Bağlı

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Dokunma Sanatı
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Bağlı

Unread post by Dokunma Sanatı »

Sadece bir not defterinden bir taslak. Hikayeyle ilgili herhangi bir iddia olmadan. Belki birisi ilgilenir.

-----------------

Büyük bir istek bu incirlerden kurtulun.... Onun sevgiyle deyimiyle "ağırlıklardan". İşe yaramıyor... Piç ellerini bir ağacın arkasına bağladı... Peki ya onları atmak için bir yandan diğer yana hareketler yaparsan?... Hayır. Hareketler işe yaramıyor. Deri ağaç gövdesine sıkı sıkıya yapışmış gibi... Şimdi bir yay şeklinde bükülmeye çalışacağım... İşe yaramayacağını mı düşündü? Hımm... Gerçekten işe yaramıyor. Ayrıca ipler bunu tamamen yapmanıza izin vermiyor... Ancak ilerleme var - sırttaki deri önce geri çekiliyor, sonra yer yer soyulmaya başlıyor... Çıkmaya başlıyor! Çıkmaya başlıyor!! Çıkmaya başlıyor!!! Hissetmeye başlıyor... şey... Hımmm... hisler alışılmadık... Lanet olsun... Şimdi popo sıkıştı. Peki bu kadar çok reçineyi nereden buldu? Ormanın her yerine bakıyordum falan mı?

Ve bu ağırlıklar.... İyi olmasalardı.... En azından titreştiler, alışırdım monoton titreşim... Kimi geliştirdiler?..... Erkekler mi, kadınlar mı?.... Eee, bunu yapamazsınız.... Önce çalışırlar, sonra dururlar, sonra çalışmaya başlarlar. yine, ama farklı bir şekilde... İçlerinde bir şey var Yapay zeka yerleşik mi?.... Bu ağırlıkları penisine bağlamalı.....

Nooooo. .... Hayırooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook .. zhzhzhzhzhzhzhzhzhzh.... böyle..... Keşke boşalabilseydim.... Yani seni heyecanlandırıyorlar, aaaaaaaa..... aaaaaaa.... ama yapmıyorlar boşalmama izin verme... Ne kadar bu? ..... oooooh.... vay!!!!!!!...... aşağıda asılı olan - vay!!!!!!!...... yine - vay!! !!!....... ödünç alınacak..... Peki ogo nerede?...... Neden ogo yok?...... Ogo istiyorum!!!... Ama hayır, o değil. .... Ne o.... ne de kendisi... Ama vay canına!!!!... ooooooo.... Yeniden başladı!..... Ama bu vay değil! oooooh...... Dikkatinizi bundan nasıl uzaklaştırabilirsiniz..... yaşayyy......

duraklat....

nEh, sonunda. Bu kolyeleri geliştirenlerin arasında gerçekten en az bir kişi var mı.... Onun sayesinde..... aaaaaaa...... aaaaa..... mmmmmmmm..... ooooh..... zhzhzhzhzhzh... ...eeeee...... o değil mi? Pekala, o kadar da değil ....... bu bir kadın ..... yine de neden olmasın? Ooooooo...... vay be!.... gerçekten yine mi vay be?!!!.....

Beni ağaca bağlayan bu piç nerede? Muhtemelen yakınlarda bir yerde oturuyor ve lanet olası sapığı izliyordur. Vay!... Harika! Görünüşe göre bir anahtarlığın pili bitmiş.... ahhhh..... ahhhh..... Böylece ikincisi de ölür...... ahhh.... ahhh... Birisi lütfen bana çalışan bir anahtarlığı...... ooooh.... ile.... ooooh..... meme ucu, meme ucu, meme ucu, meme ucu....
ile taşıyın
Birisi.... Herhangi biri!.... Herhangi biri?

Ve eğer böyle bir durumdaysak kim "herhangi biri" olabilir? hiçbir yerde mi? Tabii ki - bu piç. Böylece gözlerim artık onu görmüyor. Keşke kendimi çözebilseydim. Şimdi bırakın da çözülmüş halde karşıma çıksın... Hayır. O çözülmüş durumda değil... Ona çözülmüş halde ihtiyacım yok... Tam tersine onu bir şekilde, tam tersine, sürekli bir araya getirme arzusu... Yoksa onu birbirine bağlamak mı?.. . İlginç. Boş zamanlarımda düşüneceğim...

Hayır... Ben çözülmüş olmalıyım, o da o an karşıma çıkmalı.... Mutlaka .... Mutlak... . Bana çok şey borçlu!..... Keşke gözlerim onu ​​görmeseydi.....

Hmm.... Ama zaten onu göremiyorum. .. Ve duymuyorum... Kalbiyle ilgili sorunları var... Ama burada... Ve burası bir şehir değil, Nevsky Prospekt değil... Burası hala bir orman. Ya kendini kötü hissederse? Ormana çok sık gitmiyoruz. Ya bilinci kapalıysa? Hey!. Hey! Neredesin? Peki, bana kendinden haber ver! Lütfen! Ben gerçekten.... Evet.... Gerçekten... Evet.... Ben...gerçekten.... lütfen....

Sooooo.... Ellerimi arkadan kim tuttu? A? Soruyor muyum? Sen piç misin?

Sessizlik....

Eh, bu olamaz. Eğer ağacın arkasında hareketsiz de olsa dursaydı, en azından bir çıtırtı sesi duyulmalıydı. En azından bir kez mi? Gerçekten bana öyle geldi mi? Ellerim uyuştu. Belki o değil? Peki kim? Sincap... Kendimi tebrik ediyorum! Bana bir sincap geldi!... Başka hangi sincap? Bir sincap olamaz. Sincabı hissederdim. Kürkü var... Evet, evet! Kürk! Ve... Dişler.. Hayır. Hayır... Dişlerden bahsetme. Bunlar onun elleriydi. Bunlar kesinlikle onun elleriydi. Binlerce kişinin arasından onun ellerini tanıyorum. Ne kadar nazik eller.... Bu gaspçı.... Böyle bir gaspçının nasıl bu kadar yumuşak elleri olabilir? Doğanın hatası. Elleri başka bir kişiden dikilmişti. Evet, evet. Doğada her şey olabilir. Doğanın çocuğu... Ve o... O çok nazik elleriyle beni bu ağaca mı bağladı? Ayrıca sevdiğini de söyledi....

İşte yine başlıyoruz... Sincap, sen misin? Tamam, sincap değil... Kirpi... Kirpi sana daha uygun. Kirpi, tatlım, bir daha dokun bana..... Hayır. Sanki çatı çıldırmış gibi. Ve bu yüzden iyi değildi ve bugünkü eğlenceden sonra tamamen delirdi. Peki, söyle kendine... Kirpi ağaca tırmanır mı? Yoksa tırmanıyorlar mı? Yoksa tırmanıyorlar mı? Neyse, bırakın dolaşsınlar. Kirpi ağaçların arasında böyle mi hareket ediyor? Neyse, kendime cevap verdim. Hey! Hey! Hey! Bana bir daha dokun! Evet, kim olduğu önemli değil.... Dokun.... Anlamak istiyorum ki ellerim hala yerinde.... Görünüşe göre sadece bu küçük şeyler yerli yerinde.... ya da her ne diyorlarsa. onlar - ağırlıklar....

He. O nerede? Tanrıya şükür çalışmayı bıraktılar. Aşağıdaki son çırpınışlarını yaşıyor. Hiçbir şey, hoş bile değil. Bu bana bir şeyi hatırlattı. Ona daha güçlü piller almasını söyledim. HAYIR. Bunları satın aldı. Bu sefer beni dinlememesi ne büyük bir lütuftu. Aksi takdirde infaz şimdi devam ederdi.

Hava soğuk.

Evet. Artık halüsinasyon değil. Bu o. Bunlar onun elleri. Beni çözdü. Ve bunca zaman ağacın yanında mı duruyordu? Nasıl? Bu nasıl olabilir? Tamam, ben. Bağlı... Ama biraz hareket edebiliyordum. Ne tür sesler çıkardığım umurumda değildi. Bu, biz sevişmeye başladığımızda alkolik komşunun kabadayılık yapmayı bıraktığı bir apartman dairesi değil. Görüyorsunuz, kendisi de bana itiraf ettiği gibi "inlemelerimi duymayı" seviyor. Peki dostum. Peki, yalnız...

Unties. Kesinlikle çözülür. Peki bunca zaman bir dal bile kırılmayacak şekilde hareket etmeden nasıl durdu?...

Yardım edin. Ellerim uyuştu. Sırtımın nesi var? Terebentin’in onu temizleyeceğinden emin misin? Peki saçla ne yapmalı??? Hepsini harcamayın. Senin için bir yeri daha atlayacağım! HAYIR. Dokunmayın. Bana dokunma, dedim! Ağırlıkları kendim kaldıracağım. Peki ya parmakların itaat etmezse... Sen taktın, ben de kendim çıkaracağım...

Onları takacak bir yer bulacağım sevgili piçim !

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”