İlk lezbiyen deneyimim.

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Автор темы
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 İlk lezbiyen deneyimim.

Unread post by Veronika »

O zamanlar SPI’da ekonomi okuyordum.
Ailem bir daire kiraladı. İçmeyeceğine, araba kullanmayacağına vb. söz verdi.
Orada bazı adamlarla tanıştık, normaldi. Hostes gelip kapıyı çaldığında saklandık. Sağlıklı bir adam olan ve daha sonra beni siken kocamla birlikte geldim.
Misafirler dışarı atıldı. Kaltak vb. benden. Bornozunu çıkardı, altında hiçbir şey yoktu. Benim yaşam alanımda sevişiyorsun. Sırtüstü düştü. Çıplaktım, bornozum uzun süredir bir yerlerde yatıyordu. Yüzüme oturdu, nefes aldı, burnunu amının üzerinde gezdirdi
Nuh, yala, ben de görev bilinciyle yalamaya başladım. Hoşuma gitti. Ve koku daha da güzelleşti. Dilimle klitorisini aradım, dilimle vajinasına girdim. Olya Teyze inledi, kocası beni becerdi. Bacaklarımla sırtına sarılıp onu kendime bastırdım. Bir araya geldik.
These users thanked the author Veronika for the post (total 4):
Rasaroam, Audi, Süleyman, Ded
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: İlk lezbiyen deneyimim.

Unread post by Timurlenk »

Veronika: 25 Feb 2023, 19:32 O zamanlar SPI’de ekonomist olarak okuyordum.
Annem ve babam bir daire kiraladı. İçmeyeceğine, araba kullanmayacağına vb. söz verdi.
Orada bazı adamlarla tanıştık, normaldi. Hostes gelip kapıyı çaldığında saklandık. Sağlıklı bir adam olan ve daha sonra beni siken kocamla birlikte geldim.
Misafirler dışarı atıldı. Kaltak vb. benden. Bornozunu çıkardı, altında hiçbir şey yoktu. Benim yaşam alanımda sevişiyorsun. Sırtüstü düştü. Çıplaktım, bornozum uzun süredir bir yerlerde yatıyordu. Yüzüme oturdu, nefes aldı, burnunu amının üzerinde gezdirdi
Nuh, yala, ben de görev bilinciyle yalamaya başladım. Hoşuma gitti. Ve koku daha da güzelleşti. Dilimle klitorisini aradım, dilimle vajinasına girdim. Olya Teyze inledi, kocası beni becerdi. Bacaklarımla sırtına sarılıp onu kendime bastırdım. Sonunda birlikte olduk.
Ama polise bir ifade yazabilirdin.
Seni ne durdurdu?
Ya da kocası sana tecavüz edebilir.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”