Karısı şişman bir domuz. Yemek yemeyin kızlar!

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Lyova
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Karısı şişman bir domuz. Yemek yemeyin kızlar!

Unread post by Lyova »

https://i.postimg.cc/R0Gyx8xN/8834-7.jpg

Вот так моя милая жена превратилась в уродливую свиноту после родов *x)
Начинали встречаться 16 лет назад, тогда она была стройной, не худой но стройной и с сиськами. После первого ребенка, 14 лет назад вообще не потолстела, но сиськи огромные стали, лучше бы на одном дитя и остановились. После вторых родов сиськи уже висели и чуть жирка набрала, но ничего я ее ебал с удовольствием. Вот знал бы что она такой станет, сразу бы аборт сделал ей сразу после того как залетела. Вы понимаете масштаб этого всего, эту корову в десять раз разнесло :ireful1:
Пока была беременная :det2: не ебалась и похуй было мне, а сейчас хуй кое как стоит на это сало. Ей похуй продолжает жрать, жрет как корова. Вчера ели всей семьей так она две тарелки сожрала и не подавилась. Говорю ей что она себя запустила, она не слушает. Уже прямо называю ее свиньей и коровой, а она видите ли обижается, как будто я виноват. Уже не знаю что с ней делать, наверное скоро буду знакомиться с худыми женщинами с быстрым обменом веществ, чтоб вообще не толстели. Девочки пожалуйста не жрите. :smile001:
These users thanked the author Lyova for the post (total 4):
Alex 17, Andrey Petrov, İskoç, Evgeniy7519
zincirler
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel
 Re: Eşim şişman bir domuzdur. Yemek yemeyin kızlar!

Unread post by zincirler »

Bir değişiklik olsun diye şişman olanları seviyorum😉&#129303 ;
These users thanked the author zincirler for the post:
Travolta
Автор темы
Lyova
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12

Unread post by Lyova »

Gel ve domuzumu becer :shamp:
Pişman değilim
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

Lyova: 23 Jan 2023, 11:53 https://i.postimg.cc/R0Gyx8xN/8834-7.jpg

Начинали встречаться 16 лет назад, тогда она была стройной, не худой но стройной и с сиськами. После первого ребенка, 14 лет назад вообще не потолстела, но сиськи огромные стали, лучше бы на одном дитя и остановились. После вторых родов сиськи уже висели и чуть жирка набрала, но ничего я ее ебал с удовольствием. Вот знал бы что она такой станет, сразу бы аборт сделал ей сразу после того как залетела. Вы понимаете масштаб этого всего, эту корову в десять раз разнесло :ireful1:
Пока была беременная :det2: не ебалась и похуй было мне, а сейчас хуй кое как стоит на это сало. Ей похуй продолжает жрать, жрет как корова. Вчера ели всей семьей так она две тарелки сожрала и не подавилась. Говорю ей что она себя запустила, она не слушает. Уже прямо называю ее свиньей и коровой, а она видите ли обижается, как будто я виноват. Уже не знаю что с ней делать, наверное скоро буду знакомиться с худыми женщинами с быстрым обменом веществ, чтоб вообще не толстели. Девочки пожалуйста не жрите. :smile001:
Остановитесь со своими темами и займитесь лучше своим здоровьем. Пройдите обследование. У вас эрекции нет потому, что вы становитесь импотентом. Вы можете знакомится с кем угодно, только с половой дисфункцией вы никому не будете нужны.
These users thanked the author Geçit for the post (total 11):
Onizm, George, Andrey57115, Şalun70, Atlas, Manfred, Zorba Carrie, Salatalık, Özgürlükçü, Hafta sonu, Lizkkka616
Rtrc
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134

Unread post by Rtrc »

Fotoğraf elbette çok fazla. Ben de alamıyorum. Kesinlikle.
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by George »

yazar ! ama bize öyle geliyor ki sen tam bir aptalsın. Karınız için buna değmese bile, seks olmasa bile, o zaman NEDEN ona - çocuklarınızın annesine - böyle davranın.
Boşan, kendine kemikli bir piç bul ve hayatın tadını çıkar... Sadece sen bunu asla yapamayacaksın, çünkü sen ERKEK DEĞİLSEN!!! :hayır:
These users thanked the author George for the post (total 15):
6996, Tapkin, Çift 33, Rooss, Polly, Zorba Carrie, Özgürlükçü, Lizkkka616, Alex431, Juravl, İzumi, 0dlb0, VoVa09, AlexK85, S.E.R.A.F.II. M
JackTheJack
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 272
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by JackTheJack »

georg: 24 Jan 2023, 08:20!!!
Tamamen katılıyorum. Sadece yüzüne çamur atacak kadar beyni vardı ve ayrıca internette karısının ne kadar kötü olduğu hakkında konuşmaya başlayacaktı. Umarım bir şekilde bunu öğrenir, yüzüne tükürür, çocukları alıp gider.
These users thanked the author JackTheJack for the post (total 4):
George, 6996, Arianna, VoVa09
6996
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298

Unread post by 6996 »

JackTheJack: 24 Jan 2023, 09:00
georg: 24 Jan 2023, 08:20!!!
Tamamen katılıyorum. Sadece yüzüne çamur atacak kadar beyni vardı ve ayrıca internette karısının ne kadar kötü olduğu hakkında konuşmaya başlayacaktı. Umarım bir şekilde bunu öğrenir, yüzüne tükürür, çocukları alır ve ayrılır
Ben de kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. Yine de bunu internete koymak için nasıl bir merhem olmanız gerekiyor?!
Beğenmiyorsunuz, hiçbir şeyi değiştiremezsiniz, onu çöpe atıyorsunuz ve hepsi bu. Hayır, bir sebepten dolayı küçük düşürmen gerekiyor. :ireful1:
These users thanked the author 6996 for the post (total 3):
George, JackTheJack, AlexK85
Jaware
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Jaware »

Karını bana ver. O harika
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

TS kendinden emin değil. Ah, güçsüzlükten kaynaklanan saldırganlık, durumu etkileyememe.
Cinsel iktidarsızlığını haklı çıkarmak için karısını küçük düşürüyor. Bu neredeyse aptalların, kendilerine göre daha aptal olan ama hiç kimsenin onlardan daha aptal olmadığı birini küçük düşürerek akıllı görünmeye çalışmaları gibidir. Her zaman solgun ve gülünç görünürler. Yani TS acıklı görünüyor.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Atlas, Lizkkka616, S.E.R.A.F.II. M
6996
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by 6996 »

Marinka: 24 Jan 2023, 12:41 TS kendinden emin değil. Ah, güçsüzlükten kaynaklanan saldırganlık, durumu etkileyememe.
Cinsel iktidarsızlığını haklı çıkarmak için karısını küçük düşürüyor. Bu neredeyse aptalların, kendilerine göre daha aptal olan ama hiç kimsenin onlardan daha aptal olmadığı birini küçük düşürerek akıllı görünmeye çalışmaları gibidir. Her zaman solgun ve gülünç görünürler. Yani araç içler acısı görünüyor.
Fakat bence işi karmaşıklaştırmaya gerek yok, her şey daha basit. O sadece bir pislik!
These users thanked the author 6996 for the post:
Tapkin
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

6996: 24 Jan 2023, 12:55
Marinka: 24 Jan 2023, 12:41 TS kendinden emin değil. Ah, güçsüzlükten kaynaklanan saldırganlık, durumu etkileyememe.
Cinsel iktidarsızlığını haklı çıkarmak için karısını küçük düşürüyor. Bu neredeyse aptalların, kendilerine göre daha aptal olan ama hiç kimsenin onlardan daha aptal olmadığı birini küçük düşürerek akıllı görünmeye çalışmaları gibidir. Her zaman solgun ve gülünç görünürler. Yani araç içler acısı görünüyor.
Fakat bence işi karmaşıklaştırmaya gerek yok, her şey daha basit. O sadece bir pislik!
Bence kendini zavallı gibi hissediyor, gerçi büyük ihtimalle bunu ona kimse söylemedi ve kendisi de öyle değil. Bir test yaparsanız, aracın özgüveninin neredeyse sıfır olacağından eminim. Çok çok düşük. Bu nedenle şok edici davranış.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Çift 33, Atlas
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Süleyman »

Ben de şişman insanlara ilgi duymuyorum. Ama kızlara her zaman söyledim, eğer sebepsiz yere, tembellikten şişmanlarlarsa onları bırakacağım.

2 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
Marinka: 23 Jan 2023, 12:03

Остановитесь со своими темами и займитесь лучше своим здоровьем. Пройдите обследование. У вас эрекции нет потому, что вы становитесь импотентом. Вы можете знакомится с кем угодно, только с половой дисфункцией вы никому не будете нужны.
Мариш, ну вот например если мужчину не привлекает девушка у него не встанет, это нормально, меня вот тоже не привлекают полные девушки такие, даже мысль секса с такими не связана никак, я могу на таких смотреть голых и у меня не то чтобы встанет, а трахаться перехочу.
Если бы он писал что пиздец как любит ее и как она его привлекает, но у него не встает, тогда да, можно было бы предположить что у него дисфункция и всё такое.😄
These users thanked the author Süleyman for the post:
6996
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Solomon: 24 Jan 2023, 13:14 Şişman insanlardan da hoşlanmıyorum. Ama kızlara her zaman söyledim, eğer sebepsiz yere, tembellikten şişmanlarlarsa onları bırakacağım.

Marinka: 23 Jan 2023, 12:03

Мариш, ну вот например если мужчину не привлекает девушка у него не встанет, это нормально, меня вот тоже не привлекают полные девушки такие, даже мысль секса с такими не связана никак, я могу на таких смотреть голых и у меня не то чтобы встанет, а трахаться перехочу.
Если бы он писал что пиздец как любит ее и как она его привлекает, но у него не встает, тогда да, можно было бы предположить что у него дисфункция и всё такое.😄
Идеальные фигуры только в фотошопе. Жена ТС толстела на его глазах, при нем. Такой вес не набирается за один день и даже не за один месяц и если вчера у него эрекция была в норме, а сегодня ее нет, то это звоночек.
Вас, если не привлекает, никогда не привлекала, не возбуждала такая фигура, то это уже другое дело.
Любовь здесь не при чём. Она не поможет половому влечению никак.
Я, за спортивные фигуры, не за тощие, где просто вес в норме, а именно за спортивные.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Süleyman, Atlas
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Süleyman »

Marinka: 24 Jan 2023, 13:54
Solomon: 24 Jan 2023, 13:14 Şişman insanlardan da hoşlanmıyorum. Ama kızlara her zaman söyledim, eğer sebepsiz yere, tembellikten şişmanlarlarsa onları bırakacağım.

Marinka: 23 Jan 2023, 12:03 Konularınıza son verin ve sağlığınıza daha iyi bakın. Test edilin. İktidarsız olduğunuz için ereksiyon olamıyorsunuz. Herhangi biriyle tanışabilirsiniz, ancak cinsel işlev bozukluğunuz varsa kimsenin size ihtiyacı olmaz.
Marish, örneğin, bir erkek ondan hoşlanmıyorsa bir kız, bir kız almayacak, bu normal, ben de böyle şişman kızlardan etkilenmiyorum, onlarla seks düşüncesinin bile onlarla hiçbir ilgisi yok, onlara çıplak bakabiliyorum ve sadece Ereksiyon oluyorum ama sevişme isteğimi bırakacağım.
Eğer onu sevdiğini ve ondan nasıl etkilendiğini yazdıysa ama sertleşmiyorsa, o zaman evet, onun işlev bozuklukları falan olduğu varsayılabilir.😄
Yalnızca Photoshop’ta mükemmel rakamlar. TS’nin karısı gözünün önünde şişmanlıyordu. Bu kadar kilo bir günde, hatta bir ayda almıyor ve eğer dün normal bir ereksiyon yaşadıysa ve bugün almıyorsa, o zaman bu bir zildir.
Eğer böyle bir figürden etkilenmediyseniz, hiç etkilenmediyseniz, heyecanlanmadıysanız o zaman bu başka bir konudur.
Aşkın bununla hiçbir ilgisi yoktur. Seks sürüşünüze hiçbir şekilde yardımcı olmaz.
Ben atletik figürlerden yanayım, ağırlığı normal olan sıskalardan değil, atletik olanlardan yanayım.
Belki de öyledir Zayıflığını seviyordu, sonra kilo aldı ve artık çekiciliğini yitirdi. Sınıf arkadaşım var eşine spor salonuna gitmeyi teklif etti, birlikte spora gitmeyi önerdi ama o kendini tamamen ihmal etti, 120 kiloya varan yağlı saçları falan vardı, metresi aldı 🤷‍♂️
These users thanked the author Süleyman for the post:
6996
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Solomon: 24 Jan 2023, 13:57
Marinka: 24 Jan 2023, 13:54

2 dakika 30 saniye sonra gönderildi: Marish, mesela bir erkek bir kızdan etkilenmiyorsa ereksiyon olmaz, bu normal, ben Ayrıca şişman kızlardan da etkilenmiyorum, seks düşüncesinin bile onlarla hiçbir ilgisi yok, onlara çıplak bakabiliyorum ve bu beni sadece sertleştirmekle kalmıyor, aynı zamanda sikişmek de istiyorum.
Eğer onu sevdiğini ve ondan nasıl etkilendiğini yazdıysa ama sertleşmiyorsa, o zaman evet, onun işlev bozuklukları falan olduğu varsayılabilir.😄
Yalnızca Photoshop’ta mükemmel rakamlar. TS’nin karısı gözünün önünde şişmanlıyordu. Bu kadar kilo bir günde, hatta bir ayda almıyor ve eğer dün normal bir ereksiyon yaşadıysa ve bugün almıyorsa, o zaman bu bir zildir.
Eğer böyle bir figürden etkilenmediyseniz, hiç etkilenmediyseniz, heyecanlanmadıysanız o zaman bu başka bir konudur.
Aşkın bununla hiçbir ilgisi yoktur. Seks sürüşünüze hiçbir şekilde yardımcı olmaz.
Ben atletik figürlerden yanayım, ağırlığı normal olan sıskalardan değil, atletik olanlardan yanayım.
Belki de öyledir Zayıflığını seviyordu, sonra kilo aldı ve artık çekiciliğini yitirdi. Sınıf arkadaşım var eşine spor salonuna gitmeyi teklif etti, birlikte spora gitmeyi önerdi ama o kendini tamamen ihmal etti, 120 kiloya varan yağlı saçları falan vardı, metresi aldı 🤷‍♂️
Abulia bir zihinsel bozukluğun işareti olabilir.
These users thanked the author Geçit for the post:
Atlas
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232

Unread post by Tapkin »

..yerel sapıklardan bu kadar birlik ve neredeyse nezaket beklemiyordum!
konuyla ilgili değil...Arkadaşlar, çevreye bakın, fotoğraf açıkça sahte..., kesinlikle şüpheliyim bu çok kötü bir şey olabilir böyle bir şey olabilir!
Peki, ineğin saçmalıklarına kanma!((( :smile59:
These users thanked the author Tapkin for the post (total 2):
George, 6996
IgorCher
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27

Unread post by IgorCher »

Güzel, köpek stili yap ve sonra göğüslerin arasını bitir. Sıska olanlarla sadece kendini öldürürsün ve meme bulamazsın.
JackTheJack
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 272

Unread post by JackTheJack »

Tapkin: 24 Jan 2023, 15:46 ..yerel sapıklardan bu kadar uyum ve neredeyse nezaket beklemiyordum!
konu dışında...Arkadaşlar, çevreye bakın, fotoğraf açıkça sahte..., Bu küçük piçin böyle bir şeye sahip olabileceğinden gerçekten şüpheliyim!
Peki, ineğin saçmalıklarına kanma!(((
Nedense fotoğrafın internetten alınabileceğini düşünmedim, bulmaya çalışmadım ama şimdi aramaya yazdım - birkaç yabancı sitede battık beyler. , hadi gidelim))
These users thanked the author JackTheJack for the post (total 2):
Rooss, 6996
6996
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by 6996 »

Tapkin: 24 Jan 2023, 15:46 ..yerel sapıklardan bu kadar birlik ve neredeyse nezaket beklemiyordum!
konu dışında...Arkadaşlar, çevreye bakın, fotoğraf açıkça sahtekarlık içeriyor..., Bu küçük piçin böyle bir şeye sahip olabileceğinden çok şüpheliyim!
Pekala, ineğin saçmalıklarına kanma!((( :smile59:
Buradaki konuların %97’si dolandırıcılık. Benim kişisel görüşüm bizzat forum sahipleri tarafından hareket yaratmak amacıyla oluşturulmuş. Konular bir bot tarafından yazılmaktadır.
These users thanked the author 6996 for the post:
Tapkin
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554

Unread post by Şalun70 »

Marinka: 23 Jan 2023, 12:03 Konularınızı bırakın ve sağlığınıza daha iyi bakın. Test edilin. İktidarsız olduğunuz için ereksiyon olamıyorsunuz. Herkesle tanışabilirsin ama cinsel işlev bozukluğun varsa kimsenin sana ihtiyacı olmaz.
Bana öyle geliyor ki o kişinin gerçekten sağlık sorunları var... Karısı güzel ve iyi bir kadın figürü.... ama o bir Porşivet erkeği ayağa kalkmıyor... Bir veleti azarlayamazsın... Ama her şeyin suçunu bir kadına yükleyebilirsin... yapabilirsin. .. Peki, ne diyeyim, tamamen “erkek” bir davranış... Bırakın lolipopu raftan alıp emsin... hak etmiş... :wink: * x)
These users thanked the author Şalun70 for the post:
Geçit
Alina
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 172

Unread post by Alina »

Burada eşinizin fotoğraflarını yayınlayıp tavsiye vermenize gerek yok, sadece eşinize iyi bakın, ona yardım edin... Onu spor yapmaya ve dolayısıyla beslenmeye teşvik edin ama en önemlisi kendiniz bu yönde aktif olun. böylece sevgili karınızı büyülemek için))) :muza:
These users thanked the author Alina for the post (total 3):
Nikk, Atlas, Fargal94
CYBE
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 315
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by CYBE »

Neden bu kadar tutku gösteriyorsun!!

Şimdi bunu nasıl görmezden gelebilirim!!!
Popülatör
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 132
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Popülatör »

Dostum, bu onun çok yemek yemesinden çok hormonal sağlığın ihlali konusuyla bağlantılı olabilir!!!
Büyük olasılıkla durum budur, ona tavsiyem bir doktora görünmesidir ..peki, her türlü saçmalığı yemeyi bırakın .sağlıklı yiyeceklere geçin.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

STI: 25 Jan 2023, 16:04 Neden bu kadar tutku gösteriyorsun!!

Şimdi bunu nasıl görmezden gelebilirim!!!
Peki, nasıl? Gözlerini kapat! Ve sen de göremeyeceksin... :cat1:
stserge60
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109

Unread post by stserge60 »

Arkadan çok seksi görünüyor! Sahip olduklarınızı takdir edin!
orion76
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52

Unread post by orion76 »

Lyova, Bu fotoğrafa bakınca tamamen normal, çirkin bir eş değil, peki, 16 yıl birlikte yaşadıktan sonra hiç değişmedin, eskisi kadar yakışıklı mısın? Fotoğrafını buraya koy, burada forumdaki kızlar senin ne kadar Apollon olduğunu takdir edecek ve fotoğraf yayınlayacaklar. sevgilinden bahsetmek bile erkekçe değil, karını senden alacaklar ve hayatının geri kalanında mastürbasyon yapacaksın ve böyle bir karı mahvettiğim için ne kadar aptal ve aptal olduğumu hatırlayacaksın.
These users thanked the author orion76 for the post (total 3):
stserge60, çoban, VoVa09
Hakem
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32

Unread post by Hakem »

Elbette sıska değil ama şekilsiz bir yağ parçası da değil.
Genel olarak eşiniz çok iyi, + beden modeller formatında diyebilirim.
PrematüreDöl
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by PrematüreDöl »

İki doğumdan sonra eşim 100’ün üzerinde kilo aldı ve vücudu iyiye doğru değişmedi ama yine de seks yapıyoruz. İkimizin de başka ortağı yok ve fiziksel arzu çok güçlü, bu yüzden işe yarıyor.
These users thanked the author PrematüreDöl for the post:
çoban
Fernando
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 180
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Fernando »

Eşinizle her şey yolunda
Ama sizin sorunlarınız var
Normal bir adam olsaydınız, karınız ne kadar kötü olursa olsun onun hakkında böyle şeyler söylemezdiniz!
Ve onu sikmenin iğrenç olduğu gerçeği hakkında - bu sizin hatanız
Hatta doğumdan sonraki sonuçları düşünebilir veya lahana başınızı zamanında çıkarabilirsiniz.
Eğer hayat bir şişman eş seni bu kadar korkutuyor, o zaman neden evlendin ki?!
Onun sonsuza kadar zayıf kalacağını ve yatakta seni her zaman memnun edeceğini düşünmüştüm?!
Aile hayatı kesinlikle insanlara göre değil senin gibi!
Senin gibi insanlar sadece çitlerin altındaki derileri yırtıyorlar.
These users thanked the author Fernando for the post:
VoVa09
Sanek007
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 90
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Sanek007 »

Bu dişiyi iki ya da üçle sikeyim
çoban
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by çoban »

Yazar aslında bir kadını aşağılayamazsınız, özellikle de çocuklarınızı doğurmuşsa. Bir kadına bir yaklaşım bulsanız, vücudunuzu birlikte dönüştürmeye başlasanız iyi olur, çünkü siz büyük ihtimalle Apollo değilsiniz?! Birlikte yaşıyorsanız, BİRLİKTE yaşayın, en ideal seçenek karı kocanın tek bir "Şeytan" olmasıdır. Birlikte daha az yemeye başlayın, spor yapın, daha sık yürüyüşe çıkın vb. . İyi şanslar ve karşılıklı anlayış!
These users thanked the author çoban for the post (total 3):
orion76, Büyüleyici, VoVa09
marinochka kedisi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 74
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by marinochka kedisi »

Bu konuyu okudum ve bazı alıştırmalar yapmak istedim))
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Marinochka pisechka: 28 May 2023, 19:14 Bu konuyu okudum ve biraz alıştırma yapmak istedim))
Ne kadar harika bir arzun var.. .
Büyüleyici
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Büyüleyici »

Ты сука мразота. Твоя вторая половинка, это отражение твое в зеркале. Есть конечно какой то процент девушек, которые зацикливаются на воспитании детей, и на себя хер ложат, и как итог, на чувства своего мужа.
Хочешь видеть рядом с собой королеву- построй дворец любви, уважения и чувст нежности.
Для начала начни поиск причины с самого себя!!!
These users thanked the author Büyüleyici for the post (total 3):
Zorba Carrie, çoban, Lisa24
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139

Unread post by Zorba Carrie »

Marinochka amcığı, o mu istedi yoksa yaptı mı gidip bunu yapar mı?)
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Lizkkka616, Beluga
Salatalık
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 44

Unread post by Salatalık »

Yazarın gerçekten söylediği kişi olduğundan emin değilim, ama eğer öyleyse, o zaman kendinizden başlayın, yani eşinizle konuşun ve ona onun hakkında neyi sevmediğinizi ve onda ne görmek istediğinizi söyleyin. . Bunu erkeklerden okuduğumda veya duyduğumda, yani “şişman, kalın, sarkık vb.” ve sen canım, spor salonunda bir antrenöre para ödemek istemiyorsan, belki ameliyat için para ödeyebilirsin. Paran yok mu? O halde sen sızlanıyorsun ve hakaret etmekten başka çare bulamıyorsun.

Ama genel olarak, yazarın yazdığı gibi her şey doğruysa, o zaman kendi adıma konuşacağım. Fazla kilolu ama bu şekilde davranılmayı hak etmiyor. En azından çocuklarının annesi olduğu için.

Dışarıdan bakıldığında hem zayıf hem de şişman olabiliriz, ancak iş bu noktaya geldiğinde (totolojiyi bağışlayın), kimse sorunları çözmek istemez.
These users thanked the author Salatalık for the post:
Zorba Carrie
Alexandrlk
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 147

Unread post by Alexandrlk »

Зря ты так о жене..... Шикарная женщина!
These users thanked the author Alexandrlk for the post (total 2):
Salatalık, çoban
Salatalık
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 44

Unread post by Salatalık »

Buraya bir şey daha ekleyeceğim: işte karım de fazla kilolu ve çocuklarımızı doğurdu, birinin diğeriyle bağlantısı var mı bilmiyorum ama benim için fark etmiyor.
Onu seviyorum ve tüm vücudunu aynı şekilde seviyorum ve onu o kadar çok seviyorum ki onun güzel vücudunu yemeye hazırım ve poposu genel olarak beni deli ediyor, o kadar ki ısırıyorum bile sıkarken dişlerim.

Başkalarına bakıyor muyum - evet! Onun dışında güzeller de var - evet! Ve benden daha iyi - tabii ki ve bunu ikimiz de biliyoruz.

Önemli olan hem kendi vücudunuzu hem de partnerinizin vücudunu sevmektir ve bu mümkün olduğunda kalite de artar. cinsel ilişkiler gelişecektir.

Yazar, ona bir buket vermek, ona güzel sözler söylemek ve eksikliklerini belirtmeyi bırakmak ya da daha iyisi, birinci ve ikinciden sonra bir otele gidip iyi vakit geçirmek daha iyidir. orada dinlen.
These users thanked the author Salatalık for the post (total 2):
Zorba Carrie, seksforumu_
Aalleexx26
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 184

Unread post by Aalleexx26 »

Cinsel organlarının fotoğraflarını internette yayınlayan ve müstehcen mesajlar yazan kadınlara normal erkeklerin ihtiyacı yoktur. Onlara en fazla - ve yalnızca bir süreliğine - ihtiyaç duyabilecek kişiler, şehvet duygusunun yönlendirdiği aynı erkeklerdir.
Yani sevgili çapkınlar, muhtemelen seks yapacaksınız, ancak gerçek aşk olmayacak . Kanun budur. Genellikle çapkınlar yaşlı ve işe yaramaz, yalnız ve üzgün kalırlar. Belki de hayatını değiştirmeli ve sefahati bırakmalısın?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”