Sekste hakimiyet

Hakimiyet ve gönderim[/url]
Автор темы
Faker42
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Sekste hakimiyet

Unread post by Faker42 »

Yatakta sorgusuz sualsiz, tam hakimiyet konusunu detaylı bir şekilde ortaya koymak ve tartışmak istiyorum. Hem kadın hem erkek, ayrıca BDSM teması. Uzun zamandır bu konuyu düşünüyordum ama kadınımın karakteri maalesef buna hiç elverişli değil. Büyük ihtimalle tüm bunları birlikte yapacağım bir metres bulacağımı itiraf ediyorum. Kişisel deneyimime göre bir fahişeyle birlikteydim, bu süreçte bana “Böyle surat yapma, metresim hemen uyanır” dedi. O sırada bir arkadaşımla yanına gelmiştim ve bu uygun değildi. Ve böylece - oral seks, klasik. Herşeyi çok beğendim. ve bunu beğendi, hatta bana [url=viewtopic.php?t=216]fahişeler bu tamamen saçmalık. Çok neşeli, canlı, güzel, ince bir kızdı.

Tutkunuz söz konusu olduğunda, her şey müstehcenlik derecesinde önemsizdir. Eh, onun kıçına tokat atın, ara sıra oraya parmağınızı sokun, saçından tutun, ellerini arkasına koyun ve bu sırada onu tutun, ona fahişe deyin.
Ve sonra çok nadiren Bunun için çok fazla heyecan duymadan bir girişimde bulundum. Bir seks dükkanından kelepçeler aldık ve çok çabuk kırıldı)) Ama iş tasmalı, tıkaçlı, kırbaçlı veya yapay penisli bir tasma almaya gelince histeriye kapıldı.

Kadın egemenliğine gelince, bu süreçte nasıl duygulara kapılacağımı hayal bile edemiyorum ama sanırım hoşuma gitmeli! Burada itaatkâr olmayı seven Dominalar ya da sürtükler var mı?
These users thanked the author Faker42 for the post:
sapık
Lyaxander
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Sekste hakimiyet

Unread post by Lyaxander »

Sekste kadın egemenliğini gerçekten seviyorum. Ama eşim bunu kabul etmiyor, o yüzden başka yere bakmamız gerekiyor. :)
These users thanked the author Lyaxander for the post (total 2):
Faker42, Lexa55
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by XiaH »

Bir eşin dominatrix rolünü iyi oynaması nadirdir. Adamı gerçekten umursamamalı, empati kurmamalı. Bana öyle geliyor ki bunu ancak deneyimli solcu kadınlar başarabilir. Oradaki yerli eş biraz fazla ileri gidecek ve hemen rolünün dışına çıkacak: "Ah, canım, sersemletici silahla hayalarına vurmadım mı? Belki voltajı biraz düzeltebilirdim? Sen" Yarın işe gitmen gerekecek, hâlâ atölyede topallaya topallaya dolaşacaksın, etrafta dolaşacaksın." Ve domina yalnızca hastanın sakat kalmamasına dikkat etmelidir :D
These users thanked the author XiaH for the post (total 5):
Fargal94, SeRg !$!, Faker42, zincirler, 6996
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Fargal94 »

XyaH: 28 Feb 2023, 08:51 Bir eşin dominatrix rolünü iyi oynaması nadirdir. Adamı gerçekten umursamamalı, empati kurmamalı. Bana öyle geliyor ki bunu ancak deneyimli solcu kadınlar başarabilir. Oradaki yerli eş biraz fazla ileri gidecek ve hemen rolünün dışına çıkacak: "Ah, canım, sersemletici silahla hayalarına vurmadım mı? Belki voltajı biraz düzeltebilirdim? Sen" Yarın işe gitmen gerekecek, hâlâ atölyede topallaya topallaya dolaşacaksın, etrafta dolaşacaksın." Ve hakimiyet yalnızca hastanın sakat kalmamasına dikkat etmelidir :D
Evet, beni güldürdü)))) Ve sonra karısı böyle bir kişiye davranmalıdır)
Lyaxander
Penetrasyon
Penetrasyon

XyaH: 28 Feb 2023, 08:51 "ah canım, sersemletici silahla hayalarına vurmadım mı?
Hakimiyetten bahsediyorum ama değil sadizm ve mosachizm hakkında :evet: :evet:
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Geçit »

Lyaksandr: 28 Feb 2023, 13:44
"ah canım, sersemletici silahla hayalarına vurmadım mı?
Şundan bahsediyorum baskınlık, ama kesinlikle sadizm ve mosakizm değil :yes: :yes:
Ve Hakimiyetin sadomasodan farkı nedir?
Vince
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 87
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Vince »

İlginç bir durumum var: Güzel kadınların bacaklarına bayılıyorum, onları okşuyorum, okşuyorum, öpüyorum. Genellikle bu mesele şu ruhtaki teslimiyetle güçlü bir şekilde ilişkilidir: evet, metresinin ayaklarını yalarsın. ama benim için değil. Benim için adım atan partnerin yüzünde bu kadar inisiyatif bir ifade olması elbette hoşuma gidiyor ama bu süreci sıradan bir okşama gibi değerlendiriyorum. sanki bacaklar yerine göğüsler veya popo varmış gibi. Bacakların görünüşünü seviyorum.

aynı zamanda yatakta hükmetmeyi de seviyorum. Burada sorumlu olmayı, partnerimi bir metres gibi doğru pozisyona koymayı, bacaklarını açmayı, daha yoğun bir şekilde içeri girmeyi, saçından tutmayı, ona şaplak atmayı, ona her türlü ismi takmayı seviyorum. partnerin bir tür ahlaki yıkımını oynayın.

ve burada bir kızın bacakları tarafından sürüklendiğim bir durum vardı ve o aniden bana çok emredici bir şekilde şunu söyledi: böyle devam et köle.
ve sonra Dayanamadım ve kahkaha attım.
These users thanked the author Vince for the post:
Faker42
Lyaxander
Penetrasyon
Penetrasyon

Marinka: 28 Feb 2023, 13:46 Peki baskınlığın sadomasodan farkı nedir?
Şahsen ben baskınlığın acıya neden olmadığına inanıyorum (yani, Forced cunnilingus, facettin, anulingus, belki) onu spermi yalamaya zorlayın) ama taşaklarından dövün, yakın, şaplak atın ve aynı kötü şöhretli elektrik şoku... bu sadomazoşist)) Ama bu sadece benim kişisel bakış açım, belki birisinin çok daha geniş bir bakış açısı vardır. bu şeylere bakış açısı :evet: :evet:
These users thanked the author Lyaxander for the post:
Fargal94
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Lyaksandr: 28 Feb 2023, 13:53 Zorla oral seks, fasettin, anulingus, belki spermi yalamana neden olur
Sana katılıyorum ama bir şeyim var.. .
IMHO, erkekler listelediğiniz her şeyi hiçbir zorlama olmadan zevkle yaparlar ve kategorik olarak bundan hoşlanmayanlar, onları zorlasanız da zorlamasanız da yapmayacaklardır. IMHO hakimiyeti, ortaklardan birinin lider olması durumudur. Zorbalıkla ve zihinsel ve fiziksel şiddetle karıştırılmamalıdır. Baskın olan pozları ve okşamaları seçer. Sekste öndedir, aktiftir.
Ve sadomaso sadomasodur. Deneyimlerime göre, özgüveni düşük, mazlum, iradeleri zayıf, hayatta kaybeden insanlar en sofistike sadistleri oluşturur.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Fargal94, zincirler
Lyaxander
Penetrasyon
Penetrasyon

Marinka, Peki, seninle tartışmıyorum , kabul etmek)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Lyaksandr: 28 Feb 2023, 14:35 Marinka, Ben seninle tartışmıyorum, katılıyorum)
Başarılı erkeklerin, yöneticilerin ve oldukça yüksek pozisyonlarda bulunanların çoğunlukla kendilerine hükmedilmekten hoşlandıklarını fark ettim. seks. Görünüşe göre sinir sistemleri bu şekilde dinleniyor. Yanmamak için nazik moda geçer.
These users thanked the author Geçit for the post:
Fargal94
Lyaxander
Penetrasyon
Penetrasyon

Marinka: 28 Feb 2023, 14:39 Başarılı erkeklerin, yöneticilerin ve oldukça yüksek pozisyonlarda bulunanların genellikle seks konusunda hükmedilmekten hoşlandıklarını fark ettim.
Ben de kadın egemenliğine bayılıyorum ama Ben bir işadamı değilim, patron değilim, sadece sıradan bir işçiyim.
These users thanked the author Lyaxander for the post (total 3):
Fargal94, Faker42, Lexa55
Автор темы
Faker42
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Faker42 »

Marinka: 28 Feb 2023, 14:06 Baskın olan pozları ve okşamaları seçer. Sekste öndedir, aktiftir.
Ve eğer baskın olan, denizaltının terlemesini emretmişse hâlâ baskın mıdır?)
Ben baskın biriyim , ama kız kütükse... Hiçbir şeyin nasıl yapılacağını bilmiyor ve öğrenmek istemiyor :nasuku: böyle insanlarla tanıştım)
nDeneyimlerime göre, özgüveni düşük, mazlum, iradesi zayıf, hayatta kaybeden insanlar en sofistike sadistleri oluşturur.
Buraya katılıyorum
I Hakimiyetten bahsediyorum ama sadizm ve mosahizmden bahsetmiyorum
Yine de sadizm ile tahakküm arasında oldukça açık bir fark var.
Sevgili Marinka , erkek egemenliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Lütfen deneyimlerinizi varsa örneklerle bize anlatın. Aksi takdirde erkeklerin çoğunlukla dominatrix konusunda abonelikten çıktıklarını ve erkek egemenliği konusunun bir şekilde pek gelişmediğini görüyorum.
Öyleyse bir örnek vereceğim. Geçenlerde partnerimle duş alıyordum ve onun yüzüne ve göğsüne işemeye karar verdim. Hiçbir duygu hissetmedim, gösteri için yaptım. O da sırayla gözlerini kapadı ve kulaklarına girmemesini rica ederek ağzını kapattı :(
:unknown: Hakkında konuşursak Bir erkeğin kızlar üzerinde tam ve koşulsuz hakimiyeti, aşağılama hakkında ne düşünüyorsunuz? Tuvaletin zorla yalanmasını ve dışkılamayı kastetmiyorum, sert bir şey ama iğrenç değil.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Faker42: 01 Mar 2023, 03:28
Marinka: 28 Feb 2023, 14:06 Baskın olan pozları ve okşamaları seçer. Sekste öndedir, aktiftir.
Ve eğer baskın olan, denizaltının terlemesini emretmişse hâlâ baskın mıdır?)
Ben baskın biriyim , ama kız kütükse... Hiçbir şeyin nasıl yapılacağını bilmiyor ve öğrenmek istemiyor :nasuku: böyle insanlarla tanıştım)
nDeneyimlerime göre, özgüveni düşük, mazlum, iradesi zayıf, hayatta kaybeden insanlar en sofistike sadistleri oluşturur.
Buraya katılıyorum
I Hakimiyetten bahsediyorum ama sadizm ve mosahizmden bahsetmiyorum
Yine de sadizm ile tahakküm arasında oldukça açık bir fark var.
Sevgili Marinka , erkek egemenliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Lütfen deneyimlerinizi varsa örneklerle bize anlatın. Aksi takdirde erkeklerin çoğunlukla dominatrix konusunda abonelikten çıktıklarını ve erkek egemenliği konusunun bir şekilde pek gelişmediğini görüyorum.
Öyleyse bir örnek vereceğim. Geçenlerde partnerimle duş alıyordum ve onun yüzüne ve göğsüne işemeye karar verdim. Hiçbir duygu hissetmedim, gösteri için yaptım. O da sırayla gözlerini kapadı ve kulaklarına girmemesini rica ederek ağzını kapattı :(
:unknown: Hakkında konuşursak bir erkeğin kızlar üzerinde tam ve koşulsuz hakimiyeti, aşağılama hakkında ne düşünüyorsunuz? Tuvaletin zorla yalanması ve dışkılamadan kast etmiyorum, sert bir şey ama iğrenç de değil
Erkek egemenliğini severim ama emirli oyunlar gülümsemekten başka bir işe yaramaz.
These users thanked the author Geçit for the post:
Fargal94
zincirler
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188

Unread post by zincirler »

Dominatrix rolündeki bir eşle bu zor) Her ne kadar ona imalarda bulunsa ve hatta doğrudan onunla konuşsa da. Bazen bel ağrısı çekiyorum, parmaklarımı ağzıma sokuyorum, sebepsiz yere elinden tutuyorum, tuvalete götürüyorum ve yağmur yağmaya başlıyorum ama bu çok nadir)
Ama arkadaşım, ne kadar amatör) En çok da bir yardımcı rolündeydi. Ancak eski erkek arkadaşıyla birlikte yatak oyunu dışında kadın rolüne girmeye başladığında bu tür seanslar ona yakışıyordu ve bazen bilincini kaybediyordu. Sonunda onu terk etti. Evde her an kıçını ortaya çıkarmaya hazır, şehvetli bir orospuya dönüştü! Ve artık hiçbir şeyi yok)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Bdsm”