SSCB yönetimindeki kırsal fahişeler

Cinsiyetle ilgili olan ancak diğer bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
 SSCB yönetimindeki kırsal fahişeler

Unread post by Yün »

Sovyetler Birliği döneminde okulda okudum ve böyle bir kelimeyi hiç duymadım. Ve yıllar sonra, 2000’li yıllarda, kendisinden çok daha yaşlı bir adamla sohbete girdim. Konuşma kadınlara döndü, sonra köyde kırk yaşlarında kolay erdemli bir kızın ortaya çıktığı gerçeğine geldi :wink: Ben de bunun Birlik döneminde olmadığını söyledim. .
Beni aydınlattı, anlaşılan o ki bizim köyümüzde küçük, binden az insan var, 80’lerde bu sayı dört kadar fahişeler :roll:

Biri öğretmendi, yaklaşık 30 yaşında, 175 boyundaydı. O zamanlar için çok şık giyiniyordu. 10 ruble veya daha fazlasını aldı. Bu nedenle evli olmayan traktör şoförleri yanına gelmiyordu :wink: Devlet çiftliğinin müdürü olan mühendisler yanına geliyordu, diğer köylerden ve hatta bölge merkezinden parti patronları geliyordu. Toplamda üç yıl bizim için çalıştı, sonra RONO yine de vatandaşlardan gelen sinyaller üzerine ona istifasını teklif etti)

İkincisi FAP’ta sağlık görevlisiydi, yaklaşık 25 yaşındaydı. 5 ruble, pek hatırlamıyorum.

Üçüncüsü, 38 yaşında, boşanmış bir adamdı ve üç ruble alıyordu. Daha sonra sınıf arkadaşımın babasının ona sevgiyi öğretmesi için onu bir haftalığına gönderdiğini öğrendim :wink:
Ne kadar ödediklerini bilmiyor, parayı babası kendisi verdi.

Ve dördüncüsü içki içen bir duldu, yaklaşık 48 yaşındaydı. Bir rubleden üçe ya da bir şişe şarap alıyordu. Oldukça güzel olduğunu ve iyi bir vücuda sahip olduğunu hatırladım.
Yani, bunu söyleyen bir düzine okul çocuğunun "mührünü açtığı" ve birisinin onu gizlice ziyaret etmiş olabileceği ortaya çıktı.
These users thanked the author Yün for the post (total 2):
Fargal94, Ded
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: SSCB yönetimindeki kırsal fahişeler

Unread post by Alex yapardı »

Adamın hikayesi çok şüpheli; bir köyde yaşıyordu ve o köyün yaşam tarzını çok iyi biliyorum. Orada hiçbir şey saklayamazsınız ve üçüncü gün kıskanç eşler bu kırsal fahişelerin tuniklerini yırtarlar. Her zaman yeterince zayıf kadın vardı ve köyde fahişelik neredeyse açıkça gelişiyordu, ancak ticari bir bileşeni yoktu.
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 4):
dış görünüş, Fargal94, Gilbert, alex503311
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Andrey Lukashov »

Ama şimdi az çok normal bir köyde böyle var :)
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
Ded
Gilbert
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Gilbert »

Komşu Sasha Amca’nın dediği gibi, eğer köyde sadece iki kadın varsa, o zaman içlerinden biri yataklıdır. :)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks çardağı”