Amımda sik varken uyuyakaldım

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Автор темы
Topçik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 885
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Amımda sik varken uyuyakaldım

Unread post by Topçik »

Amımda sik varken uykuya dalmayı seviyorum.
Her zaman işe yaramıyor ama işe yararsa, o zaman amımda bir sikle uyanmayı seviyorum.
Uyanmaya zamanım olmadı - zaten seks yaptım) )
Bunu beğendin mi?
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Amımda sikle uyuyakaldım

Unread post by XiaH »

Bu nasıl mümkün olabilir? Penis formalinle mi tedavi edilmeli yoksa alkolde mi saklanmalı?))) Oraya nasıl sıkışır? Bazen onu vajinada yarı sarkık tutmak zor olur)))
These users thanked the author XiaH for the post (total 2):
Takma ad, George
Bir korsan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 314
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Bir korsan »

Aslında bir dakikalığına bile olsa kendi kendine çıkıyor.
These users thanked the author Bir korsan for the post:
Fargal94
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Registered for: 4 years

Unread post by Evgeniy-Spb »

XyaH: 31 Jan 2023, 04:43 Bu nasıl mümkün olabilir? Penise formalin uygulayın mı yoksa alkole mi koyun?))) Oraya nasıl takılıp kalıyor, bazen onu vajinada yarı sarkık tutmak zor oluyor)))
Bu TS’nin ikinci bölümüdür. İlkinde vajinaya işedi.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Geçit »

Bu hangi ilginç pozisyonda olabilir ve penis ne kadar uzun?)))
These users thanked the author Geçit for the post:
Atlas
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Süleyman »

Marinka: 31 Jan 2023, 09:37 Bu hangi ilginç pozisyonda olabilir ve penis ne kadar uzun olabilir?)))
once bir kız benden penisi kıçında bırakmamı istedi , gerçekten ve uykuya daldı🤣
sabah ben uykuya daldığımda mastürbasyon yaparak sarhoş olduğunu söyledi ve bir süre sonra arkamı dönüp onu çıkardım, muhtemelen onun bir fantezisi eksikti.🤣
These users thanked the author Süleyman for the post:
Topçik
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Solomon: 31 Jan 2023, 09:48
Marinka: 31 Jan 2023, 09:37 Bu hangi ilginç pozisyonda olabilir ve penis ne kadar uzun olabilir?)))
Bir kez bir kız benden onu bırakmamı istedi aslında onun kıçında uyuyakalmıştı🤣
sabah ben düştüğümde kafasının uçtuğunu söyledi klitorisime mastürbasyon yaptıktan sonra uykuya daldım ve bir süre sonra arkamı dönüp onu çıkardım, muhtemelen onun bir fantezisi eksikti.🤣
Bir defasında bir adam üstümde uyuyakaldı ve onu üzerimden çıkaramadım. Sarhoş. Çıkarmama yardım ettiler, beni pasta gibi düzleştireceğini düşündüm.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Fargal94, Atlas, Topçik
anlap
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 254

Unread post by anlap »

Marinka, bunu kim çekti? Komşularınızı cep telefonunuzdan aradınız mı? ve bu açık değil... bir sarhoşla seks yapmak için neden kendine bu kadar saygısızlık ediyorsun... her ne kadar Rus ruhu her zaman karanlık olsa da... tek okuduğun annenle senin sarhoş olduğun ve onun onu becerdiği. o zaman kız kardeşin sarhoş. ve o da ona yapıştı))) yoksa ikisi de sarhoş muydu ve ensest ilişki içinde miydiler...(bu sizin için geçerli değil...ben mecaziyim) ve siz bu sırada "aşk" yapmaya çalışmadınız mı? ayık? Seni temin ederim ki bu çok daha keyifli
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Süleyman »

anlap: 31 Jan 2023, 10:02 Marinka, bunu kim çekti? Komşularınızı cep telefonunuzdan aradınız mı? ve bu açık değil... bir sarhoşla seks yapmak için neden kendine bu kadar saygısızlık ediyorsun... her ne kadar Rus ruhu her zaman karanlık olsa da... tek okuduğun annenle senin sarhoş olduğun ve onun onu becerdiği. o zaman kız kardeşin sarhoş. ve o da ona yapıştı))) yoksa ikisi de sarhoş muydu ve ensest ilişki içinde miydiler...(bu sizin için geçerli değil...ben mecaziyim) ve siz bu sırada "aşk" yapmaya çalışmadınız mı? ayık? Sizi temin ederim çok daha hoş

sanki sadece sarhoş insanlarla seviştiğini söylüyormuş gibi, deneyimli ve sevgi dolu her insanın alkol altında seks yaptığını söylüyorsunuz.
These users thanked the author Süleyman for the post:
Topçik
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

anlap: 31 Jan 2023, 10:02 Marinka, bunu kim çekti? Komşularınızı cep telefonunuzdan aradınız mı? ve bu açık değil... bir sarhoşla seks yapmak için neden kendine bu kadar saygısızlık ediyorsun... her ne kadar Rus ruhu her zaman karanlık olsa da... tek okuduğun annenle senin sarhoş olduğun ve onun onu becerdiği. o zaman kız kardeşin sarhoş. ve o da ona yapıştı))) yoksa ikisi de sarhoş muydu ve ensest ilişki içinde miydiler...(bu sizin için geçerli değil...ben mecaziyim) ve siz bu sırada "aşk" yapmaya çalışmadınız mı? ayık? Sizi temin ederim ki çok daha keyifli
Yılbaşı gecesiydi, şirket kalabalıktı ve herkes sarhoştu. Ben aradım, yan odadan geldiler. Hatırlamak eğlenceli.
Her zaman bu kadar haklı mıydınız yoksa yaşlandıkça mı öyle oldunuz?
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Atlas, Topçik
anlap
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by anlap »

Marinka, Muhtemelen yaşla... ama cinsiyetle I ’Muhtemelen hayatımda birkaç kez sarhoş oldum.. ilginç değil ve alkol beni hiç çekmiyor.. Neden beyninizi bulanıklaştırmanız gerektiğini anlamıyorum.. ama her biri için kendi, çünkü diyorlar)) Konu sekse gelince, o çok ahlaksız, bir kadının sevdiği hemen hemen her şeye bayılırım (sado ve tabaktaki bok hariç).. Boşalmasını izlemeyi ve hissetmeyi seviyorum.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

anlap: 31 Jan 2023, 10:22 Marinka, Muhtemelen yaşla birlikte.. . ama muhtemelen hayatımda birkaç kez sarhoşken seks yaptım.. ilginç değil ve alkol beni hiç çekmiyor.. neden aklını bulandırman gerektiğini anlamıyorum.. ama dedikleri gibi her biri kendine ait)) Seks konusunda çok ahlaksızım, neredeyse bir kadının sevdiği her şeye bayılıyorum (sado ve tabaktaki bok hariç).. Boşalmasını izlemeyi ve hissetmeyi seviyorum
Ayrıca çok iyi ve dost canlısı bir şirketimiz vardı. İçtiler, eğlendiler, dans ettiler, seks yaptılar. Alkol frenlerin kalkmasına yardımcı olur. Şimdi onlara sahip değilim ama daha önce vardı.
anlap
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by anlap »

Marinka, evet.. yaşlandıkça birçok insan olmayı bırakıyor utangaç ve gelenekleri bir kenara at
6996
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by 6996 »

Topchik: 31 Jan 2023, 04:01 Amkta sik varken uykuya dalmayı seviyorum.
Her zaman işe yaramıyor ama işe yararsa, o zaman amımda bir sikle uyanmayı seviyorum.
Uyanmaya zamanım olmadı - zaten seks yaptım) )
Bunu beğendin mi?
Birkaç kez denedim. Ancak penisin havası söndüğünde, herhangi bir hareketle kolayca düştü :üzgünüm:
Автор темы
Topçik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 885
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Topçik »

XyaH: 31 Jan 2023, 04:43 Bu nasıl mümkün olabilir? Penise formalin uygulayın mı yoksa alkole mi koyun?))) Oraya nasıl sıkışır, vajinada yarı sarkık tutmak zor olabilir)))
Bu iki konumda mümkündür.
1. Arkasında olduğunuzda ve bacakları büküldüğünde hemen onun yanında. Yan taraftaki oturma pozisyonu ise daha kısadır.
2. Sırt üstü durduğunda sol bacağı uzatılır ve sağ bacağı dizden bükülür.
Sol tarafınızın üzerine yatıyorsunuz, sol bacağınız onun sol bacağının altında ve sağ bacağınız onun sol bacağının üzerinde.
Sağ bacağı uyluğunuzun üst kısmına dolanıyor. Evet, penisin vajinaya ulaşması fazla çaba gerektirmez
ve ereksiyon bittikten sonra eğer onu çıkarmazsanız, vajinanın içinde kalacaktır. Uzanın ve keyfini çıkarın.
Açıklama - aslında bu pozisyonda bir haçla yatıyorsunuz.
Sikişirken telefonun yanında dolaşmak çok rahat. :-D

2 dakika 18 saniye sonra gönderilir:
Bu hangi ilginç pozisyonda olabilir ve penis ne kadar uzunlukta?)))
Açıkladığım ikinci pozisyonda , herhangi bir uzunlukta mümkün olduğunu düşünüyorum. :)

2 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
bir kız benden sikimi kıçına bırakmamı istediğinde gerçekten uykuya daldım
Evet, evet. Yani tekrar kıçına çıkana kadar ikinci kez bekleyebilir ve bir kez daha çevirebilirsiniz. :)

4 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Bir sarhoşla seks yapacak kadar neden kendinize bu kadar saygısızlık ediyorsunuz... Rus ruhu her zaman karanlık olsa da..
Peki Rus ruhunun bununla ne ilgisi var?
Gerçekten bu forumdaki herkesin Rus olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Yoksa sarhoşlar hakkında okuduğunuz her şey otomatik olarak Ruslar tarafından mı yazılıyor?
İstatistikleri okuyun, çok şaşıracaksınız.
Ruslar en çok içki içen ulus olmaktan çok uzak...
Ve genel olarak bu tür yargılar saf ırkçılıktır.

4 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
6996,
Pekala, pozlarla ilgili açıklamamı okursan başaracaksın. :)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”