Hayal kurmayı severim şişman kadınlarla anal seks hakkında. Gözlerimin önünde önümde yatan bu karkasın resmi var, bacaklarını kaldırıyorum, iyice yağlıyorum ve acımasızca anüsüne çekiçle vuruyorum. Böylece her şey çok sıcak ve yumuşak olur. İnlerken onu izle. Ona zarar vermiyor çünkü aletim böylesine devasa bir kıça tam uygun. Ve şişman kadınların bu güzel sesleri "tokat-tokat". Tanrım, bana bunun hayalini kuran tek kişinin ben olmadığımı söyle. Bu büyüklükte bir fahişeyi nerede bulabilirsin?
https://i.postimg.cc/J095x0dD/985-1000.jpg
Şişman kızlarla anal
-
Автор темыgöğüslerin kralı
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Şişman kızlarla anal
Titi’yi hamur gibi yoğururdum ama onu nasıl becereceğime dair hiçbir fikrim yoktu! Sikinize bir oltaya takmak gibi bir uzantı takmadığınız sürece!
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
- Registered for: 2 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыgöğüslerin kralı
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 2 years 7 months
Tüm şişman kadınlar gibi. Arkaya koydu ve çörekleri birbirinden ayırdı.Onu nasıl becereceğimi bilemiyorum!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 7 months
Göğüslerin Kralı, bu rüya fantezisi taşlanmış bir mastürbasyoncunun! Küçük bir yüz çok sevimli! Dolgun dudaklar! sadece sik emmek için yalvarıyorum! Yanaklar pürüzsüz; kıçınızı onlara sürtmek çok güzel! Ve vücut
sikişmek için yaratılmıştır! Onun her katını sikebilirsin! Göğüslerden dizlere! Bu sadece bir hazine!!!
sikişmek için yaratılmıştır! Onun her katını sikebilirsin! Göğüslerden dizlere! Bu sadece bir hazine!!!
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 4 years 1 month
- Orientation: biseksüel
Öncelikle şişman olanlar var ama fotoğrafta bacaklarını bile kaldıramıyorsun, kendini zorlayacaksın.
Şekil ve penise gelince, o zaman büyük olması anal anlamına gelmiyor , arkadaşım iriydi, rahatsa her şey yolunda demektir, ancak gerginlik altındaysa
o zaman kilonun hiçbir etkisi yoktur. Peki neden bir fahişe? Bir metres bulmak daha iyidir, daha ucuzdur ve kurtulursun.
Şekil ve penise gelince, o zaman büyük olması anal anlamına gelmiyor , arkadaşım iriydi, rahatsa her şey yolunda demektir, ancak gerginlik altındaysa
o zaman kilonun hiçbir etkisi yoktur. Peki neden bir fahişe? Bir metres bulmak daha iyidir, daha ucuzdur ve kurtulursun.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- Çift 33
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Registered for: 2 years 8 months
Tombul olanları severim ve bunu da halledebilirim. Ama bununla yaşamaya hiç niyetim yok, aşırı kiloluyum ve birçok sağlık sorunum var.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 102 Replies
- 3902 Views
-
Last post by alexbarsik
-
- 67 Replies