Karısı zaten üç çocuk doğurdu. Üçüncüsü bir ay önce çıktı. Şişman bir ineğe dönüşmesinin yanı sıra, kusura bakmayın, kedisi de uzamış.
Karnını göremeyeceğim ve muhtemelen orası dar olmasına rağmen kıçını düşündüm ve o da aynı fikirde. Ve bence bu tam bir pislik, bu delikten sıçıyor.
Arkadaşları karılarını kıçından siktiklerini söylüyor ama ben onu dışarı çıkaracağım konusunda çok hassasım ve o da boka batmış durumda.
These users thanked the author Lyova for the post:
Karısı zaten üç çocuk doğurdu. Üçüncüsü bir ay önce çıktı. Şişman bir ineğe dönüşmesinin yanı sıra, kusura bakmayın, kedisi de uzamış. :oops: Karnını göremeyeceğim ve muhtemelen orası dar olmasına rağmen kıçını düşündüm ve o da aynı fikirde. Ve bence bu tam bir pislik, bu delikten sıçıyor. :udivlenie: Arkadaşları karılarını kıçından siktiklerini söylüyor ama ben onu dışarı çıkaracağım konusunda çok hassasım ve o da boka batmış durumda. :udivlenie: :udivlenie: :udivlenie:
Benzer bir sorun vardı. Spor salonu eğitimi artı doğru beslenme kilo problemimi çözdü. Eksi 15 kg. Ve Kegel eğitimi vajinal büyüklük sorununu çözdü. Ve doğum yaptıktan sonra çok az şey geçti. Burada eğitim olmasa bile işler kısmen normale dönecek. Ve bence anal sekse hiç başlamamak daha iyi. Özellikle vajinanın tamamen yerine geçmesi için. Daha fazla sorun yaratabilir. Doğumdan sonraki dönemde genellikle sadece oral seks yapmaya geçtik. Daha sonra her şey düzeldi ve normale döndü.
These users thanked the author Rooss for the post:
Benzer bir sorun vardı. Spor salonu eğitimi artı doğru beslenme kilo problemimi çözdü. Eksi 15 kg. Ve Kegel eğitimi vajinal büyüklük sorununu çözdü. Ve doğum yaptıktan sonra çok az şey geçti. Burada eğitim olmasa bile işler kısmen normale dönecek. Ve bence anal sekse hiç başlamamak daha iyi. Özellikle vajinanın tamamen yerine geçmesi için. Daha fazla sorun yaratabilir. Doğumdan sonraki dönemde genellikle sadece oral seks yapmaya geçtik. Daha sonra her şey düzeldi ve normale döndü.
Mizahla yazdım, bu yüzden anal hakkında Google’da pek çok bilgi var…. Eczaneden buji, lavman veya mikro lavman için yağlayıcı hazırlanması.... Ve prezervatif bir seçenektir. Ve bok içindeki sik bunu iyi düşünmüş, aksi takdirde sikte de bok olabilir ve sonra onu üretradan çıkarmak ve nasırla pisliği çıkarmak için bir tornavida kullanmanız gerekecek ve böylece mide görünmüyorsa, gözlerinize 2-3 damla limon damlatın ve saldırıya geçin))))
These users thanked the author VessTPneis for the post (total 3):
😂😂 😂😂 Mizahla yazdım, bu yüzden anal hakkında Google’da pek çok bilgi var…. Eczaneden buji, lavman veya mikro lavman için yağlayıcı hazırlanması.... Ve prezervatif bir seçenektir. Ve bok içindeki sik bunu iyi düşünmüş, aksi takdirde sikte de bok olabilir ve sonra onu üretradan çıkarmak ve nasırla pisliği çıkarmak için bir tornavida kullanmanız gerekecek😂😂😂😂 ve böylece mide görünmüyorsa, gözlerinize 2-3 damla limon damlatın ve saldırıya geçin))))
Evet, bir kadının doğumdan sonra forma girebilmesi için biraz zamana ihtiyacı vardır. Ama bence bu onun hakkında böyle konuşmak için bir neden değil. Yazar olarak siz onu forum üyelerinin önünde ve en önemlisi kendi gözlerinizin önünde küçük düşürüyorsunuz. Bu tür ifadelerle onun otoritesini kendi nezdinizde baltalıyorsunuz ve bu iyi bir şeye yol açmıyor. Ondan üçüncü bir çocuğunuz var ve onun hakkında böyle mi konuşuyorsunuz? Eşinizin böyle bir açıklamayı bilseydi sanırım ilkini kabul etmezdi... Ama sizin çocuklarınızı taşıdı ve doğurdu, yani en azından biraz saygısı olurdu!!
These users thanked the author Doktor_sexy for the post (total 3):
Evet, bir kadının doğumdan sonra forma girebilmesi için biraz zamana ihtiyacı vardır. Ama bence bu onun hakkında böyle konuşmak için bir neden değil. Yazar olarak siz onu forum üyelerinin önünde ve en önemlisi kendi gözlerinizin önünde küçük düşürüyorsunuz. Bu tür ifadelerle onun otoritesini kendi nezdinizde baltalıyorsunuz ve bu iyi bir şeye yol açmıyor. Ondan üçüncü bir çocuğunuz var ve onun hakkında böyle mi konuşuyorsunuz? Eşinizin böyle bir açıklamayı bilseydi sanırım ilkini kabul etmezdi... Ama sizin çocuklarınızı taşıdı ve doğurdu, yani en azından biraz saygısı olurdu!!
Doctor_sexy: ↑24 Jan 2023, 12:36
Evet, bir kadının doğumdan sonra forma girebilmesi için biraz zamana ihtiyacı vardır. Ama bence bu onun hakkında böyle konuşmak için bir neden değil. Yazar olarak siz onu forum üyelerinin önünde ve en önemlisi kendi gözlerinizin önünde küçük düşürüyorsunuz. Bu tür ifadelerle onun otoritesini kendi nezdinizde baltalıyorsunuz ve bu iyi bir şeye yol açmıyor. Ondan üçüncü bir çocuğunuz var ve onun hakkında böyle mi konuşuyorsunuz? Eşinizin bu tür bir açıklamayı bilseydi sanırım ilkini kabul etmezdi... Ama çocuklarınızı o taşıdı ve doğurdu, yani en azından biraz saygısı olurdu!!
Çocuklarını nereden aldı?
Tüm çocukları ebeveynlerinin perdesinde kaldı!))) *x)
These users thanked the author Tapkin for the post:
[quote=Doctor_sexy post_id=162665 time=1674552977 user_id=6540] Evet, bir kadının doğumdan sonra forma girebilmesi için biraz zamana ihtiyacı vardır. Ama bence bu onun hakkında böyle konuşmak için bir neden değil. Yazar olarak siz onu forum üyelerinin önünde ve en önemlisi kendi gözlerinizin önünde küçük düşürüyorsunuz. Bu tür ifadelerle onun otoritesini kendi nezdinizde baltalıyorsunuz ve bu iyi bir şeye yol açmıyor. Ondan üçüncü bir çocuğunuz var ve onun hakkında böyle mi konuşuyorsunuz? Eşinizin bu tür bir açıklamayı bilseydi sanırım ilkini kabul etmezdi... Ama çocuklarınızı o taşıdı ve doğurdu, yani en azından biraz saygısı olurdu!! [/quote]
Çocuklarını nereden aldı? Tüm çocukları ebeveynlerinin perdesinde kaldı!))) *x)
Romul: ↑23 Jan 2023, 11:30
Peki, ondan önce kendisine lavman yapsın. Yoksa bu uygunsuz istekle cehenneme mi gidecek? Bir defasında anal seksten sonra penisimin üzerinde domates kabuğu buldum))
Ne kadar iyi bir hikaye anlatıcısısın sen... Bu şakanın üzerinden 15 yıl geçti bile.. .
[quote=Romul post_id=162373 time=1674462626 user_id=14992] Peki, ondan önce kendisine lavman yapsın. Yoksa bu uygunsuz istekle cehenneme mi gidecek? Bir defasında anal seksten sonra penisimin üzerinde domates kabuğu buldum)) [/quote] Ne kadar iyi bir hikaye anlatıcısısın sen... Bu şakanın üzerinden 15 yıl geçti bile.. .
Marinochka amcık, o zaman metresli seçenek daha fazladır çokeşlilikten daha muhtemeldir. Ama soru şu: Karısı nasıl tepki verecek? Bu aileyi yok eder mi?
[ref=#0000ff]Marinochka amcık[/ref], o zaman metresli seçenek daha fazladır çokeşlilikten daha muhtemeldir. Ama soru şu: Karısı nasıl tepki verecek? Bu aileyi yok eder mi?
Vert, burada başlangıçta bu konuda anlaşmak gerekliydi evlilik türü
ve sorumlulukları eşler arasında önceden paylaştırın
artık yalnızca metres kalıyor
ama eğer karısı aptal değilse, o zaman ona bunu açıklayabilirsiniz ki durumu yeterince değerlendirebilir ve metresiyle anlaşabilir
[ref=#804000]Vert[/ref], burada başlangıçta bu konuda anlaşmak gerekliydi evlilik türü ve sorumlulukları eşler arasında önceden paylaştırın artık yalnızca metres kalıyor ama eğer karısı aptal değilse, o zaman ona bunu açıklayabilirsiniz ki durumu yeterince değerlendirebilir ve metresiyle anlaşabilir
[attachment=0]249042C8-A1BA-472E-916D-02325C6261EA.jpeg [/attachment]Sorun değil, onu kıçından becer, sen ilk değilsin, son değilsin. Doğum yaptıktan sonra benimki her zaman ikinci bir delik ister.
Lyova: ↑23 Jan 2023, 11:25
Arkadaşları karılarını kıçından siktiklerini söylüyor ama ben bunu ortaya çıkarmamı küçümsüyorum ve o da boka batmış durumda.
Eğer hayalperest değilseniz, prezervatif takın ya da kapsülünüz oraya ulaşmadan önce onun bağırsakları yıkamasına izin verin
[quote=Lyova post_id=162370 time=1674462344 user_id=15048] Arkadaşları karılarını kıçından siktiklerini söylüyor ama ben bunu ortaya çıkarmamı küçümsüyorum ve o da boka batmış durumda. [/quote] Eğer hayalperest değilseniz, prezervatif takın ya da kapsülünüz oraya ulaşmadan önce onun bağırsakları yıkamasına izin verin
Lyova: ↑23 Jan 2023, 11:25
Eşim zaten üç çocuk doğurdu. Üçüncüsü bir ay önce çıktı. Şişman bir ineğe dönüşmesinin yanı sıra, kusura bakmayın, kedisi de uzamış.
Karnını göremeyeceğim ve muhtemelen orası dar olmasına rağmen onu kıçından sikmeyi düşündüm ve o da aynı fikirde. Ve bence bu tam bir pislik, bu delikten sıçıyor.
Arkadaşları karılarını kıçından siktiklerini söylüyor, ama ben bunu ortaya çıkarmamı küçümsüyorum ve o da pisliğin içinde
Şahsen ben bir kadının kıçından anüse doğru seks anlamında ilgi duymuyorum, kelimenin tam anlamıyla ondan bir santimetre uzakta çok daha ilginç bir delik olduğunun farkına varıyorum. Bu deliğin çocuk yapmak için olduğunun anlaşılması zaten heyecan verici.
[quote=Lyova post_id=162370 time=1674462344 user_id=15048] Eşim zaten üç çocuk doğurdu. Üçüncüsü bir ay önce çıktı. Şişman bir ineğe dönüşmesinin yanı sıra, kusura bakmayın, kedisi de uzamış. Karnını göremeyeceğim ve muhtemelen orası dar olmasına rağmen onu kıçından sikmeyi düşündüm ve o da aynı fikirde. Ve bence bu tam bir pislik, bu delikten sıçıyor. Arkadaşları karılarını kıçından siktiklerini söylüyor, ama ben bunu ortaya çıkarmamı küçümsüyorum ve o da pisliğin içinde [/quote] Şahsen ben bir kadının kıçından anüse doğru seks anlamında ilgi duymuyorum, kelimenin tam anlamıyla ondan bir santimetre uzakta çok daha ilginç bir delik olduğunun farkına varıyorum. Bu deliğin çocuk yapmak için olduğunun anlaşılması zaten heyecan verici.
Ne istersen yap. Eğer onu kıçından istiyorsan, bu normal. Yıkama için özel lavmanlar var, 300 rubleye mal oluyor, sıradan lavmanların aksine sadece ortada değil kenarlarda da su için delikler var. Durulanması çok kolaydır. Ve bir kız temiz olduğunda onu dilinizle zevkle okşayabilirsiniz. Ayrıca, kayganlaştırıcıyı eksik bırakmayın ve parmaklarınızla, çapaksız kesilmiş tırnaklarla yavaş yavaş hazırlamayın veya ince anal oyuncaklar satın alın, o zaman ona hiçbir şey zarar vermeyeceksiniz ve o, korkmaktan değil, seksten zevk alacaktır!
Ne istersen yap. Eğer onu kıçından istiyorsan, bu normal. Yıkama için özel lavmanlar var, 300 rubleye mal oluyor, sıradan lavmanların aksine sadece ortada değil kenarlarda da su için delikler var. Durulanması çok kolaydır. Ve bir kız temiz olduğunda onu dilinizle zevkle okşayabilirsiniz. Ayrıca, kayganlaştırıcıyı eksik bırakmayın ve parmaklarınızla, çapaksız kesilmiş tırnaklarla yavaş yavaş hazırlamayın veya ince anal oyuncaklar satın alın, o zaman ona hiçbir şey zarar vermeyeceksiniz ve o, korkmaktan değil, seksten zevk alacaktır!
[quote=Zloygivi post_id=215803 time=1687025164 user_id=18637] Göte ihtiyacın yok, sikişmek için am vardır, tombul olanların deliği dardır [/quote] Kıçını olmadan bırakamazsın ya dikkat)
O umursamıyor ama utanmamak için sarhoş olacağımı söylüyor
Last post
Geçenlerde bu konuyla ilgili komik bir video gördüm, sanki seks kadını gibi görünüyordu ama aslında adam geri verdi.
Burada izin veriliyorsa bir bağlantı gönderebilirim
Böyle bir fantezimiz var. Bunu uygulamak için 20-25 yaşında bir erkeğe ihtiyacınız var. Sıska, büyük penisli. Ona karımın nasıl bir fahişe olabileceğini göstereceğim. Detaylar fotoğraflı olarak PM’de.
Last post
merhaba, 19 yaşındayım, askerden yeni döndüm, WhatsApp’a gidebiliriz ve sana her şeyi göstereceğim
Karımı alışılmadık bir yerde seks yapmaya davet etmek istiyorum ama bunu nerede ve en iyi nasıl yapacağımı bilmiyorum!?
Last post
Anne ve babasının evinin penceresinin altında. Başımıza şöyle bir şey geldi. Doğru, bölge çok uykulu ve sakindi. Gittiği anaokulunun topraklarında bir ağacın yanında. Bütün ailesi evdeyken odasında....