Kılavuz: seks için bir kız nasıl bulunur

Flört sırları: ilgilendiğiniz kişiyle nasıl tanışırsınız. Deneyim alışverişi
Автор темы
Lancelot
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Kılavuz: seks için bir kız nasıl bulunur

Unread post by Lancelot »

Birkaç gün boyunca forumu okudum ve buradaki adamların seks ve erdem konusunda bir sorunu olabileceğinden biraz dehşete düştüm. Benim gözlemlerime göre kızlar erkeklerden çok daha fazla seks istiyor ve her zaman çok sayıda müsait kız var. Daha önce tanıştığım ve çok aktif bir hayatım olduğu için kendi küçük tekniğimi yazmaya karar verdim. Yazı uzun olacak ama motive olmuş bir kişi mutlaka okuyacaktır. Umarım yöntemim birine yardımcı olur;

Kısacası benden bahsedeyim, yakışıklı değilim, biraz kekeliyorum, içe dönük biriyim, yapı olarak programcıyım ve bir kavgadan sonra gözüm kesiliyor bazı pozisyonlar. Çocukluğumdan beri çok mütevazıydım, bekaretimi 21 yaşında kaybettim. 23’ten 26’ya kadar yatakta 100’den fazla kız vardı. Demek istediğim, bir kız bulmak için iri yapılı, yakışıklı bir erkek olmana gerek yok.

Hayatımdaki asıl sorun benim iyi bir adam olmamdı ve kızlar bunu tercih ediyordu. benimle ilişki kurmak/uyumak yerine sadece arkadaş ol. Ve bildiğin gibi arkadaşlık bölgesinden çıkış yok. Ama "Scott Pilgrim vs. the World" ve "Revolver" filmlerini izledikten sonra her şey değişti. Onları izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Seyyah filminden Michael Cera bu kadar güzel bir güzelliği çekebiliyorsa benim neden yapamadığımı fark ettim. Tabancayı izledikten sonra oyunun ana kurallarını anladım (filmden alıntılar):
1. Her oyunda her zaman bir rakip vardır ve her zaman bir kurban vardır. İşin püf noktası zamanla ikinci olduğunuzu ve birinci olduğunuzu fark etmektir.
2. Eğer rakip gerçekten iyiyse, o zaman kurbanı kontrol edebileceği bir duruma sürükleyecektir. Gerçeğe ne kadar yakınsa kontrolü de o kadar kolay olur. Kurbanın zayıf noktasını bulun ve ona gerçekten istediğinden biraz verin. Kendi açgözlülüğünün kollarında kıvranan kurbanın dikkatini dağıt.

Öyleyse. Geçmişteki tüm tanıdıklarımda her zaman bir avcı rolünü oynadığımı, aktif olmaya, ısrarcı olmaya çalıştığımı, arkadaşlık bölgesine direndiğimi fark ettim - ancak bu alanda her zaman cahil bir sporcu tarafından geride bırakılacağım. Bu nedenle oyunun kurallarını değiştirmemiz gerekiyor.
VK, Tinder’da kızlarla tanışmaya başladım ve ısrarcı olmayı bıraktım, seks konusunu gündeme getirmeyi bıraktım ve arkadaşlık bölgesi için çabalamaya başladım, daha doğrusu kızları kendim arkadaşlık bölgesine atmaya çalıştım. Konuşma sırasında muhatabıma elbette iltifat ettim ama aynı zamanda ona diğer kızların fotoğraflarını da gönderip onlarla ilişkilerimden bahsettim. Her kız arzulanmak ister, her kız (özellikle güzel olan) herkesin onu istediği gerçeğine alışır, buna alışır. Ve istediğini alamayınca ona arkadaş gibi baktıklarını ama kızı göremediklerini anlıyor ve yıkılıyor. Avcı olur, özgüveninin artması için KENDİSİNİN seni baştan çıkarması gerekir. Saldırılar olacak, “Sanırım çirkin göğüslerim var” yazan çıplaklar ve Windows yükleme talepleri olacak. Ve bizim istediğimiz de bu.

Özgüveninin kırılma anında bir kız günlerce gücenebilir ve görmezden gelinebilir, asıl mesele onun peşinden koşmamak, sadece kıskanıp geri dönmesini bekliyoruz . Bir kızı sağlıklı bir şekilde görmezden gelmek her zaman faydalıdır

Metodoloji:

Birinci adım: İnternette buluşalım. VK araması tek/Aktif arama veya Tinder (kötü bir itibardan korkuyorsanız, en yakın köy/şehirlerdeki kızları arayın). VK daha iyi çalışıyor (ancak artık herkesin özel profilleri var); Soyut bir konu hakkında bilgi sahibi olmak daha iyi: Rock’ı sevdiğini görüyorsunuz, "Merhaba, sesinize bakıyorum ve saygılarımla, harika bir zevkiniz var" ve sonra müzik hakkında sohbet ediyoruz. Ya da şehrin halka açık bir sayfasında bir kediyi kurtarmakla ilgili bir gönderi bulursunuz, yorumlara bakarsınız, bir kurban seçersiniz ve yüzücüleri nasıl infaz edeceğiniz ve tüm başıboş kedileri nasıl kurtaracağınız hakkında onunla sohbet edersiniz) Çok şey tanımanız gerekiyor, Tanrı korusun, 30 başvurudan 10’unun yanıt vereceğini anlamalısınız. Bunlardan iletişim en iyi 5 ile destek sağlayacaktır. Deneyimle tanışmak daha kolay olacak ve bir kişinin uygunluğu belirlenebilir. Ava. Son derece aktif, girişken kızlar en uygunudur.
İkinci adım: harika bir arkadaş olmanız, dinleyebilmeniz, Onu neyin endişelendirdiğini anlayın, güven kazanın. Burada iyi bir konuşmacı olmanız gerekiyor, birkaç kitap okumanızı, yeterince film izlemenizi ve her diyaloğu bilinçli olarak incelemenizi tavsiye ederim. Bu sizi daha ilginç bir konuşmacı yapacaktır. Bu en uzun adımdır ve en önemlisidir. İyi ve havalı olmaya çalışın ve yapışkan değil, kıskanmayın. Ama en önemlisi ona romantik/cinsel ilgi göstermeyin. O cinsiyetsiz bir arkadaş
Üçüncü adım: kız sana güvenmeye başladığında, sana sırlarını anlatır. O zaman kırmaya başlamanın zamanı geldi. Bize çok güzel, fındık şeklinde kıçı ve çok güzel derin gözleri olan harika bir kızla tanıştığınızı söyleyin. Hiç bu kadar güzel gözler görmediniz. Bu kızın gerçek olması arzu edilir ve onunla gerçekten bir şeyler yaşadın. Taşıma bandım vardı. İşleme aldığım kıza kızın fotoğrafını ki zaten işlemiştim; Bu aşamada talep edildiğinizi ve popüler olduğunuzu göstermek önemlidir. Bu, romantik bir nesne olarak ilginizi çekecektir.
4. Adım: iletişim sıklığı. Bana geceyi bir kızla geçirdiğini ve onun sana hayal bile edilemeyecek bir şey yaptığını söyledin. Samimi ayrıntıları paylaşın ve "Senin gibi bir arkadaşım olduğu için inanılmaz mutluyum. Tıpkı bir erkekle olduğu gibi, herhangi bir cinsel çekicilik olmadan her şeyi tartışabileceğin bir arkadaşım var." Bu adımda kız, onun yanından geçen aranan bir erkek olduğunuz fikrine kapılmalıdır. Bu düşünce onu memnun etmeyecek, kıskançlıklar, histeriler olacak, sizi kıskandırmaya çalışacak vb. Dikkat etmeyin ve pes etmeyin
5. Adım: meyve olgunlaştı ve toplanması gerekiyor. Ona avcı olma fırsatı vermeliyiz. Burada pek çok şey kıza bağlı: Birisi sizi çay içmeye davet edecek ve sizinle çıplak buluşacak, birisi seksi nasıl özlediğini ima etmeye başlayacak, birçok seçenek olabilir ve asıl mesele hemen kabul etmemek ve kurbanı oynamaktır. sonunda ama doğru zamanda pes etmemeniz de gerekiyor. Mesela 5. adımdaki bir kızın bana sinemada oral seks yapmak istediğini söylemeye başladığı bir durum vardı, ben de ona bunun için fazla mütevazı olduğunu ve bunu yapmaya asla cesaret edemeyeceğini söyledim. Sonunda o ve ben bir kutu Raffaello’ya bahse girdik, sinemaya gittik ve ben kaybettiğim için şanslıydım).

Burada karmaşık bir şey yok; deneyim sayesinde tüm bu adımlar büyük ölçüde hızlandırılır. Reddedilmelerden korkmayın, çok sayıda başvuru olacak. 100 başvurudan 1’i sizinle yatsa bile, bu zaten bir başarıdır (gerçek hayatta istatistikler 1k30’dur). Denemenin hiçbir maliyeti yoktur. İletişimi sürdürmek ve arkadaşlarını davet etmek fazla zaman almaz. Kızların çoğuyla ilk buluşmamızda zaten seks yapmıştık, çünkü aynı şehirde yaşamamıza rağmen toplantıdan önce sadece sohbet ediyorduk;
Yine söylüyorum, bu ideal bir yöntem değil ama bana çok yardımcı oldu
--------
Umarım deneyimlerim birine yardımcı olur: İyi olun arkadaşlar ve daha fazlasını sikeyim;
These users thanked the author Lancelot for the post:
Korsan
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months
 Re: Guide: Seks için kız nasıl bulunur?

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Kadın tavlama sanatçılarının kimi tedavi ettiği belli... beyinsiz tavuklar :lol:
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Gudgeon
Автор темы
Lancelot
Flört etmek
Flört etmek

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, teknik işe yarıyor Ama bu en iyisi başarılı, kendi kendine yeten, kendine yeten, özgüveni yüksek olanlar için ve ne tür bir zekaya sahip olduğu önemli değil. Kesinlikle tüm kızlar oyuncağın sahibidir ve oyuncaklarını kaybetmek istemezler;
Ve pikap sanatçıları çoğunlukla babası olmayan kızlara odaklanır (kucaklar, kafalarını okşar, bir oyuncak satın alır ve artık akmaya başlar) veya son derece sosyal, ancak özgüveni düşük kızlar ( bu tür insanlar sürekli olarak erkeklerin ilgisinin merkezi olmak isterler, her zaman iltifatlara ve ilgiye ihtiyaç duyarlar ve erkeklerin ilgisinin merkezi her zaman sekstir). Bu tür kızlar her zaman uzaktan görülebilir
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Lancelot: 17 Feb 2023, 18:07 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ , teknik tüm kızlar için işe yarar. Ancak en iyisi başarılı, kendi kendine yeten, kendine yeten, özgüveni yüksek olanlardır ve ne tür bir zekaya sahip olduğu önemli değildir. Kesinlikle tüm kızlar oyuncağın sahibidir ve oyuncaklarını kaybetmek istemezler;
Ve pikap sanatçıları çoğunlukla babası olmayan kızlara odaklanır (kucaklar, kafalarını okşar, bir oyuncak satın alır ve artık akmaya başlar) veya son derece sosyal, ancak özgüveni düşük kızlar ( bu tür insanlar sürekli olarak erkeklerin ilgisinin merkezi olmak isterler, her zaman iltifatlara ve ilgiye ihtiyaç duyarlar ve erkeklerin ilgisinin merkezi her zaman sekstir). Bu tür kızlar her zaman uzaktan görülebilir
Akıl yürütmedeki ana hata, herkesin böyle olduğudur.. hayır.. hepsi değil.. herkes farklıdır.
Devam etmek
Автор темы
Lancelot
Flört etmek
Flört etmek

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, kazanmadım’ Muhtemelen istisnalar vardır, hatta eminim. istisnalar var. Açık bir ilişkisi olan bir arkadaşımı tanıyorum ve o da prensipte kıskançlık veya açgözlülük yaşamadığında ısrar ediyor (ne ölçüde [url=viewtopic.php? t=9271]doğrudur ama yine de).
Ama kızların %99’u tam olarak anlattığım gibi
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Lancelot: 17 Feb 2023, 18:18 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ , Tartışmayacağım, belki istisnalar vardır, hatta eminim. istisnalar var. Açık bir ilişkisi olan bir arkadaşımı tanıyorum ve o da prensipte kıskançlık veya açgözlülük yaşamadığında ısrar ediyor (ne ölçüde [url=viewtopic.php? t=9271]doğrudur ama yine de).
Ama kızların %99’u tam olarak anlattığım gibidir
nasıl %99 olabilir?, eğer bunu kendiniz yazarsanız en iyi ihtimalle 1 100 işe yarayacak, ancak çoğunlukla 30’da 1, yani %99 değil
Devam etmek
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Timurlenk »

Kıza yattığın kişiden hoşlandığını söylemeye başlar başlamaz. SONRA size olan ilgi hemen kaybolacak.
These users thanked the author Timurlenk for the post:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Özel Meclis Üyesi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Özel Meclis Üyesi »

Tamerlan: 17 Feb 2023, 18:37 hoşlandığınız kıza kiminle yattığınızı söyleyin. SONRA sana olan ilgi anında kaybolacak.
Bu arada ben de buna katılıyorum. Kızlar itibarlarına dikkat ederler ve başkaları hakkında konuşursanız onun hakkında da konuşabilirsiniz.
These users thanked the author Özel Meclis Üyesi for the post:
seksforumu_
Автор темы
Lancelot
Flört etmek
Flört etmek

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, 1/30 davetle
Çoğunun bir ilişkisi var ve tanımadıkları bir kişiyle diyaloğa girmeyecekler ya da fotoğrafta benden hoşlanmadılar
biriyle birlikteyken hemen ilgimi kaybedeceğim ve ayrılacağım
Kişisel olarak hoş olmayan biri olacağım ve o konuşmaya devam etmek istemeyecek.
Ama eğer kız zaten diyalog kurmayı kabul ettiyse ve 10 dakika içinde benden kurtulmazsa , o zaman ona bir şey olma ihtimali %99’dur. Beni sevmiyorsa / benimle ilgilenmiyorsa ve 10 dakika içinde beni elediyse, bu onun öyle olmadığı anlamına gelmez, ya benim yanıldığım / ya da başkasıyla her şeyin yolunda gideceği anlamına gelir aynı senaryo

Bir çingenenin beni dolandırdığı olayı hatırladım. 14 yaşımdan beri psikolojiye ve dolandırıcılara ilgim vardı: Çok fazla kitap okudum, James Randi hayranıydım, babamın işinde eski mahkumlara insanların nasıl hile yaptığını sordum; Ve yine de o en aptal insan değil;
Ve işte buradayım, 24 yaşındayım, büyük bir şehrin tren istasyonunda duruyorum ve bir çingene kadın yanıma geliyor. Beni aldatacağını biliyorum, bunu nasıl yapacağını bile hayal edebiliyorum ama onunla sadece bu oyunu oynamak istiyorum. Onunla konuşmaya başlıyorum, o kadar çok şey biliyorum ki, onun tuzağına düşmemek, onu kandırmak istiyorum. Ben herkes gibi değilim, aptal değilim, hazırlanıyordum.
Sonuç: beni 500 ruble dolandırdı) Tüm paramı almak istedi ama elini zamanında yakaladım. Tek yol onun aldatmacasına kanmamak ve onunla konuşmamaktı; oyun başladığı anda zaten paranın bir kısmını kaybetmiştiniz. Kazanan bir sonuç yok

Eminim ki bir kız bir erkekle iletişim kurmaya başlarsa, o zaman erkek yeterince deneyimli ve motiveyse, vakaların %99’unda bunu başaracaktır. kızdan seks almak Ve burada kızın aşık ya da evli olması hiç fark etmiyor.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Lancelot: 17 Feb 2023, 19:10 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ , 1/30 davetle
Çoğunun bir ilişkisi var ve tanımadıkları bir kişiyle diyalog başlatmayacaklar veya fotoğrafta benden hoşlanmadılar
benim/olacağı biriyle hemen ilgisiz kalır ve okulu bırakır
Birisine karşı kişisel olarak rahatsız olacağım ve o da konuşmaya devam etmek istemeyecektir.
Ama eğer kız zaten diyalog kurmayı kabul etmişse ve kurtulmamışsa 10 dakika içinde bana bir şey olursa, ona bir şey olma ihtimali %99’dur. Beni sevmiyorsa / benimle ilgilenmiyorsa ve 10 dakika içinde beni elediyse, bu onun öyle olmadığı anlamına gelmez, ya benim yanıldığım / ya da başkasıyla her şeyin yolunda gideceği anlamına gelir aynı senaryo

Bir çingenenin beni dolandırdığı olayı hatırladım. 14 yaşımdan beri psikolojiye ve dolandırıcılara ilgim vardı: Çok fazla kitap okudum, James Randi hayranıydım, babamın işinde eski mahkumlara insanların nasıl hile yaptığını sordum; Ve yine de o en aptal insan değil;
Ve işte buradayım, 24 yaşındayım, büyük bir şehrin tren istasyonunda duruyorum ve bir çingene kadın yanıma geliyor. Beni aldatacağını biliyorum, bunu nasıl yapacağını bile hayal edebiliyorum ama onunla sadece bu oyunu oynamak istiyorum. Onunla konuşmaya başlıyorum, o kadar çok şey biliyorum ki, onun tuzağına düşmemek, onu kandırmak istiyorum. Ben herkes gibi değilim, aptal değilim, hazırlanıyordum.
Sonuç: beni 500 ruble dolandırdı) Tüm paramı almak istedi ama elini zamanında yakaladım. Tek yol onun aldatmacasına kanmamak ve onunla konuşmamaktı; oyun başladığı anda zaten paranın bir kısmını kaybetmiştiniz. Kazanan bir sonuç yok

Eminim ki bir kız bir erkekle iletişim kurmaya başlarsa, o zaman erkek yeterince deneyimli ve motiveyse, vakaların %99’unda bunu başaracaktır. kızdan seks almak Ve burada kızın aşık ya da evli olması hiç fark etmiyor.
seni elediklerine göre artık eskisi gibi değiller)) genel olarak, manipülasyonlarınızın şeması ve neyi manipüle ettiğiniz açık, ne tür dizeler.. genel olarak, evet.. aptal, kendini beğenmiş tavuklar için bir aldatmaca.
Devam etmek
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Herhangi bir teknik kendinize göre uyarlanmalıdır: karakterinize, ihtiyaçlarınıza, yeteneklerinize. Aksi halde işinize yaramaz!
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Timurlenk »

Lancelot: 17 Feb 2023, 19:10 Çoğunun bir ilişkisi var ve tanımadıkları bir kişiyle diyaloğa girmeyecekler ya da fotoğrafta benden hoşlanmadılar
biriyle ben/o hemen ilgilenmeyecek ve okulu bırakacak
br/> Birisi bana şahsen hoş gelmeyebilir ve konuşmaya devam etmek istemeyecektir.
Fakat eğer kız zaten diyalog kurmayı kabul ettiyse ve 10 dakika içinde benden kurtulmadıysa, o zaman ona bir şey olma ihtimali %99’dur. Beni sevmiyorsa / benimle ilgilenmiyorsa ve 10 dakika içinde beni elediyse, bu onun öyle olmadığı anlamına gelmez, ya benim yanıldığım / ya da başkasıyla her şeyin yolunda gideceği anlamına gelir aynı senaryo

İşte buradayım, 24 yaşındayım, büyük bir şehrin tren istasyonunda duruyorum ve çingene bir kadın yanıma geliyor. Beni aldatacağını biliyorum, bunu nasıl yapacağını bile hayal edebiliyorum ama onunla sadece bu oyunu oynamak istiyorum. Onunla konuşmaya başlıyorum, o kadar çok şey biliyorum ki, onun tuzağına düşmemek, onu kandırmak istiyorum. Ben herkes gibi değilim, aptal değilim, hazırlanıyordum.

Bir keresinde bir çingene kadın falımı söylemek için yanıma geldi.
Yapıp yapamayacağını sordum. Evet diye cevap verdi.
Anne ve babasının ne zaman öleceğini, çocuklarının ne zaman öleceğini sormaya başladım. Nereye gömülecekler?
Beni sessizce bıraktı.
These users thanked the author Timurlenk for the post:
Korsan
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by XiaH »

sıkıcı bir teknik ve çok zaman alıcı olduğundan yalnızca belirli tipteki kadınlarda işe yarar. Zaferleriniz hakkında asla diğer kızlarla konuşmamak daha iyidir, az çok normal bir piliç birleşecektir, bu durumda sessiz kalmak ve gerçek durumu asla tam olarak açıklamamak daha iyidir, özellikle de çok sayıda ortak varsa. Güven ve sırları anlatmak hakkında - kızlar, eğer böyle bir "güvenin" ödül olarak sorunlarını çözme hedefi varsa, bunu yalnızca eşcinsel arkadaşlarına veya geyiklere anlatırlar. Örneğin, tedavisi mümkün olmayan bir hastalığa sahip uzak bir akrabası olduğunu ve tüm ailenin para topladığını bir "sır" olarak anlattı. Güvenen bir geyik hemen katkısını yapmaya hazır olacaktır :D Genel olarak, arkadaş bölgesiyle oynamak çok zevklidir, eğer kıza niyetinizi hemen onu gerçekten istediğinizi göstermezseniz ve onu bir seks objesi olarak görürseniz, bu bölgede yıllarca dönebilirsiniz. Güzel bir kızın bir araba dolusu bu tür geyik yavrusu vardır, bir "arkadaş" yörüngeden atladı ve yerini hemen bir başkası aldı. Ben hala dürüst yaklaşımın destekçisiyim ve onu sadece seks için düşünseniz bile bunu olduğu gibi anlatıyorum. falan filan, elbette arkadaş olabiliriz ama seni haftada veya ayda bir sikmek istiyorum. Ve kendinizi sevindirmek, arkadaş gibi davranmak ve elbette her şey işe yarayabilir, ancak böyle bir kadınla, ilk seksten sonra bir saniye bile istemeyeceksiniz, ondan hızla sıkılacaksınız. Bu çok enerji tüketen ve zaman alan bir işlemdir. Kadınların genel olarak reddedebilmeleri gerekir, tüm bu istekler ve küçük yardımlar yalnızca zarara yol açar, tamam, mahvolmak için Windows’u yeniden yüklemeniz gerekir, bunu hala anlıyorum, ancak örneğin bir tesisatçı olarak çalışıyorsanız ve seni yalnızca tuvaleti tıkandığında hatırlıyor, bu büyük bir ayrıcalık :D
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

Lancelot: 17 Feb 2023, 17:36 Forumu birkaç gün okudum ve buradaki erkeklerin seks ve erdem konusunda bir sorunu olabileceğinden biraz korktum. Benim gözlemlerime göre kızlar erkeklerden çok daha fazla seks istiyor ve her zaman çok sayıda müsait kız var. Daha önce tanıştığım ve çok aktif bir hayatım olduğu için kendi küçük tekniğimi yazmaya karar verdim. Yazı uzun olacak ama motive olmuş bir kişi mutlaka okuyacaktır. Umarım yöntemim birine yardımcı olur;

Kısacası benden bahsedeyim, yakışıklı değilim, biraz kekeliyorum, içe dönük biriyim, yapı olarak programcıyım ve bir kavgadan sonra gözüm kesiliyor bazı pozisyonlar. Çocukluğumdan beri çok mütevazıydım, bekaretimi 21 yaşında kaybettim. 23’ten 26’ya kadar yatakta 100’den fazla kız vardı. Demek istediğim, bir kız bulmak için iri yapılı, yakışıklı bir erkek olmana gerek yok.

Hayatımdaki asıl sorun benim iyi bir adam olmamdı ve kızlar bunu tercih ediyordu. benimle ilişki kurmak/uyumak yerine sadece arkadaş ol. Ve bildiğin gibi arkadaşlık bölgesinden çıkış yok. Ama "Scott Pilgrim vs. the World" ve "Revolver" filmlerini izledikten sonra her şey değişti. Onları izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Seyyah filminden Michael Cera bu kadar güzel bir güzelliği çekebiliyorsa benim neden yapamadığımı fark ettim. Tabancayı izledikten sonra oyunun ana kurallarını anladım (filmden alıntılar):
1. Her oyunda her zaman bir rakip vardır ve her zaman bir kurban vardır. İşin püf noktası zamanla ikinci olduğunuzu ve birinci olduğunuzu fark etmektir.
2. Eğer rakip gerçekten iyiyse, o zaman kurbanı kontrol edebileceği bir duruma sürükleyecektir. Gerçeğe ne kadar yakınsa kontrolü de o kadar kolay olur. Kurbanın zayıf noktasını bulun ve ona gerçekten istediğinden biraz verin. Kendi açgözlülüğünün kollarında kıvranan kurbanın dikkatini dağıt.

Öyleyse. Geçmişteki tüm tanıdıklarımda her zaman bir avcı rolünü oynadığımı, aktif olmaya, ısrarcı olmaya çalıştığımı, arkadaşlık bölgesine direndiğimi fark ettim - ancak bu alanda her zaman cahil bir sporcu tarafından geride bırakılacağım. Bu nedenle oyunun kurallarını değiştirmemiz gerekiyor.
VK, Tinder’da kızlarla tanışmaya başladım ve ısrarcı olmayı bıraktım, seks konusunu gündeme getirmeyi bıraktım ve arkadaşlık bölgesi için çabalamaya başladım, daha doğrusu kızları kendim arkadaşlık bölgesine atmaya çalıştım. Konuşma sırasında muhatabıma elbette iltifat ettim ama aynı zamanda ona diğer kızların fotoğraflarını da gönderip onlarla ilişkilerimden bahsettim. Her kız arzulanmak ister, her kız (özellikle güzel olan) herkesin onu istediği gerçeğine alışır, buna alışır. Ve istediğini alamayınca ona arkadaş gibi baktıklarını ama kızı göremediklerini anlıyor ve yıkılıyor. Avcı olur, özgüveninin artması için KENDİSİNİN seni baştan çıkarması gerekir. Saldırılar olacak, “Sanırım çirkin göğüslerim var” yazan çıplaklar ve Windows yükleme talepleri olacak. Ve bizim istediğimiz de bu.

Özgüveninin kırılma anında bir kız günlerce gücenebilir ve görmezden gelinebilir, asıl mesele onun peşinden koşmamak, sadece kıskanıp geri dönmesini bekliyoruz . Bir kızı sağlıklı bir şekilde görmezden gelmek her zaman faydalıdır

Metodoloji:

Birinci adım: İnternette buluşalım. VK araması tek/Aktif arama veya Tinder (kötü bir itibardan korkuyorsanız, en yakın köy/şehirlerdeki kızları arayın). VK daha iyi çalışıyor (ancak artık herkesin özel profilleri var); Soyut bir konu hakkında bilgi sahibi olmak daha iyi: Rock’ı sevdiğini görüyorsunuz, "Merhaba, sesinize bakıyorum ve saygılarımla, harika bir zevkiniz var" ve sonra müzik hakkında sohbet ediyoruz. Ya da şehrin halka açık bir sayfasında bir kediyi kurtarmakla ilgili bir gönderi bulursunuz, yorumlara bakarsınız, bir kurban seçersiniz ve yüzücüleri nasıl infaz edeceğiniz ve tüm başıboş kedileri nasıl kurtaracağınız hakkında onunla sohbet edersiniz) Çok şey tanımanız gerekiyor, Tanrı korusun, 30 başvurudan 10’unun yanıt vereceğini anlamalısınız. Bunlardan iletişim en iyi 5 ile destek sağlayacaktır. Deneyimle tanışmak daha kolay olacak ve bir kişinin uygunluğu belirlenebilir. Ava. Son derece aktif, girişken kızlar en uygunudur.
İkinci adım: harika bir arkadaş olmanız, dinleyebilmeniz, Onu neyin endişelendirdiğini anlayın, güven kazanın. Burada iyi bir konuşmacı olmanız gerekiyor, birkaç kitap okumanızı, yeterince film izlemenizi ve her diyaloğu bilinçli olarak incelemenizi tavsiye ederim. Bu sizi daha ilginç bir konuşmacı yapacaktır. Bu en uzun adımdır ve en önemlisidir. İyi ve havalı olmaya çalışın ve yapışkan değil, kıskanmayın. Ama en önemlisi ona romantik/cinsel ilgi göstermeyin. O cinsiyetsiz bir arkadaş
Üçüncü adım: kız sana güvenmeye başladığında, sana sırlarını anlatır. O zaman kırmaya başlamanın zamanı geldi. Bize çok güzel, fındık şeklinde kıçı ve çok güzel derin gözleri olan harika bir kızla tanıştığınızı söyleyin. Hiç bu kadar güzel gözler görmediniz. Bu kızın gerçek olması arzu edilir ve onunla gerçekten bir şeyler yaşadın. Taşıma bandım vardı. İşleme aldığım kıza kızın fotoğrafını ki zaten işlemiştim; Bu aşamada talep edildiğinizi ve popüler olduğunuzu göstermek önemlidir. Bu, romantik bir nesne olarak ilginizi çekecektir.
4. Adım: iletişim sıklığı. Bana geceyi bir kızla geçirdiğini ve onun sana hayal bile edilemeyecek bir şey yaptığını söyledin. Samimi ayrıntıları paylaşın ve "Senin gibi bir arkadaşım olduğu için inanılmaz mutluyum. Tıpkı bir erkekle olduğu gibi, herhangi bir cinsel çekicilik olmadan her şeyi tartışabileceğin bir arkadaşım var." Bu adımda kız, onun yanından geçen aranan bir erkek olduğunuz fikrine kapılmalıdır. Bu düşünce onu memnun etmeyecek, kıskançlıklar, histeriler olacak, sizi kıskandırmaya çalışacak vb. Dikkat etmeyin ve pes etmeyin
5. Adım: meyve olgunlaştı ve toplanması gerekiyor. Ona avcı olma fırsatı vermeliyiz. Burada pek çok şey kıza bağlı: Birisi sizi çay içmeye davet edecek ve sizinle çıplak buluşacak, birisi seksi nasıl özlediğini ima etmeye başlayacak, birçok seçenek olabilir ve asıl mesele hemen kabul etmemek ve kurbanı oynamaktır. sonunda ama doğru zamanda pes etmemeniz de gerekiyor. Mesela 5. adımdaki bir kızın bana sinemada oral seks yapmak istediğini söylemeye başladığı bir durum vardı, ben de ona bunun için fazla mütevazı olduğunu ve bunu yapmaya asla cesaret edemeyeceğini söyledim. Sonunda o ve ben bir kutu Raffaello’ya bahse girdik, sinemaya gittik ve ben kaybettiğim için şanslıydım).

Burada karmaşık bir şey yok; deneyim sayesinde tüm bu adımlar büyük ölçüde hızlandırılır. Reddedilmelerden korkmayın, çok sayıda başvuru olacak. 100 başvurudan 1’i sizinle yatsa bile, bu zaten bir başarıdır (gerçek hayatta istatistikler 1k30’dur). Denemenin hiçbir maliyeti yoktur. İletişimi sürdürmek ve arkadaşlarını davet etmek fazla zaman almaz. Kızların çoğuyla ilk buluşmamızda zaten seks yapmıştık, çünkü aynı şehirde yaşamamıza rağmen toplantıdan önce sadece sohbet ediyorduk;
Yine söylüyorum, bu ideal bir yöntem değil ama bana çok yardımcı oldu
--------
Umarım deneyimlerim birine yardımcı olur: İyi olun arkadaşlar ve daha çok sikiş ;
Karınızı istemediğinizi ama bir mağazadan şişman bir kasiyer veya bir erkek istediğinizi yazmışsınız. Ah, işte sen bir kahraman aşığısın. Kontrast parlak.
Автор темы
Lancelot
Flört etmek
Flört etmek

Marinka, hayatımda farklı dönemler yaşadım . Kızlarla seks yaparak kendimi fark ettiğim bir dönem vardı. Daha sonra aşkımla tanıştım ve ona sadık kaldım (4 yıldır)
Artık onunla yakınlaşma konusunda sorunlar yaşıyorum. Belki de o fırtınalı günleri kaçırmışımdır diye düşündüm ve anılara dalıp deneyimlerimi paylaşmaya karar verdim

27 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
XyaH, burada seçim herkese kalmış. Eşcinsel arkadaşa gelince, bunu çok iyi söyledin, benim tekniğimde yaklaşık olarak bu pozisyonu alman gerekiyor, ama bundan çıkmak için zaferlerle ilgili hikayelere ihtiyacın var. İsim yok, tamamen güvenli. Kız, herkese "Marinka’yı hatırladın mı? Dün onu becerdim ve sana bir fotoğraf göstereceğim."

tip hakkında, elbette işe yarıyor demeyeceğini anlamış olmalı. belirli bir tür için daha iyidir, ancak başkaları için de işe yarar. Önemli olan kızlara özgüvenleri düşük davranmamak, aksi takdirde özgüvenleri daha da düşecektir. Ve bunu bekar/evli insanlar üzerinde, eğitimli olsun olmasın, zengin ve sıradan insanlar üzerinde test ettim. Her zaman harika çalışıyor;

Boynuna oturmak isteyen tüccarlara gelince, her zaman sadece 2-3 tanesi karşımıza çıktı
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

Lancelot: 18 Feb 2023, 01:24 Marinka, peki, oradayım hayatın farklı dönemleriydi. Kızlarla seks yaparak kendimi fark ettiğim bir dönem vardı. Daha sonra aşkımla tanıştım ve ona sadık kaldım (4 yıldır)
Artık onunla yakınlaşma konusunda sorunlar yaşıyorum. Belki de o fırtınalı günleri kaçırmışımdır diye düşündüm ve anılara dalıp deneyimlerimi paylaşmaya karar verdim

27 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
XyaH, burada seçim herkese kalmış. Eşcinsel arkadaşa gelince, bunu çok iyi söyledin, benim tekniğimde yaklaşık olarak bu pozisyonu alman gerekiyor, ama bundan çıkmak için zaferlerle ilgili hikayelere ihtiyacın var. İsim yok, tamamen güvenli. Kız, herkese "Marinka’yı hatırladın mı? Dün onu becerdim ve sana bir fotoğraf göstereceğim."

tip hakkında, elbette işe yarıyor demeyeceğini anlamış olmalı. belirli bir tür için daha iyidir, ancak başkaları için de işe yarar. Önemli olan kızlara özgüvenleri düşük davranmamak, aksi takdirde özgüvenleri daha da düşecektir. Ve bunu bekar/evli insanlar üzerinde, eğitimli olsun olmasın, zengin ve sıradan insanlar üzerinde test ettim. Her zaman harika çalışır;

Boynuna oturmak isteyen tüccarlara gelince, her zaman sadece 2-3 tanesine rastladım
Bana göre, rastgele ilişkiler yoluyla kendini gerçekleştirmek, sahte bir farkındalıktır. Partner sayısı kişinin başarısını göstermez. Anladığım kadarıyla ne olman gerektiği kavramını uyguluyordun ama o sen değildin. Gerçek sen, karısına sadık kalan sensin. Kendini gerçekleştirmeniz ailedir. Görüyorsunuz, kendiniz için yarattığınız imajınızın gerçekleşmesi ile kendini gerçekleştirmeniz iki farklı şeydir.
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Çekiç »

Aptal hayalperest, bir kızla sanal olarak veya gerçekte iletişim kurduğunuzda, ASLA başkalarını düşünmemelisiniz.
These users thanked the author Çekiç for the post:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Katya.Sonya
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Katya.Sonya »

Moskova, Merkez! Tatlı amımı maksimumda hissetmeni istiyorum! Seni evime davet edeceğim veya seni ziyarete geleceğim!💋 Bir saat 5000₽! Hakkımda: indie, M. Kutuzovskaya’dan çok uzakta yaşıyorum, kesinlikle bireysel olarak kabul ediyorum! Seni evime davet edeceğim veya seni ziyarete geleceğim!💋 Bugün seninle eğlenmeye hazırım! Başımda taç yok, iletişim kurması kolay ve rahat, nasıl dinleyeceğimi biliyorum! Ek seçenekler var ve bunların çoğu var; bunları bir toplantı sırasında veya telefon/sohbet yoluyla tartışırım. Bu numaradan aramanızı bekliyorum: 79660260045. Veya sohbetten mektuplar: WhatsApp: +79204041485.
TG: @SweetGirlMSK.
https://i.postimg.cc/PJ0Gq8jf/2-1.jpg

https://i.postimg.cc/K8PXZzsF/2-3.jpg

https://i.postimg.cc/JnhScQ74/2-7.jpg
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Nasıl ve nerede buluşulur?”