Genel olarak burada pek çok benzer konu gördüm. Benimkine sadece akranları değil, arkadaşlarım da sürekli yaklaşıyor. Annem bu kadar kışkırtıcı göründüğü için şanslı mıyım değil miyim bilmiyorum ama durum böyle.
Bu konuyu tartışmak isteyen varsa bana e-posta ile yazsın, fotoğraflarını gösterebilirim orada
igorsergv18@mail. ru
Arkadaşlarım anneme asılıyor
-
Автор темыIgorSergv18
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Re: Arkadaşlarım anneme asılıyor
Arkadaşlarınızın fotoğraflarını gösterebilir misiniz? Annene asılanlar mı?IgorSergv18: ↑04 Mar 2023, 18:08 Genel olarak burada pek çok benzer konu gördüm. Benimkine sadece akranları değil, arkadaşlarım da sürekli yaklaşıyor. Annem bu kadar kışkırtıcı göründüğü için şanslı mıyım değil miyim bilmiyorum ama durum böyle.
Bu konuyu tartışmak isteyen varsa bana e-posta ile yazsın, fotoğraflarını gösterebilirim orada
igorsergv18@mail. ru
-
- ön sevişme
- Total posts: 135
- Registered for: 2 years 5 months
Re: Arkadaşlarım anneme asılıyor
Annem bu kadar kışkırtıcı görünüyorsa bu normal bir durum. çok güzel. Doğaya karşı çıkamazsınız ve eğer annemi sikmek istiyorlarsa bu normaldir. Tanıdık bir durum.IgorSergv18: ↑04 Mar 2023, 18:08 in genel olarak burada pek çok benzer konu gördüm. Benimkine sadece akranları değil, arkadaşlarım da sürekli yaklaşıyor. Annem bu kadar kışkırtıcı göründüğü için şanslı mıydım bilmiyorum ama durum bu.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 394 Views
-
Last post by Katia
-
- 70 Replies