Forumu okudum ve hikayemi paylaşmaya karar verdim.
Annem cephede hep zayıftı, babam çalışırken biz ikimiz sürekli farklı ülkelere tatile giderdik.
Özellikle Türkiye ve Abhazya’da çok eğlenceliydi. Yerel sakinler bal gibi yetişkin sarışına akın etti. Üstelik 18’den 60’a
Nazik adamlar annemi ve beni neredeyse zorla sarhoşluğa, sarhoşluğa sürüklediler çöp kutusuna. Bazıları onunla dans etti, sonra onu tuvalete veya bazı dolaplara sürüklemeye çalıştı; bazıları bunu başardı, bazıları ise hiçbir şey anlamadığımı düşünerek dikkatimi dağıttı. Ama bana komik bile geldi))
Babama bile üzüldüm ama annemin hâlâ nispeten genç ve kesinlikle güzel olduğunu anladım ve eğlenmesine izin verdim.
Yalnızca bir kez, birkaç Abhaz onu tamamen sarhoş halde bir kulüpte arabaya sürüklemeye çalıştığında müdahale etmek zorunda kaldı.
İlginç anılar.
These users thanked the author AndyAndy for the post (total 4):
Forumu okudum ve hikayemi paylaşmaya karar verdim. Annem cephede hep zayıftı, babam çalışırken biz ikimiz sürekli farklı ülkelere tatile giderdik. Özellikle Türkiye ve Abhazya’da çok eğlenceliydi. Yerel sakinler bal gibi yetişkin sarışına akın etti. Üstelik 18’den 60’a😂 Nazik adamlar annemi ve beni neredeyse zorla sarhoşluğa, sarhoşluğa sürüklediler çöp kutusuna. Bazıları onunla dans etti, sonra onu tuvalete veya bazı dolaplara sürüklemeye çalıştı; bazıları bunu başardı, bazıları ise hiçbir şey anlamadığımı düşünerek dikkatimi dağıttı. Ama bana komik bile geldi)) Babama bile üzüldüm ama annemin hâlâ nispeten genç ve kesinlikle güzel olduğunu anladım ve eğlenmesine izin verdim. Yalnızca bir kez, birkaç Abhaz onu tamamen sarhoş halde bir kulüpte arabaya sürüklemeye çalıştığında müdahale etmek zorunda kaldı. İlginç anılar.
AndyAndy: ↑19 Mar 2023, 21:27
Forumu okudum ve hikayeyi paylaşmaya karar verdim.
Annem cephede hep zayıftı, babam çalışırken biz ikimiz sürekli farklı ülkelere tatile giderdik.
Özellikle Türkiye ve Abhazya’da çok eğlenceliydi. Yerel sakinler bal gibi yetişkin sarışına akın etti. Üstelik 18’den 60’a
Nazik adamlar annemi ve beni neredeyse zorla sarhoşluğa, sarhoşluğa sürüklediler çöp kutusuna. Bazıları onunla dans etti, sonra onu tuvalete veya bazı dolaplara sürüklemeye çalıştı; bazıları bunu başardı, bazıları ise hiçbir şey anlamadığımı düşünerek dikkatimi dağıttı. Ama bana komik bile geldi))
Babama bile üzüldüm ama annemin hâlâ nispeten genç ve kesinlikle güzel olduğunu anladım ve eğlenmesine izin verdim.
Yalnızca bir kez, birkaç Abhaz onu tamamen sarhoş halde bir kulüpte arabaya sürüklemeye çalıştığında müdahale etmek zorunda kaldı.
İlginç anılar.
[quote=AndyAndy post_id=180837 time=1679250470 user_id=15455] Forumu okudum ve hikayeyi paylaşmaya karar verdim. Annem cephede hep zayıftı, babam çalışırken biz ikimiz sürekli farklı ülkelere tatile giderdik. Özellikle Türkiye ve Abhazya’da çok eğlenceliydi. Yerel sakinler bal gibi yetişkin sarışına akın etti. Üstelik 18’den 60’a😂 Nazik adamlar annemi ve beni neredeyse zorla sarhoşluğa, sarhoşluğa sürüklediler çöp kutusuna. Bazıları onunla dans etti, sonra onu tuvalete veya bazı dolaplara sürüklemeye çalıştı; bazıları bunu başardı, bazıları ise hiçbir şey anlamadığımı düşünerek dikkatimi dağıttı. Ama bana komik bile geldi)) Babama bile üzüldüm ama annemin hâlâ nispeten genç ve kesinlikle güzel olduğunu anladım ve eğlenmesine izin verdim. Yalnızca bir kez, birkaç Abhaz onu tamamen sarhoş halde bir kulüpte arabaya sürüklemeye çalıştığında müdahale etmek zorunda kaldı. İlginç anılar. [/quote]
Marinka: ↑19 Mar 2023, 21:38
Abhazya’da nerelerde bulundunuz?
Genellikle Sohum, Gagra, Pitsundra gibi popüler yerlerde. Kaleyi, manastırı, her türlü geziyi ve elbette Ritsa’yı ziyaret ettik Her türlü kafeye vb. Rahatlamak için ilginç bir yer ama kadınlar çok fazla ilgi görüyor ve yerel alkol ve yiyecekler konusunda daha dikkatli olmaları gerekiyor.
İnsanlar arkadaş canlısı ama yine de sizi ilk kez görmüyorlarsa.
Soçi - Abhazya standart rotasındayız.
Ama annemin orada bir sürü arkadaşı var.
These users thanked the author AndyAndy for the post:
[quote=Marinka post_id=180843 time=1679251118 user_id=12161] Abhazya’da nerelerde bulundunuz? [/quote] Genellikle Sohum, Gagra, Pitsundra gibi popüler yerlerde. Kaleyi, manastırı, her türlü geziyi ve elbette Ritsa’yı ziyaret ettik ❤️🩹 Her türlü kafeye vb. Rahatlamak için ilginç bir yer ama kadınlar çok fazla ilgi görüyor ve yerel alkol ve yiyecekler konusunda daha dikkatli olmaları gerekiyor. İnsanlar arkadaş canlısı ama yine de sizi ilk kez görmüyorlarsa. Soçi - Abhazya standart rotasındayız. Ama annemin orada bir sürü arkadaşı var.
Marinka: ↑19 Mar 2023, 21:38
Abhazya’da nerelerde bulundunuz?
Genellikle Sohum, Gagra, Pitsundra gibi popüler yerlerde. Kaleyi, manastırı, her türlü geziyi ve elbette Ritsa’yı ziyaret ettik Her türlü kafeye vb. Rahatlamak için ilginç bir yer ama kadınlar çok fazla ilgi görüyor ve yerel alkol ve yiyecekler konusunda daha dikkatli olmaları gerekiyor.
İnsanlar arkadaş canlısı ama yine de sizi ilk kez görmüyorlarsa.
Soçi - Abhazya standart rotasındayız.
Ama annemin orada birçok arkadaşı var.
Birkaç yıl önce Abhazya’daydım. Orada resmen bir yıkım var. Orada durumun iyi olduğunu söylüyorlar ama görünüşe göre bu uzun zaman önceydi. Hangi yılları tarif ediyorsunuz?
[quote=AndyAndy post_id=180848 time=1679251890 user_id=15455] [quote=Marinka post_id=180843 time=1679251118 user_id= 12161] Abhazya’da nerelerde bulundunuz? [/quote] Genellikle Sohum, Gagra, Pitsundra gibi popüler yerlerde. Kaleyi, manastırı, her türlü geziyi ve elbette Ritsa’yı ziyaret ettik ❤️🩹 Her türlü kafeye vb. Rahatlamak için ilginç bir yer ama kadınlar çok fazla ilgi görüyor ve yerel alkol ve yiyecekler konusunda daha dikkatli olmaları gerekiyor. İnsanlar arkadaş canlısı ama yine de sizi ilk kez görmüyorlarsa. Soçi - Abhazya standart rotasındayız. Ama annemin orada birçok arkadaşı var. [/quote]
Birkaç yıl önce Abhazya’daydım. Orada resmen bir yıkım var. Orada durumun iyi olduğunu söylüyorlar ama görünüşe göre bu uzun zaman önceydi. Hangi yılları tarif ediyorsunuz?
Marinka: ↑19 Mar 2023, 21:56
Birkaç yıl önce Abhazya’daydım. Orada resmen bir yıkım var. Orada durumun iyi olduğunu söylüyorlar ama görünüşe göre bu uzun zaman önceydi. Hangi yılları anlatıyorsun?
1989 yılında ilk eşimle birlikteydim. Orası çok iyiydi. Pitsunda’daydık. Artık birçok kişiden oraya gitmemenin daha iyi olduğunu duydum. Orada durumun ne kadar kötü olduğunu bilmiyorum.
[quote=Marinka post_id=180850 time=1679252179 user_id=12161] Birkaç yıl önce Abhazya’daydım. Orada resmen bir yıkım var. Orada durumun iyi olduğunu söylüyorlar ama görünüşe göre bu uzun zaman önceydi. Hangi yılları anlatıyorsun? [/quote] 1989 yılında ilk eşimle birlikteydim. Orası çok iyiydi. Pitsunda’daydık. Artık birçok kişiden oraya gitmemenin daha iyi olduğunu duydum. Orada durumun ne kadar kötü olduğunu bilmiyorum.
Birkaç yıl önce Abhazya’daydım. Orada resmen bir yıkım var. Orada durumun iyi olduğunu söylüyorlar ama görünüşe göre bu uzun zaman önceydi. Hangi yılları anlatıyorsun?
1989 yılında ilk eşimle birlikteydim. Orası çok iyiydi. Artık oraya gitmeye gerek olmadığını duydum.
[quote="Andrey Lukashov" post_id=180854 time=1679252385 user_id=9120] [quote=Marinka post_id= 180850 time=1679252179 user_id=12161] Birkaç yıl önce Abhazya’daydım. Orada resmen bir yıkım var. Orada durumun iyi olduğunu söylüyorlar ama görünüşe göre bu uzun zaman önceydi. Hangi yılları anlatıyorsun? [/quote] 1989 yılında ilk eşimle birlikteydim. Orası çok iyiydi. Artık oraya gitmeye gerek olmadığını duydum. [/quote]
birkaç yıl önce Abhazya’daydı. Orada resmen bir yıkım var. Orada durumun iyi olduğunu söylüyorlar ama görünüşe göre bu uzun zaman önceydi. Hangi yılları tanımlıyorsunuz?
Şu an 23 yaşındayım, sonra 17-18-19 yaşlarındaydım, farklı yıllarda.
Evet, yıkım var ve tehlikeler var, evet ama Soçi’den sonra bile yeterince eğlence vardı; fiyatlar ucuzdu. Daha sonra hizmetin elbette çok daha iyi olduğu ancak fiyatların farklı olduğu Avrupa’ya gittik.
Yalnız mı gittiniz? Yerel müdahaleleri beğendiniz mi?
[quote=Marinka post_id=180850 time=1679252179 user_id=12161] birkaç yıl önce Abhazya’daydı. Orada resmen bir yıkım var. Orada durumun iyi olduğunu söylüyorlar ama görünüşe göre bu uzun zaman önceydi. Hangi yılları tanımlıyorsunuz? [/quote] Şu an 23 yaşındayım, sonra 17-18-19 yaşlarındaydım, farklı yıllarda. Evet, yıkım var ve tehlikeler var, evet ama Soçi’den sonra bile yeterince eğlence vardı; fiyatlar ucuzdu. Daha sonra hizmetin elbette çok daha iyi olduğu ancak fiyatların farklı olduğu Avrupa’ya gittik. Yalnız mı gittiniz? Yerel müdahaleleri beğendiniz mi?😃
birkaç yıl önce Abhazya’daydı. Orada resmen bir yıkım var. Orada durumun iyi olduğunu söylüyorlar ama görünüşe göre bu uzun zaman önceydi. Hangi yılları tanımlıyorsunuz?
Şu an 23 yaşındayım, sonra 17-18-19 yaşlarındaydım, farklı yıllarda.
Evet, yıkım var ve tehlikeler var, evet ama Soçi’den sonra bile yeterince eğlence vardı; fiyatlar ucuzdu. Daha sonra hizmetin elbette çok daha iyi olduğu ancak fiyatların farklı olduğu Avrupa’ya gittik.
Yalnız mı gittiniz? Yerel müdahaleleri beğendiniz mi?
n
Orada atmosfer iç karartıcı, İtalya’da ne tür mücadeleler var, evet oraya geçişe izin vermiyorlar)))
[quote=AndyAndy post_id=180857 time=1679252580 user_id=15455] [quote=Marinka post_id=180850 time=1679252179 user_id= 12161] birkaç yıl önce Abhazya’daydı. Orada resmen bir yıkım var. Orada durumun iyi olduğunu söylüyorlar ama görünüşe göre bu uzun zaman önceydi. Hangi yılları tanımlıyorsunuz? [/quote] Şu an 23 yaşındayım, sonra 17-18-19 yaşlarındaydım, farklı yıllarda. Evet, yıkım var ve tehlikeler var, evet ama Soçi’den sonra bile yeterince eğlence vardı; fiyatlar ucuzdu. Daha sonra hizmetin elbette çok daha iyi olduğu ancak fiyatların farklı olduğu Avrupa’ya gittik. Yalnız mı gittiniz? Yerel müdahaleleri beğendiniz mi?😃 [/quote] n Orada atmosfer iç karartıcı, İtalya’da ne tür mücadeleler var, evet oraya geçişe izin vermiyorlar)))
Marinka: ↑19 Mar 2023, 22:06
Orada iç karartıcı bir atmosfer var, İtalya’da ne tür müdahaleler var, evet oraya geçişe izin vermiyorlar)))
Peki , Arkadaşların var mı bilmiyorum, eğlenmene gerçekten yardımcı olabilirler!
Biz de İtalya’daydık ama yalnızca iki veya daha fazla geziye çıktık. Ama orada zaten babasının yanında.
[quote=Marinka post_id=180860 time=1679252817 user_id=12161] Orada iç karartıcı bir atmosfer var, İtalya’da ne tür müdahaleler var, evet oraya geçişe izin vermiyorlar))) [/quote] Peki , Arkadaşların var mı bilmiyorum, eğlenmene gerçekten yardımcı olabilirler! Biz de İtalya’daydık ama yalnızca iki veya daha fazla geziye çıktık. Ama orada zaten babasının yanında.
Marinka: ↑19 Mar 2023, 22:06
Orada iç karartıcı bir atmosfer var, İtalya’da ne tür müdahaleler var, evet oraya geçişe izin vermiyorlar)))
Bilmiyorum, eğer orada arkadaşlarınız varsa, eğlenmenize gerçekten yardımcı olabilirler!
Biz de İtalya’daydık ama yalnızca iki veya daha fazla geziye çıktık. Ama ben zaten babamla birlikte oradayım.
Orada hiç arkadaşım yok. Ama birbirimizi tanımamız uzun sürmeyecek.
[quote=AndyAndy post_id=180862 time=1679252932 user_id=15455] [quote=Marinka post_id=180860 time=1679252817 user_id= 12161] Orada iç karartıcı bir atmosfer var, İtalya’da ne tür müdahaleler var, evet oraya geçişe izin vermiyorlar))) [/quote] Bilmiyorum, eğer orada arkadaşlarınız varsa, eğlenmenize gerçekten yardımcı olabilirler! Biz de İtalya’daydık ama yalnızca iki veya daha fazla geziye çıktık. Ama ben zaten babamla birlikte oradayım. [/quote]
Orada hiç arkadaşım yok. Ama birbirimizi tanımamız uzun sürmeyecek.
Marinka: ↑19 Mar 2023, 22:11
Orada hiç arkadaşım yok. Ancak birbirimizi tanımamız uzun sürmeyecek.
Kesinlikle bu kadar!
19 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
1989 yılında ilk eşimle birlikteydim. Orası çok iyiydi. Pitsunda’daydık. Artık birçok kişiden oraya gitmemenin daha iyi olduğunu duydum. Orada her şeyin ne kadar kötü olduğunu bilmiyorum.
Her yerde artılar ve eksiler var. Ancak güvenliğe kesinlikle uyulmalıdır.
Bize turistlerin çalındığına dair korkutucu hikayeler anlatıldı ama bu saçmalık
[quote=Marinka post_id=180865 time=1679253077 user_id=12161] Orada hiç arkadaşım yok. Ancak birbirimizi tanımamız uzun sürmeyecek. [/quote] Kesinlikle bu kadar!😂
[size=85][ color=green]19 dakika 50 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote="Andrey Lukashov " post_id=180854 time=1679252385 user_id=9120 ] 1989 yılında ilk eşimle birlikteydim. Orası çok iyiydi. Pitsunda’daydık. Artık birçok kişiden oraya gitmemenin daha iyi olduğunu duydum. Orada her şeyin ne kadar kötü olduğunu bilmiyorum. [/quote] Her yerde artılar ve eksiler var. Ancak güvenliğe kesinlikle uyulmalıdır. Bize turistlerin çalındığına dair korkutucu hikayeler anlatıldı ama bu saçmalık😂
Annenin istismar edilmesi hoşuna gitti sanırım? Üstelik çöpte lehimlediklerini söylüyorsunuz. Ve vücudunun dinlenmesine izin verdi ve kendisi de olup bitenlerden zevk mi aldı?
Annenin istismar edilmesi hoşuna gitti sanırım? Üstelik çöpte lehimlediklerini söylüyorsunuz. Ve vücudunun dinlenmesine izin verdi ve kendisi de olup bitenlerden zevk mi aldı?
[quote=AndyAndy post_id=180868 time=1679254442 user_id=15455] Bize turistlerin çalındığına dair korkutucu hikayeler anlatıldı, ama bu saçmalık [/quote] Bu tür korkutucu hikayeler genellikle masaldır), aynı zamanda hakkında birçok şey uydururlar Dağıstan ama aslında harika bir yer
LustFromBeyond: ↑19 Mar 2023, 22:38
Anladığım kadarıyla annenizin istismar edilmesi hoşunuza gitti mi? Üstelik çöpte lehimlediklerini söylüyorsunuz. Ve onun vücudunu dinlendirdi ve kendisi de olup bitenlerden keyif mi aldı?
Bir dinlenmeydi ve eğlenceliydi) Düşünmedim ondan faydalandıklarını anladım, bunu benim de istediğimi anladım.
Elbette yaptım ama aşırıya kaçmamak için durumu kontrol etmeye çalıştım
These users thanked the author AndyAndy for the post:
[quote=LustFromBeyond post_id=180877 time=1679254714 user_id=9845] Anladığım kadarıyla annenizin istismar edilmesi hoşunuza gitti mi? Üstelik çöpte lehimlediklerini söylüyorsunuz. Ve onun vücudunu dinlendirdi ve kendisi de olup bitenlerden keyif mi aldı? [/quote] Bir dinlenmeydi ve eğlenceliydi) Düşünmedim ondan faydalandıklarını anladım, bunu benim de istediğimi anladım. Elbette yaptım ama aşırıya kaçmamak için durumu kontrol etmeye çalıştım
LustFromBeyond: ↑19 Mar 2023, 22:38
Annenizin istismar edilmesinden hoşlandığınızı anlıyorum. Üstelik çöpte lehimlediklerini söylüyorsunuz. Ve onun vücudunu dinlendirdi ve kendisi de olup bitenlerden keyif mi aldı?
Bir dinlenmeydi ve eğlenceliydi) Düşünmedim ondan faydalandıklarını anladım, bunu benim de istediğimi anladım.
Elbette yaptım ama aşırıya kaçmamak için durumu kontrol etmeye çalıştım
Peki bunu nasıl başardın? durumu kontrol etmek?)))
[quote=AndyAndy post_id=180880 time=1679255204 user_id=15455] [quote=LustFromBeyond post_id=180877 time=1679254714 user_id= 9845] Annenizin istismar edilmesinden hoşlandığınızı anlıyorum. Üstelik çöpte lehimlediklerini söylüyorsunuz. Ve onun vücudunu dinlendirdi ve kendisi de olup bitenlerden keyif mi aldı? [/quote] Bir dinlenmeydi ve eğlenceliydi) Düşünmedim ondan faydalandıklarını anladım, bunu benim de istediğimi anladım. Elbette yaptım ama aşırıya kaçmamak için durumu kontrol etmeye çalıştım [/quote]
Peki bunu nasıl başardın? durumu kontrol etmek?)))
[quote=Marinka post_id=180889 time=1679255899 user_id=12161] Peki durumu nasıl kontrol altına aldınız?))) [/quote] En azından onun yabancı şirketlerle gitmesine izin vermediniz))
[quote=AndyAndy post_id=180912 time=1679257704 user_id=15455] [quote=Marinka post_id=180889 time=1679255899 user_id= 12161] Peki durumu nasıl kontrol altına aldınız?))) [/quote] En azından onun gitmesine izin vermediniz. tuhaf şirketler)) n[/quote]
[quote=Bay.hamsterrr post_id=180930 time=1679258898 user_id= 15742] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], burada burada yazarın görevi teorisyenleri uygulayıcılardan ayırmaktır 😁 [/quote]
Neden ayrı?))) Dinlenmek, hem ruhu hem bedeni dinlendirmek lazım)))
[quote=Bay.hamsterrr post_id=180937 time=1679259602 user_id= 15742] [quote=Marinka post_id=180932 time =1679259082 user_id=12161] [alıntı =Mr.hamsterrr post_id=180930 time=1679258898 user_id=15742] [ref=#bf0000]Marinka[/ ref], burada yazarın görevi teorisyenleri uygulayıcılardan ayırmaktır 😁 [/quote]
Neden ayrı?)))) Dinlen, hem ruhunu hem de bedenini dinlenmeye ihtiyacın var))) [/quote] nAma bu bir annenin görevi, şefkatli oğlunu nasıl sikip atacağı 😁 [/quote ]
Muhtemelen hepsi çok ilgililer))) İki oğlum var. Gençler de)))
Marinka: ↑20 Mar 2023, 00:05
Muhtemelen hepsi çok ilgililer))) İki oğlum var. Gençler de)))
Bilmiyorum, bilmiyorum) aynı zamanda hangi gruplarla takıldığınızı da takip ediyorlar mı?)
n40 saniye sonra gönderildi: Marinka, kaç yaşındasın? Boş soru için özür dilerim)
[quote=Marinka post_id=180940 time=1679259951 user_id=12161] Muhtemelen hepsi çok ilgililer))) İki oğlum var. Gençler de))) [/quote] Bilmiyorum, bilmiyorum) aynı zamanda hangi gruplarla takıldığınızı da takip ediyorlar mı?) n[size=85][color=green] 40 saniye sonra gönderildi: [/color][/size] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], kaç yaşındasın? Boş soru için özür dilerim)
Marinka: ↑20 Mar 2023, 00:05
Muhtemelen hepsi çok ilgililer)))) İki oğlum var . Gençler de)))
Bilmiyorum, bilmiyorum) aynı zamanda hangi gruplarla takıldığınızı da takip ediyorlar mı?)
n40 saniye sonra gönderildi: Marinka, kaç yaşındasın? Uygunsuz soru için özür dilerim)
30 yaşındayım
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote=Bay.hamsterrr post_id=180942 time=1679260247 user_id= 15742] [quote=Marinka post_id=180940 time =1679259951 user_id=12161] Muhtemelen hepsi çok ilgililer)))) İki oğlum var. Gençler de))) [/quote] Bilmiyorum, bilmiyorum) aynı zamanda hangi gruplarla takıldığınızı da takip ediyorlar mı?) [/quote]
Evet, kim bilir?))) Belki izliyorlardır)))
[size=85][color=green]42 saniye sonra gönderildi:[/color ][/size] [quote=Mr.hamsterrr post_id=180942 time=1679260287 user_id=15742] [quote=Marinka post_id=180940 time=1679259951 user_id=12161] Muhtemelen hepsi çok ilgililer)))) İki oğlum var . Gençler de))) [/quote] Bilmiyorum, bilmiyorum) aynı zamanda hangi gruplarla takıldığınızı da takip ediyorlar mı?) n[size=85][color=green] 40 saniye sonra gönderildi: [/color][/size] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], kaç yaşındasın? Uygunsuz soru için özür dilerim) [/quote]
[quote=Marinka post_id=180943 time=1679260329 user_id=12161] [quote=Bay.hamsterrr post_id=180942 time =1679260247 user_id=15742] [quote=Marinka post_id=180940 time=1679259951 user_id=12161] Muhtemelen hepsi çok ilgililer)))) İki oğlum var. Gençler de))) [/quote] Bilmiyorum, bilmiyorum) aynı zamanda hangi gruplarla takıldığınızı da takip ediyorlar mı?) [/quote]
Evet, kim bilir?))) Belki izliyorlardır))) [/quote] Sen samimiyetsizsin Marinka) Gençlerinizin nasıl davrandığına dikkat etmelisiniz)
Bilmiyorum, bilmiyorum) hangi şirketlerle takıldığınızı da takip ediyorlar mı?) [/quote ]
Evet, kim bilir?))) Belki de izliyorlardır))) [/quote] Samimiyetsiz davranıyorsun Marinka ) Gençlerinizin nasıl davrandığına dikkat etmelisiniz) [/quote]
[quote=Marinka post_id=180947 time=1679261335 user_id=12161] Sen de ergenlik çağındaydın))) Unutmamalısın))) [/quote] Gençlik yıllarımda annemin kişisel hayatı umurumda değildi. hayat) Pokemon, futbol, video oyunlarıyla benden daha fazla ilgileniyor)
[quote=Byutiful post_id=180948 time=1679261499 user_id=13338] [quote=Marinka post_id=180947 time=1679261335 user_id= 12161] [quote=Byutiful post_id=180946 time =1679261242 user_id=13338] Belirtmeyeceğim, sadece tahmin ediyorum) [/quote]
Siz de ergenlik çağındaydınız) )) Unutmamalısınız)) ) [/quote] gençliğimde bir sağlık dergisindeki en zararsız resimlerden heyecan gelirdi))) [/ alıntı]
[quote=Byutiful post_id=180951 time=1679261699 user_id=13338] [quote=Marinka post_id=180950 time=1679261623 user_id= 12161] [quote=Byutiful post_id=180948 time =1679261499 user_id=13338] gençliğimde bir sağlık dergisindeki en zararsız resimlerden heyecan gelirdi))) [/quote] nSanırım hiç resim olmadan heyecanlanıyorlar))) [/quote] vay be, ne kadar çılgın bir hayal güçleri var) [/quote]
[quote=Byutiful post_id=180954 time=1679262000 user_id=13338] [quote=Marinka post_id=180952 time=1679261828 user_id= 12161] [quote=Byutiful post_id=180951 time =1679261699 user_id=13338] vay be, ne kadar çılgın bir hayal güçleri var) [/quote]
Bunlar hormonlar, fazlalık))) [/quote] ah, keşke 35 yaşında olsaydım, evet bu hormonlarla ve şu andaki tecrübemle, ah kadınlara sperm verirdim)) [/quote]
[quote=Bay.hamsterrr post_id=180949 time=1679261593 user_id= 15742] Gençken annemin kişisel hayatı umurumda değildi) Pokemon, futbol, video oyunlarıyla daha çok ilgileniyordum) [/quote] Oyunlar ve futbol da hayatın bir parçası 😄 Ama annemin davranışları her zaman ilginçti
Anal seks yapanlara soru: İlk defa anal seksten hoşlandınız mı, yoksa alışmak ve ondan keyif almayı öğrenmek zaman mı aldı?
Last post
İlk sefer pek iyi değildi. Eğer gerçekten öyleyse, her şeyden önce beklenmedik bir durum ve ben istemedim. Ama ısrar etti ve aslında itirazlarıma pek aldırış etmedi. Onun: Neden pi’de bozuluyorsun......
Herkese selam! Görünüşe göre burada çok sayıda erojen insan var, yasaklanmış olanlar, oradan taşınanlar veya iki ülkede yaşayanlar da dahil. Buraya uğramanızı öneririm çünkü şunu kesin olarak...
Last post
Tania’yı Erogen’den tanıyorduk, daha önce hiçbir açıklama yapılmadan atılmıştım, sanki yöneticiye şaka yapıyormuşum gibi görünüyordu. Listelenen herkesle de iletişim kurdum, oradaki takma adı...
Bir yıldır eşimin her zaman arkadaşlarını ziyarete gitmeden önce duş aldığını fark ediyorum, bu yüzden şüphelenmenin mümkün olup olmadığını merak ediyorum.
Last post
Martin: ↑Dün, 12:03
Benimkinin sola gitmeye karar vermesi pek olası değil... çünkü yenileceğini biliyor...
Bu, tüm seks forumundaki en anti-seksüel yorum. Bu sadece saf saçmalık değil, aynı...
İlk yılımda bir öğrenci arkadaşımla başım belaya girdi. Adı Yana’ydı. Zayıf, küçük sevimli bir kız ama şirret bir karaktere sahip. İkincisinde ben de onunla uğraştım. Kısacası birbirlerinden...
Last post
Sadece kocasına olan küçümsemeyi vurgulayabilirim, büyük ihtimalle senden daha havalı, parası olduğu gerçeği bile öyle söylüyor))) yani kimin kaybeden olduğu başka bir soru) yani onun çok fazla fikri...