İlgi odağı olmak!!! Erkeklerle arkadaş olmayı ve yabancılarla her türlü ilişkiyi yaşamayı seviyorum!! Bir erkeğin ilk buluşmada seks teklif edememesi gerçekten sinir bozucu

ne kadar güzelim ve sen neden benim şehrimde değilsinAna Kahraman: 21 Nov 2019, 18:03 Kendimi erkeklerin önünde çıplak göstermeyi ve herkesin kıçıma şaplak atmasını seviyorum)
İlgi odağı olmak!!! Erkeklerle arkadaş olmayı ve yabancılarla her türlü ilişkiyi yaşamayı seviyorum!! Bir erkeğin ilk randevuda bile seks teklif edememesi gerçekten çileden çıkarıyor

Her kadın kendisine hayran kalındığında ve ilham alındığında sever....ffaahh: 23 Oct 2021, 00:04 Kadın teşhirciliği falan mı? Bana öyle geliyor ki herkes böyle biriyle ve randevuları olmadan seks yapmak istiyor))

Bana senin için tam olarak nasıl olduğunu anlat! İlginç... :soru:Natali91: 02 Jul 2023, 17:15 Ama bu bir kadının hayalidir.
Çıplak, bir grup erkek ve ben partinin başındayım.
Bu nadiren oluyordu. Ama bir rüya!!!

Evet, TS’nin mesajları kışkırtmak için sahte bir paylaşım yayınladığı açık. Buradaki gönderilerin çoğu bu şekildedir)

Cevap verin elbette! Ancak dilerseniz...

Bana gönder Bu zor görevi çözmek için özel mesajda bir fotoğraf...Natali91: 02 Jul 2023, 19:38 Yanıt vereceğim ancak sorunu çözeceğim.
7 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Benden hoşlanır mısın?
Kusura bakma, sadece bir soru.

молодец!!!Shalun: 02 Jul 2023, 17:41 Bırakın keyfinizi bozayım) Fotoğraf sahte.
P.S. Burada yeniyim. Bu tür "ifşaatlar" hoş karşılanır mı? Yoksa yapmamak, biraz hayal olsun diye her şeyin olduğu gibi kalmasına izin vermek mi daha iyi?
You need to register to see the link.