İsteğe göre gübreleme
-
Автор темыN@TyPaL
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
- Registered for: 2 years 7 months
İsteğe göre gübreleme
Uzun zamandır birbirinizi tanıdığınız çok yakın bir arkadaşınız sperm donasyonu hakkında soru sorsa ne yapardınız diye sormak istedim. 40’lı yaşlarındaki bekar bir kadın kendi başına doğum yapmak istiyor ancak bir klinik aracılığıyla pahalı bir bağış programını karşılayamıyor. Bu, Sovyet sonrası ülkelerimizde olmuyor ve bu da belgesel sürecini zorlaştırıyor. Ancak işin psikolojik ve ahlaki bir yönü de var - bir erkek, daha sonra bu çocuğun hayatına katılma açısından bununla nasıl ilişki kurabilir?
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: İsteğe göre gübreleme
Umarım “sperm bağışı” derken sıradan cinsel ilişkiden bahsediyoruzdur?
Adam evli, çocukları var, kaç çocuğu var, çocuklar kaç yaşında?
Adam evli, çocukları var, kaç çocuğu var, çocuklar kaç yaşında?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Eğer bir erkek uzun boylu, yakışıklı, zeka seviyesi yüksekse ve kendisine böyle bir istekle yaklaşılıyorsa bunda muhtemelen bir tuhaflık yoktur. Doğmamış çocuğunun hayatına katılmak istiyorsa, muhtemelen hiçbir şey onu bunu yapmaktan alıkoyamaz. Ya da istemiyorsa, o zaman da herhangi bir sorun olmayacaktır.
Ama eğer bir adam görünüş, şekil ve zeka açısından ortalama ise, o zaman belki de gizli bir tür püf noktası vardır. bu istekte.
Ama eğer bir adam görünüş, şekil ve zeka açısından ortalama ise, o zaman belki de gizli bir tür püf noktası vardır. bu istekte.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
Hiçbir şey imkansız değildir. Bu arada bu sorunla ilgili bir film var: "Kasım Ayına Kadar Çocuk"
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Kesinlikle katılıyorum. Ancak bu tür durumlar o kadar da nadir değildir. Henüz evlenmedim, kuzenim benden enstitüde öğretmen olarak çalışan ve kız kardeşine göre çok kötü bir karaktere sahip olan arkadaşı için bir çocuk yapmamı istedi çünkü 35 yaşındaydı ve hala evli değildi. ve hatta bakire. Daha sonra kız kardeşimin evinde buluştuk ve kız olmayı kesinlikle reddetti. Kızım artık bir yetişkin ama benim hakkımda hiçbir şey bilmiyor. Onunla ilişkim hala normal. Zaten evli ve kocasıyla mutlu olmasına rağmen birlikte çocukları yok. İlişkim arkadaşçadır ve buluştuğumuzda genellikle sevişebileceğimiz bir yerde olur.Marinka: ↑15 Jan 2023, 18:03 Eğer bir erkek uzun boylu, yakışıklı, zeka seviyesi yüksekse ve kendisine böyle bir istekle yaklaşıldıysa bunda muhtemelen bir tuhaflık yoktur. Doğmamış çocuğunun hayatına katılmak istiyorsa, muhtemelen hiçbir şey onu bunu yapmaktan alıkoyamaz. Ya da istemiyorsa, o zaman da herhangi bir sorun olmayacaktır.
-
- Nirvana’dayım
Senin için her şey yolunda gitti ve yakın zamanda ben de bir kızın kendisine çocuk yapmasını istediği ve ardından adama karşı nafaka talebinde bulunduğu bir program gördü. Genetik inceleme yaptılar ve mahkeme nafaka kararı verdi. Adam elbette üzgündü; görünüşe bakılırsa çocuğa destek olmaya niyeti yoktu.Kesinlikle katılıyorum. Ancak bu tür durumlar o kadar da nadir değildir. Henüz evlenmedim, kuzenim benden enstitüde öğretmen olarak çalışan ve kız kardeşine göre çok kötü bir karaktere sahip olan arkadaşı için bir çocuk yapmamı istedi çünkü 35 yaşındaydı ve hala evli değildi. ve hatta bakire. Daha sonra kız kardeşimin evinde buluştuk ve o hiçbir şeyi reddetmedi. Kızım artık bir yetişkin ama benim hakkımda hiçbir şey bilmiyor. O arkadaşla ilişkimiz de normal. Zaten evli ve kocasıyla mutlu olmasına rağmen birlikte çocukları yok. Benimle arkadaşça bir ilişkimiz var ve buluştuğumuzda genellikle sevişebileceğin bir yerde oluyor.Marinka: ↑15 Jan 2023, 18:03 Bir erkek uzun boylu, yakışıklı, zeka seviyesi yüksekse ve kendisine böyle bir istekle yaklaşıldıysa bunda muhtemelen bir tuhaflık yoktur. Doğmamış çocuğunun hayatına katılmak istiyorsa, muhtemelen hiçbir şey onu bunu yapmaktan alıkoyamaz. Ya da istemiyorsa, o zaman da herhangi bir sorun olmayacaktır.
-
- En güçlü orgazm!
O zamanlar gençtim ve bunu düşünmedim bile, ama benim kız kardeşim bana neredeyse hiç kötü bir şey teklif etmedi. O kız hamileyken ben hâlâ o kızla çıkıyordum. Evlenmeyi teklif etti ama o gülümsedi ve bana her zaman benden 9 yaş büyük olduğunu hatırlattı. Daha sonra birkaç yıllığına başka bir şehirde ailesinin yanına, ardından da İtalya’ya gitti. Ben evliyken ve kızım 4 yaşındayken geri döndü. Artık hem iyi hem de kötü hislerim var. Zeki ve güzel büyüyen bir kızınızın olması çok güzel. Ve bunun benim kızım olduğunu ama benim hakkımda hiçbir şey bilmediğini düşündüğümde yaşamak istemiyorum. Bugün hem onun hem de annesinin ihtiyaçlarını tamamen karşılayabilirim, ancak onların buna ihtiyaçları yok.Marinka: ↑15 Jan 2023, 19:06 Senin için her şey yolunda gitti ve yakın zamanda bir kızın kendisini çocuk yapmak istediği ve ardından adama karşı nafaka talebinde bulunduğu bir program gördüm. Genetik inceleme yaptılar ve mahkeme nafaka kararı verdi. Adam elbette üzgündü, görünüşe göre çocuğa destek olmaya niyeti yoktu.
-
- Nirvana’dayım
Kendinizi huzursuz hissediyorsunuz ama birçok erkeğin kendi sorunları var. kendi çocuklarına ihtiyaç yoktur. İletişim kurmuyorlar, nafaka ödemiyorlar.O zamanlar gençtim ve bunu düşünmedim bile, ama benim kız kardeşim bana neredeyse hiç kötü bir şey teklif etmedi. O kız hamileyken ben hâlâ o kızla çıkıyordum. Evlenmeyi teklif etti ama o gülümsedi ve bana her zaman benden 9 yaş büyük olduğunu hatırlattı. Daha sonra birkaç yıllığına başka bir şehirde ailesinin yanına, ardından da İtalya’ya gitti. Ben evliyken ve kızım 4 yaşındayken geri döndü. Artık hem iyi hem de kötü hislerim var. Zeki ve güzel büyüyen bir kızınızın olması çok güzel. Ve bunun benim kızım olduğunu ama benim hakkımda hiçbir şey bilmediğini düşündüğümde yaşamak istemiyorum. Bugün hem onun hem de annesinin ihtiyaçlarını tamamen karşılayabiliyorum ama onların buna ihtiyaçları yok.Marinka: ↑15 Jan 2023, 19:06 Sizin için her şey yolunda gitti ve yakın zamanda bir kızın kendisini çocuk yapmak istediği ve ardından adama karşı nafaka talebinde bulunduğu bir program gördüm. Genetik inceleme yaptılar ve mahkeme nafaka kararı verdi. Adam elbette üzgündü, görünüşe göre çocuğa destek olmaya niyeti yoktu.
-
- En güçlü orgazm!
Bu kişiye ve yetiştirilme tarzına bağlı. Artık giderek daha sık düşünmeye başladığım tek şey, bunu bugün yapmazdım. Bana göre her türlü oyunu oynayabilirsiniz ama eğer soru çocuklarla ilgiliyse bu hiçbir şekilde yapılamayacak bir şeydir. Bir çocuk savunmasız doğar ve normal bir ailede hiçbir şeyin bulunmadığı bir yerde ortaya çıktığı için suçlanamaz.
-
- Nirvana’dayım
Hayır. Pişman olmamalısın. Bir insana hayat verdin. Kızınız sen olmasaydın bu Dünya’da asla ortaya çıkamazdı.) Onun yaşama şansı vardı ve sen olmasaydın var olamazdı.Bu kişiye ve yetiştirilme tarzına bağlı. Artık giderek daha fazla düşünmeye başladığım tek şey, böyle bir şeyi zaten yapmazdım. Bana göre her türlü oyunu oynayabilirsiniz ama konu çocuklarsa bu hiçbir koşulda yapılamayacak bir şeydir. Bir çocuk normal bir ailede olan hiçbir şeyin olmadığı bir yerde ortaya çıktığı için savunmasız ve suçsuz doğar.
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
Keşke kızım benim babası olduğumu bilse ve ara sıra benimle iletişime geçse başka bir şey istemezdim. Beni büyüten ve büyütenin babam olduğunu anlıyorum, bu yüzden hiçbir şeymiş gibi davranmıyorum. Annesini gördüğümde bu konuyu konuşmaktan bile rahatsız oluyorum. Sadece neye ihtiyacı olabileceğini soruyorum.
-
- Nirvana’dayım
Bu konu hakkında konuşacaksın.Kızım babası olduğumu bilse ve ara sıra benimle iletişime geçse başka bir şey istemezdim. Beni büyüten ve büyütenin babam olduğunu anlıyorum, bu yüzden hiçbir şeymiş gibi davranmıyorum. Annesini gördüğümde bu konuyu konuşmaktan bile rahatsız oluyorum. Sadece neye ihtiyacı olabileceğini soruyorum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
-
- Nirvana’dayım
Bir kişi gerçekten akıllı olduğunda ve öyleymiş gibi davranmadığında.
- These users thanked the author Geçit for the post:
- Andrey Lukashov
-
- Penetrasyon
akıllı ne anlama gelir? Mesela... Yani bir kadın çocuk yapmak için böyle bir erkeği seçiyor ve o da akıllı olsun.. bu onun ne yapabileceği veya ne bildiği anlamına mı geliyor?
-
- Nirvana’dayım
İkisi de eğitimli. Ancak içlerinden yalnızca biri akıllıdır. Meraklıdır, bilgiyle nasıl çalışılacağını bilir. Onu nasıl ve nerede arayacağını biliyor. Tıptan hiçbir şey anlamıyor ama nasıl davranacağını, ne yapacağını bilmesi gerekiyor. Bilgiyi arar, filtreler, gereksiz olan her şeyi ayırır ve kendisi için sonuçlar çıkarır ve sonra bir karar verir. Böyle bir insanla güvenilirdir, böyle bir insanla ilginçtir, böyle bir insanla kolaydır. Bu kişi herhangi biri olabilir; bir matematikçi, bir tarihçi, bir biyolog, bir öğretmen, bir doktor, bir polis, bir itfaiyeci, bir elektrikçi veya bir tesisatçı. Hiç yüksek bir eğitime sahip olmayabilir, ancak yüksek bir zekaya sahip ve şüphesiz akıllıdır.
Ve ikincimiz, diploması ve bilgisi olmasına rağmen düşük zekaya sahip bir aptaldır ve hacmi muhtemelen çok büyüktür.
Çocuk yapmak için çok fazla zekaya ihtiyacınız yok. Bir erkeğe karşı sakin ve güvenilir olabilmek için zekaya ihtiyacınız var.
n İki adam hayal edelim. Eğitimli. Biri tarih bilimi doktoru, diğeri matematik doktoru. Onlara akıllı diyebilir misin? İlk bakışta öyle görünüyor. Profillerinde birçok bilgi var. Ancak birbirlerini değerlendiremeyecekler çünkü tarihçinin matematikteki bilgisi vasattan fazla, tarihteki matematik bilgisi ortaya çıkabilir. Tabi ikisini de değerlendiremeyeceğiz. İlk bakışta. Ancak onların koronavirüs salgını hakkında konuştuklarını duyduk. Biri aşı olmayacağını söylüyor. - Neden? - bir başkası ona soruyor. - Çünkü hiçbir faydası olmayacak. İnsanlara mikroçip takıldığını, aşının kısırlaştırdığını, öldürdüğünü ama hiçbir virüs olmadığını ve bunun basitçe uydurulduğunu okudu. - Bunu nerede okuyabildin? Muhatap şaşkındır. - Eğer istersen bulursun. Diğer bilim doktorumuz okuduğu bilim adamlarının istatistiklerinden ve makalelerinden alıntılar yapmaya başlıyor. Ancak muhatabı sadece kıkırdadı.
İkisi de eğitimli. Ancak içlerinden yalnızca biri akıllıdır. Meraklıdır, bilgiyle nasıl çalışılacağını bilir. Onu nasıl ve nerede arayacağını biliyor. Tıptan hiçbir şey anlamıyor ama nasıl davranacağını, ne yapacağını bilmesi gerekiyor. Bilgiyi arar, filtreler, gereksiz olan her şeyi ayırır ve kendisi için sonuçlar çıkarır ve sonra bir karar verir. Böyle bir insanla güvenilirdir, böyle bir insanla ilginçtir, böyle bir insanla kolaydır. Bu kişi herhangi biri olabilir; bir matematikçi, bir tarihçi, bir biyolog, bir öğretmen, bir doktor, bir polis, bir itfaiyeci, bir elektrikçi veya bir tesisatçı. Hiç yüksek bir eğitime sahip olmayabilir, ancak yüksek bir zekaya sahip ve şüphesiz akıllıdır.
Ve ikincimiz, diploması ve bilgisi olmasına rağmen düşük zekaya sahip bir aptaldır ve hacmi muhtemelen çok büyüktür.
Çocuk yapmak için çok fazla zekaya ihtiyacınız yok. Bir erkeğe karşı sakin ve güvenilir olabilmek için zekaya ihtiyacınız var.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- romantizm kitabı, Martin
-
- Penetrasyon
Aptal - örneğin, o bir tür pazarlamacı veya ihtiyacınız olan bir alandan geliyor Satış yapmak, müşterilerle iletişim kurmak, satış yapabilmek için ama akıllı olmanıza gerek yok. Ya da bir şarkıcı ya da bir tür aktör.
Ve kadının kendisi de akıllı olabilir
Ve eğer bir adam aptalsa ama aynı zamanda çok para kazanıyorsa ? o zaman hangisi bir aile kurmak için daha uygun? Kim akıllı ama az kazanıyor, kim aptal ama çok kazanıyor?
Aptal - örneğin, o bir tür pazarlamacı veya ihtiyacınız olan bir alandan geliyor Satış yapmak, müşterilerle iletişim kurmak, satış yapabilmek için ama akıllı olmanıza gerek yok. Ya da bir şarkıcı ya da bir tür aktör.
Ve kadının kendisi de akıllı olabilir
-
- Nirvana’dayım
Tamamen işe yaramaz bir soruyla meşgulsün. Bizim böyle bir seçeneğimiz yok. Elbette, gelecekte seçilmiş bir filmde görmek istediklerimizin tam bir listesini yapıp sonra onu atıp, yakıp unutabiliriz.
Eğer bu konu hakkındaysa, o zaman elbette, eğer sadece Bir gübre seçerken elbette dışarıdan iyi olmalı ve aptal olmamalıdır. Bir aile kurduğunuzda, kime aşık olursanız olun, çocukların yanında olanın o olduğu ortaya çıkar. Ah, aşk, söylendiği gibi, çoğu zaman kötüdür)))
Aptal bir insan çok para kazanılamaz. Ama akıllı bir insandan daha fazlasını kazanabilir.romanbon: ↑15 Jan 2023, 22:51Ve eğer bir adam aptalsa ama aynı zamanda kazanıyorsa çok para mı? o zaman hangisi bir aile kurmak için daha uygun? Kim akıllı ama az kazanıyor, kim aptal ama çok kazanıyor?
Ve bir kadının kendisi de akıllı olabilir
Tamamen işe yaramaz bir soruyla meşgulsün. Bizim böyle bir seçeneğimiz yok. Elbette, gelecekte seçilmiş bir filmde görmek istediklerimizin tam bir listesini yapıp sonra onu atıp, yakıp unutabiliriz.
Eğer bu konu hakkındaysa, o zaman elbette, eğer sadece Bir gübre seçerken elbette dışarıdan iyi olmalı ve aptal olmamalıdır. Bir aile kurduğunuzda, kime aşık olursanız olun, çocukların yanında olanın o olduğu ortaya çıkar. Ah, aşk, söylendiği gibi, çoğu zaman kötüdür)))
-
- Penetrasyon
Konunun yazarı muhtemelen kadınlar arasında rağbet görüyor. Peki neden akıllı olması gerekiyor? sadece döllenmesi gerekiyor ve hepsi bu ve bunun için de güzel, uzun ve ince olması gerekiyor. Yoksa zeka miras mı kalacak?
-
- Nirvana’dayım
Miras alınan pek çok şeyimiz var.
-
Автор темыN@TyPaL
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
Evli değil ve hiç evlenmemiş, çocuğu yok. Bir yandan gen havuzumu bir şekilde genişletmek ve birdenbire kendi ailemi kurmayı ve kendi çocuklarıma sahip olmayı başaramazsam kendimi sigortalamak istiyorum. Zaten 40’a yaklaşıyor, yani hala birkaç yılımız var ama yine de uygun bir kadınla tanışmanın mümkün olmayabileceğine hazırlıklı olmanız gerekiyor. Elbette ideal olarak kendi ailemi yaratmak isterim, ancak pratik gösteriyor ki bir şekilde uzun vadeli ilişkilere giremiyorum, gençliğimde en fazla üç yıl benim için yeterliydi. O zamandan beri, her şeyden önce arkadaş olabilecek ve birlikte bir aile kurmak isteyeceğim bir kadınla tanışmadım.
Bağışın avantajı nedir - Doktorlar, spermogramlar, genel sağlık durumu ve benzeri şeylerle tam bir analizden geçeceğim. Aynı zamanda biyolojik materyalimin ne kadar kaliteli olduğunu da kendim öğreneceğim ve aile soyunu sürdürme fikri elbette ısınıyor. Dezavantajı ise bunun hızlı değil, bir süreç olması, her zaman bir şeylerin ters gitme riski vardır. Potansiyel annenin zaten birkaç başarısız girişimi oldu ve kendisi de zaten doğum sonrası. Yaklaşık 20 yıl önce, pek çok insan 40 yaşından sonra hamile kalmaya karar bile vermiyordu.
Ve en önemlisi, bir kadından ne bekleyeceğinizi asla bilemezsiniz, hatta onunla bir tür ilişki içinde ve yalnızca yüzeyde olanı biliyor. İyi bir anne olacak mı? Tüm zorluklarla gerçekten yüzleştiğinde, aniden son vagona atlama arzusu hızla buharlaşacaktır. Sonunda çocuk acı çekerse rahat edemem, her an her türlü iletişimi kesebilir ve orada neyin, nasıl olduğunu bile bilmeyeceğim. Sadece bir çocuk sahibi olmak ve akıbetini asla öğrenememek de hoş olmayan bir olasılık.
Yıllarca süren evlilikten sonra bile kadınların çocuklarının babalarıyla nasıl başa çıktıklarına dair arkadaşlarımdan hikayeler gözlemliyorum. . Bu çerçevede bağış, hiçbir garantisi olmayan tam bir kumar gibi görünüyor. Yasalar mümkün olduğu kadar beyaz adamların aleyhine düzenlenmiş ve elbette ben de risk almak istemiyorum. Kağıtlarda nafakadan muafiyet ve her türlü mücbir sebep belirtilse bile, tüm bunları kontrol etmek için kendi avukatımı tutmak zorunda kalacağım... ve onun doğum sırasında ölme tehlikesi var! Bu kliniklerin bağış için büyük meblağlar talep etmesi ve sürece tam olarak eşlik etmesi boşuna değil, böylece potansiyel baba ve annenin hayatta yolları asla kesişmez. İnsanlar birbirini tanıdığında, birbirini tanıdığında bu bambaşka bir boyut ve sorumluluk kazanıyor...
Bağışın avantajı nedir - Doktorlar, spermogramlar, genel sağlık durumu ve benzeri şeylerle tam bir analizden geçeceğim. Aynı zamanda biyolojik materyalimin ne kadar kaliteli olduğunu da kendim öğreneceğim ve aile soyunu sürdürme fikri elbette ısınıyor. Dezavantajı ise bunun hızlı değil, bir süreç olması, her zaman bir şeylerin ters gitme riski vardır. Potansiyel annenin zaten birkaç başarısız girişimi oldu ve kendisi de zaten doğum sonrası. Yaklaşık 20 yıl önce, pek çok insan 40 yaşından sonra hamile kalmaya karar bile vermiyordu.
Ve en önemlisi, bir kadından ne bekleyeceğinizi asla bilemezsiniz, hatta onunla bir tür ilişki içinde ve yalnızca yüzeyde olanı biliyor. İyi bir anne olacak mı? Tüm zorluklarla gerçekten yüzleştiğinde, aniden son vagona atlama arzusu hızla buharlaşacaktır. Sonunda çocuk acı çekerse rahat edemem, her an her türlü iletişimi kesebilir ve orada neyin, nasıl olduğunu bile bilmeyeceğim. Sadece bir çocuk sahibi olmak ve akıbetini asla öğrenememek de hoş olmayan bir olasılık.
Yıllarca süren evlilikten sonra bile kadınların çocuklarının babalarıyla nasıl başa çıktıklarına dair arkadaşlarımdan hikayeler gözlemliyorum. . Bu çerçevede bağış, hiçbir garantisi olmayan tam bir kumar gibi görünüyor. Yasalar mümkün olduğu kadar beyaz adamların aleyhine düzenlenmiş ve elbette ben de risk almak istemiyorum. Kağıtlarda nafakadan muafiyet ve her türlü mücbir sebep belirtilse bile, tüm bunları kontrol etmek için kendi avukatımı tutmak zorunda kalacağım... ve onun doğum sırasında ölme tehlikesi var! Bu kliniklerin bağış için büyük meblağlar talep etmesi ve sürece tam olarak eşlik etmesi boşuna değil, böylece potansiyel baba ve annenin hayatta yolları asla kesişmez. İnsanlar birbirini tanıdığında, birbirini tanıdığında bu bambaşka bir boyut ve sorumluluk kazanıyor...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 20 Replies
- 442 Views
-
Last post by Gloria777
-
- 4 Replies