O zamanlar SPI’da ekonomi okuyordum.
Ailem bir daire kiraladı. İçmeyeceğine, araba kullanmayacağına vb. söz verdi.
Orada bazı adamlarla tanıştık, normaldi. Hostes gelip kapıyı çaldığında saklandık. Sağlıklı bir adam olan ve daha sonra beni siken kocamla birlikte geldim.
Misafirler dışarı atıldı. Kaltak vb. benden. Bornozunu çıkardı, altında hiçbir şey yoktu. Benim yaşam alanımda sevişiyorsun. Sırtüstü düştü. Çıplaktım, bornozum uzun süredir bir yerlerde yatıyordu. Yüzüme oturdu, nefes aldı, burnunu amının üzerinde gezdirdi
Nuh, yala, ben de görev bilinciyle yalamaya başladım. Hoşuma gitti. Ve koku daha da güzelleşti. Dilimle klitorisini aradım, dilimle vajinasına girdim. Olya Teyze inledi, kocası beni becerdi. Bacaklarımla sırtına sarılıp onu kendime bastırdım. Bir araya geldik.
İlk lezbiyen deneyimim.
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: İlk lezbiyen deneyimim.
Seni ne durdurdu?
Ya da kocası sana tecavüz edebilir.
Ama polise bir ifade yazabilirdin.Veronika: ↑25 Feb 2023, 19:32 O zamanlar SPI’de ekonomist olarak okuyordum.
Annem ve babam bir daire kiraladı. İçmeyeceğine, araba kullanmayacağına vb. söz verdi.
Orada bazı adamlarla tanıştık, normaldi. Hostes gelip kapıyı çaldığında saklandık. Sağlıklı bir adam olan ve daha sonra beni siken kocamla birlikte geldim.
Misafirler dışarı atıldı. Kaltak vb. benden. Bornozunu çıkardı, altında hiçbir şey yoktu. Benim yaşam alanımda sevişiyorsun. Sırtüstü düştü. Çıplaktım, bornozum uzun süredir bir yerlerde yatıyordu. Yüzüme oturdu, nefes aldı, burnunu amının üzerinde gezdirdi
Nuh, yala, ben de görev bilinciyle yalamaya başladım. Hoşuma gitti. Ve koku daha da güzelleşti. Dilimle klitorisini aradım, dilimle vajinasına girdim. Olya Teyze inledi, kocası beni becerdi. Bacaklarımla sırtına sarılıp onu kendime bastırdım. Sonunda birlikte olduk.
Seni ne durdurdu?
Ya da kocası sana tecavüz edebilir.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 467 Views
-
Last post by Conclaw2