Kendimi erkeklerin önünde çıplak göstermeyi ve herkesin kıçıma şaplak atmasını seviyorum)
-
- Potansiyel seks nesnesi
Kendimi erkeklerin önünde çıplak göstermeyi ve herkesin kıçıma şaplak atmasını seviyorum)
İlgi odağı olmak!!! Erkeklerle arkadaş olmayı ve yabancılarla her türlü ilişkiyi yaşamayı seviyorum!! Bir erkeğin ilk buluşmada seks teklif edememesi gerçekten sinir bozucu
https://sun6-16.userapi.com/c857436/v85 ... _HxLBM.jpg
İlgi odağı olmak!!! Erkeklerle arkadaş olmayı ve yabancılarla her türlü ilişkiyi yaşamayı seviyorum!! Bir erkeğin ilk buluşmada seks teklif edememesi gerçekten sinir bozucu
https://sun6-16.userapi.com/c857436/v85 ... _HxLBM.jpg
-
-
Re: Erkeklerin önünde kendimi çıplak göstermeyi ve herkesin kıçıma şaplak atmasını seviyorum)
Elbisenin altına bakan tek kişi ben değil miyim?) sadece yumruğuna bakan bir kız) çok hoşsun)
-
Re: Erkeklerin önünde kendimi çıplak göstermeyi ve herkesin kıçıma şaplak atmasını seviyorum)
Başkalarının fotoğraflarını yayınlayıp kendilerininmiş gibi göstermeleri sizi gerçekten çileden çıkarıyor.
-
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
Kadın teşhirciliği falan mı? Bana öyle geliyor ki herkes böyle biriyle seks istiyor ve randevu yok))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Orientation: biseksüel
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Böyle bir eş hayal etmiştim ama hayatım boyunca onunla hiç tanışmadım, hatta öğrencilere bir oda kiralamayı ve eşimin sadece poposunun yarısını kaplayan bir pejmürde bir ev gibi dolaşmasını bile hayal ettim. ve öğrencilerin onu pençelemelerine izin verin.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 223
ne kadar güzelim ve sen neden benim şehrimde değilsinAna Kahraman: ↑21 Nov 2019, 18:03 Kendimi erkeklerin önünde çıplak göstermeyi ve herkesin kıçıma şaplak atmasını seviyorum)
İlgi odağı olmak!!! Erkeklerle arkadaş olmayı ve yabancılarla her türlü ilişkiyi yaşamayı seviyorum!! Bir erkeğin ilk randevuda bile seks teklif edememesi gerçekten çileden çıkarıyor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
İyi iltifat yerinde Böyle şeylerin açıklanmasının gerekli olması şaşırtıcı, ancak konferanstan sonra sadece raporu değil göğüsleri de tartışılırsa tek bir kadın bile mutlu olmayacaktır. Aynı şekilde, flört etmeyi seven bir kızın, bir toplantıda bir erkeğin onunla flört etmeye çalışmasından memnun olması pek olası değildir. Erkekler, bir kişinin figürünü beğendiklerini her an tüm dünyaya (İnternet, ofis, oda, şehir - uygun şekilde altını çizin) duyurabileceklerini ve bunun her zaman muhatapta keyif yaratacağını zannettiklerinde yanılıyorlar.
İltifatın içeriği de uygun olmalıdır. Kesinlikle bir meslektaşınıza cinsellik hakkında konuşmamalı veya sokaktaki bir kızı bu şekilde memnun etmeye çalışmamalısınız; karınızın veya sevgilinizin sevdiği şeyler, en iyi ihtimalle başka bir kadını şaşırtacak, en kötü ihtimalle ise korkutacaktır. Bir konferansta, konuşmacının profesyonelliği veya raporun kalitesi hakkında konuşarak hoş bir şeyler yapılabilir, ancak sutyenin boyutundan söz edilemez - ve Rusya’da hiçbir zaman başka gelenekler olmamıştır.
İyi bir iltifat, kadının kendisini beklediği kişiye yapılan iltifattır
Bu belki de en üzücü haber ama şu da bir gerçek: kadınlar çok spesifik erkeklerden iltifat duymayı tercih ediyorlar. "Nazik bir söz" düşünceli ve uygun olsa bile, bir kızı kayıtsız bırakabilir - sırf onu memnun etmeye çalışan kişiye karşı tamamen kayıtsız kaldığı için.
Bu büyük bir olaydır Bir kadının herhangi bir ilgi belirtisinden ilham aldığına inanmak bir hatadır ve bu nedenle korkusuzca herkese iyilik yapmalıyız: otobüslerdeki yabancılara, mağazalardaki satıcı kadınlara, işteki astlara ve oğlumuzun okulundaki öğretmenlere. Beklenmedik bir iltifatın sizi uyarma olasılığı daha yüksektir: Uygunsuz bir devam olacak mı? Sonuçta, genellikle zararsız olan "Güzel bir gülümsemen var" ifadesini sinir bozucu "Bana telefon numaranı ver" ifadesi takip eder ve reddedilme durumunda tamamen rahatsız edici "Zaten sana kimin ihtiyacı var" sesi duyulur.
İltifatları kabul etmeyle ilgili sorunlar artık kadınların özgürleşmesi ve artık herhangi bir şefkatli söz karşısında mırlamak istememesi nedeniyle ortaya çıkmıyor. Alıcılar tarafında zorluklar ortaya çıktı: Birçok erkek, iltifatın gönderenin değil, alıcının hoş bulduğu şey olduğunu unuttu. Ve bunu anlayana kadar, "büyük göğüslü sarışın" hikayesi gibi durumlar tekrarlanacak ve monoton bir şekilde sona erecek: şanssız iltifatçılar için ömür boyu yasak.
Her kadın kendisine hayran kalındığında ve ilham alındığında sever....
İyi iltifat yerinde Böyle şeylerin açıklanmasının gerekli olması şaşırtıcı, ancak konferanstan sonra sadece raporu değil göğüsleri de tartışılırsa tek bir kadın bile mutlu olmayacaktır. Aynı şekilde, flört etmeyi seven bir kızın, bir toplantıda bir erkeğin onunla flört etmeye çalışmasından memnun olması pek olası değildir. Erkekler, bir kişinin figürünü beğendiklerini her an tüm dünyaya (İnternet, ofis, oda, şehir - uygun şekilde altını çizin) duyurabileceklerini ve bunun her zaman muhatapta keyif yaratacağını zannettiklerinde yanılıyorlar.
İltifatın içeriği de uygun olmalıdır. Kesinlikle bir meslektaşınıza cinsellik hakkında konuşmamalı veya sokaktaki bir kızı bu şekilde memnun etmeye çalışmamalısınız; karınızın veya sevgilinizin sevdiği şeyler, en iyi ihtimalle başka bir kadını şaşırtacak, en kötü ihtimalle ise korkutacaktır. Bir konferansta, konuşmacının profesyonelliği veya raporun kalitesi hakkında konuşarak hoş bir şeyler yapılabilir, ancak sutyenin boyutundan söz edilemez - ve Rusya’da hiçbir zaman başka gelenekler olmamıştır.
İyi bir iltifat, kadının kendisini beklediği kişiye yapılan iltifattır
Bu belki de en üzücü haber ama şu da bir gerçek: kadınlar çok spesifik erkeklerden iltifat duymayı tercih ediyorlar. "Nazik bir söz" düşünceli ve uygun olsa bile, bir kızı kayıtsız bırakabilir - sırf onu memnun etmeye çalışan kişiye karşı tamamen kayıtsız kaldığı için.
Bu büyük bir olaydır Bir kadının herhangi bir ilgi belirtisinden ilham aldığına inanmak bir hatadır ve bu nedenle korkusuzca herkese iyilik yapmalıyız: otobüslerdeki yabancılara, mağazalardaki satıcı kadınlara, işteki astlara ve oğlumuzun okulundaki öğretmenlere. Beklenmedik bir iltifatın sizi uyarma olasılığı daha yüksektir: Uygunsuz bir devam olacak mı? Sonuçta, genellikle zararsız olan "Güzel bir gülümsemen var" ifadesini sinir bozucu "Bana telefon numaranı ver" ifadesi takip eder ve reddedilme durumunda tamamen rahatsız edici "Zaten sana kimin ihtiyacı var" sesi duyulur.
İltifatları kabul etmeyle ilgili sorunlar artık kadınların özgürleşmesi ve artık herhangi bir şefkatli söz karşısında mırlamak istememesi nedeniyle ortaya çıkmıyor. Alıcılar tarafında zorluklar ortaya çıktı: Birçok erkek, iltifatın gönderenin değil, alıcının hoş bulduğu şey olduğunu unuttu. Ve bunu anlayana kadar, "büyük göğüslü sarışın" hikayesi gibi durumlar tekrarlanacak ve monoton bir şekilde sona erecek: şanssız iltifatçılar için ömür boyu yasak.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
Böyle nereye gitmeyi seversin?
-
- Total posts: 0
Ana Kahraman, sohbet edelim mi? 29 yaşındayım ve atletik bir yapıya sahibim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Ve zaten dayak yedi, yürüyemiyor, yiğitleri var

-
- Flört etmek
- Total posts: 45
Ama bu bir kadının hayalidir.
Çıplak, bir grup erkek ve ben partinin başındayım.
Bu nadiren oluyordu. Ama bir rüya!!!
Çıplak, bir grup erkek ve ben partinin başındayım.
Bu nadiren oluyordu. Ama bir rüya!!!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Bana senin için tam olarak nasıl olduğunu anlat! İlginç... :soru:
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Zevkinizi bozayım) Fotoğraf sahte.
P.S. Burada yeniyim. Bu tür "ifşaatlar" hoş karşılanır mı? Yoksa yapmamak, biraz hayal olsun diye her şeyin olduğu gibi kalmasına izin vermek mi daha iyi?
https://i.postimg.cc/15Ptcp59/2023-07-02-21-40-17.png
P.S. Burada yeniyim. Bu tür "ifşaatlar" hoş karşılanır mı? Yoksa yapmamak, biraz hayal olsun diye her şeyin olduğu gibi kalmasına izin vermek mi daha iyi?
- These users thanked the author SHA tekerleği for the post (total 4):
- jant11, RockstarAjansı, Vladi’ler, Ted_2023
-
- Flört etmek
Anlamadınız mı? Sahte fotoğraf mı? Yayınlamadım.
Seni pis bir süpürgeyle uzaklaştırmalıyım.
Fotoğrafımı yayınlamayı düşünüyor muyum? Sizden izin almamız gerekiyor!
Sansür.
Bu, eyaletimizde yasaktır.
Elbette moderatörlerin takdirine bağlıdır. Ama onlar, akıllı olanlar bunu kabul etmeyecekler.
Seni pis bir süpürgeyle uzaklaştırmalıyım.
Fotoğrafımı yayınlamayı düşünüyor muyum? Sizden izin almamız gerekiyor!
Sansür.
Bu, eyaletimizde yasaktır.
Elbette moderatörlerin takdirine bağlıdır. Ama onlar, akıllı olanlar bunu kabul etmeyecekler.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
Bu foruma hoş geldiniz)
Evet, TS’nin mesajları kışkırtmak için sahte bir paylaşım yayınladığı açık. Buradaki gönderilerin çoğu bu şekildedir)
Bu foruma hoş geldiniz)
- These users thanked the author RockstarAjansı for the post:
- Vladi’ler
-
- Nirvana’dayım
Shalun, sen başkasının zevkini mahvetmekten zevk mi alıyorsun? diğerleri? Peki nasıl? Aynı anda
a31 çekiyor musun?
a31 çekiyor musun?
-
- Flört etmek
Nick, cevap verir misin? Sözümüz kesildi.
-
- Nirvana’dayım
Cevap verin elbette! Ancak dilerseniz...
-
- Flört etmek
Cevap vereceğim ama soruyu çözeceğim.
7 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Benden hoşlanır mısın?
Kusura bakma, sadece bir soru.
7 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Benden hoşlanır mısın?
Kusura bakma, sadece bir soru.
-
- Nirvana’dayım
Bana gönder Bu zor görevi çözmek için özel mesajda bir fotoğraf...
-
- Flört etmek
Peki bunu sadece kişiye özel mi istiyorsun? Göğüsler, kedi.
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
Ana Kahraman,
Tanışmak istiyorum sen ve parkta sikiş.
Jenshtain dog Yandex’e yaz dot ru
Tanışmak istiyorum sen ve parkta sikiş.
Jenshtain dog Yandex’e yaz dot ru
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Orientation: biseksüel
молодец!!!Shalun: ↑02 Jul 2023, 17:41 Bırakın keyfinizi bozayım) Fotoğraf sahte.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post