Kızlar ne düşünüyor
-
Автор темыTavşan
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kızlar ne düşünüyor
Kadın yarısına soru:
Kızlar, seks sırasında ne düşünüyorsunuz? Daha doğrusu, hangi düşünceler boşalmanıza yardımcı olur?
Bildiğim kadarıyla her kadın seks sırasında sadece partnerine odaklanmıyor. Bu soruyu dürüstçe yanıtlayan genç bayanlar arasında şu fanteziler vardı:
Seks anında kız, (ebeveynleri, eski erkek arkadaşı vb. tarafından) izlendiğini hayal eder;
Cinsel baskı uyguluyor (böyle durumlarda partner ona daha sert davranmayı istiyor);
Ve basitçe soyut fanteziler.
Yorumlarınızı bekliyorum ☺
Kızlar, seks sırasında ne düşünüyorsunuz? Daha doğrusu, hangi düşünceler boşalmanıza yardımcı olur?
Bildiğim kadarıyla her kadın seks sırasında sadece partnerine odaklanmıyor. Bu soruyu dürüstçe yanıtlayan genç bayanlar arasında şu fanteziler vardı:
Seks anında kız, (ebeveynleri, eski erkek arkadaşı vb. tarafından) izlendiğini hayal eder;
Cinsel baskı uyguluyor (böyle durumlarda partner ona daha sert davranmayı istiyor);
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 8 months
Re: Kızlar ne düşünür?
Kızlar, paylaşın! Çok ilginç

- These users thanked the author elektronik for the post:
- Tavşan
-
Автор темыTavşan
- Sürtünmeler
Arkadaşlarımdan biri benimle ve başka bir adamla aynı anda çıkıyordu. Bizi bir araya getirip üçlü yapma hayali vardı (ki bu gerçekleşmedi).
Sikimin üstüne oturduğunda sık sık o adama oral seks yaptığını hayal ettiğini söyledi. Ve tam tersi - bana oral seks yaparken onu arkasında hayal ediyor.
Ne diyebilirim...
https://i.postimg.cc/Jn9v1MYS/i.jpg
Sikimin üstüne oturduğunda sık sık o adama oral seks yaptığını hayal ettiğini söyledi. Ve tam tersi - bana oral seks yaparken onu arkasında hayal ediyor.
Ne diyebilirim...
https://i.postimg.cc/Jn9v1MYS/i.jpg
- These users thanked the author Tavşan for the post:
- elektronik
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
seks 100.500 yıl önce oldu ama gerçekleştiğinde hiçbir şey düşünmedim, kendimi tamamen ona verdim. an.Tavşan: ↑15 Feb 2023, 05:28 Kadın yarısına soru:
Seks anında kız, (ebeveynleri, eski erkek arkadaşı vb. tarafından) izlendiğini hayal eder; Cinsel baskı uyguluyor (böyle durumlarda partner ona daha sert davranmayı istiyor);
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 4):
- elektronik, Tavşan, Yün, Ötesinden Gelen Şehvet
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 11 months
Ama olay şu şekilde oluyor:
- Peki, daha çok vaktin var, peki, sonunda ne zaman bitireceksin!?
- Peki, daha çok vaktin var, peki, sonunda ne zaman bitireceksin!?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 3 years 2 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 3 months
En azından işi kendin ertelemezsin ve tamam, kişinin işini bitirmesine izin verirsin

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
-
Автор темыTavşan
- Sürtünmeler
Bu arada, rol yapma oyunları, deneyimlediğiniz fantezilerden gelen duyumları geliştirmenize olanak tanır ☺
İşte bunun için güvene dayalı bir ilişkiye ihtiyaç var)
Bu arada, rol yapma oyunları, deneyimlediğiniz fantezilerden gelen duyumları geliştirmenize olanak tanır ☺
-
- Penetrasyon
- Total posts: 224
Bu arada, erkekler bu soruyu sıklıkla soruyor, özellikle de seksten hemen sonra. Elbette onların duymak istedikleri, duymaktan hoşlandıkları, onları heyecanlandıracak şeyleri cevaplıyorum.
Doğruyu söylemek, ilişkileri incitmek ve mahvetmek demektir. Erkekler çok savunmasız, çok hassas.
Doğruyu söylemek, ilişkileri incitmek ve mahvetmek demektir. Erkekler çok savunmasız, çok hassas.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
Herkeste durum farklıdır. Biriyle "içime boşalma", diğeriyle "zaten içimde misin?"... Evlenirken aklımda bir düşünce vardı, keşke komşular duymasa.. .
- These users thanked the author marypen for the post (total 3):
- Tavşan, Fargal94, elektronik
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 6 months
Onların nesi rahatsız edici?.. rahim ağzına ulaşmıyor mu?))Scromnaja: ↑15 Feb 2023, 10:02 Bu arada erkekler bu soruyu sıklıkla soruyor, özellikle de seksten hemen sonra. Elbette onların duymak istedikleri, duymaktan hoşlandıkları, onları heyecanlandıracak şeyleri cevaplıyorum.
Doğruyu söylemek, ilişkileri incitmek ve mahvetmek demektir. Erkekler çok savunmasız, çok alıngandır.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Tavşan, elektronik
-
Автор темыTavşan
- Sürtünmeler
Andrey1980 ve her şeyin penis organının büyüklüğü? 
Bir kızı ecstasy’ye getirmek için üç bileşene ihtiyacınız vardır: fiziksel (doğrudan temas, ön sevişme, deneyim) ve sevgilinin becerisi) ;
Ahlaki faktör (güven derecesi, sempati) ve psikolojik.
İkincisine gelince, bu en zor şey çünkü bu gizemi çözmek için kızın kafasına "girmeniz" gerekiyor. Her şey önemlidir: Çocuklukta yaşanan deneyimlerden (cinsiyetle ilgili olması gerekmez) kişilik özelliklerine kadar.
Bütün bu "üç sütun" dikkate alındığında kadın zevkinden bahsedebiliriz.
A penis boyutu istenirse büyütülebilir.
10 dakika 33 saniye sonra gönderilir:
Tüm hikayeler benzer: ilişkide her şey yolunda gibi görünüyor, ancak orgazma ulaşılmadığını söylemek sakıncalı.
Doğruyu söylemekten çekinmeyin. Partneriniz sizi seviyorsa, kendisi de size zevk vermekle ilgileniyordur.
Bir kızı ecstasy’ye getirmek için üç bileşene ihtiyacınız vardır: fiziksel (doğrudan temas, ön sevişme, deneyim) ve sevgilinin becerisi) ;
Ahlaki faktör (güven derecesi, sempati) ve psikolojik.
İkincisine gelince, bu en zor şey çünkü bu gizemi çözmek için kızın kafasına "girmeniz" gerekiyor. Her şey önemlidir: Çocuklukta yaşanan deneyimlerden (cinsiyetle ilgili olması gerekmez) kişilik özelliklerine kadar.
Bütün bu "üç sütun" dikkate alındığında kadın zevkinden bahsedebiliriz.
A penis boyutu istenirse büyütülebilir.
10 dakika 33 saniye sonra gönderilir:
Biliyorsun dostum, bu çok yaygın bir durum (aynı zamanda bir hata).Scromnaja: ↑15 Feb 2023, 10:02 Bu arada erkekler bu soruyu sıklıkla soruyor, özellikle de seksten hemen sonra. Elbette onların duymak istedikleri, duymaktan hoşlandıkları, onları heyecanlandıracak şeyleri cevaplarım.
Eh, doğruyu söylemek gücendirmek, ilişkiyi mahvetmek demektir. Erkekler çok savunmasız, çok alıngan.
Tüm hikayeler benzer: ilişkide her şey yolunda gibi görünüyor, ancak orgazma ulaşılmadığını söylemek sakıncalı.
Doğruyu söylemekten çekinmeyin. Partneriniz sizi seviyorsa, kendisi de size zevk vermekle ilgileniyordur.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 224
Onun için rahatsız edici olan şey şu ki Aslında o an onu hiç düşünmedim. Bunu ona nasıl söyleyebilirim?
Ahaha, Hayır, onlara sikiyle karnına ulaşacağını ya da beni deleceğini düşündüğümü söyledim))) Çok sert, çok huysuz, çok doyumsuz olduğunu. Öpüştüğümüzde beni yiyeceğini düşündüm))) Sanki ocaktan geliyormuş gibi ısı yayıyor ve biz ateş alıp yanacağız)))◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑15 Feb 2023, 10:10 onların nesi rahatsız edici?.. rahim ağzına ulaşmıyor mu?))
Onun için rahatsız edici olan şey şu ki Aslında o an onu hiç düşünmedim. Bunu ona nasıl söyleyebilirim?
- These users thanked the author Skromnaga for the post (total 4):
- Fargal94, Tavşan, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, elektronik
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 3 years 2 months
Evet, doğru, sen duygularına odaklanıyorsun)Scromnaja: ↑15 Feb 2023, 10:40Ahaha, Hayır, onlara sikiyle karnına ulaşacağını ya da beni deleceğini düşündüğümü söyledim))) Çok sert, çok huysuz, çok doyumsuz olduğunu . Öpüştüğümüzde beni yiyeceğini düşündüm))) Sanki ocaktan geliyormuş gibi ısı yayıyor ve biz ateş alıp yanacağız)))◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑15 Feb 2023, 10:10 onların neresi rahatsız edici?.. rahim ağzına ulaşmaması mı?))
- These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
- Skromnaga, elektronik
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 2 years 6 months
Kendimi tamamen partnerime veriyorum ve seks sırasında erkeğe zevk mi verdiğimi yoksa görünüşümün basmakalıp mı olduğunu düşünüyorum. Bazen bu adamı bir başkasıyla karşılaştırıyorum.
- These users thanked the author karina.yakovleva for the post (total 2):
- Tavşan, Fan
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 30 Replies
- 2712 Views
-
Last post by PrematüreDöl