Lezzetli yemekler
-
Автор темыLala
- Total posts: 0
- Registered for: 2 years 1 month
- Gender: Dişi
- Orientation: heteroseksüel
- Age: 30+
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Lezzetli yemekler
Domuz eti ve tavuktan Lula kebabı
Bu lezzetli ve sulu lula kebabı iki tür etten yapılır: domuz eti ve tavuk filetosu. Bu kombinasyon oldukça başarılı. Kıyılmış domuz eti yemeğe sululuk katar ve kıyma sığır filetosu kebabı daha yumuşak ve yumuşak hale getirir. Lula kebabı fırında pişirildiği için istediğiniz zaman masanızda görünebilir.
Ürünler
Mind domuz eti - 400 g
Mind tavuk (fileto) - 200 g
Soğan - 350 g
Tuz - 2/3 çay kaşığı veya tadına göre
Öğütülmüş karabiber - tadına göre
Khmeli-suneli - 1 yığın çay kaşığı
Zeytin yağ - 15 ml (1 yemek kaşığı) + kıyma ile çalışmak için
Gerekli ürünler.
Lula kebabı hazırlamak için 400 gr domuz eti ve 200 gr tavuk filetodan kıyma hazırlayın. (Ben hazır kıyma ve fileto tavuk kullandım.)
Soğanları soyun ve çok küçük küpler halinde kesin.
Bir kasede iki tür kıyma ve soğanı birleştirin.
Şerbetçiotu-suneli, tuz ve öğütülmüş karabiberi ekleyin.
Ayrıca zeytinyağını da ekleyin.
Kıymayı soğan, tereyağı ve baharatlarla pürüzsüz hale gelinceye kadar iyice karıştırın ve bir tezgâh üzerinde veya tezgahta çırpın. 15 dakika boyunca bir kase. Kıymanın iyi yapışması ve şişlerin üzerinde kalması için bu gereklidir.
Bundan sonra kıymayı uygun bir kaba koyun, üzerini kapak veya streç filmle kapatıp 1 saat buzdolabında bekletin.
br/> Şişleri bu seferlik fırında yanmamaları için suda bekleterek kullanabilirsiniz.
Bir süre sonra fırını 200 dereceye ısıtın.
Ellerinizi yağlayın. zeytinyağını ekleyin ve kıymayı elinizle sıkıştırıp bir şişin üzerine uzatarak lula kebabını şekillendirin.
Lula kebaplarını, suyunun akabileceği bir yer olması için bir tel ızgara veya fırın tepsisine yerleştirin. (Ben iki fırın tepsisi kullandım. Birini ters çevirdim ve her iki tarafı da olacak şekilde pişirme folyosu ile kapladım. Lula-kebapları üstüne koydum. Lula-kebaplarla dolu küçük fırın tepsisini büyük bir fırın tepsisine yerleştirdim - fazla suyu süzüldü.)
Lula kebabını önceden 200 dereceye ısıtılmış fırında 20-30 dakika, kızarana kadar pişirin.
Ardından şişleri diğer tarafa çevirin ve yaklaşık olarak pişirin. 10-15 dakika daha.
Tüm kebapların her iki tarafı da eşit şekilde kahverengi olarak dağıtılmalıdır.
Lulya-domuz eti ve tavuk kebabı hazır.
Afiyet olsun!
Bu lezzetli ve sulu lula kebabı iki tür etten yapılır: domuz eti ve tavuk filetosu. Bu kombinasyon oldukça başarılı. Kıyılmış domuz eti yemeğe sululuk katar ve kıyma sığır filetosu kebabı daha yumuşak ve yumuşak hale getirir. Lula kebabı fırında pişirildiği için istediğiniz zaman masanızda görünebilir.
Ürünler
Mind domuz eti - 400 g
Mind tavuk (fileto) - 200 g
Soğan - 350 g
Tuz - 2/3 çay kaşığı veya tadına göre
Öğütülmüş karabiber - tadına göre
Khmeli-suneli - 1 yığın çay kaşığı
Zeytin yağ - 15 ml (1 yemek kaşığı) + kıyma ile çalışmak için
Gerekli ürünler.
Lula kebabı hazırlamak için 400 gr domuz eti ve 200 gr tavuk filetodan kıyma hazırlayın. (Ben hazır kıyma ve fileto tavuk kullandım.)
Soğanları soyun ve çok küçük küpler halinde kesin.
Bir kasede iki tür kıyma ve soğanı birleştirin.
Şerbetçiotu-suneli, tuz ve öğütülmüş karabiberi ekleyin.
Ayrıca zeytinyağını da ekleyin.
Kıymayı soğan, tereyağı ve baharatlarla pürüzsüz hale gelinceye kadar iyice karıştırın ve bir tezgâh üzerinde veya tezgahta çırpın. 15 dakika boyunca bir kase. Kıymanın iyi yapışması ve şişlerin üzerinde kalması için bu gereklidir.
Bundan sonra kıymayı uygun bir kaba koyun, üzerini kapak veya streç filmle kapatıp 1 saat buzdolabında bekletin.
br/> Şişleri bu seferlik fırında yanmamaları için suda bekleterek kullanabilirsiniz.
Bir süre sonra fırını 200 dereceye ısıtın.
Ellerinizi yağlayın. zeytinyağını ekleyin ve kıymayı elinizle sıkıştırıp bir şişin üzerine uzatarak lula kebabını şekillendirin.
Lula kebaplarını, suyunun akabileceği bir yer olması için bir tel ızgara veya fırın tepsisine yerleştirin. (Ben iki fırın tepsisi kullandım. Birini ters çevirdim ve her iki tarafı da olacak şekilde pişirme folyosu ile kapladım. Lula-kebapları üstüne koydum. Lula-kebaplarla dolu küçük fırın tepsisini büyük bir fırın tepsisine yerleştirdim - fazla suyu süzüldü.)
Lula kebabını önceden 200 dereceye ısıtılmış fırında 20-30 dakika, kızarana kadar pişirin.
Ardından şişleri diğer tarafa çevirin ve yaklaşık olarak pişirin. 10-15 dakika daha.
Tüm kebapların her iki tarafı da eşit şekilde kahverengi olarak dağıtılmalıdır.
Lulya-domuz eti ve tavuk kebabı hazır.
Afiyet olsun!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
- Gender: Dişi
- Orientation: heteroseksüel
- Age: 30+
Yanıt: Lezzetli yemekler
Ve utanç verici bir şekilde yarı mamul ürünler satın alıyorum. Ne zaman pişirdiğimi hatırlamıyorum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
- Registered for: 2 years 2 months
- Gender: Erkek
- Orientation: heteroseksüel
- Age: 100+
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Lezzetli yemekler
dün hindi ciğerini kızarttım, çok lezzetli oldu. Ve yarın büyük olasılıkla pilav pişireceğim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 2 years 11 months
- Gender: Erkek
- Orientation: heteroseksüel
- Age: 50+
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
- Age: 54
Yanıt: Lezzetli yemekler
zamanınız ya da isteğiniz yok mu? Sitede biraz daha az ve her şey sizin için yoluna girecek!)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
- Gender: Dişi
- Orientation: heteroseksüel
- Age: 30+
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 2 years 11 months
- Gender: Erkek
- Orientation: heteroseksüel
- Age: 50+
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
- Age: 54
Yanıt: Lezzetli yemekler
Belki sizi biraz trollebilirim))) Ve Başbakan hâlâ kapalı (
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
- Gender: Dişi
- Orientation: heteroseksüel
- Age: 30+
Yanıt: Lezzetli yemekler
Sizin için troll sağlık, ama bu konuda değil Burada muhtemelen farklı tarifler olacak)))
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 2 years 2 months
- Gender: Erkek
- Orientation: heteroseksüel
- Age: 40+
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 2 years 11 months
- Gender: Erkek
- Orientation: heteroseksüel
- Age: 50+
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
- Age: 54
Yanıt: Lezzetli yemekler
1 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
İşte bu, işim bitti) Ve tarifler - belki bir şeyi beğenip kendim pişiririm)
1 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
ama önemi yok, ısı çok gerekli, fırın değilLala: ↑28 Mar 2023, 14:55 Lula kebab from domuz eti ve tavuk
nBu lezzetli ve sulu lula kebabı iki tür etten yapılır: domuz eti ve tavuk filetosu. Bu kombinasyon oldukça başarılı. Kıyılmış domuz eti yemeğe sululuk katar ve kıyma sığır filetosu kebabı daha yumuşak ve yumuşak hale getirir. Lula kebabı fırında pişirildiği için istediğiniz zaman masanızda görünebilir.
Ürünler
Mind domuz eti - 400 g
Mind tavuk (fileto) - 200 g Soğan - 350 g
Tuz - 2/3 çay kaşığı veya tadına göre
Öğütülmüş karabiber - tadına göre
Khmeli-suneli - 1 yığın çay kaşığı
Zeytin yağ - 15 ml (1 yemek kaşığı) + kıyma ile çalışmak için
Gerekli ürünler.
Lula kebabı hazırlamak için 400 gr domuz eti ve 200 gr tavuk filetodan kıyma hazırlayın. (Ben hazır kıyma ve fileto tavuk kullandım.)
Soğanları soyun ve çok küçük küpler halinde kesin.
Bir kasede iki tür kıyma ve soğanı birleştirin.
Şerbetçiotu-suneli, tuz ve öğütülmüş karabiberi ekleyin.
Ayrıca zeytinyağını da ekleyin.
Kıymayı soğan, tereyağı ve baharatlarla pürüzsüz hale gelinceye kadar iyice karıştırın ve bir tezgâh üzerinde veya tezgahta çırpın. 15 dakika boyunca bir kase. Kıymanın iyi yapışması ve şişlerin üzerinde kalması için bu gereklidir.
Bundan sonra kıymayı uygun bir kaba koyun, üzerini kapak veya streç filmle kapatıp 1 saat buzdolabında bekletin.
br/> Şişleri bu seferlik fırında yanmamaları için suda bekleterek kullanabilirsiniz.
Bir süre sonra fırını 200 dereceye ısıtın.
Ellerinizi yağlayın. zeytinyağını ekleyin ve kıymayı elinizle sıkıştırıp bir şişin üzerine uzatarak lula kebabını şekillendirin. Lula kebaplarını, suyunun akabileceği bir yer olması için bir tel ızgara veya fırın tepsisine yerleştirin. (Ben iki fırın tepsisi kullandım. Birini ters çevirdim ve her iki tarafı da olacak şekilde pişirme folyosu ile kapladım. Lula-kebapları üstüne koydum. Lula-kebaplarla dolu küçük fırın tepsisini büyük bir fırın tepsisine yerleştirdim - fazla suyu süzüldü.) Lula kebabını önceden 200 dereceye ısıtılmış fırında 20-30 dakika, kızarana kadar pişirin.
Ardından şişleri diğer tarafa çevirin ve yaklaşık olarak pişirin. 10-15 dakika daha.
Tüm kebapların her iki tarafı da eşit şekilde kahverengi olarak dağıtılmalıdır.
Domuz eti ve tavuktan yapılan Lulya kebabı hazır.
Afiyet olsun!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
- Gender: Dişi
- Orientation: heteroseksüel
- Age: 30+
Yanıt: Lezzetli yemekler
Tariflerinizi burada paylaşabilirsiniz. Favori tarifleriniz var mı?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 2 years 11 months
- Gender: Erkek
- Orientation: heteroseksüel
- Age: 50+
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
- Age: 54
Yanıt: Lezzetli yemekler
Bilmiyorum bile, tıpkı kadınları seçtiğim gibi her şeyi gözüme göre yapıyorum))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
- Gender: Dişi
- Orientation: heteroseksüel
- Age: 30+
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
- Registered for: 2 years 2 months
- Gender: Erkek
- Orientation: heteroseksüel
- Age: 100+
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Lezzetli yemekler
https://i.postimg.cc/7ZJ5HNR2/istockphoto-513792806-2048x2048.jpg
Ben de öyle düşünüyorum, ateş açın, çünkü Türkler her zaman kebap yerler dik durmak ve dönmek, çok lezzetli.
https://i.postimg.cc/7ZJ5HNR2/istockphoto-513792806-2048x2048.jpg
Last edited by Wolffr on 28 Mar 2023, 15:39, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
- Gender: Dişi
- Orientation: heteroseksüel
- Age: 30+
Yanıt: Lezzetli yemekler
Ты про кебаб пишешь, а ТС про люля-кебаб))) Это разные вещи)))Wolffr: ↑28 Mar 2023, 15:32Ben de öyle düşünüyorum, ateş açın, çünkü Türklerde kebap tezgâhları her zaman dik ve döner olur, çok lezzetlidir.ama önemli değil, fırına değil canlı ısıya ihtiyacınız var
https://i.postimg.cc/7ZJ5HNR2/istockphoto-513792806-2048x2048.jpg
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
- Registered for: 2 years 2 months
- Gender: Erkek
- Orientation: heteroseksüel
- Age: 100+
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
- Gender: Dişi
- Orientation: heteroseksüel
- Age: 30+
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
- Registered for: 2 years 2 months
- Gender: Erkek
- Orientation: heteroseksüel
- Age: 100+
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years
- Gender: Erkek
- Orientation: heteroseksüel
- Age: 40+
Yanıt: Lezzetli yemekler
Ve görevdeyken lahana ruloları pişirdim. Bazı mağazalarda son teslim tarihi geçti, kimse almadı, bu yüzden fiyatı düşürdüler, bir kerede birkaç kilo aldım
Fakat lahana rulolarını tek başına yemek hala pahalı, bu yüzden Pilav yaparken lahana rulolarına bir garnitür serptim: patates, pirinç, birçok şey denedim
En kötüsü patatesler, korku. Pirinçle sorun olmaz, sadece lahana rulolarının içinde pirinç var)
Ve bir şekilde içine biraz karabuğday döktüm - parmak yalayan bir yemek olduğu ortaya çıktı
Bunu daha önce kimse yapmamıştı :)

Fakat lahana rulolarını tek başına yemek hala pahalı, bu yüzden Pilav yaparken lahana rulolarına bir garnitür serptim: patates, pirinç, birçok şey denedim

En kötüsü patatesler, korku. Pirinçle sorun olmaz, sadece lahana rulolarının içinde pirinç var)
Ve bir şekilde içine biraz karabuğday döktüm - parmak yalayan bir yemek olduğu ortaya çıktı

Bunu daha önce kimse yapmamıştı :)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 2 years 11 months
- Gender: Dişi
- Orientation: heteroseksüel
- Age: 40+
- Age: 47
Yanıt: Lezzetli yemekler
Teşekkür ederim Marinka, geçenlerde bir lula istediğimi yazmıştım. Pişirmeye çalıştım ve pirzola olduğu ortaya çıktı. Yarın kesinlikle deneyeceğim. Kişniş, yeşillik, her türlü şey, biber falan ekledim. Tekrar teşekkürler.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 2 years 11 months
- Gender: Erkek
- Orientation: heteroseksüel
- Age: 50+
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
- Age: 54
Yanıt: Lezzetli yemekler
Her şey sıradan, basit yiyecekleri severim - barbekü ve bezelye lapası )) Kıyılmış pirzola, köfte fırında kendim pişiririm vb. Genel olarak etli))) Eşim özellikle yemek yaptığımda bunu seviyor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 2 years 11 months
- Gender: Dişi
- Orientation: heteroseksüel
- Age: 40+
- Age: 47
Yanıt: Lezzetli yemekler
Ben de et yiyen biriyim, belki henüz şişman değilim. Et olmadan doyamıyorum ama kocama biraz diyet çorbası ver (ve o bir şoför, 12 saat araba kullanıyor) ve başına bir tencere koyacak.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 30 Replies
- 1406 Views
-
Last post by Cock Yaşlı***
-
- 5 Replies
- 434 Views
-
Last post by Denach
-
- 6 Replies
- 483 Views
-
Last post by SERG!!