[quote=admin post_id=182714 time=1679657474 user_id=2] Bu kısıtlama yalnızca forumumuza yeni başlayan kullanıcılar içindir. Spam’den kaçınmak için [/quote] Spam’den kaçınmak için aynı mesajların gönderilmesini engelleyebilirsiniz. Ve her şey arka arkaya değil.
Kahretsin... Sana cevap bile veremiyorum 😂 😂😂 Şöyle savunma... Hiçbir şey
Bu kısıtlamayı zayıflatmak mümkün mü?
Spam gönderen biri değilim, aynı mesajları yazmıyorum, akın etmiyorum
ama çok bunaltıcı, dakikalarca beklemem gerekiyor
istiyorum kalbimin derinliklerinden sohbet etmek için oturup bekliyorum ve hatanın görünmemesi bittiğinde güncelleme yapıyorum :üzgünüm:
These users thanked the author marinochka kedisi for the post (total 2):
Bu kısıtlamayı zayıflatmak mümkün mü? Spam gönderen biri değilim, aynı mesajları yazmıyorum, akın etmiyorum ama çok bunaltıcı, dakikalarca beklemem gerekiyor istiyorum kalbimin derinliklerinden sohbet etmek için oturup bekliyorum ve hatanın görünmemesi bittiğinde güncelleme yapıyorum :üzgünüm:
Marinochka pisechka: ↑27 May 2023, 20:36
Bu kısıtlamayı zayıflatmak mümkün mü?
Spam gönderen değilim, aynı mesajları yazmıyorum, akın etmiyorum
ama çok boğucu, dakikalarca beklemem gerekiyor
Yürekten sohbet etmek istiyorum ve oturup bekleyip hatanın görünmesi sona erdiğinde güncelleme yapıyorum
Kabul ediyorum, bu kısıtlama nedeniyle sıradan yazışmaların da anlaşılmaz hale geldiği de sıklıkla oluyordu.
These users thanked the author Ders for the post (total 2):
[quote="Marinochka pisechka" post_id=207851 time=1685208969 user_id=18572] Bu kısıtlamayı zayıflatmak mümkün mü? Spam gönderen değilim, aynı mesajları yazmıyorum, akın etmiyorum ama çok boğucu, dakikalarca beklemem gerekiyor Yürekten sohbet etmek istiyorum ve oturup bekleyip hatanın görünmesi sona erdiğinde güncelleme yapıyorum [/quote] Kabul ediyorum, bu kısıtlama nedeniyle sıradan yazışmaların da anlaşılmaz hale geldiği de sıklıkla oluyordu.
Bu arada Erogen’de durum daha da kötü: orada trafik yeni gelenler için de son derece yavaş, bırakın yazmayı, konu girmek bile imkansız!
Öte yandan bu, çöp bulundurmamanın bedeli. siteye dökülüyor ve eğer varsa, çok hızlı bir şekilde oluşuyor.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Bu arada Erogen’de durum daha da kötü: orada trafik yeni gelenler için de son derece yavaş, bırakın yazmayı, konu girmek bile imkansız! Öte yandan bu, çöp bulundurmamanın bedeli. siteye dökülüyor ve eğer varsa, çok hızlı bir şekilde oluşuyor.
Hooligan Carrie: ↑28 May 2023, 01:35
Bu arada Erogen’de durum daha da kötü: oradaki trafik de yeni gelenler için son derece yavaş
İki- Erogen’in zaman emektarı, açıklayacağım: trafiği yavaşlatıyorlar, yeni gelenleri değil, ceza almış ve moderatörlerle tartışanları. Ama çok sert fren yapıyorlar. Ve eğer cezalar iptal edilirse ve erişime tekrar izin verilirse, bu "frenlemenin" moderatörle kişisel bir talepte çözülmesi gerekir (ve o da sizinle biraz dalga geçecektir). Yeni başlayanlar için, tüm işlevlere 5 mesajdan ve forumda bir haftadan sonra erişilebiliyor.
Evet, Hooligan Carrie, Erogen’den olduğun için seni şu konuyu incelemeye davet ediyorum: viewtopic.php?t=12031
[quote="Hooligan Carrie" post_id=207942 time=1685226929 user_id=18654] Bu arada Erogen’de durum daha da kötü: oradaki trafik de yeni gelenler için son derece yavaş [/quote] İki- Erogen’in zaman emektarı, açıklayacağım: trafiği yavaşlatıyorlar, yeni gelenleri değil, ceza almış ve moderatörlerle tartışanları. Ama çok sert fren yapıyorlar. Ve eğer cezalar iptal edilirse ve erişime tekrar izin verilirse, bu "frenlemenin" moderatörle kişisel bir talepte çözülmesi gerekir (ve o da sizinle biraz dalga geçecektir). Yeni başlayanlar için, tüm işlevlere 5 mesajdan ve forumda bir haftadan sonra erişilebiliyor.
Evet, [ref=#0000ff ] Hooligan Carrie[/ref], Erogen’den olduğun için seni şu konuyu incelemeye davet ediyorum: [url]https://forum.sexforum.top/ viewtopic.php?t=12031[/url]
HAYIR! Yeni başlayanlar için trafiği yavaşlatan şey budur! Ben ve erkeğim aynı IP’den giriş yapıyoruz. Erogen’de 2 ihlali olan bir aktivist. Tek bir ihlali olmayan bir acemiyim. Normal şekilde yükleniyor ve şikayet etmiyor. Giriş yaptığım anda her şey (( PM’lerin bile açılması birkaç dakika sürüyor. Konular da. Peki nasılmış?( Yöneticilere nereye yazacağımı bile bulamıyorum.
Çok fazla) Burada daha kolay, görünüşe göre burada kalacağım.)
Last edited by Zorba Carrie on 28 May 2023, 10:01, edited 1 time in total.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
HAYIR! Yeni başlayanlar için trafiği yavaşlatan şey budur! Ben ve erkeğim aynı IP’den giriş yapıyoruz. Erogen’de 2 ihlali olan bir aktivist. Tek bir ihlali olmayan bir acemiyim. Normal şekilde yükleniyor ve şikayet etmiyor. Giriş yaptığım anda her şey (( PM’lerin bile açılması birkaç dakika sürüyor. Konular da. Peki nasılmış?( Yöneticilere nereye yazacağımı bile bulamıyorum. Çok fazla) Burada daha kolay, görünüşe göre burada kalacağım.)
rynda: ↑28 May 2023, 09:58
Siz de buraya gelebilirsiniz, orada daha olgun insanlar var (link)
Cevap benim olmasa da yine de teşekkürler. Bu forumu biliyorum ama oraya gitmeye çalıştığımda kayıt işlemi işe yaramadı ve sonra tamamen ortadan kayboldu. Canlandı mı ne oldu?.. Önemli olan orada eserlerinin reklamını yaptıkları için yasaklanmamaları.
[quote=rynda post_id=207993 time=1685257127 user_id=4736] Siz de buraya gelebilirsiniz, orada daha olgun insanlar var (link) [/quote] Cevap benim olmasa da yine de teşekkürler. Bu forumu biliyorum ama oraya gitmeye çalıştığımda kayıt işlemi işe yaramadı ve sonra tamamen ortadan kayboldu. Canlandı mı ne oldu?.. Önemli olan orada eserlerinin reklamını yaptıkları için yasaklanmamaları.
Fag: ↑27 May 2023, 23:18
sıradan yazışmalar bu sınırlama nedeniyle anlaşılmaz bir hal aldı
Yeni başlayanlar kategorisinden mezun olana kadar bunların hepsi geçicidir. nAksi takdirde forum, sayacın hızlı bir şekilde artırılması adına gereksiz mesajlarla çok hızlı bir şekilde tıkanır.
[quote=Fag post_id=207926 time=1685218733 user_id=18358] sıradan yazışmalar bu sınırlama nedeniyle anlaşılmaz bir hal aldı [/quote] Yeni başlayanlar kategorisinden mezun olana kadar bunların hepsi geçicidir. nAksi takdirde forum, sayacın hızlı bir şekilde artırılması adına gereksiz mesajlarla çok hızlı bir şekilde tıkanır.
Hooligan Carrie: ↑28 May 2023, 09:47
hayır! Yeni başlayanlar için trafiği yavaşlatan şey budur! aynı IP’den giriş yapıyoruz, ben ve adamım. Erogen’de 2 ihlali olan bir aktivist. Tek bir ihlali olmayan bir acemiyim. Normal şekilde yükleniyor ve şikayet etmiyor. Giriş yaptığımda her şey
Aynı IP’den giriş yapıyorsunuz, sorun bu. Özellikle klonların açıkça yasak olduğu forumlara tek bir IP adresinden erişemezsiniz. Site, ikinci kullanıcının birincinin klonu olduğunu düşünüyor ve faaliyetlerini yavaşlatıyor. Ve Erogen yönetiminin klonlara karşı özel düşmanlığı göz önüne alındığında, HER İKİ hesabı da kaybetme riskiyle karşı karşıyasınız. Geleceğe farklı IP’lerden giriş yapın, işte bu kadar. Ancak şimdi ikinci hesapla ya neler olup bittiğini uzun süre açıklamak zorunda kalacaksınız ya da tamamen kaybedeceksiniz.
Baktım. Görünüşe göre 2022 sonbaharından önce orada olan her şey bakır bir leğenle kaplanmış. Aslında bu, eski bir isme sahip olsa da, yalnızca yeni bir forumdur.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 3):
[quote="Hooligan Carrie" post_id=207989 time=1685256478 user_id=18654] hayır! Yeni başlayanlar için trafiği yavaşlatan şey budur! [b]aynı IP’den[/b] giriş yapıyoruz, ben ve adamım. Erogen’de 2 ihlali olan bir aktivist. Tek bir ihlali olmayan bir acemiyim. Normal şekilde yükleniyor ve şikayet etmiyor. Giriş yaptığımda her şey [/quote] Aynı IP’den giriş yapıyorsunuz, sorun bu. Özellikle klonların açıkça yasak olduğu forumlara tek bir IP adresinden erişemezsiniz. Site, ikinci kullanıcının birincinin klonu olduğunu düşünüyor ve faaliyetlerini yavaşlatıyor. Ve Erogen yönetiminin klonlara karşı özel düşmanlığı göz önüne alındığında, HER İKİ hesabı da kaybetme riskiyle karşı karşıyasınız. Geleceğe farklı IP’lerden giriş yapın, işte bu kadar. Ancak şimdi ikinci hesapla ya neler olup bittiğini uzun süre açıklamak zorunda kalacaksınız ya da tamamen kaybedeceksiniz. [quote=rynda post_id=207993 time=1685257127 user_id=4736] buraya da gelebilirsiniz, orada daha olgun insanlar var https://4allforum.ru/ [/quote] Baktım. Görünüşe göre 2022 sonbaharından önce orada olan her şey bakır bir leğenle kaplanmış. Aslında bu, eski bir isme sahip olsa da, yalnızca yeni bir forumdur.
admin: ↑28 May 2023, 10:33
Yeni başlayanlar kategorisinden mezun olana kadar tüm bunlar geçicidir.
Aksi takdirde forum, sayacı hızla artırmak uğruna çok hızlı bir şekilde gereksiz mesajlarla dolup taşacaktır.
Ancak PM’deki yazışmalar, anladığım kadarıyla sayacı etkilemiyor. Bu nedenle, hile uğruna Başbakan’a su basmayacaklar
[quote=admin post_id=208010 time=1685259184 user_id=2] Yeni başlayanlar kategorisinden mezun olana kadar tüm bunlar geçicidir. Aksi takdirde forum, sayacı hızla artırmak uğruna çok hızlı bir şekilde gereksiz mesajlarla dolup taşacaktır. [/quote ] Ancak PM’deki yazışmalar, anladığım kadarıyla sayacı etkilemiyor. Bu nedenle, hile uğruna Başbakan’a su basmayacaklar
[quote=Fag post_id=208034 time=1685263929 user_id=18358] Fakat yazışmalar DM’de [/quote] DM’de [url=viewtopic .php?t=4356]yeni başlayanlar için[/url] bu, PM spam’ını önlemek için yapılır. Reklamların LAN’a makineli tüfek gibi çarptığı birkaç kez oldu.
admin: ↑28 May 2023, 12:35
PM’de yeni başlayanlar için bu PM spam’ını önlemek için yapılır. Reklamların LAN üzerinde makineli tüfek gibi gittiği birkaç kez oldu.
Bu durumda sınırlamayla ilgili hiçbir şikayetim yok
[quote=admin post_id=208063 time=1685266558 user_id=2] PM’de [url=viewtopic.php?t=4356]yeni başlayanlar için[/url] bu PM spam’ını önlemek için yapılır. Reklamların LAN üzerinde makineli tüfek gibi gittiği birkaç kez oldu. [/quote] Bu durumda sınırlamayla ilgili hiçbir şikayetim yok
Mesajlar arasındaki kısıtlama bir şeyler yazmayı bile caydırıyor. Konuyu okuyorsunuz ve birine veya diğerine yanıt vermek istiyorsunuz. Ve bekle. Buna göre ya yapın ya da başka bir sekmede açın, okumaya devam edin. Genel olarak çok garip bir karar.
These users thanked the author havlamak for the post (total 2):
Mesajlar arasındaki kısıtlama bir şeyler yazmayı bile caydırıyor. Konuyu okuyorsunuz ve birine veya diğerine yanıt vermek istiyorsunuz. Ve bekle. Buna göre ya yapın ya da başka bir sekmede açın, okumaya devam edin. Genel olarak çok garip bir karar.
Mesaj göndermeden önce neden bu zaman işkencesi?
Spam önleme için 20 saniye yeterli
Bu yarım saat ne kadar acımasız? Beklemekten yakında öleceğim *Bir zombi ifadesine ihtiyacım var
These users thanked the author Lisa24 for the post (total 3):
Mesaj göndermeden önce neden bu zaman işkencesi? *x) Spam önleme için 20 saniye yeterli Bu yarım saat ne kadar acımasız? Beklemekten yakında öleceğim *Bir zombi ifadesine ihtiyacım var
[quote=Lisa24 post_id=217142 time=1687294975 user_id=19112] Kendimi daha iyi hissetmedim! Daha iyi hissetmedim! [/quote] Daha iyi hissetmeme ne yardımcı olabilir?
RockstarAgency: ↑21 Jun 2023, 00:08
Kendimi daha iyi hissetmeme ne yardımcı olabilir?
Bu kışkırtıcı bir soru! *Parmaklarımı çırpıyorum ve [s]ama bu kesin değil
bir devrim yap, yöneticiyi değiştir! gönderi gönderme ve yeni gelenlere fikir verme zamanı. Belki burada kirli şeyler oluyor ve biz onları göremiyoruz bile.
These users thanked the author Lisa24 for the post (total 2):
[quote=RockstarAgency post_id=217145 time=1687295298 user_id=19007] Kendimi daha iyi hissetmeme ne yardımcı olabilir? [/quote]Bu kışkırtıcı bir soru! *Parmaklarımı çırpıyorum ve [s]ama bu kesin değil[/s] [spoiler]bir devrim yap, yöneticiyi değiştir! gönderi gönderme ve yeni gelenlere fikir verme zamanı. Belki burada kirli şeyler oluyor ve biz onları göremiyoruz bile.[/spoiler]
Lisa24: ↑21 Jun 2023, 00:14ir devrim gerçekleştirin! Yöneticiyi yerinden edin, gönderi gönderme süresini kısaltın ve yeni gelenlere fikir verin. Belki burada kirli işler yapılıyor ve biz bunları görmüyoruz bile.
Yöneticiden pislik toplayın, telefonunuza gönderin ve orada çıplak fotoğraflar görmeyi umarak onun gidip telefonunuzu kontrol etmesini bekleyin))
These users thanked the author RockstarAjansı for the post:
[quote=Lisa24 post_id=217147 time=1687295667 user_id=19112]ir devrim gerçekleştirin! Yöneticiyi yerinden edin, gönderi gönderme süresini kısaltın ve yeni gelenlere fikir verin. Belki burada kirli işler yapılıyor ve biz bunları görmüyoruz bile. [/quote] Yöneticiden pislik toplayın, telefonunuza gönderin ve orada çıplak fotoğraflar görmeyi umarak onun gidip telefonunuzu kontrol etmesini bekleyin))
RockstarAgency: ↑21 Jun 2023, 00:16
Yöneticinin pisliklerini toplayın, telefonunuza gönderin ve orada çıplak fotoğraflar görmeyi umarak onun gidip telefonunuzu kontrol etmesini bekleyin))
tümü eğer doğru anlamadıysam bozulabilir acele edip yatacağım bu üzücü notta
[quote=RockstarAgency post_id=217148 time=1687295765 user_id=19007] Yöneticinin pisliklerini toplayın, telefonunuza gönderin ve orada çıplak fotoğraflar görmeyi umarak onun gidip telefonunuzu kontrol etmesini bekleyin)) [/quote]tümü eğer doğru anlamadıysam bozulabilir *x) [s]acele edip yatacağım [/s] bu üzücü notta
[quote=Lisa24 post_id=217152 time=1687296120 user_id=19112] Gidip kendimi atacağım okoshka [/quote] Aşağı atla, aşağı atla, korkma Yağmur sessizce fısıldıyor ruhuma...)
[quote=korod post_id=217150 time=1687295996 user_id=10254] Lisa24, Lizok, o halde şimdilik PM’de sohbet edelim. [/quote]Siz de tahmin etmediniz neden? PM’de keskin nişancılar için aynı bekleme ve dayanıklılık eğitimi prensibi
korod: ↑19 Jun 2023, 21:57
Mesajlar arasındaki sınırlama bir şeyler yazmayı bile caydırıyor. Konuyu okuyorsunuz ve birine veya diğerine yanıt vermek istiyorsunuz. Ve bekle. Buna göre ya yapın ya da başka bir sekmede açın, okumaya devam edin. Genel olarak çok tuhaf bir karar.
İstediğiniz kadar iletişim kurun ve mümkün olduğunca değiştirin. Burada yalnızca özgürce okuyabilirsiniz.
[quote=korod post_id=216630 time=1687201058 user_id=10254] Mesajlar arasındaki sınırlama bir şeyler yazmayı bile caydırıyor. Konuyu okuyorsunuz ve birine veya diğerine yanıt vermek istiyorsunuz. Ve bekle. Buna göre ya yapın ya da başka bir sekmede açın, okumaya devam edin. Genel olarak çok tuhaf bir karar. [/quote] İstediğiniz kadar iletişim kurun ve mümkün olduğunca değiştirin. Burada yalnızca özgürce okuyabilirsiniz.
Ayrıca sık sık yazmıyorum, bu nedenle kısıtlamalar beni zorluyor, özellikle bazı fotoğrafların görünmemesi nedeniyle (ama bazı nedenlerden dolayı hepsi değil)
Ayrıca sık sık yazmıyorum, bu nedenle kısıtlamalar beni zorluyor, özellikle bazı fotoğrafların görünmemesi nedeniyle (ama bazı nedenlerden dolayı hepsi değil)
Kısıtlamanın çok uzun olduğuna katılıyorum. Bir seçenek olarak, ancak gerçek olup olmadığını bilmiyorumuygulayın: yeni başlayanlar için 1-2 dakikalık bir sınır belirleyin. AMA, eğer sel başlarsa, bu durumda acemi olmayan herhangi biri, spam gönderen kişinin herhangi bir mesaj göndermesini 10 dakika boyunca engelleyebilir.
Kısıtlamanın çok uzun olduğuna katılıyorum. Bir seçenek olarak, ancak [url=viewtopic.php?t=4364]gerçek olup olmadığını bilmiyorum[/url ]uygulayın: yeni başlayanlar için 1-2 dakikalık bir sınır belirleyin. AMA, eğer sel başlarsa, bu durumda acemi olmayan herhangi biri, spam gönderen kişinin herhangi bir mesaj göndermesini 10 dakika boyunca engelleyebilir.
Yeni başlayanlar için bir sonraki mesajı göndermeden ne kadar süre önce? Bilmek istiyorum yoksa gönderiyorum, bekleyip çalışıp çalışmayacağını merak ediyorum
Yeni başlayanlar için bir sonraki mesajı göndermeden ne kadar süre önce? Bilmek istiyorum yoksa gönderiyorum, bekleyip çalışıp çalışmayacağını merak ediyorum
Anonizasyon yapıyorum.😊
İnternette kızlarla tanışmaktan zaten korkuyorum. Neredeyse hepsi ya yaşlı, ya kompleksli, ya yaklaşık 12 yaşında kız, ya da “bukalemun” (kız profili altındaki erkekler)....
Last post
Hadi ama bu tür sitelerde yeterince güzel kız var. Sadece orada pek çok arkadaşım var ve çoğunlukla yabancılarla da olsa onlarla tanışıyorum.
Herkese selam. Kızlara hikayelerinizi anlatın. Bırakın da adamlar başlarını sallasınlar. :)
Last post
Ne kadar olduğu, nasıl ve nerede olduğu gibi aptalca sorular sordum;
muhtemelen en popüler olanıydı. erkekler böyle sorular sormayı severler. bu da kızları garip bir duruma sokuyor, ya onun ikinci...
Geldikten hemen sonra penisim çok hassaslaşıyor ve herhangi bir dokunuş gıdıklanıyormuş gibi geliyor. Sevgilim, oral seksten sonra ağzından çıkarmamayı, ama ben o cehennemi gıdıklanmadan kıvranıp...
Sevgili hanımlarımıza bir soru.
Birisi amınıza veya kıçınıza boşaldığında, spermi kendinizden sıkar mısınız, yıkar mısınız, mümkün olduğu kadar uzun süre içinizde mi tutarsınız, yoksa sadece nereye...
Last post
Tutmuyorum, hemen yutuyorum)) Kocam genelde ağzına boşalıyor :angel: