Arkadaşlarım anneme asılıyor

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
IgorSergv18
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Arkadaşlarım anneme asılıyor

Unread post by IgorSergv18 »

Genel olarak burada pek çok benzer konu gördüm. Benimkine sadece akranları değil, arkadaşlarım da sürekli yaklaşıyor. Annem bu kadar kışkırtıcı göründüğü için şanslı mıyım değil miyim bilmiyorum ama durum böyle.
Bu konuyu tartışmak isteyen varsa bana e-posta ile yazsın, fotoğraflarını gösterebilirim orada

igorsergv18@mail. ru
These users thanked the author IgorSergv18 for the post:
StepanGG
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months
 Re: Arkadaşlarım anneme asılıyor

Unread post by Geçit »

IgorSergv18: 04 Mar 2023, 18:08 Genel olarak burada pek çok benzer konu gördüm. Benimkine sadece akranları değil, arkadaşlarım da sürekli yaklaşıyor. Annem bu kadar kışkırtıcı göründüğü için şanslı mıyım değil miyim bilmiyorum ama durum böyle.
Bu konuyu tartışmak isteyen varsa bana e-posta ile yazsın, fotoğraflarını gösterebilirim orada

igorsergv18@mail. ru
Arkadaşlarınızın fotoğraflarını gösterebilir misiniz? Annene asılanlar mı?
These users thanked the author Geçit for the post:
Fargal94
StepanGG
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 135
Registered for: 2 years 5 months
 Re: Arkadaşlarım anneme asılıyor

Unread post by StepanGG »

IgorSergv18: 04 Mar 2023, 18:08 in genel olarak burada pek çok benzer konu gördüm. Benimkine sadece akranları değil, arkadaşlarım da sürekli yaklaşıyor. Annem bu kadar kışkırtıcı göründüğü için şanslı mıydım bilmiyorum ama durum bu.
Annem bu kadar kışkırtıcı görünüyorsa bu normal bir durum. çok güzel. Doğaya karşı çıkamazsınız ve eğer annemi sikmek istiyorlarsa bu normaldir. Tanıdık bir durum.
These users thanked the author StepanGG for the post:
Fargal94
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”