Seks partnerlerini nerede buluyorsunuz?

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
yorgun
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31
Registered for: 3 years
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Seks partnerlerini nerede buluyorsunuz?

Unread post by yorgun »

Herkese iyi günler!
Modern dünya çok yönlü, sevgili forum kullanıcıları olarak seks için partnerinizi nerede ve nasıl bulduğunuzu bilmek istiyorum. Kulüp gibi belirli yerlerde mi buluşuyorsunuz yoksa Tinder veya Mamba gibi uygulamaları mı kullanıyorsunuz? Ya da belki de hayatınızda çok fazla insanın yanındasınız ve birbirinizi orada tanıyorsunuz? Deneyiminizi paylaşın, çok ilginç! :)
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 1 month
 Re: Seks için partner nerede bulunur?

Unread post by Serg_A »

yorgun: 26 Apr 2023, 19:31 Herkese iyi günler!
Modern dünya çok yönlüdür, sevgili forum kullanıcıları olarak seks için partnerinizi nerede ve nasıl bulduğunuzu bilmek isterim. Kulüp gibi belirli yerlerde mi buluşuyorsunuz yoksa Tinder veya Mamba gibi uygulamaları mı kullanıyorsunuz? Ya da belki de hayatınızda çok fazla insanın yanındasınız ve birbirinizi orada tanıyorsunuz? Deneyiminizi paylaşın, çok ilginç!
Gençseniz ve taşrada yaşamıyorsanız, o zaman herhangi biri size yakışacaktır, örneğin mamba.
These users thanked the author Serg_A for the post:
yorgun
Maliyet 69
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34

Unread post by Maliyet 69 »

Kesinlikle burada değil))) :shamp:
Söylemek
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 136
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Söylemek »

Bir zamanlar hiçbir yere oturmadım. Sık sık toplantılara gidiyordum ve o akşam çoğu zaman yalnız değildim. Çok güzeldi. Yeni tanıştığım bir kızı ve arkadaşlarımı daireme davet ettiğimi hatırlıyorum. Oturduk ve kızla biraz dalga geçmekten kendimizi alamadık. İnşaatçı gibi davrandık ve sanki ev sahibinin evindeymişiz gibi karşıdaki evde de tamirat yapıyorduk. Biz oturuyorduk, sonra bir arkadaş ayağa kalktı ve dedi ki: Ben bunu yapamam, çimento soğuyor. Gidip yapmamız lazım, sahibi gelecek ve geçen seferki gibi bizi dövecek ama kıza ne yapacağını düşünmek bile korkutucu. Gözleri yuvarlaktı ve ne olduğunu anlayamıyordu. Yarım saat boyunca ya onu güçlendirdik ya da kalması için ikna etmeye çalıştık, sonra da itiraf ettik. Beni bir şeyle bıçaklayacağını sanıyordum. Sonra onunla kalmaya karar verdim ve harikaydı. Hiç kötü insanlarla tanışmadım. 😌😌
These users thanked the author Söylemek for the post (total 2):
yorgun, seksforumu_
Rtrc
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Rtrc »

Herhangi bir yer. Uzun zamandır bu bir sorun değildi. En azından 90’lardan beri. Doğrudan hayata bakın - komşular, sınıf arkadaşları, iş arkadaşları vb. Ve özel bir yer, genellikle tamamen kadın şirketlerde piliçlerin olduğu, bir şey arayan, en az bir kerelik toplantıların, kural olarak - zaman sınırı olmaksızın olduğu gece kulüpleri ve benzerleridir. Etrafta bir sürü sahipsiz kadın var, bir de çok uzaklara gitmeye hazır bir sürü evli kadın var... Gözünüzü açın, trende bile, pek çok yol arkadaşı sadece bunu düşünüyor. Hepsi değil ama birçoğu.
These users thanked the author Rtrc for the post (total 2):
yorgun, sikikamerlik
Автор темы
yorgun
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31
Registered for: 3 years

Unread post by yorgun »

Kosta 69: 26 Apr 2023, 21:18 Eh, kesinlikle burada değil)) :shamp:
Forumlar bir Seks buluşması için özel bir yer, bu anlaşılabilir bir durum.
Gerçi burada bile birisi başka biriyle tanışırsa şaşırmazdım)
Last edited by yorgun on 26 Apr 2023, 22:18, edited 1 time in total.
Alex_Tash
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Alex_Tash »

1.Mamba. Büyük bir şehirde yaşıyorsanız, aramanızı seyahat etmeye hazır olduğunuz en yakın kasabalara kadar genişletin.
2. Arkadaş/meslektaş/ilgi kulübü gruplarında buluşma.
3. Eski sevgilileriniz ve kız arkadaşlarınızla dostane ilişkiler sürdürüyorsanız (yani zamanında ve barışçıl bir şekilde ayrılırsanız, pislik olmayın ve nasıl arkadaş olunacağını biliyorsanız), o zaman böyle bir eski sevgili beklenmedik ama değerli bir kaynaktır :- ) Bunu ben de beklemiyordum ama işe yarıyor.

Fakat Tinder deneyimlerime göre hiçbir zaman sonuç getirmedi. 3-4 deneme oldu. Garip.
These users thanked the author Alex_Tash for the post:
yorgun
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by sikikamerlik »

Tekrar ediyorum, gerçekten her yerde. En azından aktarımda veya kütüphaneye giden bir mağaza hattı)) Herhangi bir halka açık etkinlikte, kulüpte ve konserde, bunu söylemeye gerek yok.
Arkadaşlık siteleri de işe yarayan bir hikaye, ancak kendi patiskaları ve çok sayıda gizlenmiş fuhuşları var. İlk başta dikkat çekmek zordur ve iletişim başlasa bile etkisi yüz yüze tanışmaya göre daha azdır.

11 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Alex_Tash: 26 Apr 2023, 22:08 Ancak deneyimlerime göre Tinder hiçbir zaman sonuç getirmedi. 3-4 deneme oldu. Garip.
İstatistikler için yeterli değil. Gerçekten herkes Mamba’dan mı verdi? :unknown:
Henüz kimse LovePlanets’tan bahsetmedi. Yazışma ve kimin beğendiğini görme fırsatı için her yerde olduğu gibi zorla para alma prensibi aynı. Bu olmasa bile bir şeyler mümkündü. :wink: Çoğu zaman sitelere para verdiğim sitelerde. :)

8 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
genellikle kadınların bulunduğu şirketlerde bir şeyler arayan piliçler vardır
Bu evet! :bel_flag:
Mutlaka aramak değil, izin vermek. Ahlakçı bir kız arkadaşı varsa asıl önemli olan, birlikteliklerinden ayrılma anını yakalamaktır. ))
These users thanked the author sikikamerlik for the post:
yorgun
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Unread post by Serg_A »

FUCKYAMATERITY: 27 Apr 2023, 01:07 Henüz kimse LovePlanet’ten bahsetmedi. Yazışma ve kimin beğendiğini görme fırsatı için her yerde olduğu gibi zorla para alma prensibi aynı. Bu olmasa bile bir şeyler mümkündü. Çoğu zaman para verdiğim sitelerde
Tam olarak aynı site olan "Rosdating" de var, ödeme yapmadım bu ikisiyle ilgili de herhangi bir şey varsa ve biriyle tanışabildiyse, hemen telefon numarasını bana verdi. Onu aradım, her şey ters gidiyordu ama toplantıyı ertelemeye başladı: "Ya sen bir çeşit manyaksan!?" Düzenli olarak bitirdiği Virt’e başladık. Sonunda sanal dünyada kalmaya karar verdi ve ben de ona gönderdim, bırak orada kalsın, ama sadece bensiz...
These users thanked the author Serg_A for the post:
yorgun
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”