Ne de düğünden önce
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
- Registered for: 2 years 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Düğünden önce
inEski zamanlarda bu bir normdu ve neredeyse yazılı olmayan bir yasaydı, ancak ilerleme başladıkça her şey de değişti. Muhtemelen daha iyiydi, yargılayamam.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 1 month
Marinka, çok fazla konu yaratıyorsun. Zaten başımı döndürüyorsun
Acilen kalıcı bir sevgili bulman gerekiyor, aksi takdirde forumu terörize edeceksin

Acilen kalıcı bir sevgili bulman gerekiyor, aksi takdirde forumu terörize edeceksin

- These users thanked the author Yün for the post:
- |_nadiren_|
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 5 months

2 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
...ne düşündün?

2 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Bırak yazsın..her bakımdan daha iyi..yerel orospu çocukları ve sübyancılardan daha iyi!))) ))Marinka, çok fazla konu oluşturuyorsun. Zaten başımı döndürüyorsun![]()
Acilen kalıcı bir sevgili bulman gerekiyor, aksi takdirde forumu terörize edeceksin![]()
![]()

- These users thanked the author Tapkin for the post (total 3):
- Wolffr, İsveç125, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 1 month
Konuya gelecek olursak, insanların beden uyumsuzluğu nedeniyle altı ay sonra boşandıkları durumlar vardı
Bu nedenle, en az altı ay boyunca "girmek" yeterlidir. Peki ve birlikte yaşayın, ardından karakterlerinizi test edebilirsiniz.

Bu nedenle, en az altı ay boyunca "girmek" yeterlidir. Peki ve birlikte yaşayın, ardından karakterlerinizi test edebilirsiniz.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 2 months
Marinka, 21. yüzyıl için kötü bir fikir.
Biz bir tüketim toplumuyuz, geçmişin kalıntılarından oluşan bir toplum değil.
Ve düğünler bir zamanlar 12-13 yaşlarında oynanırdı, dolayısıyla orada artık olmaması garip olurdu " hayır-hayır", yani oldukça normal zamanlarda yaşıyoruz.
Ve düğünler bir zamanlar 12-13 yaşlarında oynanırdı, dolayısıyla orada artık olmaması garip olurdu " hayır-hayır", yani oldukça normal zamanlarda yaşıyoruz.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
- Sabrina Schwaltz, Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
Bolbol, çok güzel bir film olan "Sessiz Don"u izleyin ”, bu arada, bu düğünle ve ”görünüşle” ilgili. Öğretici bir film, ama şimdi bizim zamanımızda.... ah, ne büyük ilerleme...
Kimseye pipo, at ve eş vermeyeceğim!!!
Belki ben bir aptalım ve hayatta hiçbir şey anlamıyorum, ama bu tamamen benim görüşüm. Almanya’da yaşarken, kusura bakmayın p@ldoras, hayatımın geri kalanında bunlardan yeterince gördüm.
Bir zamanlar bize parlak ve iyi bir şey öğretildi, ama şimdi burada, 11 yaşımdan beri, cinsel ilişkiye girmeye başlıyorlar ve anaokulunda erkeklere kız olduklarını, kızların da erkek olduğunu öğretmeye başlıyorlar!!!

bu tamamen benim anlayışım ve görüşüm
Ne ne ne de... büyük olasılıkla düğünden önce seçtim. Bir kız, daha sonra kadın olacaktır, her şeyden önce gelecekteki çocuklarınızın annesi, evin hanımı, bu evin temizliği ve ruhun iç saflığıdır. ve her konuda müttefikin.
Kimseye pipo, at ve eş vermeyeceğim!!!
Belki ben bir aptalım ve hayatta hiçbir şey anlamıyorum, ama bu tamamen benim görüşüm. Almanya’da yaşarken, kusura bakmayın p@ldoras, hayatımın geri kalanında bunlardan yeterince gördüm.
Bir zamanlar bize parlak ve iyi bir şey öğretildi, ama şimdi burada, 11 yaşımdan beri, cinsel ilişkiye girmeye başlıyorlar ve anaokulunda erkeklere kız olduklarını, kızların da erkek olduğunu öğretmeye başlıyorlar!!!

bu tamamen benim anlayışım ve görüşüm
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Orientation: biseksüel
Aptal. Bu fikrimi zaten bir yerde dile getirmiştim ama tekrar edeceğim. Peki ya birbirinizden cinsel anlamda hoşlanmıyorsanız? Ve sen zaten bir gün ölmeye yemin ettin
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
- Serg_A
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years 7 months
Boşta çok soyut bir soru. Dünyada cinsel yaşamla ilgili pek çok inanç, öğreti ve inanış bulunmaktadır. Bir yerde, evlenene kadar iffeti korumaya değer, ancak "hastanedeki ortalama sıcaklığı" alırsanız, o zaman elbette hayır.
p.s. Bu arada Marinka, herhangi bir çalışma yazma şansın var mı? Ve konularınız bir şekilde çok hedefli)
Bu gerçeğin yalnızca yarısı. Bu yaşta soylular evlendi, köylüler (hem Rusya’da hem de Batı’da) biraz sonra evlendi. 16-18 yaş civarında. 21 yaşındaki bir kız "çok yaşlı" kabul ediliyordu, ancak onu çok erken evlendirmemeye çalıştılar - sonuçta, evlilikle birlikte babasının evini terk etti ve bu nedenle daha az işçi vardı.
Düğünden önce de. Bu fikri beğendin mi?
Boşta çok soyut bir soru. Dünyada cinsel yaşamla ilgili pek çok inanç, öğreti ve inanış bulunmaktadır. Bir yerde, evlenene kadar iffeti korumaya değer, ancak "hastanedeki ortalama sıcaklığı" alırsanız, o zaman elbette hayır.
p.s. Bu arada Marinka, herhangi bir çalışma yazma şansın var mı? Ve konularınız bir şekilde çok hedefli)
-
- En güçlü orgazm!
Axler, tezini sessizce yazıyor, işte bunlar ilginç konular ortaya çıkıyor!!!! :evet:
-
- ön sevişme
İşte bu, ben de buna benzer bir şey düşündüm. Burada iletişim kuruyoruz, açılıyoruz ve tüm yanıtlarımız bir psikiyatri dergisindeki bir makaledeki istatistiklere dönüşüyor :evet:
-
- En güçlü orgazm!
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
))) Ahah, ben yok artık daha fazla işin var) Bahar. Mevsimsel alevlenmeler.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
- Rtrc, Erkekler2024, aryamari, IDVS03082008
-
- En güçlü orgazm!
Sonnet 11. Shakespeare.
Güneşin altında hiçbir şey sonsuza kadar sürmez. Ama hayat
Nesillerin ölümsüz bayrak yarışı.
Bu hediyeye değer veriyorsan dostum,
Şüphe zehrini bir kenara atarak iz bırak.
Güzelliğin hayat veren bir akış olmasına izin verin
Zümrüdüanka kuşu gibi bir varis olduğunda yeniden doğacak
Ve sıradanlık sizi bypass edecek.
Ve böylece kötülük olmasına izin verilmez.
Aksi takdirde insanlığın sonu gelecek
ve yalnızca altmış yıl yaşayacak.
Doğaya şükürler olsun, sen onun tacısın, Irkın korunmasından siz sorumlusunuz.
Bilgeliğin mührü asla kurumasın,
Torunlarınıza aktarabildikleriniz!
Shakespeare’in yazdıklarından daha güzel bir şey söyleyemezsiniz!!!
bu iyi, hayatta olduğu anlamına geliyor!!!
Sonnet 11. Shakespeare.
Güneşin altında hiçbir şey sonsuza kadar sürmez. Ama hayat
Nesillerin ölümsüz bayrak yarışı.
Bu hediyeye değer veriyorsan dostum,
Şüphe zehrini bir kenara atarak iz bırak.
Güzelliğin hayat veren bir akış olmasına izin verin
Zümrüdüanka kuşu gibi bir varis olduğunda yeniden doğacak
Ve sıradanlık sizi bypass edecek.
Ve böylece kötülük olmasına izin verilmez.
Aksi takdirde insanlığın sonu gelecek
ve yalnızca altmış yıl yaşayacak.
Doğaya şükürler olsun, sen onun tacısın, Irkın korunmasından siz sorumlusunuz.
Bilgeliğin mührü asla kurumasın,
Torunlarınıza aktarabildikleriniz!
Shakespeare’in yazdıklarından daha güzel bir şey söyleyemezsiniz!!!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years
3 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Marina, test etmeden bedeni nasıl seçebilirsin?
3 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Örneğin Romeo ve Juliet’i ele alalım, onlar 14 ve 13 yaşındaydılarAxler: ↑22 Mar 2023, 11:23Bu gerçeğin yalnızca yarısı. Bu yaşta soylular evlendi, köylüler (hem Rusya’da hem de Batı’da) biraz sonra evlendi. 16-18 yaş civarında. 21 yaşındaki bir kız "çok yaşlı" kabul ediliyordu, ancak onu çok erken evlendirmemeye çalıştılar - sonuçta, evlilikle birlikte babasının evini terk etti ve bu nedenle daha az işçi vardı.Düğünden önce de. Bu fikri beğendin mi?
p.s. Bu arada Marinka, herhangi bir çalışma yazma şansın var mı? Çünkü temalarınız bir şekilde çok odaklanmış)
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
- Registered for: 2 years 6 months
Bir daha asla böyle evlenmeyeceğim. Ben zaten denedim) Partnerinizi her yönden en iyi şekilde tanıyabilmek için birlikte yaşamanın deneme süresi gerektiğini düşünüyorum, aksi takdirde evlilik ve boşanma olacaktır. En iyi durumda, birisi şimdilik birisine tahammül edecektir ve bu da zaman kaybıdır. Pragmatik olmalıyız.
-
- En güçlü orgazm!
birini kırdıysam özür dilerim
buna eskiden b@atstvo deniyordu. Çok haklı olduğumu söylemek istemiyorum ama bu ilkelere bağlı kalmaya çalışıyorum. İyi bir arkadaşıma biriyle birlikte olduğumu bile söylemeyeceğim ya da beklemeyeceğim, biriyle yaşadıklarım benimle birlikte ölecek! bize bu şekilde öğretildi.
- These users thanked the author Wolffr for the post (total 3):
- İsveç125, Serge12345, Evgen84
-
- En güçlü orgazm!
Yalnızca kaybedenler "zaferleriyle" övünür! Normal bir erkek (Evet, bu Natasha’yı tanıyorum, orada delikler var) demeyecek hem onu hem de kendisini rezil edecekWolffr: ↑22 Mar 2023, 14:15buna eskiden b@atstvo deniyordu. Çok haklı olduğumu söylemek istemiyorum ama bu ilkelere bağlı kalmaya çalışıyorum. İyi bir arkadaşıma biriyle birlikte olduğumu bile söylemeyeceğim ya da beklemeyeceğim, biriyle yaşadıklarım benimle birlikte ölecek! bize bu şekilde öğretildi.
-
- ön sevişme
Juliet böyle bir ailenin kızı. Ve okuyucu Juliet’i hemşire ve annesiyle yaptığı konuşma sırasında tanır (orijinal Leydi Capulet’te) Kont Paris hakkında - nişanlına. Doğal olarak evlilik doğası gereği tamamen politikti.
Çok fazla ayrıntı ve nüans olduğu açık, hangi ülkeden ve hangi tarihsel dönemden bahsettiğimizi netleştirmek gerekiyor, ancak ortalama olarak resim şu ana hatları taşıyordu:
for soylular:
sıradan insanlar için:
Yani. Peki sözlerimdeki çelişki nerede? Bunun sadece bir kurgu eseri olduğunu ve içinde anlatılan olayların tarihselliğinin sorgulanmaya devam ettiğini unutalım, ancak yine de - [u]soylu aileleri.
Juliet böyle bir ailenin kızı. Ve okuyucu Juliet’i hemşire ve annesiyle yaptığı konuşma sırasında tanır (orijinal Leydi Capulet’te) Kont Paris hakkında - nişanlına. Doğal olarak evlilik doğası gereği tamamen politikti.
Çok fazla ayrıntı ve nüans olduğu açık, hangi ülkeden ve hangi tarihsel dönemden bahsettiğimizi netleştirmek gerekiyor, ancak ortalama olarak resim şu ana hatları taşıyordu:
for soylular:
-
- En güçlü orgazm!
Sana karşı mı çıktım?Axler: ↑22 Mar 2023, 14:54Yani. Peki sözlerimdeki çelişki nerede? Bunun sadece bir kurgu eseri olduğunu ve içinde anlatılan olayların tarihselliğinin sorgulanmaya devam ettiğini unutalım, ancak yine de - [u]soylu aileleri.
for soylular:sıradan insanlar için:
-
- ön sevişme
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 4 months
Birçok kişi “nasıl deneyebilirim?” diye yazıyor. Tecrübeli bir kadınla evlendiğimi ve evlenmeden önce bunu denediğimi kendi tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim. Hem evlenmeden önce hem de yaklaşık üç yıl sonra her şey yolundaydı, nicelik, nitelik ve çeşitlilik. Ardından küçük resmi aşağı doğru takip edin. Yani "önceki" örnek herhangi bir rol oynamıyor. deneyimli kadın bir partnere olan ilgiyi kaybedebilir, tıpkı bir bakirenin alevlenmesi gibi, bu durdurulamaz)) asıl mesele aşktır 
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
Eğer 15 yaşındaysa. Tamamen ne - ne de
Eğer 25 yaşında bu aptalcaysa, herkes denemek isteyecektir.
Bu tamamen kızın kaç yaşında evleneceğiyle alakalı.
Eğer 15 yaşındaysa. Tamamen ne - ne de
Eğer 25 yaşında bu aptalcaysa, herkes denemek isteyecektir.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
80’li yıllarda Ermenistan’da uluslararası bir kampa gittim ve orada çok güzel bir Ermeni kadınla tanıştım. Birbirimizi daha sonra göremeyeceğimize dair duygular, tutku ve anlayış. Ama bana düğünden önce hiçbir şeyleri olmadığını ve bunu bana kıçımdan verdiğini söyledi. Ve onu kullanma yeteneğine bakılırsa, bunun ilk sefer olmadığı açıktı.
- These users thanked the author İskender for the post:
- Vik.ruba80
-
- ön sevişme
Alesander, yaygın bir uygulamadır, ancak bana gelince - yani tam oyun. Tamam, eğer seks istiyorsan, yap. Ama hayır, bazıları ’Bunu kıçına vereceğim, ağzına alacağım ama teknik olarak ben tertemiz bir bakireyim’ diyor. Aptallık, kahretsin!
Hayır, bazı çok uzak köylerde veya köylerde ilk düğün gecesinden sonra hala kanla kaplı çarşafları herkesin görmesi için asabildiklerini anlıyorum, ancak yine de bu nispeten nadir bir durum. Ancak "teknik bakirelerin" sayısı azalmıyor
Hayır, bazı çok uzak köylerde veya köylerde ilk düğün gecesinden sonra hala kanla kaplı çarşafları herkesin görmesi için asabildiklerini anlıyorum, ancak yine de bu nispeten nadir bir durum. Ancak "teknik bakirelerin" sayısı azalmıyor

- These users thanked the author Aksler for the post (total 2):
- Arianna, Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
-
- ön sevişme
Temeller temeldir ama bu mantık katmaz. Ya bakiresin ya da normal şekilde sevişebilirsin. Ve sonra bazı yarım ölçüler
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
nGerisi ayrıntılardır.
Şartlar yerine getirildi)))))) )Alesander: ↑22 Mar 2023, 16:49 80’lerde Ermenistan’da uluslararası bir kampa gittim ve orada çok güzel bir Ermeni kadınla tanıştım. Birbirimizi daha sonra göremeyeceğimize dair duygular, tutku ve anlayış. Ama bana düğünden önce hiçbir şeyleri olmadığını ve bunu bana kıçımdan verdiğini söyledi. Ve kullanma becerisine bakılırsa bunun ilk sefer olmadığı açıktı.
nGerisi ayrıntılardır.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 8 months
Aptalca fikir, tecrübesiz iki insanın düğün gecelerini nasıl yaşadığını hayal bile edemiyorum
- These users thanked the author Anne for the post (total 3):
- Bay Hamsterrr, Yün, Dimon_ya
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 10 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 8 months
Bir kızın bakire olup olmadığının nasıl kontrol edileceğine dair bu seriden. Penisine yeşil boya sür ve şaşırırsa soru sor, başkalarını nerede gördün?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
en önemli tutkudur! Bu, genel olarak en güçlü içgüdülerden biridir! Ve onunla savaşmanın faydası yok!!!
Fikir lüks olabilir. Ama hayat değil! Çünkü insan tutkulara tabi bir yaratıktır. Ve seks
en önemli tutkudur! Bu, genel olarak en güçlü içgüdülerden biridir! Ve onunla savaşmanın faydası yok!!!

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Registered for: 2 years 11 months
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Nedense sadece bekaret hakkında yazdılar ama boşanmış insanları ele alırsanız, onların zaten deneyimleri var ve şimdi ikinci bir evlilik planlıyorlar. Ya böyle bir durumda, düğünden önce hayır, hayır?)))
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- aryamari, Vik.ruba80
-
- En güçlü orgazm!
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Konu neden farklı? İlişkiyi resmileştirdik ve şimdi hemen seks yapıyoruz)))
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- aryamari, Vik.ruba80
-
- En güçlü orgazm!
Marinka, görüyorsunuz ki duvar kağıdı Aile hayatı geçmiş, boşanmış ve sonrasında her iki tarafta da ihtiyatlı davranmaya başlamıştır. Herkesin tüm yaraları iyileştirmesi zaman alır.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!