Kendimi erkeklerin önünde çıplak göstermeyi ve herkesin kıçıma şaplak atmasını seviyorum)

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Anne Kahraman
Potansiyel seks nesnesi
 Kendimi erkeklerin önünde çıplak göstermeyi ve herkesin kıçıma şaplak atmasını seviyorum)

Unread post by Anne Kahraman »

İlgi odağı olmak!!! Erkeklerle arkadaş olmayı ve yabancılarla her türlü ilişkiyi yaşamayı seviyorum!! Bir erkeğin ilk buluşmada seks teklif edememesi gerçekten sinir bozucu

https://sun6-16.userapi.com/c857436/v85 ... _HxLBM.jpg
Balayı
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Erkeklerin önünde kendimi çıplak göstermeyi ve herkesin kıçıma şaplak atmasını seviyorum)

Unread post by Balayı »

Ekte yazın 89510572560
Misafir
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Erkeklerin önünde kendimi çıplak göstermeyi ve herkesin kıçıma şaplak atmasını seviyorum)

Unread post by Misafir »

Elbisenin altına bakan tek kişi ben değil miyim?) sadece yumruğuna bakan bir kız) çok hoşsun)
Giriş-Çıkış
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Giriş-Çıkış »

Başkalarının fotoğraflarını yayınlayıp kendilerininmiş gibi göstermeleri sizi gerçekten çileden çıkarıyor.
ffahh
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20

Unread post by ffahh »

Kadın teşhirciliği falan mı? Bana öyle geliyor ki herkes böyle biriyle seks istiyor ve randevu yok))
Igor19852104
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 91
Orientation: biseksüel

Unread post by Igor19852104 »

Güzel kız
sendeledim
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 130
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by sendeledim »

Böyle bir eş hayal etmiştim ama hayatım boyunca onunla hiç tanışmadım, hatta öğrencilere bir oda kiralamayı ve eşimin sadece poposunun yarısını kaplayan bir pejmürde bir ev gibi dolaşmasını bile hayal ettim. ve öğrencilerin onu pençelemelerine izin verin.
Alex431
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 223

Unread post by Alex431 »

Ana Kahraman: 21 Nov 2019, 18:03 Kendimi erkeklerin önünde çıplak göstermeyi ve herkesin kıçıma şaplak atmasını seviyorum)
İlgi odağı olmak!!! Erkeklerle arkadaş olmayı ve yabancılarla her türlü ilişkiyi yaşamayı seviyorum!! Bir erkeğin ilk randevuda bile seks teklif edememesi gerçekten çileden çıkarıyor
ne kadar güzelim ve sen neden benim şehrimde değilsin 😔
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554

Unread post by Şalun70 »

ffaahh: 23 Oct 2021, 00:04 Kadın teşhirciliği falan mı? Bana öyle geliyor ki herkes böyle biriyle ve randevuları olmadan seks yapmak istiyor))
Her kadın kendisine hayran kalındığında ve ilham alındığında sever....
İyi iltifat yerinde Böyle şeylerin açıklanmasının gerekli olması şaşırtıcı, ancak konferanstan sonra sadece raporu değil göğüsleri de tartışılırsa tek bir kadın bile mutlu olmayacaktır. Aynı şekilde, flört etmeyi seven bir kızın, bir toplantıda bir erkeğin onunla flört etmeye çalışmasından memnun olması pek olası değildir. Erkekler, bir kişinin figürünü beğendiklerini her an tüm dünyaya (İnternet, ofis, oda, şehir - uygun şekilde altını çizin) duyurabileceklerini ve bunun her zaman muhatapta keyif yaratacağını zannettiklerinde yanılıyorlar.
İltifatın içeriği de uygun olmalıdır. Kesinlikle bir meslektaşınıza cinsellik hakkında konuşmamalı veya sokaktaki bir kızı bu şekilde memnun etmeye çalışmamalısınız; karınızın veya sevgilinizin sevdiği şeyler, en iyi ihtimalle başka bir kadını şaşırtacak, en kötü ihtimalle ise korkutacaktır. Bir konferansta, konuşmacının profesyonelliği veya raporun kalitesi hakkında konuşarak hoş bir şeyler yapılabilir, ancak sutyenin boyutundan söz edilemez - ve Rusya’da hiçbir zaman başka gelenekler olmamıştır.

İyi bir iltifat, kadının kendisini beklediği kişiye yapılan iltifattır
Bu belki de en üzücü haber ama şu da bir gerçek: kadınlar çok spesifik erkeklerden iltifat duymayı tercih ediyorlar. "Nazik bir söz" düşünceli ve uygun olsa bile, bir kızı kayıtsız bırakabilir - sırf onu memnun etmeye çalışan kişiye karşı tamamen kayıtsız kaldığı için.

Bu büyük bir olaydır Bir kadının herhangi bir ilgi belirtisinden ilham aldığına inanmak bir hatadır ve bu nedenle korkusuzca herkese iyilik yapmalıyız: otobüslerdeki yabancılara, mağazalardaki satıcı kadınlara, işteki astlara ve oğlumuzun okulundaki öğretmenlere. Beklenmedik bir iltifatın sizi uyarma olasılığı daha yüksektir: Uygunsuz bir devam olacak mı? Sonuçta, genellikle zararsız olan "Güzel bir gülümsemen var" ifadesini sinir bozucu "Bana telefon numaranı ver" ifadesi takip eder ve reddedilme durumunda tamamen rahatsız edici "Zaten sana kimin ihtiyacı var" sesi duyulur.

İltifatları kabul etmeyle ilgili sorunlar artık kadınların özgürleşmesi ve artık herhangi bir şefkatli söz karşısında mırlamak istememesi nedeniyle ortaya çıkmıyor. Alıcılar tarafında zorluklar ortaya çıktı: Birçok erkek, iltifatın gönderenin değil, alıcının hoş bulduğu şey olduğunu unuttu. Ve bunu anlayana kadar, "büyük göğüslü sarışın" hikayesi gibi durumlar tekrarlanacak ve monoton bir şekilde sona erecek: şanssız iltifatçılar için ömür boyu yasak.
These users thanked the author Şalun70 for the post:
Geçit
Sahaha
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 82

Unread post by Sahaha »

Böyle nereye gitmeyi seversin?
öpücük
Total posts: 0

Unread post by öpücük »

Ana Kahraman, sohbet edelim mi? 29 yaşındayım ve atletik bir yapıya sahibim.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

Ve zaten dayak yedi, yürüyemiyor, yiğitleri var🤣🤣🤣
Natali91
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45

Unread post by Natali91 »

Ama bu bir kadının hayalidir.
Çıplak, bir grup erkek ve ben partinin başındayım.
Bu nadiren oluyordu. Ama bir rüya!!!
These users thanked the author Natali91 for the post (total 3):
Nikk, masrafçı, Analizci
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Natali91: 02 Jul 2023, 17:15 Ama bu bir kadının hayalidir.
Çıplak, bir grup erkek ve ben partinin başındayım.
Bu nadiren oluyordu. Ama bir rüya!!!
Bana senin için tam olarak nasıl olduğunu anlat! İlginç... :soru:
SHA tekerleği
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by SHA tekerleği »

Zevkinizi bozayım) Fotoğraf sahte.

P.S. Burada yeniyim. Bu tür "ifşaatlar" hoş karşılanır mı? Yoksa yapmamak, biraz hayal olsun diye her şeyin olduğu gibi kalmasına izin vermek mi daha iyi?
https://i.postimg.cc/15Ptcp59/2023-07-02-21-40-17.png
These users thanked the author SHA tekerleği for the post (total 4):
jant11, RockstarAjansı, Vladi’ler, Ted_2023
Natali91
Flört etmek
Flört etmek

Anlamadınız mı? Sahte fotoğraf mı? Yayınlamadım.
Seni pis bir süpürgeyle uzaklaştırmalıyım.
Fotoğrafımı yayınlamayı düşünüyor muyum? Sizden izin almamız gerekiyor!
Sansür.
Bu, eyaletimizde yasaktır.
Elbette moderatörlerin takdirine bağlıdır. Ama onlar, akıllı olanlar bunu kabul etmeyecekler.
RockstarAjansı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 194

Unread post by RockstarAjansı »

Shalun: 02 Jul 2023, 17:41 Zevkinizi bozayım) Fotoğraf sahte.
Evet, TS’nin mesajları kışkırtmak için sahte bir paylaşım yayınladığı açık. Buradaki gönderilerin çoğu bu şekildedir)
Bu foruma hoş geldiniz)
These users thanked the author RockstarAjansı for the post:
Vladi’ler
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Shalun, sen başkasının zevkini mahvetmekten zevk mi alıyorsun? diğerleri? Peki nasıl? Aynı anda
a31 çekiyor musun?
Natali91
Flört etmek
Flört etmek

Nick, cevap verir misin? Sözümüz kesildi.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Natali91: 02 Jul 2023, 18:29 Nick, cevap ver? Sözümüz kesildi.
Cevap verin elbette! Ancak dilerseniz...
Natali91
Flört etmek
Flört etmek

Cevap vereceğim ama soruyu çözeceğim.

7 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Benden hoşlanır mısın?
Kusura bakma, sadece bir soru.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Natali91: 02 Jul 2023, 19:38 Yanıt vereceğim ancak sorunu çözeceğim.

7 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Benden hoşlanır mısın?
Kusura bakma, sadece bir soru.
Bana gönder Bu zor görevi çözmek için özel mesajda bir fotoğraf...
Natali91
Flört etmek
Flört etmek

Peki bunu sadece kişiye özel mi istiyorsun? Göğüsler, kedi.
Jenya.stayn
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35

Unread post by Jenya.stayn »

Ana Kahraman,
Tanışmak istiyorum sen ve parkta sikiş.
Jenshtain dog Yandex’e yaz dot ru
Ted_2023
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
Orientation: biseksüel

Unread post by Ted_2023 »

Shalun: 02 Jul 2023, 17:41 Bırakın keyfinizi bozayım) Fotoğraf sahte.

P.S. Burada yeniyim. Bu tür "ifşaatlar" hoş karşılanır mı? Yoksa yapmamak, biraz hayal olsun diye her şeyin olduğu gibi kalmasına izin vermek mi daha iyi?
https://i.postimg.cc/15Ptcp59/2023-07-02-21-40-17.png
молодец!!!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”