Amımda sik varken uyuyakaldım
-
Автор темыTopçik
- Orgazm!
- Total posts: 885
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Amımda sik varken uyuyakaldım
Amımda sik varken uykuya dalmayı seviyorum.
Her zaman işe yaramıyor ama işe yararsa, o zaman amımda bir sikle uyanmayı seviyorum.
Uyanmaya zamanım olmadı - zaten seks yaptım) )
Bunu beğendin mi?
Her zaman işe yaramıyor ama işe yararsa, o zaman amımda bir sikle uyanmayı seviyorum.
Uyanmaya zamanım olmadı - zaten seks yaptım) )
Bunu beğendin mi?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Amımda sikle uyuyakaldım
Bu nasıl mümkün olabilir? Penis formalinle mi tedavi edilmeli yoksa alkolde mi saklanmalı?))) Oraya nasıl sıkışır? Bazen onu vajinada yarı sarkık tutmak zor olur)))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: biseksüel
Aslında bir dakikalığına bile olsa kendi kendine çıkıyor.
- These users thanked the author Bir korsan for the post:
- Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 10 months
sabah ben uykuya daldığımda mastürbasyon yaparak sarhoş olduğunu söyledi ve bir süre sonra arkamı dönüp onu çıkardım, muhtemelen onun bir fantezisi eksikti.
once bir kız benden penisi kıçında bırakmamı istedi , gerçekten ve uykuya daldı
sabah ben uykuya daldığımda mastürbasyon yaparak sarhoş olduğunu söyledi ve bir süre sonra arkamı dönüp onu çıkardım, muhtemelen onun bir fantezisi eksikti.
-
- Nirvana’dayım
Bir defasında bir adam üstümde uyuyakaldı ve onu üzerimden çıkaramadım. Sarhoş. Çıkarmama yardım ettiler, beni pasta gibi düzleştireceğini düşündüm.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 254
Marinka, bunu kim çekti? Komşularınızı cep telefonunuzdan aradınız mı? ve bu açık değil... bir sarhoşla seks yapmak için neden kendine bu kadar saygısızlık ediyorsun... her ne kadar Rus ruhu her zaman karanlık olsa da... tek okuduğun annenle senin sarhoş olduğun ve onun onu becerdiği. o zaman kız kardeşin sarhoş. ve o da ona yapıştı))) yoksa ikisi de sarhoş muydu ve ensest ilişki içinde miydiler...(bu sizin için geçerli değil...ben mecaziyim) ve siz bu sırada "aşk" yapmaya çalışmadınız mı? ayık? Seni temin ederim ki bu çok daha keyifli
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 10 months
anlap: ↑31 Jan 2023, 10:02 Marinka, bunu kim çekti? Komşularınızı cep telefonunuzdan aradınız mı? ve bu açık değil... bir sarhoşla seks yapmak için neden kendine bu kadar saygısızlık ediyorsun... her ne kadar Rus ruhu her zaman karanlık olsa da... tek okuduğun annenle senin sarhoş olduğun ve onun onu becerdiği. o zaman kız kardeşin sarhoş. ve o da ona yapıştı))) yoksa ikisi de sarhoş muydu ve ensest ilişki içinde miydiler...(bu sizin için geçerli değil...ben mecaziyim) ve siz bu sırada "aşk" yapmaya çalışmadınız mı? ayık? Sizi temin ederim çok daha hoş
sanki sadece sarhoş insanlarla seviştiğini söylüyormuş gibi, deneyimli ve sevgi dolu her insanın alkol altında seks yaptığını söylüyorsunuz.
-
- Nirvana’dayım
Her zaman bu kadar haklı mıydınız yoksa yaşlandıkça mı öyle oldunuz?
Yılbaşı gecesiydi, şirket kalabalıktı ve herkes sarhoştu. Ben aradım, yan odadan geldiler. Hatırlamak eğlenceli.anlap: ↑31 Jan 2023, 10:02 Marinka, bunu kim çekti? Komşularınızı cep telefonunuzdan aradınız mı? ve bu açık değil... bir sarhoşla seks yapmak için neden kendine bu kadar saygısızlık ediyorsun... her ne kadar Rus ruhu her zaman karanlık olsa da... tek okuduğun annenle senin sarhoş olduğun ve onun onu becerdiği. o zaman kız kardeşin sarhoş. ve o da ona yapıştı))) yoksa ikisi de sarhoş muydu ve ensest ilişki içinde miydiler...(bu sizin için geçerli değil...ben mecaziyim) ve siz bu sırada "aşk" yapmaya çalışmadınız mı? ayık? Sizi temin ederim ki çok daha keyifli
Her zaman bu kadar haklı mıydınız yoksa yaşlandıkça mı öyle oldunuz?
-
- Penetrasyon
Marinka, Muhtemelen yaşla... ama cinsiyetle I ’Muhtemelen hayatımda birkaç kez sarhoş oldum.. ilginç değil ve alkol beni hiç çekmiyor.. Neden beyninizi bulanıklaştırmanız gerektiğini anlamıyorum.. ama her biri için kendi, çünkü diyorlar)) Konu sekse gelince, o çok ahlaksız, bir kadının sevdiği hemen hemen her şeye bayılırım (sado ve tabaktaki bok hariç).. Boşalmasını izlemeyi ve hissetmeyi seviyorum.
-
- Nirvana’dayım
Ayrıca çok iyi ve dost canlısı bir şirketimiz vardı. İçtiler, eğlendiler, dans ettiler, seks yaptılar. Alkol frenlerin kalkmasına yardımcı olur. Şimdi onlara sahip değilim ama daha önce vardı.anlap: ↑31 Jan 2023, 10:22 Marinka, Muhtemelen yaşla birlikte.. . ama muhtemelen hayatımda birkaç kez sarhoşken seks yaptım.. ilginç değil ve alkol beni hiç çekmiyor.. neden aklını bulandırman gerektiğini anlamıyorum.. ama dedikleri gibi her biri kendine ait)) Seks konusunda çok ahlaksızım, neredeyse bir kadının sevdiği her şeye bayılıyorum (sado ve tabaktaki bok hariç).. Boşalmasını izlemeyi ve hissetmeyi seviyorum
-
- Penetrasyon
Marinka, evet.. yaşlandıkça birçok insan olmayı bırakıyor utangaç ve gelenekleri bir kenara at
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 3 years 9 months
Birkaç kez denedim. Ancak penisin havası söndüğünde, herhangi bir hareketle kolayca düştü :üzgünüm:
-
Автор темыTopçik
- Orgazm!
- Total posts: 885
- Registered for: 2 years 11 months

Bu iki konumda mümkündür.
1. Arkasında olduğunuzda ve bacakları büküldüğünde hemen onun yanında. Yan taraftaki oturma pozisyonu ise daha kısadır.
2. Sırt üstü durduğunda sol bacağı uzatılır ve sağ bacağı dizden bükülür.
Sol tarafınızın üzerine yatıyorsunuz, sol bacağınız onun sol bacağının altında ve sağ bacağınız onun sol bacağının üzerinde.
Sağ bacağı uyluğunuzun üst kısmına dolanıyor. Evet, penisin vajinaya ulaşması fazla çaba gerektirmez
ve ereksiyon bittikten sonra eğer onu çıkarmazsanız, vajinanın içinde kalacaktır. Uzanın ve keyfini çıkarın.
Açıklama - aslında bu pozisyonda bir haçla yatıyorsunuz.
Sikişirken telefonun yanında dolaşmak çok rahat.

2 dakika 18 saniye sonra gönderilir:
Açıkladığım ikinci pozisyonda , herhangi bir uzunlukta mümkün olduğunu düşünüyorum. :)Bu hangi ilginç pozisyonda olabilir ve penis ne kadar uzunlukta?)))
2 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Evet, evet. Yani tekrar kıçına çıkana kadar ikinci kez bekleyebilir ve bir kez daha çevirebilirsiniz. :)bir kız benden sikimi kıçına bırakmamı istediğinde gerçekten uykuya daldım
4 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Peki Rus ruhunun bununla ne ilgisi var?Bir sarhoşla seks yapacak kadar neden kendinize bu kadar saygısızlık ediyorsunuz... Rus ruhu her zaman karanlık olsa da..
Gerçekten bu forumdaki herkesin Rus olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Yoksa sarhoşlar hakkında okuduğunuz her şey otomatik olarak Ruslar tarafından mı yazılıyor?
İstatistikleri okuyun, çok şaşıracaksınız.
Ruslar en çok içki içen ulus olmaktan çok uzak...
Ve genel olarak bu tür yargılar saf ırkçılıktır.
4 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
6996,
Pekala, pozlarla ilgili açıklamamı okursan başaracaksın. :)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 1507 Views
-
Last post by Çiçekler
-
- 4 Replies