Ensesti kim düşünüyor?
-
Автор темыGoşa
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Ensesti kim düşünüyor?
Eşim ve ben, ebeveynler ve çocuklar arasındaki seks konusunda kimin ve nasıl hissettiklerini bilmek istiyoruz. Ensest.
Ne kadar kötü, örneğin onluk bir ölçekte 10 en kötü derecedir. Çocuk bir yetişkindir ve her şey karşılıklı rızaya bağlıdır. ve üçü de bu tür ilişkilerden hoşlanıyor. Bu tür cinsiyeti reddetmenin ana nedenlerinden biri esas olarak adet dönemidir. Belki birileri bu deneyimi yaşamıştır, ancak yalnızca gerçek ilişkilerdir, fanteziler değil
Ne kadar kötü, örneğin onluk bir ölçekte 10 en kötü derecedir. Çocuk bir yetişkindir ve her şey karşılıklı rızaya bağlıdır. ve üçü de bu tür ilişkilerden hoşlanıyor. Bu tür cinsiyeti reddetmenin ana nedenlerinden biri esas olarak adet dönemidir. Belki birileri bu deneyimi yaşamıştır, ancak yalnızca gerçek ilişkilerdir, fanteziler değil
- These users thanked the author Goşa for the post:
- IDVS03082008
-
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 4 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Re: Ensest hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu seks formatını seviyorsanız ve seksten hoşlanıyorsanız, yapın. Ve SADECE karşılıklı rıza ile olmalı, yakınlığım beklenmedik bir şekilde ve hızlı bir toplantıda gerçekleşti ve sonra annem "bunu bu kadar kalbine alma ve düşünme ve eğlenme" dedi.>
Ölçeğe gelince, o zaman ne diyeceğimi bilmiyorum.
- These users thanked the author Milla for the post (total 2):
- IDVS03082008, Andy Panda
-
Автор темыGoşa
- İlgi gösteriliyor
Cevabınız için teşekkür ederiz.
Her konuda anlaştık.
Her konuda anlaştık.
- These users thanked the author Goşa for the post:
- IDVS03082008
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 2 years 11 months
Her şey karşılıklıysa, o zaman süperdir... Bir çocukla birlikte olamayacağınız klişesi bana aptalca geliyor... eğer siz ve o bunu yaparsanız, o zaman süperdir.
- These users thanked the author İlaç2011 for the post:
- Andy Panda
-
Автор темыGoşa
- İlgi gösteriliyor
Şaşırtıcı olan şey, kızımın bundan gerçekten hoşlanmasıdır. Anne ve babasını değil, başka seks partnerlerini araması onun için doğru olur.
-
- ön sevişme
- Total posts: 116
- Registered for: 2 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kiminle olduğuna bağlı. Kız kardeşim ve ben kuzenimle çok eğleniyoruz ve diğer kuzenimle de okulda bunu gerçekleştirdik. Annem için sapkınlık benim için zaten şiddetli bir formdur.
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
Her şey uyum içindeyse, her şey yolunda demektir. Yakın akraba olup olmamasının ne önemi var.
Önemli olan aile içindeki bu tür cinsel ilişkilerden memnun olmanızdır.
Önemli olan aile içindeki bu tür cinsel ilişkilerden memnun olmanızdır.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 10 months
Zamanla kendine bir erkek bulacaktır. Ona bunu hatırlatman yeterli
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 8 months
Ama yine de size kendi fikrimi anlatacağım. görüş... tabiri caizse önceden... farklı vakalar biliyorum... ve bozulan kaderler ve mutlu ilişkiler... Her şey nasıl ve hangi koşullar altında, hangi biçimde ve kimin inisiyatifiyle bağlıdır. ... Benim fikrim 50/50.... Ve kamuoyunu değil katılımcıları değerlendirmek gerekirse... tüm incelikleri ancak onlar bilir...
Yayınlardan öyle seks yaptığınızı anladım.... hepiniz öylesiniz Mutluyuz ve her şey rızaya dayalı... o zaman bu soru neden? Bu hayatınızda hiçbir şeyi değiştirmeyecek... Bizim fikrimizi soruyorsunuz... ama bir şekilde bunu bir sır olarak bıraktınız... yani, bu bir şekilde incelikli değil... insanların tabu bir konu hakkında fikrini sormak, ifade etmek değildir. sizin bakış açınız.. Gerçek hikayeler isteyin, ama sizinkini gerçekten bilmiyoruz... Genellikle "Yoldaş Binbaşı"nın yaptığı budur, insanları kışkırtır...Gosha: ↑30 Dec 2022, 21:27 Eşim ve ben ebeveynlerle çocuklar arasındaki cinsel ilişki konusunda kimin ve nasıl hissettiğini bilmek istiyoruz. Ensest.
Ne kadar kötü, örneğin onluk bir ölçekte 10 en kötü derecedir. Çocuk bir yetişkindir ve her şey karşılıklı rızaya bağlıdır. ve üçü de bu tür ilişkilerden hoşlanıyor. Bu tür cinsiyeti reddetmenin ana nedenlerinden biri esas olarak adet dönemidir. Belki birileri böyle bir deneyim yaşamıştır, ama fanteziler değil, yalnızca gerçek ilişkiler
Ama yine de size kendi fikrimi anlatacağım. görüş... tabiri caizse önceden... farklı vakalar biliyorum... ve bozulan kaderler ve mutlu ilişkiler... Her şey nasıl ve hangi koşullar altında, hangi biçimde ve kimin inisiyatifiyle bağlıdır. ... Benim fikrim 50/50.... Ve kamuoyunu değil katılımcıları değerlendirmek gerekirse... tüm incelikleri ancak onlar bilir...
-
- ön sevişme
- Total posts: 147
Çocuklar ve ebeveynler bana çok fazla. Ama erkek kardeş-kız kardeş normaldir.
-
- Nirvana’dayım
Soun,
Arkadaş, yapabilirsin yarı hamile olma... Eğer ensestten hoşlanıyorsan ve bunu bir şekilde kabul ediyorsan... o zaman hoşuna gidiyor demektir... Ve küçük nüanslar... önemli değil...
Arkadaş, yapabilirsin yarı hamile olma... Eğer ensestten hoşlanıyorsan ve bunu bir şekilde kabul ediyorsan... o zaman hoşuna gidiyor demektir... Ve küçük nüanslar... önemli değil...
-
- ön sevişme
Shalun70, harika bir örnek. Ama hayır. Kaleci topu diğer kaleye göndermiyor, bu
’den hoşlanmıyor. Kahveyi seviyorsam bu kendime ucuz, hazır kahve alacağım anlamına gelmez.

-
- Nirvana’dayım
Soun,
Yerinde " Kızıl Moskova" annene "Chanel Nr-5" kokusu veriyor... Ve tiksinti ortadan kalkacak... kahve örneğinde olduğu gibi... Veteriner abla, senin de senin gibi yakın bir akraban var. , anne babanın kanı akıyor .. Tobish, kız kardeşinde annenin kanının olmasını kabul ediyorsun, ama annenin kanı annende değil.... Beleberd muhtemelen bir çeşit pislik... kafada yulaf lapası. ...
Erkek ol ve itiraf et... Anlayacakları sen olmayabilirsin, dürüstlüğün ve cesaretin için sana saygı duyacaklar... Ve telaşlanacaksın, 2 sandalyeye oturmaya çalışacaksın... hem "doğru" hem de "doğru olmayan" sana kızacak
Yerinde " Kızıl Moskova" annene "Chanel Nr-5" kokusu veriyor... Ve tiksinti ortadan kalkacak... kahve örneğinde olduğu gibi... Veteriner abla, senin de senin gibi yakın bir akraban var. , anne babanın kanı akıyor .. Tobish, kız kardeşinde annenin kanının olmasını kabul ediyorsun, ama annenin kanı annende değil.... Beleberd muhtemelen bir çeşit pislik... kafada yulaf lapası. ...
Erkek ol ve itiraf et... Anlayacakları sen olmayabilirsin, dürüstlüğün ve cesaretin için sana saygı duyacaklar... Ve telaşlanacaksın, 2 sandalyeye oturmaya çalışacaksın... hem "doğru" hem de "doğru olmayan" sana kızacak
-
- ön sevişme
Shalun70 ve yine hayır . Sütü sevmiyorum ama çorbadaki ekşi kremayı seviyorum. Ve laktoz intoleransı olan insanlar var. Ve sütün her halini sevenler var.
Benim fikrim aynı. Çocuklar-ebeveynler hayır, erkek kardeş-kız kardeş tamam))
Benim fikrim aynı. Çocuklar-ebeveynler hayır, erkek kardeş-kız kardeş tamam))
-
- Nirvana’dayım
Soun,
Değilim Fikrini değiştirmeye çalışıyorum... Sadece senden bir Murian davranışı görmek istiyorum... ve sandalyeden sandalyeye atlamak değil....
Değilim Fikrini değiştirmeye çalışıyorum... Sadece senden bir Murian davranışı görmek istiyorum... ve sandalyeden sandalyeye atlamak değil....
-
- ön sevişme
Shalun70, ne kadar erkeksi bir davranış? Ne tür sandalyeler? Görünüşe göre her şey rafa yerleştirilmiş, telaşlanmadım. Benim de kız kardeşim yok.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 11 months
Her şey yolundaysa ve herkes mutluysa puanım 1, yani hiç de fena değil. Başka bir şey de hayal etmenin bile zor olmasıdır. Ama hayatta her şey olur
-
- Nirvana’dayım
Soun,
Kız kardeş yok , ama sen ona sahip olmak istiyorsun... Yani sen de ikiyüzlüsün... Tamam, bu seni ilgilendirir... bildiğin gibi yaşa... ve ensesti desteklediğini biliyoruz... ve bu neşeli notta konuşmayı sonlandırabiliriz...
Kız kardeş yok , ama sen ona sahip olmak istiyorsun... Yani sen de ikiyüzlüsün... Tamam, bu seni ilgilendirir... bildiğin gibi yaşa... ve ensesti desteklediğini biliyoruz... ve bu neşeli notta konuşmayı sonlandırabiliriz...
-
- ön sevişme
Shalun70, peki, ikiyüzlülüğü nasıl getirdiğini açıklar mısın? ! Ensestle ilgili tutumla ilgili soru ve hayal kurmamanızı istemeniz ve ayrıca var olmayan bir kız kardeşi de getirmeniz, onu becerme arzumu çekti. Birisi yanmasaydı, ondan farklı düşünmenin mümkün olduğu konuşma yapılmamalıydı. Bir kızın, kız kardeşin, erkek kardeşin, annen olsun ister misin? Ve ben kendi fikrim olarak kalacağım. Hala hayal kurabilirsin.))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 30 Replies
- 2674 Views
-
Last post by PrematüreDöl
-
- 591 Replies