap şeyhinin acilen kan nakline ihtiyacı vardı. Zengin şeyhin çok nadir görülen bir kan grubu vardı ve bunu yalnızca bir Yahudi buldu. Kabul etti, Arap’ın Yahudi’ye bir ev ve araba verdiği bir kan nakli yaptılar. Bir yıl sonra tarih tekerrür etti - Arapların acilen kana ihtiyacı vardı. Neşeli Yahudi kan nakil merkezine koşar ve bunun için Arap şeyhi Yahudi’ye bir kutu kurabiye verir.
Yahudi çok şaşırmıştı:
– Ama geçen sefer bana bir ev vermiştin ve bir araba! nArap:
– Ve o zamanlar içimde henüz Yahudi kanı akmıyordu...
These users thanked the author Gurme for the post:
Kısacası çok tembel değildim, pek fazla araştırmadan birkaç gönderi hakkında şikayette bulundum. Çünkü burada provokasyon yapmanın hiçbir anlamı yok. Mahallemizde yeterince sorun yok mu?
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
Kral Zogu: ↑16 Oct 2023, 11:21
Şimdi bana ne yapacaksın? Siz de bir yere şikayet edecek misiniz? Tekrar ediyorum, burada provokasyon düzenlemenin bir anlamı yok
"ne" -
Bu kadar endişelenmeyin! Sadece dikkat ediyorum şikayetçiyle ilgili forum üyeleri, çoğu şikayetçinin aksine dürüsttü; "özellikle anlamadan" şikayette bulunduğunu itiraf etti.
Forum üyeleri ve moderatörler, umarım bunu dikkate almıştır. .
".. Sen de bir yere şikayet edecek misin? " - bu benimle ilgili değil.
Ve konunun konusuna gelince.. Bu konu "Diğer konular / Sohbet" bölümünde yayınlandı. Neden bu konu hakkında da sohbet etmiyorsunuz? 1948’den bu yana tüm dünya "sonunda kim kazanacak" endişesini taşıyor, neden fikirlerimizi paylaşmayalım?
These users thanked the author Manfred for the post:
Bir yandan katılıyorum, siyaset hayatımızda çok kalabalık; televizyon, radyo, internet, etrafta insanlar tartışıyor ve ben en azından bir süreliğine siyasetten uzaklaşmak istiyorum. Hele ki siyasete muhalif olan bir forumda. Öte yandan, kural şu: Hiçbir şey görmüyorum, hiçbir şey duymuyorum, hiçbir şey söylemiyorum.
Bir kez siyaset nedeniyle buradan atıldım.
Bazıları beğenecek, bazıları beğenmeyecek. Ama biz Müslümanlara Yahudilerden daha yakınız. Bizim tek tanrımız var, biz ona farklı diyoruz, Yahudilerin putperestliği var.
İsa çarmıha gerildi mi? Bu onların karması - Mesih’e ihanetinin kefareti. Darbe neden Yahudi pogromlarıyla başladı? Para sıradan insanlardan kazanıldı.
İkinci Dünya Savaşı’nda fakirleri yok edildi. Kaç partizan birimi oluşturdular? Yoksa ellerinde silahlarla mı savaştılar? Öyle görünüyor ki, birliğin iki kahramanı var. Geri kalanlar Tatarlar, Özbekler, Buryatlar vb. Karanlık.
Ve onlar arkada - Izya, burada para kazanabilirsin, evet Sofochka. Önemli olan yetkililerle yakınlaşmak, eğer bir şey olursa bana bildirin
Hamas’ı haklı çıkarmıyorum ama bence bu bir provokasyondu.
These users thanked the author Veronika for the post:
Veronika
Klasik işaretler gösteriyorsun: antisemitizm. tek bir Yahudi tanımıyorsunuz ama aynı Yahudi düşmanlarından yalnızca masallar duydunuz. yanıldığına dair kanıt? lütfen
1) İsa Romalılar tarafından çarmıha gerildi. çarmıhta infaz, tamamen Roma’nın utanç verici bir infaz türüdür. Üstelik sosyal hiyerarşiye tecavüz ettiği ve kendisine kral dediği için idam edildi. ve Yahudiler onu sevmiyordu çünkü ondan önce isyan çıkaran veya çölde takipçilerini öldüren yüzlerce sahte misyon vardı. o günlerde İsa birçok kişiden yalnızca biriydi. her ne kadar kredi vermeye değer olsa da, Romalı bir asilzadeden fakir bir Yahudi kıza kadar kesinlikle herkesin eşitliğini vaaz etti
2) kusura bakmayın, ancak Hıristiyanlık, Yahudilik ve İslam gibi, aynı tanrıya olan inancı vaaz eder ve ona aittir. İbrahimi dinlere yani Eski Ahit’i tanıyanlara
3) Yahudiler tıpkı sıradan insanlar gibi yaşadı ve çalıştı. fakir ayakkabıcılardan finansörlere kadar
4) İkinci Dünya Savaşı’ndaki tüm müttefiklerin ordularının saflarında tonlarca Yahudi vardı. Amerikalılar, İngilizler, Fransızlar, Sovyetler (Ukrayna, Rusya ve Beyaz Rusya’dan)
5) İkinci Dünya Savaşı’nda kimin Hitler’in yanında savaştığını hatırlıyorlar. Hindistan? Çin? belki Zimbabve? Hayır, Araplar. Yahudi karşıtlığı nedeniyle açıkça övüldü ve hala Mein Kamf tarafından övülüyor.
6) İsrail barış içinde yaşamaya çalıştı, etraftaki Arapların saldırılarına karşı mücadele etti ve kurulduğu andan itibaren tek bir saldırı savaşı bile yürütmedi. onun kuruluşu. ve bir müzik festivalinde yanlarına gelip sivilleri ayrım gözetmeden vuruyorlar. Amerikalı, Alman, Rus, Yahudi. herkes mezara
7) İsrail bir sınır kasabasının tamamını boşaltıyor. Hamas Filistinlilere kalmaları çağrısında bulunuyor ve yolları kapatıyor. Bir sivilin arkasına saklanıp Yahudilerin zulmünü göstermek daha uygun. Hastanenin çatısına tırmandı, el bombası fırlatıcısından mermiler attı, IDF o noktada karşılık verdi ve ardından İsrail’in sivilleri bombaladığını haykırdı. ve aynı Müslüman Mısır, Filistinlilerin çıkış koridorunu kapattı. Komşu Müslümanlar bile kendi halklarının İsrail ve Filistin’in ekonomilerini karşılaştırmasına izin vermek istemiyorlar.
8) İsrail en başarılı ülkelerden biri. Filistin fakirdir. İsrail Amerika’nın sponsoru mu? evet doğru. Sadece Filistin de AB’den sübvansiyon alıyor, öyle ki Hollanda’nın bir kısmı tüm ürünleri kendi üretimini tamamen durdurabiliyor ve sorunsuz ve endişesiz tüketebiliyor. Filistin Hollanda’ya benziyor mu? ama bu çok komik
şimdi söyle bana. bu durumda canavar kim? 2000 yıldır ayaklar altında ezilen ama kültürünü kaybetmemiş, nüfuzu ve öğrenme arzusuyla ünlü bir halk mı? yoksa kendi vatandaşlarının hayatlarını bile umursamayan vahşi teröristler mi?
These users thanked the author Henson for the post:
Hikaye için teşekkürler. Belki haklı değildir. Peki Yahudiler neden Sovyet Ordusu saflarında savaşarak faşizmi yok etmediler? Ve Ukraynalılardan da bahsedildi. Kiev’deki faşistlere ekmek ve tuzu kim verdi? Belaruslular mı? Belarus topraklarında kaç tane partizan müfrezesi vardı? Peki Ukrayna’da kaç tane var? Sadece Kovpak ünlü oldu ve onun birliklerinde çoğunlukla Don Kazakları ve Kazaklar vardı, ancak Ukraynalılar yoktu.
Donbass savaştı ama bunlar Batılılaşmış tepeler değildi.
Büyükbabam Batı topraklarında savaştı. Ukrayna. Bandera faşistleriyle.
Peki zavallı Yahudiler bu şekilde baskı altına alındığına göre neden Filistinli sivilleri yok ediyorlar? Ve bence İsrailli sivillerin vahşice yok edilmesine yönelik bu provokasyon, İsrail hükümetinin kendisi de bu işin içinde değil mi?
Netanyahu bundan faydalanıyor. Onun ceza davasını unutacaklar ve daha fazla toprak ele geçirecekler (topraklarını değil, Filistin’i) ne kadar işgal ettiler? Yetmedi, yine de istiyorum.
Gelecek uğruna kendiminkini yok etmeli miyim? İlk kez değil - Kramatorsk’un tepelerden bombalanmasına ne dersiniz? Ve başka pek çok durum da var; yabancılar korksun diye kendi insanlarınızı dövün.
Evet, şaka şaka, bunlar insanlar-----Yahudi işçiler, metalürji uzmanları.
Borç verenler mi? Evet, bu bir Yahudi işi. Bankalar mı? İşte öndesin. Kuyumcular, sihirbazların başı, veri tabanlarının başı.
Seni neden sevmiyorlar? Sadece fiziksel olarak çalışmak için değil.
Veronica, Ukraynalılar ve Yahudiler arasındaki hainlerle mi anılıyor? Ama Molotof Paktını hatırlamak istemiyor musun? Siviller arasında ve orduda kaç tane Nazi var? Büyükbaban Nazileri dövdü, ülkesindeki barış sunağına canını verdi, sen şimdi onları koruyabilmek için mi? Nedir bu, hoş olmayan anların hatırlanması tatsız mı oluyor?
ve daha dikkatli okuyun
Henson: ↑16 Oct 2023, 18:35
İkinci Dünya Savaşı’ndaki tüm müttefiklerin ordularının saflarında tonlarca Yahudi vardı. Amerikalılar, İngilizler, Fransızlar, Sovyet (Ukrayna, Rusya ve Beyaz Rusya’dan)
Bu ülkelerdeki Yahudiler diğer herkesle tamamen aynı koşullarda savaştı
Veronica, sakin ve huzurlu yaşamak isteyenler ve makineli tüfekli vahşiler evlerine mi girdi? vurulup tecavüze uğrayanlar mı? tüm ailenizin ve Nazi Almanya’sına karşı savaşan atalarınızın yüz karasısınız. Ukraynalılar Ruslardan nefret mi ediyor? peki ne yapıyorlar? İsrail Filistin’i bağışlamıyor mu? o yüzden bırakın defolup gitsinler ve artık kendi hastanelerinin çatılarından roket fırlatmasınlar
haydi bunu yapalım. Ailenizin yarısı cepheye gönderilecek, yarısı tecavüze uğrayacak ve vurulacak. nazi misin? hayır, sen bir kurbansın. Şiddeti meşrulaştırıyor ve insanlardan varoluşlarının gerçeğinden nefret mi ediyorsunuz? sen bir Nazisin
These users thanked the author Henson for the post:
Adam. 40 yaşında. Moskova. Güney
185. 86. Spor.
Evli. Yakınlık eksikliği var.
Bu tür ilişkilerin özelliklerini anladıkları için ideal olarak evli bir kadın arıyorum.
Ayrıntıları tartışmaya...
Gün güzel başladı. İşe gitmedim, tatildi. Bir milyon ruble için Leshka haritasında. Okuldan kaçma. Eeee. Hiçbir şeyin başlangıcı. Oğlum son EGE sınavlarını geçti. Rüzgar gibi özgür. Bacaklar arasında...
Last post
Kadınlar, kadınlara yönelik erotik öyküler, romanlar yazar, bunları değerlendirmeleri gerekir.)
Kendimi kocama vereceğim! sarışın 33 168. 48.meme 3... Her şey mümkün! kabalık, acı hariç!koca 34 175 70 erkeklerle bi-pasif... Sizi rahat bir daireye davet edeceğiz... Koşullar telefonla! 35 ila 45...
Last post
Eh, deneyimimi paylaşmak isterim, ne yazık ki çok uzaktasın (((