Sabah işe hazırlanırken televizyonu açtım, federal kanallardan birinde...
-
- Potansiyel seks nesnesi
Sabah işe hazırlanırken televizyonu açtım, federal kanallardan birinde...
Sabah işe hazırlanırken televizyonu açtım. Federal kanallardan birinde bir haber programı var, televizyon sunucusu Elena L., kısa etekli, iyi yakalı birkaç tane var. Külotu görünecek şekilde bacaklarını açıyor. Çok seksi, sabahları bu tür görüşlerle erkekleri özellikle heyecanlandırıyorlar. Onun bir kadın olduğu ve çerçevede iyi görünmek istediği, ancak kaba görünmek istediği açık. . Ve çoğu sunumcunun iç çamaşırlarını ve çıkıntılı meme uçlarını göstermekten çekinmediğini sık sık fark ediyorum.) Bu yüzden heyecanla işe gittim)
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Sabah işe giderken televizyonu açtım.
Ve tabii ki masaların altında ya da buldukları her yerde uyumuyorlar. ama dinlenme odaları bunun için donatılmıştır. Bu odalar özeldir ve her şey bununla ilgilidir. Yani birisinin sizi ateşe vermesinden korkmadan seks yapabileceğiniz bir yer var. Yine bir insan olarak, yatakta soyunmuş, masa veya sandalyede yarı çıplak değil.
Genel olarak gecenin kendisi, sessizlik ve gündüz trafiğinin olmaması. işyerinde bir tür özel koşullar yaratır. Yine sabah yayınında koca bir ekip var. Sunucuların dışında çok sayıda insan var. Ve işte gün boyunca gerçekten flört edemezsiniz - çok sayıda insan, toplantı, patron, her türlü mücbir sebep var. Ve işte gece - sessizlik, hiç kimse, sadece ekip üyeleri, boş koridorlar, kimse öylece içeri girmiyor, kimse işe karışmıyor. Ayrıca kimse senin birine aşık olmanı engelleyemez ve hiçbir şey de sana karşılık vermeni engelleyemez. Yine, daha az gereksiz gözler.
Genel olarak, bu sabah yayın ekibinde, kural olarak herkes uzun zaman önce sikişti. Ancak öte yandan kural olarak herkes evlidir ve bu bakımdan oldukça dostane ilişkileri vardır. Yani, bir yandan zaman zaman birbirlerini sikiyorlar, diğer yandan aileleri var ve bu sikişme aslında güvenin en yüksek tezahürüdür.
Ve hepsi sadece birbirleriyle iyi arkadaşlar. Ve bu temelde, birisi geçerken bir başkasının kıçını çimdikleyebilir veya birinin penisini tutabilir.
Ve takımdaki herkes genellikle gençtir; kırk genellikle en yüksek yaş sınırıdır. Yine acemi gazeteciler ve ekip üyeleri genellikle sabah yayınına çıkıyor. Sabah yayını çok önemli değil ve genellikle canlı yayınlanıyor. Neredeyse düz.
İşte bu sabah yayınındaki herkesin bu kadar olumlu ve neşeli olmasının nedeni de bu. Çünkü her şey yolunda, az önce seks yapmışlar, biri bunu onlara vermiş ya da iyi bir sikişmişler. İyi iş, iyi maaş, iyi ekip. İçinde iki ya da üç tane sikiyorsun. Ya da iki ya da üçü seni siker. Ve herkes bunu biliyor. Ve herkes iyi.
Peki, bugün isteyip yapabiliyorken başka neye ihtiyacın var!?
İşte buradalar, kafalarında tavşan kulaklarıyla zıplıyorlar...
Televizyonda çalışan insanlardan bu sabah sunucularının bir günlüğüne görevi devraldığını duydum. Görev başında olmak gibi. Ve genellikle bütün gece uyumazlar. Geceleri yayını hazırlıyorlar, materyali daktilo ediyorlar ve sabah erkenden yayından önce dinç görünmek için biraz uyumaya çalışıyorlar.Guest: ↑09 Nov 2019, 09:43 Sabah işe hazırlanırken televizyonu açtım. Federal kanallardan birinde TV sunucusu Elena L.’nin bir haber programı var, kısa etekli, iyi yakalı birkaç tane var. Külotu görünecek şekilde bacaklarını açıyor. Bakın, özellikle sabahları oradaki erkekleri heyecanlandırıyor mu? Onun bir kadın olduğu ve çerçevede iyi görünmek istediği açık. ama kaba görünmek için. Çoğu sunucunun iç çamaşırlarını ve çıkıntılı meme uçlarını göstermekten çekinmediğini sıklıkla fark ediyorum.) Bu yüzden işe heyecanla gittim)
Ve tabii ki masaların altında ya da buldukları her yerde uyumuyorlar. ama dinlenme odaları bunun için donatılmıştır. Bu odalar özeldir ve her şey bununla ilgilidir. Yani birisinin sizi ateşe vermesinden korkmadan seks yapabileceğiniz bir yer var. Yine bir insan olarak, yatakta soyunmuş, masa veya sandalyede yarı çıplak değil.
Genel olarak gecenin kendisi, sessizlik ve gündüz trafiğinin olmaması. işyerinde bir tür özel koşullar yaratır. Yine sabah yayınında koca bir ekip var. Sunucuların dışında çok sayıda insan var. Ve işte gün boyunca gerçekten flört edemezsiniz - çok sayıda insan, toplantı, patron, her türlü mücbir sebep var. Ve işte gece - sessizlik, hiç kimse, sadece ekip üyeleri, boş koridorlar, kimse öylece içeri girmiyor, kimse işe karışmıyor. Ayrıca kimse senin birine aşık olmanı engelleyemez ve hiçbir şey de sana karşılık vermeni engelleyemez. Yine, daha az gereksiz gözler.
Genel olarak, bu sabah yayın ekibinde, kural olarak herkes uzun zaman önce sikişti. Ancak öte yandan kural olarak herkes evlidir ve bu bakımdan oldukça dostane ilişkileri vardır. Yani, bir yandan zaman zaman birbirlerini sikiyorlar, diğer yandan aileleri var ve bu sikişme aslında güvenin en yüksek tezahürüdür.
Ve hepsi sadece birbirleriyle iyi arkadaşlar. Ve bu temelde, birisi geçerken bir başkasının kıçını çimdikleyebilir veya birinin penisini tutabilir.
Ve takımdaki herkes genellikle gençtir; kırk genellikle en yüksek yaş sınırıdır. Yine acemi gazeteciler ve ekip üyeleri genellikle sabah yayınına çıkıyor. Sabah yayını çok önemli değil ve genellikle canlı yayınlanıyor. Neredeyse düz.

İşte bu sabah yayınındaki herkesin bu kadar olumlu ve neşeli olmasının nedeni de bu. Çünkü her şey yolunda, az önce seks yapmışlar, biri bunu onlara vermiş ya da iyi bir sikişmişler. İyi iş, iyi maaş, iyi ekip. İçinde iki ya da üç tane sikiyorsun. Ya da iki ya da üçü seni siker. Ve herkes bunu biliyor. Ve herkes iyi.
Peki, bugün isteyip yapabiliyorken başka neye ihtiyacın var!?
İşte buradalar, kafalarında tavşan kulaklarıyla zıplıyorlar...

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ah, kahretsin.. sapıklar var. Peki moderatörler nereye bakıyor?
Burası dostum, sana göre değil, psikiyatriste göre.
Ah, kahretsin.. sapıklar var. Peki moderatörler nereye bakıyor?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Moderatörler haklı. Başlıkta öyle yazıyor...
...
Bir psikiyatristle randevumda. Doktor bir daire çizer ve hastaya gösterir:
- Bu nedir?
- Göt!
Bir kare çizer:
- Peki bu?
- Göt!
Bir sopa çekiyor...
- Evet, siz doktor, bir çeşit cinsel manyaksınız!
:)
...
Bir psikiyatristle randevumda. Doktor bir daire çizer ve hastaya gösterir:
- Bu nedir?
- Göt!
Bir kare çizer:
- Peki bu?
- Göt!
Bir sopa çekiyor...
- Evet, siz doktor, bir çeşit cinsel manyaksınız!
:)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
Bilmiyorum, sürekli haberleri izliyorum. Ya yanlış yere bakıyorum ya da erkeklerin neyi fark ettiğini göremiyorum. Evet, çoğu zaman külotsuz gidiyorum, şoförler izin belgesiyle geliyor, siz onlara açıklıyorsunuz, muhtemelen ben de açığa çıkıyorum. Görünüm görülüyor. Yüzüne bakmazlar ama aşağıya bakarlar. Ama oturduğunuzda eteğiniz bazen yerinden çıkıyor. Ama bilerek değil. Çekersen sertçe bakarsın ama görmüş olman güzel.
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
- Orientation: biseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
Kocama soracağım. Eğer hoşuna giderse? Bu oldukça yeterli. FFM ayarlandı, kocasını şımarttı ve misilleme olarak MFM’yi şımarttı. FFM iki kez. Bir defasında arkadaşım, bir defasında garajdan getirmişti. hoşuma gitmedi. Sadece bir Lezbiyen FFM’den hoşlanabilir. Bana birkaç fotoğraf ver, ben de sana kocamın telefon numarasını vereyim. Senin cazibene bakmakla ilgilenmiyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 931 Views
-
Last post by Alyoşa
-
- 13 Replies