Vajinanın içindeki sperm..
-
Автор темыromantizm kitabı
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
Vajinanın içindeki sperm..
Tıbbi meraktan dolayı -
İçeriye bir adamın girdiğini varsayalım.
Vajina içindeki spermin yıkanması gerekiyor mu? bir kaç gün içinde orası çürümez mi?
diyelim ki bir kısmı vajinadan dökülüyor ama bir kısmı hala kalıyor... Özel bakteriler onu orayı yer mi? ))
İçeriye bir adamın girdiğini varsayalım.
Vajina içindeki spermin yıkanması gerekiyor mu? bir kaç gün içinde orası çürümez mi?
diyelim ki bir kısmı vajinadan dökülüyor ama bir kısmı hala kalıyor... Özel bakteriler onu orayı yer mi? ))
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
- Registered for: 2 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Vajinanın içindeki sperm..
Neden böyle bir soru??? Yüzünü yıkamanı engelleyen ne??? Bildiğim kadarıyla sperm zaten yavaş yavaş dışarı akacak. Kendinizi yıkamanın ve külotunuzu değiştirmenin bir yolu yok. Bu gibi durumlarda eşim genellikle bir süre kullanabileceği normal bir ped koyar. Eve vardığında hemen duşa girer. Bundan sonra bazen çöp kutusunda kan izi bırakmadan üç parçaya katlanmış bir ped fark edebiliyorum. Kimle, nerede, ne zaman diye sorsam dürüstçe cevap veriyor.
- These users thanked the author Sevgililer Günü-74 for the post (total 4):
- YeniDim, Sibiryak89, sptlh, Martin
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
Hamile kalmaktan korkmuyorsan hiçbir şey yapmana gerek yok, neredeyse her şey dışarı sızacak. Evet, külot ıslak olacak, biraz yapışkan olacak. her şey kuru, hiç rahatsızlık hissetmedim.
- These users thanked the author Strekozotlar for the post (total 7):
- Keskin, Yün, Sibiryak89, Spica5, Mart, Morpheus, Rağmen158
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
-
- ön sevişme
Sorunun hamile kalma olasılığıyla ilgili bile olmadığını anlıyorum. Bir erkeğin bir kadının vajinasına boşalmış olması, kadının koruma kullanmaması ve yumurtlama döneminde olması koşuluyla, zaten oldukça yüksek bir döllenme olasılığı vermektedir. Eşim, güvenli bir dönemde korunmasız seks yapmanın onu her şeyden daha fazla tahrik ettiğini söylüyor. Partnerinin nasıl denediğini, nefes aldığını, sonra itip ateş ettiğini, bir yandan da daha derine sokmaya çalıştığını görüyor. Belki sadece eşimin böyle bir fobisi var ama aynı zamanda çok temiz. Kendini düzene koyana kadar başka kimsenin oraya girmesine izin vermeyecektir. Peki, eğer bir erkek vajinaya boşaldıktan sonra kadın bir süre yıkanmazsa, o zaman elbette her şey dışarı sızacaktır. Karımın bazen yaptığı gibi yastıkta değilse, o zaman külotla, o zaman ıslak ve yapışkan olacaktır. Daha sonra bacaklarınızdan aşağı doğru süzülebilir. Bir süre sonra hoş olmayan bir koku yayılacak. Conta böyle bir durum için ideal bir seçenektir.Strekozotai: ↑19 Dec 2022, 15:20 Eğer hamile kalmaktan korkmuyorsanız, hiçbir şey yapmanıza gerek kalmaz, hemen hemen her şey dışarı sızacaktır. Evet, külot ıslanacak, biraz yapışkan olacaktır. , o zaman her şey genel olarak kuru. Hiç rahatsızlık yaşamadım
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 5 months
-
- heyecanlanıyorum
Birisi içime boşaldığında duygular tamamen farklı oluyor, kelimelerle anlatmak neredeyse imkansız. Prezervatifsiz seks yapabilmek için kendimi özellikle hamilelikten koruyorum. Öncelikle canlı bir penis birçok kez daha iyi hissettiriyor. elastik bir bantla, elbette kalp ya da şişlik olmadığı sürece Evet ve insanların içime boşalmasını gerçekten seviyorum ve sonrasında beni yaladıklarında, genellikle mutluluk noktasına kadar yalıyorlar.
- These users thanked the author Strekozotlar for the post (total 7):
- Spica5, Morpheus, Bay x, Lyaxander, Fargal94, Alexsss, Sevgililer Günü-74
-
- ön sevişme
Karımı yalamadım, orada ne ve ne kadar olduğunu biliyordum. Patronu da sürekli diliyle kendisini iyi hissetmesini sağlıyor. Ama o zaten yaşlı. O 77 yaşında, eşim 47. Aradaki fark ise 30 yaş. Ve eşimin amı kesinlikle doğal, yani kabarık. O zaman saçını tükürStrekozotai: ↑19 Dec 2022, 16:06 Biri içime boşaldığında duygular tamamen farklı oluyor, kelimelerle anlatmak neredeyse imkansız. Prezervatifsiz seks yapabilmek için kendimi özellikle hamilelikten koruyorum. Öncelikle canlı bir penis çok daha iyi hissettiriyor. elastik bantla aynı şey değil, elbette kalpler veya buna benzer sivilceler olmadığı sürece. Evet ve içime boşalmalarını gerçekten seviyorum ve sonrasında beni yalamaları kesinlikle mutluluk verici
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
Eşimle bir deneyimim oldu. İçerisinde sperm varken yatarsanız/uyursanız çok yavaş akacaktır, bir gecede dışarı akacağı bir gerçek değildir. Ama sikişip evin dışına girdiğinde, bir yere gittiler ve orada, evet, sperm külotunun içinden sızdı ve birkaç damla bile oldukça hafif olan çoraplarının üzerine düştü. Ancak karısı, içinde sperm varken dolaşmanın kendisi için güzel olduğunu söyledi.
-
- ön sevişme
Karım mümkünse doğrudan duşa veya banyoya gitmeye çalışıyor. , kendini yıka ve temiz külot giy. Bu mümkün değilse, külotun kuru kalması ve bacaklardan aşağı akmaması için üzerine bir ped koyun. Daha önce karımın birisiyle seks yapabileceğini düşünmek bile benim için korkutucuydu. Benim için karımın vajinası adeta benimdi ve benden başka birinin sadece penisini oraya yapıştırmakla kalmayıp, karısını külotsuz göreceğini bile hayal edemiyordum. Ama genellikle benim gibi tipler, yerleşik ilkelere doğrudan aykırı fanteziler kurarlar. Uzun zamandır bu fantezilerden birine hazırlanıyorduk, üstelik eşimin arkadaşı da bizi zorladı. Sonuç olarak, ben bir odadaydım ve yan odada karım başka bir adam tarafından ve benimkinin iki katı büyüklüğünde bir sikle sikiliyordu. fantezimin olduğunu bana kanıtlamak için e artık bir fantezi değil, karımın arkadaşı, o adam zaten işini yapmışken beni odaya çağırdı ve karısı, adamın sperminin sızdığı amını uzatmış halde yatıyordu. Gerçekten böyle bir şeyi hayal bile edemiyordum. Bu resim ömrümün sonuna kadar beynime kazındı. Bundan sonra her şey yolunda gitti.VAG: ↑19 Dec 2022, 16:46 Eşimle bir deneyimim oldu. İçerisinde sperm varken yatarsanız/uyursanız çok yavaş akacaktır, bir gecede dışarı akacağı bir gerçek değildir. Ama sikişip evin dışına girdiğinde, bir yere gittiler ve orada, evet, sperm külotunun içinden sızdı ve birkaç damla bile oldukça hafif olan çoraplarının üzerine düştü. Ama eşim, içinde sperm varken dolaşmanın onun için güzel olduğunu söyledi.
- These users thanked the author Sevgililer Günü-74 for the post (total 3):
- Sibiryak89, Fargal94, Manfred
-
- heyecanlanıyorum
VAG: ↑19 Dec 2022, 16:46 içinde sperm varken yürümek onun için hoştu.
Külotum ıslakken yürümekte kendimi rahat hissetmiyorum ama birden fazla kez yürümek zorunda kaldım. Pek çok farklı durumum vardı, biri kıçından diğeri vajinadan iki kişi geldiğinde ve daha fazla iş yapmak zorunda kaldığımda elimde ped yoktu ve hatırladığım kadarıyla külot, tanga vardı. Ben de onları peçeteyle sildim, elimden geldiğince külotun içine koydum, sonra tuvalete koştum, attım ve akşama kadar hiçbir şey yapmadım.
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
Yaklaşık 15 dakika sonra külotunu çıkardı ve onlarsız dolaştı, eteğinin altında ne olduğunu benden başka kimse görmüyor ve bilmiyor.
-
- ön sevişme
- Total posts: 116
Basit bir ifadeyle, doğal salgılarınız sizden gereksiz olan her şeyi dışarı atacaktır. Merak etme
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 7 months
Her şeyin spermin kıvamına bağlı olduğunu deneyimlerimden biliyorum. Bazıları için çok sıvı ve hemen akıyor içimden, kalın spermle karşılaştım, iki üç gün sızdı....
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 3):
- Yün, Mart, Morpheus
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
ama genel olarak, vajinanızdan çıktığında spermin akması çok güzel, tam bir başyapıt!!!
yes , sana girdiğimde geldiğimi hatırlıyorum, benimkinin kalın olduğunu ve üç gün boyunca spermimin senden aktığını söylemiştin, Güzellik, :deli:lanaaas341: ↑20 Dec 2022, 12:25 Her şeyin spermin kıvamına bağlı olduğunu deneyimlerimden biliyorum. Bazıları için çok sıvıdır ve benden hemen akar, yoğun spermle karşılaştım, iki üç gün boyunca sızıntı yaptı...
ama genel olarak, vajinanızdan çıktığında spermin akması çok güzel, tam bir başyapıt!!!

-
- Orgazm!
- Total posts: 799
Evet...bu verimli bir ilişkinin kanıtıdır....konfetka: ↑20 Dec 2022, 13:34yes , sana girdiğimde geldiğimi hatırlıyorum, benimkinin kalın olduğunu ve üç gün boyunca spermimin senden aktığını söylemiştin, Güzellik, :deli:lanaaas341: ↑20 Dec 2022, 12:25 Tecrübelerime dayanarak her şeyin spermin kıvamına bağlı olduğunu biliyorum. Bazıları için çok sıvıdır ve benden hemen akar, yoğun spermle karşılaştım, iki üç gün boyunca sızıntı yaptı...
ama genel olarak, vajinanızdan çıktığında spermin akması çok güzel, tam bir başyapıt!!!![]()
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
Ve karıma boşalacak bir çift bulup onu oral seks için kocasına göndermek istiyorum
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
- Registered for: 2 years 8 months
Lanet olsun, işte bazı sorular! Ve yorumlar da daha iyi değil...
Oradan her şey yavaş yavaş akıp gidiyor, hiçbir şey kalmıyor orada ve üstelik çürümüyor da. Özellikle vizonun asidik (bakteri öldürücü) ortamını hesaba katarsanız.
Strekozotai, evet! Ayrıca elastik bantlara da dayanamıyorum (herhangi bir yapay penis gibi)! Bir zamanlar nedenini ve nedenini bile anlamadım - görünüşe göre onları doku açısından sıradan deriye çok benzer hale getirmeye çalışıyorlar. Ve bir gün, orgazm sırasında penisin başının sanki küçük bir akım akmış gibi "ekşi bir hal aldığını" fark ettim. Hatta yüksek dirençli bir voltmetreyle bir deney bile yaptım - evet, gerçekten bir elektrik yükü alışverişi var!
Ve lateks bir dielektriktir, bu yüzden duyumlar aynı değildir...
:)
Oradan her şey yavaş yavaş akıp gidiyor, hiçbir şey kalmıyor orada ve üstelik çürümüyor da. Özellikle vizonun asidik (bakteri öldürücü) ortamını hesaba katarsanız.
Strekozotai, evet! Ayrıca elastik bantlara da dayanamıyorum (herhangi bir yapay penis gibi)! Bir zamanlar nedenini ve nedenini bile anlamadım - görünüşe göre onları doku açısından sıradan deriye çok benzer hale getirmeye çalışıyorlar. Ve bir gün, orgazm sırasında penisin başının sanki küçük bir akım akmış gibi "ekşi bir hal aldığını" fark ettim. Hatta yüksek dirençli bir voltmetreyle bir deney bile yaptım - evet, gerçekten bir elektrik yükü alışverişi var!

-
- ön sevişme
Böyle bir çift bulmak zor. Tipik olarak bu tür çiftler bekar erkeklerle ilişki kurmaz, ancak benzer evli bir çift ararlar.
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 11 months
İçeriye boşalmam beni tahrik ediyor. Kayınvalidem, teyzem ve onun ikinci dereceden kuzeni olan kızı bile. Tanrıya şükür uçmuyorlar. Ama kayınvalidem beni doğurmaya karşı değil. Karım bir erkek kardeşi olacağına gülüyor))
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
Bazen öyle o kadar kalın ki banyoyu özel olarak seçmeniz gerekiyor :)lanaaas341: ↑20 Dec 2022, 12:25 Her şeyin spermin kıvamına bağlı olduğunu deneyimlerimden biliyorum. Bazıları için çok sıvı ve hemen akıyor içimden, yoğun spermle karşılaştım, iki üç gün sızdı...
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 11 months
Boşaldığında spermim daha hızlı akıyor.Masha12: ↑17 Mar 2023, 11:59Bazen öyle o kadar kalın ki onu banyoda özel olarak seçmeniz gerekiyor :)lanaaas341: ↑20 Dec 2022, 12:25 Tecrübelerime dayanarak her şeyin spermin kıvamına bağlı olduğunu biliyorum. Bazıları için çok sıvı ve hemen akıyor içimden, yoğun spermle karşılaştım, iki üç gün sızdı...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
İster koyu ister sıvı olsun, bu erkeğe, daha doğrusu ne kadar zaman önce cinsel ilişkiye girdiğini. Benim için, bir hafta boyunca evde olmadığımda ve boşalmanın bir yolu olmadığında, eşime boşaldığımda o da hemen boşalmıyor. Nedense hoşuna gidiyor. Banyoda duşun altında uzun süre duruyor, böylece akıyor. Eşim bir komşuyla birlikteyken, bir apartman dairesinden diğerine 20 metre yürüdüğünde, külotu zaten her yerindedir ve hatta çok fazla bir şey varsa ve içine bir şey konulmamışsa çoğu zaman bacaklarından aşağı akmaktadır. Ama o ve komşusu haftada iki kez seks yapıyor. Gebelik açısından çok kalın sperm kötüdür. Çocuk sahibi olabilmek için spermin çok sıvı olmaması, çok da kalın olmaması gerekir.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
- Registered for: 2 years 10 months
ve bir süreliğine amımın içinde spermle dolaşmayı seviyorum) ama uzun sürmüyor elbette, orada nemli olmak çok hoş bir duygu, tabiri caizse, seksten sonra bir bonus
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
nAynı şey ama benim için bu daha çok ahlaki bir tatmin :)lenochkapoltavec: ↑17 Mar 2023, 13:15 Bir süre amımın içinde spermle dolaşmayı seviyorum) ama uzun sürmüyor, elbette, orası nemli olduğunda bu çok hoş bir duygu, tabiri caizse seksten sonra bir bonus
-
- ön sevişme
Ben de bunu sadece eşimin beğendiğini sanıyordum. Bunun pek çok sevgilisi olduğu ortaya çıktı.lenochkapoltavec: ↑17 Mar 2023, 13:15 Bir süre amımın içinde spermle dolaşmayı seviyorum) ama uzun sürmüyor, elbette, orası nemli olduğunda bu çok hoş bir duygu, tabiri caizse seksten sonra bir bonus
Last edited by Sevgililer Günü-74 on 17 Mar 2023, 15:56, edited 1 time in total.
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
Evet onu yerler, vajina asidik bir ortamdır, sperm alkalidir, kimya okuduysanız su olduğu ortaya çıkar
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Amın içine boşalmak kızlar için sorun yaratsa da bazı durumlarda bu gereklidir. Tabiri caizse cinsel aktiviteye yeni başlayanlar için, süreci daha derinlemesine anlamak için. Ve ayrıca cinsel partner çeşitliliği yolunu seçmeye karar verenler için, ancak sahte alçakgönüllülüğü bir kenara bırakmaya karar verdikleri için değil, bunu özellikle iyi niyetlerle değil, gizlice yaparlar. Ve bu, iki kişinin meşgul olduğu bir faaliyette her ikisinin de istediğini alması gerektiğini açıklığa kavuşturmak için yapılabilir ve yapılmalıdır.
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Registered for: 2 years 4 months
Peki, berbat ettinAşk Kuşağı: ↑19 Mar 2023, 11:22 Her ne kadar amın içine boşalmak kızlar için sorun yaratsa da bazı durumlarda bu gereklidir. Tabiri caizse cinsel aktiviteye yeni başlayanlar için, süreci daha derinlemesine anlamak için. Ve ayrıca cinsel partner çeşitliliği yolunu seçmeye karar verenler için, ancak sahte alçakgönüllülüğü bir kenara bırakmaya karar verdikleri için değil, bunu özellikle iyi niyetlerle değil, gizlice yaparlar. Ve bu, iki kişinin meşgul olduğu bir aktivitede her ikisinin de istediğini alması gerektiğini açıklığa kavuşturmak için yapılabilir ve yapılmalıdır.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 2 years 5 months
Şu tarihten sonra gönderildi: 1 dakika 6 saniye:
Katılıyorum, spermi yala, hepsi bu.Strekozotai: ↑19 Dec 2022, 15:20 Eğer hamile kalmaktan korkmuyorsanız, hiçbir şey yapmanıza gerek kalmaz, hemen hemen her şey dışarı sızacaktır. Evet, külot ıslanacak, biraz yapışkan olacaktır. , o zaman her şey genel olarak kuru. Hiç rahatsızlık yaşamadım
Şu tarihten sonra gönderildi: 1 dakika 6 saniye:
Anladınız mı? ne dedin?Aşk Kuşağı:19 Mar 2023, 11:22 İçeriye girse bile am kızlar için sorun yaratabilir ama bazı durumlarda gereklidir. Tabiri caizse cinsel aktiviteye yeni başlayanlar için, süreci daha derinlemesine anlamak için. Ve ayrıca cinsel partner çeşitliliği yolunu seçmeye karar vermiş olanlar için, ancak sahte alçakgönüllülüğü bir kenara bırakmaya karar verdikleri için değil, bunu özellikle iyi niyetlerle değil, gizlice yapanlar için. Ve bu, iki kişinin dahil olduğu bir faaliyette her ikisinin de istediğini alması gerektiğini açıklığa kavuşturmak için yapılabilir ve yapılmalıdır.

-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 2 years 4 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Registered for: 3 years 1 month
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
- Registered for: 3 years
Aynı durum. Kadınlar bundan hoşlanır, bu muhtemelen seksin daha doğal bir sonudur. Ayrıca bir yürüyüş veya geziden önce de seks yaptım. Sakince külotunu ve diğer kıyafetlerini giydiğinde. Ama bir gün bir kutlamadaydık ve elim eteğinin altına girdi. Onun ıslak ve yapışkan kasıklarına hayran kaldım, sperm külotunu ve taytını ıslattı ama karım sakindi. Güldüm ve arkadaşlarımla sigara içmek için koştumVAG: ↑19 Dec 2022, 16:46 Eşimle bir deneyimim oldu. İçerisinde sperm varken yatarsanız/uyursanız çok yavaş akacaktır, bir gecede dışarı akacağı bir gerçek değildir. Ama sikişip evin dışına girdiğinde, bir yere gittiler ve orada, evet, sperm külotunun içinden sızdı ve birkaç damla bile oldukça hafif olan çoraplarının üzerine düştü. Ancak karısı, içinde sperm varken dolaşmanın kendisi için güzel olduğunu söyledi.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 14 Replies
- 1453 Views
-
Last post by BarsukPalmiye
-
- 6 Replies